- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #79.121
benden size gelsin
[video=dailymotion;xgx9xb]http://www.dailymotion.com/video/xgx9xb_funda-arar-piyango-pou-gyrnas-2011_music[/video]
Wuuuuu süperrrr, bayılırım Funda Arar'a

.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benden size gelsin
[video=dailymotion;xgx9xb]http://www.dailymotion.com/video/xgx9xb_funda-arar-piyango-pou-gyrnas-2011_music[/video]
beni sayabilirsin hamsi ziyafetine, üstelik fırında çok severim, şimdiden ellerine sağlık canımm..Güle güle giy inşaallah
.
ne çok yazmışınız öyl varya oku oku tam btiremedim daha ben nbtten çıkınca başhekim toplantı yaptı varya saydı sayıştırdı neysesonra eve gelince pazara gittim akşama hamsi yapcam tabiki fırınd yemek isteyen buyurabilir bizim pazarda yere öküp kıyaet satıyorlar 3 milyona kot pantilon 5 milyona blayzr ceket aldım kot az dar oldu neyse bnde daralacağım için sıkıntı yok sizi seviorum
ben izledim çok fena acıkl annanem izlemiş sabaha kadar uyuyamamış üzüntüden
iç de ben seni napıyorum ozaman... o şiş göbekle mekik çekmek nasıl oluyormuş anlarsın canımcım
kapımız açık canımcım sen söylersin... :)
yok canım ben izlemiyorum... netten yabancı dizi izliyorum sadece...aysunun vıdeoya bakarken merhamet reklamı cıktıı ızleyen varmııııı![]()
ne çok yazmışınız öyl varya oku oku tam btiremedim daha ben nbtten çıkınca başhekim toplantı yaptı varya saydı sayıştırdı neysesonra eve gelince pazara gittim akşama hamsi yapcam tabiki fırınd yemek isteyen buyurabilir bizim pazarda yere öküp kıyaet satıyorlar 3 milyona kot pantilon 5 milyona blayzr ceket aldım kot az dar oldu neyse bnde daralacağım için sıkıntı yok sizi seviorum
gel canım beklerim afiyetle yeriz zaten hami yiyemedi bu sene azcık vardı samsundayız amma
canımcım birde o konu burada hiç açılmasın .... biraz okudum hiç yaşanmaması gereken şeyler yaşanmış üzücü gönül istemezdi ama orda olan orda kalsın ... yoksa gelmiş bizimle konuşmuş dertleşmiş bişiler paylaşmış başımızın üstünde... öpüldün canımCanım kaptanım benim, gönlü güzel kaptanımsöyledim gitti
.
canımcım birde o konu burada hiç açılmasın .... biraz okudum hiç yaşanmaması gereken şeyler yaşanmış üzücü gönül istemezdi ama orda olan orda kalsın ... yoksa gelmiş bizimle konuşmuş dertleşmiş bişiler paylaşmış başımızın üstünde... öpüldün canım
yok ben izlemedim aile dıramımış sanırımaysunun vıdeoya bakarken merhamet reklamı cıktıı ızleyen varmııııı![]()
nerde o pazar bende gelsemne çok yazmışınız öyl varya oku oku tam btiremedim daha ben nbtten çıkınca başhekim toplantı yaptı varya saydı sayıştırdı neysesonra eve gelince pazara gittim akşama hamsi yapcam tabiki fırınd yemek isteyen buyurabilir bizim pazarda yere öküp kıyaet satıyorlar 3 milyona kot pantilon 5 milyona blayzr ceket aldım kot az dar oldu neyse bnde daralacağım için sıkıntı yok sizi seviorum
Hoşgeldin canım kolay gelsinnn
.
bendeeeeeeeeeeeeWuuuuu süperrrr, bayılırım Funda Arar'ateşekkürlerrr
.
gel canım beklerim afiyetle yeriz zaten hami yiyemedi bu sene azcık vardı samsundayız amma
tavadada güzel oluyor ama bu sefer fırında yapasım var sanki tatlı olrak hurma varsa hurma yiyebilirsin ben 1 tane bayram şekeri varsa onu yiyoru ama bi tane meyvelilerden kuru kayısı incirolabilirhamsiyi bende çok severim fırında da tavada da tavada deyince hepiniz kızacaksınız ama balık tavasında 1 kg hamsiye 2 kaşık yağ koyarak yapıyorum ben çok güzel oluyo hem az yağlı hemde kızartma havasında
bu arada kızlar tatlı krizim tuttu canım acaip tatlı istiyo yanımda meyve de getirmemişim var mı önerisi olan ne yapayım![]()
pazar samsun atakumda salı pazarı hep markal ürünler adil ışık tomy lcw defacto mavi nin ürünleri pazada bide çok güzel çoraplar var her pazara gittiğimde çorap alıyorım orapta markalı o da 5o kurış ama üstünde 4 euro yazıyo gelin götürüm sizi
hamsıı mmmmm ellerıne saglık canımafıyet olsunsızın pazar nerde cok uygun almısın aldıklarını gule gule gıyy
evet yaaa ananende bendenn
adama sınır oldumm herseyde dovuyo yaa psıkopatt bak yıne sınırlendımmm
![]()
]
tavadada güzel oluyor ama bu sefer fırında yapasım var sanki tatlı olrak hurma varsa hurma yiyebilirsin ben 1 tane bayram şekeri varsa onu yiyoru ama bi tane meyvelilerden kuru kayısı incirolabilir
pazar samsun atakumda salı pazarı hep markal ürünler adil ışık tomy lcw defacto mavi nin ürünleri pazada bide çok güzel çoraplar var her pazara gittiğimde çorap alıyorım orapta markalı o da 5o kurış ama üstünde 4 euro yazıyo gelin götürüm sizi
3 tane kuru kayısı buldum hamile bi arkadaştan yavaş yavaş yiyorum ohhh bee iyi oldu saolasın ukyo
yok ben izlemedim aile dıramımış sanırımyok anacım izlemem öyle diziler..
bana ya komedi olacak ya da hürrem gibi entrikalı
nerde o pazar bende gelsemhamsiye gelnice bende bayılırım hamsiye hele de hazır pişirilmiş olursa
bendeeeeeeeeeeee
bende zonguldaktayım ama öyle hamsi çok olmadı burdada
çinekop çok oldu bu sene..
denizden babam çıksa misaliyim ben çok severimama hazır olacak
![]()
teşkkür edrim o dizi varya bakalım ne olcak diğer bölümlerde ii olcakmı
aynen en guzelı komedı dızılerı bugun seksenler var mesela bız cok sevıyoruzzzgecen gece denk geldı ızledım surukledıı bakalım devamı nasıl olacakk
![]()