Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen çok sessiz ben de çok sıkıldım ,çıkıyorum şimdi..............

rabişim nerde kaldın acep:26::26::26::26::26: doktor kötü bir şey derse döveriz onu......

aysun yine mi sınav yine mi sınav:27::27::27:

garfield; son günlerinin tadını mı çıkarıyon kuşum, iş yerinde....

bu arada az önce 7. takımın kurallarını okudum da nazi kampı gibi:9::9::9::9::9::9:

hadin çüzünüz.....

canım benımmmm dusuncelı arkadasım....doktor kotu bısı demesede pek ıc acıcı degıl durumlar....

seninde yakınsa keşke benim gibi erkenden tartılsaydın. ben rahatladım valla

hepimizin enerjisinden kaynaklanıyor kuzum birimizin değil...

olsan listede olmasanda dalinin cezalarına maruz kalma korkusuyla vericeksin bizimle birlikte

oyyy ben dalini çok sevdim jujum vereceği her cezaya razıyım :1::1::1::1::1::1::1:

canım benımmmm dusuncelı arkadasım....doktor kotu bısı demesede pek ıc acıcı degıl durumlar....

Üzülme canım ne olur, zaten dokunsalar kafayı yiyecem lütfen üzülme..çünkü bu dönem o kadar zor ki, üzül üzül bitmiyor :43::43::43: salla boşver..bak ne güzel kilolarımız gidiyor ve en önemlisi de iyi arkadaşlıklarımız oluyor :26:

.

kızlar cok mutsuzum ayrıntıları anlatırım..

sımdı sıze ACİL SORU hemen cevap verın..
mavı yesıl lıght elmalı yedım 1 paket.. ıcınden 6 tane cıkıyor. ama tadı cok guzelmıs.. bıraz daha yıyebılır mıyımm kahveyle nooooooooluuur...

yarın tartı gunu dıyeceksınız bılıyorum... ama nollluurrr normalde dalın corbası ıcmem gerekırdı bu ogun ama....:50::50::50::50::50:

hayırdır kuzum nie illa yemen lazım onu .... kalorisi ne kadar bi bakarmısın

Juju biricik gelmiş galiba ama bişey yazmadı, bilgin varmı kaptanım :16: gelsin ne olurrrrrrrrrr :16::16:

.

teşekkür ederim Sevda_M ben 4 sene önce jujumla aynı takımdaydım daha önce yazmıştım iş temposu yüzünden bi süre ayrı kaldım 2-3 ay sonra tekrar girip iş yüzünden düzenli paylaşımda bulunamadığım için diskalifiye edilmiştim yeniden kilo verme olayına girince ilk kk aklıma geldi çünkü burda gerçekten güzel bir motivasyon oluyo açıkcası juju olmasaydı tekrar takıma girermiydim daha doğrusu cesaret edermiydim bilmiyorum jujuyu tekrar burda görünce atladım hemen bak ne diyeceğim sen burda cezalı olduğun için 6 ay takıma giremeyeceksin ama cumaları sende takım harici olarak kg bildiriminde bulunsan tekrar takıma girene kadar listenin altında ortalamalara dahil edilmeden sende yüzdeni falan hesaplasan nasıl olur daha çok motive olursun gibime geliyor ama diğer arkadaşlar ve kaptanım jujum bu fikrime ne der bilmiyorum

tatlım çok tşk ederim sana ve 5. takımın tüm üyelerine.... jujum ve herkes söyledi takımda olmasan da burda menülerini paylaş dediler...olsun takımda olmasam da ben böylede çok mutlu oldum burda :54::54::54::54::54:

.

kızlar merhaba bugun doktora gıttım o yuzden gelemedımm...
buyuk ıhtımalle ılac tedavısıne baslıcaz tahlıl sonuclarım yarın cıkıcak..
canım sıkkındı bugunn... dua edın olur mu??
sızler nasılsınızz???

canım ilaç tedavisine ne için başlayacak peki... söyledimi..

Üzülme canım ne olur, zaten dokunsalar kafayı yiyecem lütfen üzülme..çünkü bu dönem o kadar zor ki, üzül üzül bitmiyor :43::43::43: salla boşver..bak ne güzel kilolarımız gidiyor ve en önemlisi de iyi arkadaşlıklarımız oluyor :26:

.

evet canım normalde cok umut dolu bı ınsanım hatta bugun doktora gıderken bıle belkı hamıleyımdır dıye dusunerek gıttım ama doktor acıklama yapınca garıp oldu zormus cıdden.. rabbım hayırlsını versın... evet ıyı arkadaslıklarımız oluyo ona gercekten ınanıyorum yerı gelıyo gercek arkadaslıklardan daha ıyıı....

Son düzenleme:
kızlar cok mutsuzum ayrıntıları anlatırım..

sımdı sıze ACİL SORU hemen cevap verın..
mavı yesıl lıght elmalı yedım 1 paket.. ıcınden 6 tane cıkıyor. ama tadı cok guzelmıs.. bıraz daha yıyebılır mıyımm kahveyle nooooooooluuur...

yarın tartı gunu dıyeceksınız bılıyorum... ama nollluurrr normalde dalın corbası ıcmem gerekırdı bu ogun ama....:50::50::50::50::50:

sıkma canını chentiq yaa içindeki canavarı yen ve yeme bence eğer 6 tane yediysen fazlasıyla yeter bence bizimde yarın öğlen arkadaşlarla günümüz var bizim vakıfta olacak yemekte iskender varmış ne yapcam yaaa sadece etini ve yoğurdunu yesem salata ile çok mu bozarım?:17:

Juju biricik gelmiş galiba ama bişey yazmadı, bilgin varmı kaptanım :16: gelsin ne olurrrrrrrrrr :16::16:

.
hani nerde kim gördü... kuzum izinli yazdırdım geçen hafta ben onu .. netteki sorununun ne zaman düzeleceğini bilmediğim için... izinli süresi en az 2 hafta ..
tatlım çok tşk ederim sana ve 5. takımın tüm üyelerine.... jujum ve herkes söyledi takımda olmasan da burda menülerini paylaş dediler...olsun takımda olmasam da ben böylede çok mutlu oldum burda :54::54::54::54::54:

.

yarın sende kilo bildireceksin unutma .. sabah aç karnına

hevesim geçti.. şükür :27:

ya moralim bir sürü şeye bozuldu esasen ama.. birini paylaşayım.. sabah tartıya çıktım ve kilo aldığımı gördüm.. onca lahanaya 0 karboya rağmen.. hastayım diye aldığım ilaçlardan şişiyor olabilir miyim? Öyle yada böyle sanki yaptığım boşaymış gibi oldu...:43:

evet canım normalde cok umut dolu bı ınsanım hatta bugun doktora gıderken bıle belkı hamıleyımdır dıye dusunerek gıttım ama doktor acıklama yapınca garıp oldu zormus cıdden.. rabbım hayırlsını versın... evet ıyı arkadaslıklarımız oluyo ona gercekten ınanıyorum yerı gelıyo gercek arkadaslıklardan daha ıyıı....

bilmezmiyim o beklentiyi... 4 yıl oldu hala her ay adet olmadan acaba hamileyim .. regl olucam mı aaa bir gün geçikti test yaptırsammı... beyne yerleşmiş resmen..

sıkma canını chentiq yaa içindeki canavarı yen ve yeme bence eğer 6 tane yediysen fazlasıyla yeter bence bizimde yarın öğlen arkadaşlarla günümüz var bizim vakıfta olacak yemekte iskender varmış ne yapcam yaaa sadece etini ve yoğurdunu yesem salata ile çok mu bozarım?:17:

aynen canım ekmeksiz ye .. tereyağı döktürme domates sosu al sadece bol salata..

canım ilaç tedavisine ne için başlayacak peki... söyledimi..

canım ben pkosluyum... yumurta gelısımı olmuyomus ıstenılen buyukluge ulasmıyomuss ınsulın dırencı oluyo kılo alımı kolay vermesı zorlasıyo falan kalıtelı yumurta olusumu ıcın ılac verıcek folık asıt baslıcak adet getırcı ılac verıcek bu sekılde tedavıye baslanacak. hormon tıroıd gebelıge bakılacak testlerde yarın sonuclanacak...

Tatlım bu konuda gerçekten irade sahibi olman lazım, çok bilirim regl günüm gelirken kafayı yediğim günleri hatta olduğumda etkisinden bayılmak üzere olduğumu..Kafayı yemenin boyutna gelince, bazen olmayan bebeğinin kokusu burnunun direğini sızlatıyor..:43: bu nasıl bişeydir bilemiyorum ama olmayan bişey nasıl kokar ki :43: mesela sana Anne denmesi nasıl bir duygudur ki :43: sorularr sorularrr..beynini deler geçer..boğazında koca bir düğüm oluşur ve en acısı şudur ki mutsuzluğunu ve çaresizliğini kimseyle paylaşamazsın, çünkü annenin ve sevdiklerinin canını yakmaktan korkarsınn :43::43:

.

ya moralim bir sürü şeye bozuldu esasen ama.. birini paylaşayım.. sabah tartıya çıktım ve kilo aldığımı gördüm.. onca lahanaya 0 karboya rağmen.. hastayım diye aldığım ilaçlardan şişiyor olabilir miyim? Öyle yada böyle sanki yaptığım boşaymış gibi oldu...:43:

ahhh kuzum ahhhhhhhhhhhh neyine senin şok diyetler birdaha tam anlamadığın bişeyi yapmazsın umarım... zararın neresinden dönsen kardır 3+3 ama porsiyonlarını küçült....

canım ben pkosluyum... yumurta gelısımı olmuyomus ıstenılen buyukluge ulasmıyomuss ınsulın dırencı oluyo kılo alımı kolay vermesı zorlasıyo falan kalıtelı yumurta olusumu ıcın ılac verıcek folık asıt baslıcak adet getırcı ılac verıcek bu sekılde tedavıye baslanacak. hormon tıroıd gebelıge bakılacak testlerde yarın sonuclanacak...

anladım canım... hormon ilaçları verecek sana buda kilo almana neden olacak ister istemez... bu dönemde daha bi dikkatli olman gerekecek senin... allahım nasip ederse hamile olursan nekadar az kilo ile başlarsan okadar iyi olur...

Tatlım bu konuda gerçekten irade sahibi olman lazım, çok bilirim regl günüm gelirken kafayı yediğim günleri hatta olduğumda etkisinden bayılmak üzere olduğumu..Kafayı yemenin boyutna gelince, bazen olmayan bebeğinin kokusu burnunun direğini sızlatıyor..:43: bu nasıl bişeydir bilemiyorum ama olmayan bişey nasıl kokar ki :43: mesela sana Anne denmesi nasıl bir duygudur ki :43: sorularr sorularrr..beynini deler geçer..boğazında koca bir düğüm oluşur ve en acısı şudur ki mutsuzluğunu ve çaresizliğini kimseyle paylaşamazsın, çünkü annenin ve sevdiklerinin canını yakmaktan korkarsınn :43::43:

.

inan gözlerim doldu kuzum yaaaa..... az buçuk kendimi gördüm... evet bir oğlum var ama o beklenti çok zor çok kötü anlatılamaz... atlatılmasıda kolay değil... günlerce nedensiz ağlarsın insanlardan kaçarsın uzak durursun ... bir ara eşimi bile suçladım ben benim kadar bebek istemiyorsun diye ... şimdi kızıyorum kendime rabbim bilir hayırlısını diye... :2:

Canımmmm sen buna mutlu ol, o kadar basit ve tedavisi o kadar mümkün bişey ki bu..Şimdiden hazırlan sen Anne olmaya :16::16:

.

bilmezmiyim o beklentiyi... 4 yıl oldu hala her ay adet olmadan acaba hamileyim .. regl olucam mı aaa bir gün geçikti test yaptırsammı... beyne yerleşmiş resmen..
kesınlıkle canımm ust uste gebelık testı yapmıstım bende bıle bıle...

aynen canım ekmeksiz ye .. tereyağı döktürme domates sosu al sadece bol salata..

.

kuzumm oyle konusma ne olur yaa kıyamam ben sana....cok haklısın kımseyle paylasmama konusunda bende soylemedım ne kendı ne esımın aılesınee uzulmelerını ıstemıyorum... allah buyuk ben ınanıyorum yaaa ınsallah tum ısteyenlerın saglıklı sıhhatlı bebıslerı olacak... olmuyorsa da vardır bı sebebı....

Son düzenleme:

ne güzel yememişsin boşver ödem vardır ödem canım wc ye çıkabildin mi? şişlik var diyorsun belki bağırsakların boşalırsa kilo düşer ya da regli olacaksan falan

yaa jujum ben 2. de sizler kadar beklemedim allaha şükür ilk çocuğa korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım 2. de de öyle olacak zannetmiştim her ay hamilemiyim diye bekliyorum yok 6 ay geçti dr a gittim bi sorun yok sizde ama eşiniz gelsin dedi 39 yaşında olduğum için yumurta kalitesi düşmüş eşimde allah isterse 2. olur ben dr a falan gitmem diye tutturdu 2 ay da öyle geçti yumurtlama günü beraber olacaz falan diye kendimizi çok kasıyorduk ama 10. ay amannn olmayacak deyip hamile kalma derdi ile değil normal beraberliğimizde hamile kaldım ne olur stress yapmayın kızlar naçizane düşüncem bu benim stres bu konuda çok önemli

Back
X