Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım oncelıkle cok gecmıs olsunnn:16::16:
guzel seyler paylasmısın bende dusuncelerımı soylemek ısterımm
odul konusu
odul kelımesını ben kullandıgım ıcın acıklama yapma geregı duyuyorum tugbanında dedıgı gıbı dıyetısyenlerde abartıya kacmamak kaydıyla kendımızı odullendırebılecegımızı soyluyor bu demek degıl kı bı oturusta 1 kg baklava 1.5 ıskender kola cıps v.s yensın ıstedıgımız seyı olculu olmak kaydıyla yemek kı gordugum kadarıyla hepmız onu yaptık haftasonu kımımız pogaca kımımız 1 cıkolata ben dısarda yedım ama ekmeklerı yemedgımı ıfade ettım dolayısıyla bunda bı sakınca gormuyorum ceza olayıda ıskenceden degıl motıvasyondan dolayı..tabı bu benım sahsı fıkrım...

melteme yardımcı konusu onun yukunu hafıfletmek adına kesınlıkle mantıklı... sonucta onunda ozel hayatı var herseyı takıp etmek zor oluyordur dıye dusunuyorum.. gonullu arkadaslar dan 2-3 kısı yardımcı olabılır bence....

sporu herkes elınden geldıgınce kımı salonda kımı evde bı sekılde yapıyor kendı adıma normalde yuruyus harıcınde pek spor yapmayan ben buraya basladıgımdan berı kendımı sorumlu hıssedıyorum en azından mekık cekıyorum yada korıdorda kosuyorumm:9::9:

zorunluluktan dolayı yazma geregı duyulursa kaynasma guc olur dıye dusunuyorum aramızda calısanlar var onlar genelde aksam yazıyor ama muhabbete dahıl olabılıyor, bazılarımız sadece yazıp cıkıyor dolaysyla kaynasıklık daha az ama bı kısmımızın ıcınde bende varım:9: ısımız olmadıgı ıcın genelde burda paylasımda bulunuyorz...ama zorlada yazacaksın dıyemeyız kımseye ha ne olur yazar cıkar adı var kendı yok olur o ayrıı ama en azından takımdakı dıger arkadasların menulerıne yorum getırırse hem kaynasma hem paylasım daha fazla olur dıye dusunuyorumm....

arz ederimmm:16::16:

Tuğbacığım katılıyorum :9::9:

esoş; arzu_m ye gittiler..her yerden haberim var haa kk nın muhtarlığına adaylığımı koycam:9::9::9::9::9::9::9::9:
kuşlar dedi ki sağlıksız bir şey yememişler..haşlama yoğurt vs tarzıymış.....

Aynen öyle tatlımm vla nerden bildin kiiiiiiiiii :1::1: tek bir şey arzu_m değil, arzu54 hahahahhahahaha

.

ben ilk başta genel olrak yazdım sonra bireysel olarak yazdım ben sana haksızsın demiyorum ama çok yasalcı yada illaki bu da olacak desek bile yapmayan yine yapmaz o kişilik meselesi bazıları gamsız oluyor vurdum duymaz sen hergün 45 dakika spor yap dersin yaptım der yapmaz bilemeyiz tabiki kendini kandırır bizi değil

geçmişler olsun sana ve kızına

Mesela başka bir takımda arkadaşlarım var :9::9: meyve yiyince topa tutuluyorlar, ayy bir keresinde menüsüne muz yazmış, yemiş çünkü :27: neler söylemişler..ama grup içinde de o kadar katılar ki sanki nazi kampı hahahah çok üzülüyorlar amaa :26: nerdende girdik diyorlar hahhaha isimleri lazım değil :33::33: lemmm meyve kadar sağlıklı bir şeymi var..Gündüz 1 tane yenmeli hatta gün içerisinde 2 adet bile olabilir..Heee konumuza gelirsek, yemiyolar mı? tabiki iyiyorlar ama korkarak hahahaha

.

bugun ku menumm
sabah
1 dilim ekmek uzerı labne

ara
3 hurma

oglen
yok canım ıstemedı

ara
3 tane form bıskuvii

aksam

1.5 kepçe corba
1 tabak taze fasulye
salata, yoğurt
yarım dılım ekmek

su:2 lt tamamlandı devam ederımm
spor: henuz bısı yapmadım, mekık cekıcemm

esra; kuş işte sadece bana çalışıyor:9::9::9::9:
sevda olmazsa olur mu kız..tabikisi de var...pardon varmış:D:D

rabiş; bebegeemm ben çorba yapmadım.....cuma günü yaptıgım dolmadan var hala.ne bereketliymiş anacım...ben fazla yıyemıyorum ya bitmiyor.......
ama çok çorba çeşidim yoktur yanı hep klasik çorbalar yaparım.yeni çeşitler denemeye korkarım bizim ki yemez diye......

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

toplight benide alsana basım dsi ye yaaaa:1::1::1:

canım bitanem menüm:1:

sabah
3 kaşık soğuk buz gbi pırasa:1:
1 dilim ekmek

öğlen
8 badem

akşam
yarım kase k.mercimek çorbası
1 kase yoğurt

:32::32::32::32::32: ohh ohh yandan şimdiye kdr menü tmam acıkırsam 1 portakal yicem
su 2 lt oldu 3 yapıcam
spor o ses başlayınca izlerken yürücem :32::32:

Ayyy çok pisss idaalı olmuş bu menü :9::9: portakalı ye bence :9:

.

ya bi de acele işi varsa soguk soguk eve gec gelecem hadı kapatıyorum demıyor mu boğasım gelıyor.......

Benimkide yokkkkk, dün akşam bana kızıyordu pc yi bırakta yanıma gel kalori yaktırıcam sana diye :1::1::1::1: bu akşam geç gelicekk..yaktınızmı diye düşünen olursa hahahahahah yarım saat güreştik hahahahhaha :1::1::1:( bildiğiniz güreş yani ) hahahaha

.

Mesela başka bir takımda arkadaşlarım var :9::9: meyve yiyince topa tutuluyorlar, ayy bir keresinde menüsüne muz yazmış, yemiş çünkü :27: neler söylemişler..ama grup içinde de o kadar katılar ki sanki nazi kampı hahahah çok üzülüyorlar amaa :26: nerdende girdik diyorlar hahhaha isimleri lazım değil :33::33: lemmm meyve kadar sağlıklı bir şeymi var..Gündüz 1 tane yenmeli hatta gün içerisinde 2 adet bile olabilir..Heee konumuza gelirsek, yemiyolar mı? tabiki iyiyorlar ama korkarak hahahaha

.

hangi arkidişler acaba:9::9::9::9::9::9:

bugun ku menumm
sabah

ara
3 hurma

oglen
yok canım ıstemedı

ara
3 tane form bıskuvii

aksam

1.5 kepçe corba
1 tabak taze fasulye
salata, yoğurt
yarım dılım ekmek

begendimm,perfect.......

Sabah
1 dil,m ekmek çavdar
3 zeytin
peynir

öğlen
kuru fasulye
hoşaf kuru üzümlerini yedim

akşam
1 dilim peynir 1 dilim çavdar ekmeği
7 zeytin

suuuuuuuuuuuuuu

içiyorum

sporrrrrrrrrrr

24 saat nbttteyim

Süpersiniz kızlar yaaaa, bu hafta kazanıcağız sanırımm..hayde yükleninnnnnnnnnnn :46::46::46::46::46:

.

ayşenur senin tutkular biittti sanırım böyle konuştuğuna göre eve almadın daha yenilerini bebişleri öp yerime süt kokuyodur onlar şimdi
OPERIM CNM SENIN ICIN.YOK TUTKULAR DUIRUYO VE UZERINE DAHA NELER EKLENDI BI GORSEN HEPSINI TOPLAYIP RESIM CEKECEM UZAK DURUYORUM KOSKOCA 1 AYDA 1 PAKET TUTKU KAÇAMAGIM OLDU ONUMU BASIMA KAKIYONUZ.BEN TEK OGUNDE PASTALAR POGACALAR BOREKLER CIKOLAR COLALAR YEDIGIMI GORSDUNUZMU HIC.hem bıde solebı soz vardır bnm dedıgımı yap yaptıgımı yapma dıye.ben hepımız kılo verelım herkes zayıflasın ıstedıgı bedene ulassın dıye solemıstımama yedım lafı.saolsun tubacımda bnm solemeye calıstıgımı sen solemısın hay yasa der gıbı gulmus.kızlar ben acık konusmayı severım hıc dolambacla ısım olmaz son gunlerde topıkte gonderılerım ya gorunmuyor ya gormezden gelınıyor hıc cvp alamıyorum menulerıme yorum yok.saolsun chentıq ve juju dısında dıger tum arkadaslarımdan bı sogukluk sezıyorum.sebebını ne acaba.farkında olmadan bı patavatsızlıkmı ettım dıye dusunuyorum yazılarımı gozden gecırıyorum.gene acık konusucam ozellıkle tugba dan asırı bı sogukluk sezıyorum hayırdır ıns.bakıyorum muhabbet edılıyor ne guzel bende katılmak ıcın bısey yazıyorum bekle beklekı cvp gelsın tugba gamze rabıa ozellıkle sız ucunuz ya gormuyosunuz yada gormezden gelıosunuz kızmayın gucenmeyın.bısey soruyorum yada soluyorum bakıyorum asaya kım var dıye genelde gamze ve cornella goruyorum sımdı yazar kızlar dıytorum bakıyorum cvp yok ıkısıde cıkmıs ama bırbırlerı bır msj yazdıgında hıc es gectıklerınıde gormedım ne yalan solım.hıcbır topıge bu kadar ısınmamıstım bnm gecmısı kontrol edersenız hıc bı topıkte bole uzun paylasımlarım yoktur burdada olmazdı ama sızlerı gercekten sevıyorum ve herbırınızı samımı buluyorum.sans dıyorum bukadar tatlı ınsanın aynı takıma toplanması bıtanedemı arıza olmaz arkadas dıorum.ama bu son gunlerdekı sezdıgım bu7 sogukluk benı takımda paylasım yapmamaya ıtıyor bırkaç kezde dıle getırdım hep olesıne cvplar aldım.frketmeden bırınızı kıracak bısıymı dedım yada yaptım lutfen bole bı durum varsa bılmek ısterım.ben gene acık konusmayı secıyorum kızmak yok ınanın bu durum benı payalsım yapmamaya ıtıyor nasılsa cvp alamıyorum gırgır samata sohbet eden arkadaslarım bnm yazdıkalrımı okuyup gecıyor anlamıyorum.ç
dalin26 lahana çorbası sıcak mı olacak soğuk da olur mu? yapıp da işyerine getirecek olursam diye soruyorum

haaa bi de 1/2 lahana dan kaç günlük çorba çıkıyor? hergün yeniden mi yapıyorsun?

sıcak ıcıyorum cnm bırde yarım lahana ıle yaptıgım 3-4 gun gıdıyor ısıtıp ısıtıp ıcıyorum

bugun ku menumm
sabah

ara
3 hurma

oglen
yok canım ıstemedı

ara
3 tane form bıskuvii

aksam

1.5 kepçe corba
1 tabak taze fasulye
salata, yoğurt
yarım dılım ekmek

Vala menünün çok beğendim Rabişimmmm :46::46::46: Hurmam benimm :9::9::9:

.

Benimkide yokkkkk, dün akşam bana kızıyordu pc yi bırakta yanıma gel kalori yaktırıcam sana diye :1::1::1::1: bu akşam geç gelicekk..yaktınızmı diye düşünen olursa hahahahahah yarım saat güreştik hahahahhaha :1::1::1:( bildiğiniz güreş yani ) hahahaha

.

bizimki gelıyormuş,eli kulagındadır zile asar şimdi........

gamze kız senın lahananın boyutunu düşüenemedım ben şimdi 2,5 tl dıyınce:9::9::9::9::9::9:

gamze ben değil rabiş yazmıs onu:1:

ayy evet ya 54 dü değil mi?:9::9::9::9::9::9: alışkanlık olmus:9::9::9::9: her sakallıyı dedem zannetmesem bariiiiiiii

niye gidiyon niye gelıyon derler ya senınkı o hesap:9:

hhahahahaha hatlar karışmış hahahah çok yiyince zekam gidiyor kızlar, dünden kalmayım :33::33:

.

kızlarrrr merhaba sabah okula gittim gene sınav sınav bayılazammmm :1::1:
akşam 4-15 gibi geldim yemek yap ye...eşimin kursu vardı onu gönderdim bi duş aldım oturdum pc başına ancak bu saat oldu:31:
bu aralar sizden ayrı kalıyorum ama akşamları girmeye çalışıyorum p.tesiden itibaren daha çok aranızdayım:38:

cezalı olmayan varmı:60::60::60::60::60::60:
yok bende cezalıyım bu ara çok boşladım diyeti:17:
dün akşam netten bi iş başvuru formu doldurdum kilomu soruyolar adamı bunalıma sokarlarr:1::1::1:
:1::1::1:
Günaydın kızlar.. Bizim cephede haller harap.. Bir ben öksürüyorum bir kız.. İkimizinde burunları akmaya başladı. Oyy oyy.. İşler beni bekler.
Ben aslında ayakları uzatıp akşama kadar dinlenmek istiyordum. Eşim kendini bırakırsan vücut savaşamaz. Normal işlerini yapmaya devam et teslim olma dedi. Onu dinleyeceğim artık. Doktor 4 kutu bana 4 kutu kıza ilaç yazdı ya.. İçimiz dışımız ilaç..

Sizlere tek tek yazamıyorum ama hepinizi takip ediyorum. İnanılmaz kaçamaklar yapılmış. Bir de ödül diyorsunuz ya ben onu anlamadım. Ödül ne için alıyoruz ki kurallarda yok öyle bir şey. Yani zayıfladık diye ödül kilo aldırıcı şey olur mu? O zaman kilo vermek mii ödül almak mı bir ikilem oluyor zihinlerde. Diyet yaptığınızı ve işkence çektiğinizi düşünürseniz, bunu bir ceza olarak görürseniz ödüle gereksinim duyarsınız. Bizim ödülümüz sağlıklı beslenmek başka bir şeye gerek mi var?

Size önerilerle geleceğimi söylemiştim geçenlerde. Hatta önerilerinize sunacağım bakalım siz ne diyeceksiniz demiştim. Aslında çok hastayım ama şu son zamanki durumlardan ötürü bunun daha fazla ertelenemeyeceğini düşünüyorum.

Öncelikle JUJU muzun gerçekten iki tane yardımcıya ihtiyacı var. Bir kişi onun yokluğunda kaptan olacak, diğer kişi de takımdaki durumu takip edecek Kim geliyor kim gidiyor ne yenilip ne içiliyor. Herkes en ufak bir kaçamağını bile yazacak. Hafta içi menüleri çok güzel olduğu halde hafta sonu geldiğinde kilo vermemiş/az vermiş ya da almış kişiler görüyorum ben çok şaşırıyorum. O kadar güzel beslenirken nasıl oluyor anlamıyorum. Gruptan asla bir şey saklamayın kızlar.

Sonra spor hususu. Haftada en az 4 gün en az 45 er dk herkesin yapması gerekiyor diye bir şart koyalım. Ve yenilen her "cııısssss" için bir ceza spor verelim. Bunu da 2. yardımcı verebiilir mesela.. yada 1.yardımcı.. Çok kalabalık bir takım olduk. Bu iyi mi kötü mü şimdilik bilemiyorum. Ama forumu 2 saat yalnız bıraksam bile dönüp okumamız 1 saate yakın sürüyor. O yüzden önemli yazdığımız yazılara başlık atalım ki sadece akşam gelip okuyabilecekler cımbızla laf aramasın. Mesela menülerimizi ve önemli gördüğümüz yazılarımızı BAŞLIKLARLA yazalım. Bir hususta yardım istediğimizde yardım başlığı yazalım mesela..

Örneğin birsenin aşırı tatlı isteği. Daha önce paylaşılmıştı belki de gözden kaçırdı. Elmayı rendeleyip azcık tavada çevirp üstüne tarçın serptik miyd muhteşem bir tatlı oluyor. Bundan yiyebilir..

Sonra bazılarını hiç görmüyorum forumda. hep 4-5 kişi halindeyiz. Arada geliyorlar şu işim vardı bu işim vardı.. Buna da bir sınırlama getirelim. 3-4 gün forumda olmama durumu oluyor bazen. Bununla ilgili de bir şeyler bulalım. Takip edemez juju bunların hepsini. O yardımcıların arasında görev paylaşımı olsun.. Kim yok neden yok takip edilsin.

Ve her hafta bir kişiyi görevlendirelim. O hafta o kişi bize yararlı bilgiler bulsun. Güzel egzersizler paylaşsın. Başardığı bir şeyleri anlatsın.

Valla beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. İyi ki konuşmuyoruz yazıyoruz yoksa travesti gibi çıkıyor şu aralar sesim:52::52::52::52:

Saygılar sevgiler canlarım.. Cevabınızı merakla bekller selam ederim :1::1::1:
çok geçmiş olsun canım..inş.çabucak iyileşirsiniz..
jujuya yardımcı olmak konusunda katılıyorum sana tek başına gerçektende çok zor oluyor..
forumda en çok paylaşımda bulunan ve istekli arkadaşlarımızdan 2 kişi olabilir..

ödül konusuna gelince bence haftada 1 gün mesela bildirimden hemen sonra yada ertesi gün ufak bi ödül yada kaçamakta denebilir yapılabilir gibi geliyor bana nefsi körlemek yada kandırmak adına..yoksa gerçektende insan bir anda kendini yiyeceklere kaptırabiliyor kendini kaybedebiliyor:17:
spor konusuna gelnce haklısın hergün yapabilirsek çok çok iyi olur zaten hepimiz elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz gün ayaktayız buda spor sayılır aslında..:8:

paylaşıma gelince ben okullar açılmadan daha çok paylaşımda bulunuyordum gene de elimden geldiğince hergün girmeye çalışıyorum ama bugünlerde gerçektende çok yoğunum sınavlar hızla başladı günde 3 oturum.okulda giremiyorum zaten şu sıra..
sakın ha bahane olarak algılanmasın bu durum..

hiç bişi canım akşam eve kendimi bi atim ne pişiricem diye kara kara düşünüyorum
aynen bugün ne pişirsem diye düşünmek pişirmekten daha zor:9:

su soruma cevap ıstıyorummmmmmm acılenn
aksama ne corbası yaptınızzzzz:16:
bugün çorba ypmadım..geç geldim eve acilen buzluktn bişeyler çıkarıp yapıverdim:31:
ankaradayım chentiq ama fırsatını bulsam kaçacağım sevmiyorum artık ankarayı
ankarayı sevmiyormusun:43:
ben orada doğdum büyüdüm öyle özlüyorum ki.:16:
istersen yer değiştirebiliriz:1:.

garfield06;[COLOR="#2F4F4F" .!.:
canım bitanem menüm:1:[/COLOR]

sabah
3 kaşık soğuk buz gbi pırasa:1:
1 dilim ekmek

öğlen
8 badem

akşam
yarım kase k.mercimek çorbası
1 kase yoğurt

:32::32::32::32::32: ohh ohh yandan şimdiye kdr menü tmam acıkırsam 1 portakal yicem
su 2 lt oldu 3 yapıcam
spor o ses başlayınca izlerken yürücem :32::32:
pırasayı sabah sabah iyi yiyorsun cnm yaa ben akşamları bile zor yiyorum onu:1:
detoks yapıyorsun sanırım baya az yemişsin.
ama ben beğendim.
Sabah
1 dil,m ekmek çavdar
3 zeytin
peynir

öğlen
kuru fasulye
hoşaf kuru üzümlerini yedim

akşam
1 dilim peynir 1 dilim çavdar ekmeği
7 zeytin

suuuuuuuuuuuuuu