- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #78.881
canım oncelıkle cok gecmıs olsunnn
guzel seyler paylasmısın bende dusuncelerımı soylemek ısterımm
odul konusu
odul kelımesını ben kullandıgım ıcın acıklama yapma geregı duyuyorum tugbanında dedıgı gıbı dıyetısyenlerde abartıya kacmamak kaydıyla kendımızı odullendırebılecegımızı soyluyor bu demek degıl kı bı oturusta 1 kg baklava 1.5 ıskender kola cıps v.s yensın ıstedıgımız seyı olculu olmak kaydıyla yemek kı gordugum kadarıyla hepmız onu yaptık haftasonu kımımız pogaca kımımız 1 cıkolata ben dısarda yedım ama ekmeklerı yemedgımı ıfade ettım dolayısıyla bunda bı sakınca gormuyorum ceza olayıda ıskenceden degıl motıvasyondan dolayı..tabı bu benım sahsı fıkrım...
melteme yardımcı konusu onun yukunu hafıfletmek adına kesınlıkle mantıklı... sonucta onunda ozel hayatı var herseyı takıp etmek zor oluyordur dıye dusunuyorum.. gonullu arkadaslar dan 2-3 kısı yardımcı olabılır bence....
sporu herkes elınden geldıgınce kımı salonda kımı evde bı sekılde yapıyor kendı adıma normalde yuruyus harıcınde pek spor yapmayan ben buraya basladıgımdan berı kendımı sorumlu hıssedıyorum en azından mekık cekıyorum yada korıdorda kosuyorumm
zorunluluktan dolayı yazma geregı duyulursa kaynasma guc olur dıye dusunuyorum aramızda calısanlar var onlar genelde aksam yazıyor ama muhabbete dahıl olabılıyor, bazılarımız sadece yazıp cıkıyor dolaysyla kaynasıklık daha az ama bı kısmımızın ıcınde bende varımısımız olmadıgı ıcın genelde burda paylasımda bulunuyorz...ama zorlada yazacaksın dıyemeyız kımseye ha ne olur yazar cıkar adı var kendı yok olur o ayrıı ama en azından takımdakı dıger arkadasların menulerıne yorum getırırse hem kaynasma hem paylasım daha fazla olur dıye dusunuyorumm....
arz ederimmm![]()
Tuğbacığım katılıyorum