Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dalin canım bende indirdim videoyu ama küçük müsade etmiyo şimdi onla ilgilecem ben kacar iyi gecelerr

hevesim geçti.. şükür :27:

ya moralim bir sürü şeye bozuldu esasen ama.. birini paylaşayım.. sabah tartıya çıktım ve kilo aldığımı gördüm.. onca lahanaya 0 karboya rağmen.. hastayım diye aldığım ilaçlardan şişiyor olabilir miyim? Öyle yada böyle sanki yaptığım boşaymış gibi oldu...:43:
canım kesinlikle moralini bozmaaaa... ödem vb şeyler olabilir.

menüm:
kahvaltı:
2 dl buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
peynir çeşitleri

ara:yok

öğle:
1 parça rosto.2 parça haşlama patates vardı
1 kase yoğurt
yeşil salata

ara:
2 kaşık yoğurt

akşam:
1.5 kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt(üzerine 1 kaşık pekmez döktm tatlı krizim glmişti:17:)
:46::46::46::46:

aysun menünü yazmasan hıc aklıma gelmıyordu......bende yazayım;

sabah:1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
1 dilim salam

öğle: sabahkinin aynısı

akşam: 1 kase zerdaçallı yogurt
turşu:17:

su :içiliyor

bana göre çok az :34::34::34:

avatarımı bi erkek görse ne der acaba töbe töbeeee:1::1:
chentiq kaçırdım puskevıtten yedınmı bakım snra 1 paket dısında :41::41:
gelelim menüme

sabah
1 dilim ekmek
azcık peynir

öğle
10 fındık

akşam
yarım kıymalı pide:18:
ayran

su 3 lt spor bırazdan yapılcak
pide cok oldu yarın tartı gnu bıde ben gdim yıne bı form cay içym:1::1:
[/QUOTE]
valla ben yarımla kalmazdımm hepsini yerdimmm.:37::37::37:

Bende menümü paylaşayım..:26:

Sabah:1 dilim kepek ekmeği
1 k.k biraz fazla peynir
1 salatalık
Ara: yok
Öğle: 1 kase çorba
1 porsiyon karnıbahar (haşlama)
4 yemek kaşığı yoğurt
Yarım dilim kepek ekmeği
Ara: yarım elma
Akşam: 1 kase çorba
1 porsiyon çiğ sebze ve üstüne yarım su bardağı yoğurt
Yarım dilim kepek ekmeği
Ara: Yok ( bu gün olmasın, yarın tartı günü ) :9:
Su: içiyorum ama hemen hemen bitmiştir..
Spor: 100 mekik, 15 dk. tempolu yürüyüş yaptım ve 30 dk. eliptik yapmayı düşünüyorum :8::8:

.
:46::46::46:

sabah
1 dilim ekmek
4 zetin 1 peynir

öğlen

1 muz
1 elma

akşam

3 tane lahana sarması
1 tane ıspanaklı börek

spor

1saat plates
40 dakika yürüyüş

suuuuuuuuu

içiyorum

spor mükemmel olmuşş :46::46::46:

Sabah: 1 dilim ekmek uzerine labne surdum kahve
Ara: bir kuru kayisi
Oglen: 3 kofte 1 bucuk dilim ekmek marul domates
Ara:yok
Aksam: tavuk gogus bol salata ayran

1 bucuk saat pilates 2 bucuk litre su

menume gelince

sabah

2 haslanmıs yumurta
5 zeytın
2 form bıskuvi

ara
yok

ogle
yok

ara
yok

aksam
yarım kase corba
2 kasık pılav
2 parca et
salata yogurt

su:1.5lt
spor:yapamadım
azcuk az olmamuş mu :1::1::1:

sabah

2 dilim ekmek arası labne

ara

10 fındık

öğle

boranaşı çorbası
fırında tavuk but
salata

ara

10 antep fıstığı

akşam

zy pırasa
1 dilim ekmek
yoğurt

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sütlaçççççç

menün güzel cnm tabi şu sorunun cevabına göre kötüde olabilir sorum gelioooo sıkı durrrr o içli köfte kızarmamıydı acep?
kızartmaydıııı:17::17::17: ve daha buzlukta 30 tanedaha var..:52::52::52:

EN BEĞENDİĞİM MENÜM DALİNİNKİ :46::46::46::46::46:

Jujum 13. Takim kaptani bana transfer olabilirsin istersen diye yazmis, bende cok isterim dedim. Bu konuyla ilgili sanada fikrini sormak isterim. Eger boyle birsey mumkunse, transfer olabiliyorsam ve sizin takiminizda da bos bir yer varsa, kucucuk bir yerde olsa bana yeter :-) size transfer olabilirmiyimmmmmm? Ne olurrrrrrrrrr :-) :26:

hımmmmmm yarın bi bakinim nasıl oluyormuş o dediğin şey

evet kızlar şu saate kadar olan mesaj bildirim sayılarını yayınlıyorum. juju sana bu konuda yardımcı olacağım demiştim.. sözümü tutmak için yaklaşık 60 sayfa okudum ve gözlerim çıktı..o yüzden mesaj sayısı fazla olanların 1 eksik veya 1 fazla olabilir.......o kadarı için kusura bakmayın artık....:17: gecen haftaki bildiirmden sonraki cumartesiden itibaren baz aldım...yani ayın 16.02.2013------21.02.2013 kapsıyor.........

Eki Görüntüle 639110

tugbamm gozlerıne ellerıne saglık kuzummm:16::16:
canım çok az olmuş bence artır biraz

yarım pide çok gibi görünse de ara yok öğle yemeği 10 fındık bence az olmuş

maşallah güzel ama accık protein lütfen

spor çok güzel canım ama ara yok akşam ise hem sarma hem börek miktarı az olsa da accık sağlıksız

spor muhteşem menü güzelama keşke kuru kayısıyı 1 değil 3 tane yeseydin ara yerine accık az olmuş

dalin cim poaça dışında gayet güzel bir menü

rabişş çok az yaaa

jujum sütlaç hariç güzel aslında haftada 1-2 sütlaç olabilir ama sen - desin ödül olmuş

sabahki ara biraz fazla olmuş gibi ama çok önemli değil

dalin bende indireceğim verdiğin linkten ne kadar sürer acaba 1 saat mi?
yaa şimdi de benim menüm
sabah 2 kaşık zerdeçallı tarçınlı yoğurt
kahvaltı 1 dilim ekmek
1 yumurta 1/2 kk peynir
ara 3 kuru kayısı
öğle 4 kaşık yoğutrlu kereviz salatası
1 dilim ekmek
ara 3 kuru kayısı
akşam 1 kase domates çorbası
4 kaşık etli taze fasülye
2 fındık
su 2,5 lt
30 dk yürüyüş öğlen
az sonra 100 mekik çekcem
menülere kısa kısa yorum yaptım kusura bakmayınn ufaklık yaygarayı kopardı ben kaçtım

canım bugun bole oldu....

daliinnnnn videonun boyutu ne kadarrrr??
163 mb cnm
indiriyorum bakalım beğenirsem yaparım senin hatırına
yapalım ya sıkalım totoları cok memnun yapan herkes bır kısı bıle memnun deılım demedı
evet kızlar şu saate kadar olan mesaj bildirim sayılarını yayınlıyorum. juju sana bu konuda yardımcı olacağım demiştim.. sözümü tutmak için yaklaşık 60 sayfa okudum ve gözlerim çıktı..o yüzden mesaj sayısı fazla olanların 1 eksik veya 1 fazla olabilir.......o kadarı için kusura bakmayın artık....:17: gecen haftaki bildiirmden sonraki cumartesiden itibaren baz aldım...yani ayın 16.02.2013------21.02.2013 kapsıyor.........

Eki Görüntüle 639110

gozune gonlune saglık bebem
Jujum 13. Takim kaptani bana transfer olabilirsin istersen diye yazmis, bende cok isterim dedim. Bu konuyla ilgili sanada fikrini sormak isterim. Eger boyle birsey mumkunse, transfer olabiliyorsam ve sizin takiminizda da bos bir yer varsa, kucucuk bir yerde olsa bana yeter :-) size transfer olabilirmiyimmmmmm? Ne olurrrrrrrrrr :-) :26:
yaaa gelsın gelsın yoluyyyyyyy bızle yarıssın tozunu alayım sunun bi :1::1:
dalin canım bende indirdim videoyu ama küçük müsade etmiyo şimdi onla ilgilecem ben kacar iyi gecelerr

tmm cnm oh oh 4-5 kısı olduk bıle yasasın ıncelmek yasasın sarkmıs gobegın dumduz olusu heyooooooooo :46::46::46:

hahaha dalinim Harikasın sen yaaaaa. al al sevdanin tozunu al. bu arada mesaj sayimi gördüm hahaha ne düşük ceneyim yahu :)

anam ne uzunmuş in in bitmedi....
yarım saatte ınıyo kuzuu
hahaha dalinim Harikasın sen yaaaaa. al al sevdanin tozunu al. bu arada mesaj sayimi gördüm hahaha ne düşük ceneyim yahu :)

hihihihii gelsınde ınsss alayım bı tozunu torpanı hayırdır sesın cıkmıyo bızım programa katılmıonmu cenen ıyı calısıyo masallah azda totoyu calıstırırsın sneıde alıom ısteye cm cm ıoncelmelerımızı yazarken kıskanır catlarsın bak hihihih :1::1::1::1:

dalin kız bu nuh nebi zamanından kalmış.... 80 lerden fırlamış karıııı:53:

neyse regli olcam ya karnımda belirtileri başladı gerginim sevmiyorum regli olmayı... yatmaya gidiyom ben yarın incelerin artıkın

Son düzenleme:

neyse regli olcam ya karnımda belirtileri başladı gerginim sevmiyorum regli olmayı... yatmaya gidiyom ben yarın incelerin artıkın

ole cnm 1988 yılına aıt o vıdeo ozaman o kadın 47 yasından fazlaydı sımdı olmustur 80 hihihih callen teyzem beee :1:

yarım saatte ınıyo kuzuu

hihihihii gelsınde ınsss alayım bı tozunu torpanı hayırdır sesın cıkmıyo bızım programa katılmıonmu cenen ıyı calısıyo masallah azda totoyu calıstırırsın sneıde alıom ısteye cm cm ıoncelmelerımızı yazarken kıskanır catlarsın bak hihihih :1::1::1::1:
Ben indiremiyorum yaaaaaa:50::50::50::50::50::50::50::50:

yarım saatte ınıyo kuzuu

Tamamm al kuzummmm, ben çok pc ye geçemedim de bu gün :51: şimdi geldim fakat yarın daha ayrıntılı alırım bilgileri senden tatlımm.:1:

.

Çok geçmiş olsun Juju, çok iyi bilirim o sancılarıı :26::26:

.

Cornimmmm, tuğbammmm ellerine sağlık olsun bitanemm, beynine sağlık, zekana sağlık tatlımm :9::9:

.

iyi geceler kaptanım. bendede aynı sıkıntı mevcut. yürüyüş yapamadım bu yüzden.

ben elıptık ve mekıklede taclandırmayı dusunuyorum

sana yetişebilmemin imkanı yok canım maşallahhh:nazar::nazar::nazar:

gamzem ; gözlerin çokkkk güzel maşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

bende yatıyorum artık hepinize iyi gecelerrr:16::16::16::16:

Back
X