Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne çok yazmışınız öyl varya oku oku tam btiremedim daha ben nbtten çıkınca başhekim toplantı yaptı varya saydı sayıştırdı neysesonra eve gelince pazara gittim akşama hamsi yapcam tabiki fırınd yemek isteyen buyurabilir bizim pazarda yere öküp kıyaet satıyorlar 3 milyona kot pantilon 5 milyona blayzr ceket aldım kot az dar oldu neyse bnde daralacağım için sıkıntı yok sizi seviorum

ben izledim çok fena acıkl annanem izlemiş sabaha kadar uyuyamamış üzüntüden

hamsıı mmmmm ellerıne saglık canımafıyet olsun:56: sızın pazar nerde cok uygun almısın aldıklarını gule gule gıyy:16::16::16: evet yaaa ananende bendenn :9::9: adama sınır oldumm herseyde dovuyo yaa psıkopatt bak yıne sınırlendımmm:47::47:

aysunun vıdeoya bakarken merhamet reklamı cıktıı ızleyen varmııııı:9::9:
yok canım ben izlemiyorum... netten yabancı dizi izliyorum sadece...

ne çok yazmışınız öyl varya oku oku tam btiremedim daha ben nbtten çıkınca başhekim toplantı yaptı varya saydı sayıştırdı neysesonra eve gelince pazara gittim akşama hamsi yapcam tabiki fırınd yemek isteyen buyurabilir bizim pazarda yere öküp kıyaet satıyorlar 3 milyona kot pantilon 5 milyona blayzr ceket aldım kot az dar oldu neyse bnde daralacağım için sıkıntı yok sizi seviorum

ohhh ne güzel 3 liraya kot... nerde anacım o pazar.. bize de kurum giyim yardımı yapacak nerden ne alsam diye kara kara düşünüyorum bu bedene bişi almak istemiyorum

gel canım beklerim afiyetle yeriz zaten hami yiyemedi bu sene azcık vardı samsundayız amma

hamsiyi bende çok severim fırında da tavada da tavada deyince hepiniz kızacaksınız ama balık tavasında 1 kg hamsiye 2 kaşık yağ koyarak yapıyorum ben çok güzel oluyo hem az yağlı hemde kızartma havasında

bu arada kızlar tatlı krizim tuttu canım acaip tatlı istiyo yanımda meyve de getirmemişim var mı önerisi olan ne yapayım:27:

Canım kaptanım benim, gönlü güzel kaptanım :16::16: söyledim gitti :16:

.
canımcım birde o konu burada hiç açılmasın .... biraz okudum hiç yaşanmaması gereken şeyler yaşanmış üzücü gönül istemezdi ama orda olan orda kalsın ... yoksa gelmiş bizimle konuşmuş dertleşmiş bişiler paylaşmış başımızın üstünde... öpüldün canım

canımcım birde o konu burada hiç açılmasın .... biraz okudum hiç yaşanmaması gereken şeyler yaşanmış üzücü gönül istemezdi ama orda olan orda kalsın ... yoksa gelmiş bizimle konuşmuş dertleşmiş bişiler paylaşmış başımızın üstünde... öpüldün canım

Evet canım bende aynını düşünüyorum, olmaması gerekenler hoş değil..unuttum gitti kiiii :9: :16:

.

aysunun vıdeoya bakarken merhamet reklamı cıktıı ızleyen varmııııı:9::9:
yok ben izlemedim aile dıramımış sanırım:50: yok anacım izlemem öyle diziler..
bana ya komedi olacak ya da hürrem gibi entrikalı:12::12::9::9:
nerde o pazar bende gelsem:1:hamsiye gelnice bende bayılırım hamsiye hele de hazır pişirilmiş olursa:9::9:
Hoşgeldin canım kolay gelsinnn :16::16:

.
:38::38::38:
Wuuuuu süperrrr, bayılırım Funda Arar'a :16::16: teşekkürlerrr :16:

.
bendeeeeeeeeeeee:16::16::16:
gel canım beklerim afiyetle yeriz zaten hami yiyemedi bu sene azcık vardı samsundayız amma

bende zonguldaktayım ama öyle hamsi çok olmadı burdada
çinekop çok oldu bu sene..
denizden babam çıksa misaliyim ben çok severim:1::1:ama hazır olacak:1::1:

]
hamsiyi bende çok severim fırında da tavada da tavada deyince hepiniz kızacaksınız ama balık tavasında 1 kg hamsiye 2 kaşık yağ koyarak yapıyorum ben çok güzel oluyo hem az yağlı hemde kızartma havasında

bu arada kızlar tatlı krizim tuttu canım acaip tatlı istiyo yanımda meyve de getirmemişim var mı önerisi olan ne yapayım:27:
tavadada güzel oluyor ama bu sefer fırında yapasım var sanki tatlı olrak hurma varsa hurma yiyebilirsin ben 1 tane bayram şekeri varsa onu yiyoru ama bi tane meyvelilerden kuru kayısı incirolabilir

pazar samsun atakumda salı pazarı hep markal ürünler adil ışık tomy lcw defacto mavi nin ürünleri pazada bide çok güzel çoraplar var her pazara gittiğimde çorap alıyorım orapta markalı o da 5o kurış ama üstünde 4 euro yazıyo gelin götürüm sizi

pazar samsun atakumda salı pazarı hep markal ürünler adil ışık tomy lcw defacto mavi nin ürünleri pazada bide çok güzel çoraplar var her pazara gittiğimde çorap alıyorım orapta markalı o da 5o kurış ama üstünde 4 euro yazıyo gelin götürüm sizi

oooooo süpermişşş :46::46::46:

.

hamsıı mmmmm ellerıne saglık canımafıyet olsun:56: sızın pazar nerde cok uygun almısın aldıklarını gule gule gıyy:16::16::16: evet yaaa ananende bendenn :9::9: adama sınır oldumm herseyde dovuyo yaa psıkopatt bak yıne sınırlendımmm:47::47:

teşkkür edrim o dizi varya bakalım ne olcak diğer bölümlerde ii olcakmı

]
tavadada güzel oluyor ama bu sefer fırında yapasım var sanki tatlı olrak hurma varsa hurma yiyebilirsin ben 1 tane bayram şekeri varsa onu yiyoru ama bi tane meyvelilerden kuru kayısı incirolabilir

şeker yok çikolata var onu da yemeyecem dün bi arkadaşta kuru incir vardı sabah 3 tane vermişti devamı varsa gidip isteyeyim bari bu arada fırında hamsiyi de çok severim bi arkadaş yazmışya denizden ne çıksa yerim diye bende onlardanım sanırım

ohhh ne güzel 3 liraya kot... nerde anacım o pazar.. bize de kurum giyim yardımı yapacak nerden ne alsam diye kara kara düşünüyorum bu bedene bişi almak istemiyorum[/QUOTE]

hımmmmmmmmmm kurum giyim yardımı bize 20 tl veriyorlardı 1 beyaz önlük parası şimdi maaşa para olarak yasıtınca iii oldu ancak gittiğimiz yerde çamaşır veya çorap alıyoduk o paraya

3 tane kuru kayısı buldum hamile bi arkadaştan yavaş yavaş yiyorum ohhh bee iyi oldu saolasın ukyo

atakumda teyzem oturuyor çok seeverim oraları..abim üni.yi samsunda okudu çok geldim gittim zamanında atakuma:16:
çok güzel oralar:16:

yok ben izlemedim aile dıramımış sanırım:50: yok anacım izlemem öyle diziler..
bana ya komedi olacak ya da hürrem gibi entrikalı:12::12::9::9:

nerde o pazar bende gelsem:1:hamsiye gelnice bende bayılırım hamsiye hele de hazır pişirilmiş olursa:9::9:

:38::38::38:

bendeeeeeeeeeeee:16::16::16:

bende zonguldaktayım ama öyle hamsi çok olmadı burdada
çinekop çok oldu bu sene..
denizden babam çıksa misaliyim ben çok severim:1::1:ama hazır olacak:1::1:

teşkkür edrim o dizi varya bakalım ne olcak diğer bölümlerde ii olcakmı

aynen en guzelı komedı dızılerı bugun seksenler var mesela bız cok sevıyoruzzz:16::16:gecen gece denk geldı ızledım surukledıı bakalım devamı nasıl olacakk:9::9:

aynen en guzelı komedı dızılerı bugun seksenler var mesela bız cok sevıyoruzzz:16::16:gecen gece denk geldı ızledım surukledıı bakalım devamı nasıl olacakk:9::9:

seksenler benimde hiç kaçırmadan izlediğim tek dizi onun dışında diğer dizileri seyretmeye fırsat bulamıyorum ben

Back
X