- 14 Ekim 2012
- 1.170
- 563
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #79.201
inşallah bizimde bebeğimiz olacak canım inşalah
Ahh ahh
Güzel menü![]()
inşallah allahım biede hayırlısını verir umarım rabbim ol desin olur inşallah/color]
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah bizimde bebeğimiz olacak canım inşalah
Ahh ahh
Güzel menü![]()
ogle yemegınde hem pılav hem ekmek yemısın ekmek yemeseydın ıyıydııı onun dısında ben begendımmm canım![]()
Kaptanımm cami duvarına şey ediyorsunuz hahahha
.
bebegınız olcak cnm bnmıns rabbım bu mutlulugu nasıp eylıcek .dualrım sızlerle[sıze=3]
SABAH
2 dilim ekmek
1dilim peynir
zeytin
domates
salatalık
ÖĞLEN
çok acıkmaım yarm muz
AKŞAM
fırında hamsi balık
yeşil salata yarım dlim ekmek çavdar
SUUUUUUUUU
içiyorum
SPOR
yürürüş bandında yürürüm
[/sıze]
oohhhh gozlemeler kofteler tavuk goguslerıı sarmaalarr zıyafett varmıs bugun canımmm
dalin hiç yemeyeydinnnn
sende miii gamzemm yaaa cocukluktan beri kurabiye rabiyee turkusune maruz kaldım sen yapma bariiiiiburdayım annemmmmm
hosgeldın canımmmm
haslamalardan gıtmısın bugun gamzemmmm![]()
ne guzel ıste yok yok
herşey haşlama
vallahi imreniyorum size nasıl yeyip içiyosunuz şu lahanayı..
bu hafta iyi kilo vereceksiniz
sen miiiiiiiiiii...hiç sanmam senin vücut istemesende kilo veriyodur
aaa o yok bu yokolmaz ki.
kahvaltını beğendim
gün olduğu için bişey demeyeceğim
bende geçen gün kaçırmıştım ipin ucunu çünkü..
güzelllllllllll
güzel menü canım![]()
adamsın sendeeeeeeeeeHarika bir menü arkadaşımFakat bu fırında hamsi balığı biraz açabilirmiyiz :26: miktar nedir? dalinim sen bebelere bak gel hahahhaha ben halledeyim bunu
.
ama dıkkat ettıysen ıronıyıde yapıstırdım ye ama sonuclarına katlanırım dersen dıyeebu hurma ramazan ayında yediğimiz hurmadan mı yoksa benim cennetmeyvası dediğim meyva olan hurmadan mı.... eğer meyva olansa 3 fazla 2 de fazla çok şekerli çünküm... dalin nası onayladı bu menüyü anlamadım...
kuzum yok bugün su içmicem dün fenaydım valla kortum gece gece düşüp bayılıcam die .. eşim gece birde geliyo adamı aradım gelince beni kontrol et yiy değilim diye...
spordan sonra terli terli dolandım cıbıl cızlak evde karnımı üşüttüm sanırım bi sancı sorma gitsin uyuyamadım ana elim ayağım titredi tansiyonmu düşdü ne .. hastalanmadığımdan tırstım valla.içemem![]()
dıyosunkı onemlı olan mutlu bı sekılde kılo vermek sen yarım ekmegın arasına doldur cıkıyı luplet onu sonra beklekı mutlu mutlu kılo veresın mutlumusun sen sımdı senın yerınde olsam kendımı yer bıtırırdım bu gece ılk elın gunahı olmaz dıyerekten sporunuda guzel yaptıgını goz onunde bulunduraraktan gozunu korkutmamak adına 15 mekık cezalısın ama azmıs 15 tanecık dıye heveslendıgını duyar gıbıyım yok ole yagma topuklar yere degmeden ve aralıksız 15 tatattatta pancar motoru gıbı hadı sana rastgeletmm pekim yazıyorum.....
sabah:sabah güzeldi yaa
1 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
1 salatalık
3 zeytin
ara bir elma
öğle:öğle dediğime bakmayım aranın hemen peşinden
yarım ekmek yoktu ama yakındı arasına peyniri doldurdum 4 adette zeytin offffffff
ama ne doymuşum yaw
ara yok
akşam:
1 tabak marul salatası
haşlanmış beyaz lahana az bişey
1 dilim kepek ekmeği
2 kaşık yoğurt
spor :1 saat (600 kalorilik) eliptik
1.5 litre su
.
inşallah allahım biede hayırlısını verir umarım rabbim ol desin olur inşallah/color]
amannn hiç dikkat etmmeiştim rabişim vala has diyetçisin heee
.
tahrık var agır tahrık
bebegınız olcak cnm bnmıns rabbım bu mutlulugu nasıp eylıcek .dualrım sızlerle
menune gelecek olursak bakın bakında o kacamakları yapanlar utanın gunun menusu senın ve gamzemın menusu ılan edıorum bakalım tubıs gelmedı daha o ne yaptı
cok bıle yedım kızımm
ne guzel ıste yok yok
adamsın sendeeeeeeeee
ama dıkkat ettıysen ıronıyıde yapıstırdım ye ama sonuclarına katlanırım dersen dıyee
dıyosunkı onemlı olan mutlu bı sekılde kılo vermek sen yarım ekmegın arasına doldur cıkıyı luplet onu sonra beklekı mutlu mutlu kılo veresın mutlumusun sen sımdı senın yerınde olsam kendımı yer bıtırırdım bu gece ılk elın gunahı olmaz dıyerekten sporunuda guzel yaptıgını goz onunde bulunduraraktan gozunu korkutmamak adına 15 mekık cezalısın ama azmıs 15 tanecık dıye heveslendıgını duyar gıbıyım yok ole yagma topuklar yere degmeden ve aralıksız 15 tatattatta pancar motoru gıbı hadı sana rastgele![]()
o yarım ekmek ne yavtmm pekim yazıyorum.....
sabah:sabah güzeldi yaa
1 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
1 salatalık
3 zeytin
ara bir elma
öğle:öğle dediğime bakmayım aranın hemen peşinden
yarım ekmek yoktu ama yakındı arasına peyniri doldurdum 4 adette zeytin offffffff
ama ne doymuşum yaw
ara yok
akşam:
1 tabak marul salatası
haşlanmış beyaz lahana az bişey
1 dilim kepek ekmeği
2 kaşık yoğurt
spor :1 saat (600 kalorilik) eliptik
1.5 litre su
.
ogle yemegınde hem pılav hem ekmek yemısın ekmek yemeseydın ıyıydııı onun dısında ben begendımmm canım![]()
sağol canım benim:119:aaaa vala en çok senin menünü beğendim arkadaşım süpersin
.
güzel olmuş öptümmenüm..
Kahvaltı:
2 dl buğday ekmeği
1 haşlama yumurta
bi kaç çeşit peynir.
4 zeytin.
Ara:
Yok
öğle:
1/2 kase kırmızı mercimek çorbası
1 tane kadın budu köfte-1 kaşık pilav
1 dilim ekmek
Ara:
1 avuç sarı leblebi
akşam:
1 tabak pırasa yemeği
3 tane fırında mantar.
5-6 acı biber turşusu
su içtim ama ne kadar blmiyorum
Spor yapmadım![]()
yok kuzu ole bı resmı dosya ama ben bagımsız dan gelıyorumdalin meltemın yardımcısımı oldunn kuzuu kacırdımmı ben![]()
öğle:menüm..
kahvaltı:
2 dl buğday ekmeği
1 haşlama yumurta
bi kaç çeşit peynir.
4 zeytin.
ara:
yok
öğle:
1 dilim ekmek
ara:
1 avuç sarı leblebi
akşam:
1 tabak pırasa yemeği
3 tane fırında mantar.
5-6 acı biber turşusu
su içtim ama ne kadar blmiyorum
spor yapmadım![]()
tamam tatlım sölerim ama bak aramız da heee
.
tahrık var agır tahrık
bebegınız olcak cnm bnmıns rabbım bu mutlulugu nasıp eylıcek .dualrım sızlerle
menune gelecek olursak bakın bakında o kacamakları yapanlar utanın gunun menusu senın ve gamzemın menusu ılan edıorum bakalım tubıs gelmedı daha o ne yaptı
cok bıle yedım kızımm
ne guzel ıste yok yok
adamsın sendeeeeeeeee
ama dıkkat ettıysen ıronıyıde yapıstırdım ye ama sonuclarına katlanırım dersen dıyee
dıyosunkı onemlı olan mutlu bı sekılde kılo vermek sen yarım ekmegın arasına doldur cıkıyı luplet onu sonra beklekı mutlu mutlu kılo veresın mutlumusun sen sımdı senın yerınde olsam kendımı yer bıtırırdım bu gece ılk elın gunahı olmaz dıyerekten sporunuda guzel yaptıgını goz onunde bulunduraraktan gozunu korkutmamak adına 15 mekık cezalısın ama azmıs 15 tanecık dıye heveslendıgını duyar gıbıyım yok ole yagma topuklar yere degmeden ve aralıksız 15 tatattatta pancar motoru gıbı hadı sana rastgele![]()
amannn hiç dikkat etmmeiştim rabişim vala has diyetçisin heee
.
yok kuzu ole bı resmı dosya ama ben bagımsız dan gelıyorum
öğle:
1 dilim ekmek
eshefle kınadım bebıskem pılav gadın budu ve kırmızı mercımek corbası karbonhıdratı ortaya karısık yapmısın bıde ardından ekmek yemıssın bıde sporda yapmamıssın
30 dakıka aralıksız elıptık yapıosun sekerım zaten kabızlık cekıosun gram gram kılo verıyosun senın yesıllıgı bol yemen lazımken yedıklerın oldumu sımdı
aa ayıpsın aramızda tabisi hatta senı vekıl tayın edıorum cıssları yerse elıne vur kızartana kadar![]()
hahahahahah kadının kare köküsün bee dalinimmm
.
yaa sorma canım bnm o tek seferde yedıgı ekmegı cok deıl 15 dılım kadar azaltıp yemıs osla gerısı cok guzel amacımız kılo vermek yahu almak deıl yaz gellıyo yaza fıt gırcez hadı kızlar bızım zayıflardan neyımız eksık boy endam guzellık desen bızde alım zerafet desen e oda var cene desen fazla fazla ee daha ne olsun artık zayıflara ozenme devrı bıttıııı ozenılecek fızıklere sahıp olma donemı basladı
o yarım ekmek ne yav
valla sıkı dur dalinden ceza gelecek şimdi
onun dışında güzel.
biliyordum öyle diyeceğinizi...
sağol canım benim:119:
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh![]()
yaaaa kızlar yeminlen yerken azıcık yedim ohh diyorum ama buraya yazınca çoğalıyo sanki
ne olacak benim bu halim doymuyorummmmmmmmmmmm bennn...şimdi acaip açım mesela.offfffff midemin yarısını aldırmak istiyorum
.
doymadım doamadım![]()
bende seni öptüm canımcımgüzel olmuş öptüm![]()
öğle:
1 dilim ekmek
eshefle kınadım bebıskem pılav gadın budu ve kırmızı mercımek corbası karbonhıdratı ortaya karısık yapmısın bıde ardından ekmek yemıssın bıde sporda yapmamıssın
30 dakıka aralıksız elıptık yapıosun sekerım zaten kabızlık cekıosun gram gram kılo verıyosun senın yesıllıgı bol yemen lazımken yedıklerın oldumu sımdı
aa ayıpsın aramızda tabisi hatta senı vekıl tayın edıorum cıssları yerse elıne vur kızartana kadar![]()
[sıze=3]ukyo seninde mi bebeğin yok canım :26: [/sıze]
.
öğle:
1 dilim ekmek
yok canım bebeğim 2 kez tüp bebekyaptırdık olmadı hayırlıs allahtan ndan ii kimse bilmez