- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #79.761
kızlar ben kaçar.......sonradan gelen ark larımızdan listeyı görmeyen olursa söylersiniz.............hepinize iyi geceler...........
iyi geceler canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben kaçar.......sonradan gelen ark larımızdan listeyı görmeyen olursa söylersiniz.............hepinize iyi geceler...........
canım kesinlikle moralini bozmaaaa... ödem vb şeyler olabilir.hevesim geçti.. şükür
ya moralim bir sürü şeye bozuldu esasen ama.. birini paylaşayım.. sabah tartıya çıktım ve kilo aldığımı gördüm.. onca lahanaya 0 karboya rağmen.. hastayım diye aldığım ilaçlardan şişiyor olabilir miyim? Öyle yada böyle sanki yaptığım boşaymış gibi oldu...![]()
menüm:
kahvaltı:
2 dl buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
peynir çeşitleri
ara:yok
öğle:
1 parça rosto.2 parça haşlama patates vardı
1 kase yoğurt
yeşil salata
ara:
2 kaşık yoğurt
akşam:
1.5 kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt(üzerine 1 kaşık pekmez döktm tatlı krizim glmişti)
aysun menünü yazmasan hıc aklıma gelmıyordu......bende yazayım;
sabah:1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
1 dilim salam
öğle: sabahkinin aynısı
akşam: 1 kase zerdaçallı yogurt
turşu
su :içiliyor
Bende menümü paylaşayım..:26:
Sabah:1 dilim kepek ekmeği
1 k.k biraz fazla peynir
1 salatalık
Ara: yok
Öğle: 1 kase çorba
1 porsiyon karnıbahar (haşlama)
4 yemek kaşığı yoğurt
Yarım dilim kepek ekmeği
Ara: yarım elma
Akşam: 1 kase çorba
1 porsiyon çiğ sebze ve üstüne yarım su bardağı yoğurt
Yarım dilim kepek ekmeği
Ara: Yok ( bu gün olmasın, yarın tartı günü )
Su: içiyorum ama hemen hemen bitmiştir..
Spor: 100 mekik, 15 dk. tempolu yürüyüş yaptım ve 30 dk. eliptik yapmayı düşünüyorum
.
spor mükemmel olmuşşsabah
1 dilim ekmek
4 zetin 1 peynir
öğlen
1 muz
1 elma
akşam
3 tane lahana sarması
1 tane ıspanaklı börek
spor
1saat plates
40 dakika yürüyüş
suuuuuuuuu
içiyorum
Sabah: 1 dilim ekmek uzerine labne surdum kahve
Ara: bir kuru kayisi
Oglen: 3 kofte 1 bucuk dilim ekmek marul domates
Ara:yok
Aksam: tavuk gogus bol salata ayran
1 bucuk saat pilates 2 bucuk litre su
azcuk az olmamuş mumenume gelince
sabah
2 haslanmıs yumurta
5 zeytın
2 form bıskuvi
ara
yok
ogle
yok
ara
yok
aksam
yarım kase corba
2 kasık pılav
2 parca et
salata yogurt
su:1.5lt
spor:yapamadım
sabah
2 dilim ekmek arası labne
ara
10 fındık
öğle
boranaşı çorbası
fırında tavuk but
salata
ara
10 antep fıstığı
akşam
zy pırasa
1 dilim ekmek
yoğurt
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sütlaçççççç
kızartmaydıııımenün güzel cnm tabi şu sorunun cevabına göre kötüde olabilir sorum gelioooo sıkı durrrr o içli köfte kızarmamıydı acep?
Jujum 13. Takim kaptani bana transfer olabilirsin istersen diye yazmis, bende cok isterim dedim. Bu konuyla ilgili sanada fikrini sormak isterim. Eger boyle birsey mumkunse, transfer olabiliyorsam ve sizin takiminizda da bos bir yer varsa, kucucuk bir yerde olsa bana yetersize transfer olabilirmiyimmmmmm? Ne olurrrrrrrrrr
:26:
evet kızlar şu saate kadar olan mesaj bildirim sayılarını yayınlıyorum. juju sana bu konuda yardımcı olacağım demiştim.. sözümü tutmak için yaklaşık 60 sayfa okudum ve gözlerim çıktı..o yüzden mesaj sayısı fazla olanların 1 eksik veya 1 fazla olabilir.......o kadarı için kusura bakmayın artık....gecen haftaki bildiirmden sonraki cumartesiden itibaren baz aldım...yani ayın 16.02.2013------21.02.2013 kapsıyor.........
Eki Görüntüle 639110
canım çok az olmuş bence artır biraz
yarım pide çok gibi görünse de ara yok öğle yemeği 10 fındık bence az olmuş
maşallah güzel ama accık protein lütfen
spor çok güzel canım ama ara yok akşam ise hem sarma hem börek miktarı az olsa da accık sağlıksız
spor muhteşem menü güzelama keşke kuru kayısıyı 1 değil 3 tane yeseydin ara yerine accık az olmuş
dalin cim poaça dışında gayet güzel bir menü
rabişş çok az yaaa
jujum sütlaç hariç güzel aslında haftada 1-2 sütlaç olabilir ama sen - desin ödül olmuş
sabahki ara biraz fazla olmuş gibi ama çok önemli değil
dalin bende indireceğim verdiğin linkten ne kadar sürer acaba 1 saat mi?
yaa şimdi de benim menüm
sabah 2 kaşık zerdeçallı tarçınlı yoğurt
kahvaltı 1 dilim ekmek
1 yumurta 1/2 kk peynir
ara 3 kuru kayısı
öğle 4 kaşık yoğutrlu kereviz salatası
1 dilim ekmek
ara 3 kuru kayısı
akşam 1 kase domates çorbası
4 kaşık etli taze fasülye
2 fındık
su 2,5 lt
30 dk yürüyüş öğlen
az sonra 100 mekik çekcem
menülere kısa kısa yorum yaptım kusura bakmayınn ufaklık yaygarayı kopardı ben kaçtım
hımmmmmm yarın bi bakinim nasıl oluyormuş o dediğin şey
163 mb cnmdaliinnnnn videonun boyutu ne kadarrrr??
yapalım ya sıkalım totoları cok memnun yapan herkes bır kısı bıle memnun deılım demedıindiriyorum bakalım beğenirsem yaparım senin hatırına
evet kızlar şu saate kadar olan mesaj bildirim sayılarını yayınlıyorum. juju sana bu konuda yardımcı olacağım demiştim.. sözümü tutmak için yaklaşık 60 sayfa okudum ve gözlerim çıktı..o yüzden mesaj sayısı fazla olanların 1 eksik veya 1 fazla olabilir.......o kadarı için kusura bakmayın artık....gecen haftaki bildiirmden sonraki cumartesiden itibaren baz aldım...yani ayın 16.02.2013------21.02.2013 kapsıyor.........
Eki Görüntüle 639110
yaaa gelsın gelsın yoluyyyyyyy bızle yarıssın tozunu alayım sunun biJujum 13. Takim kaptani bana transfer olabilirsin istersen diye yazmis, bende cok isterim dedim. Bu konuyla ilgili sanada fikrini sormak isterim. Eger boyle birsey mumkunse, transfer olabiliyorsam ve sizin takiminizda da bos bir yer varsa, kucucuk bir yerde olsa bana yetersize transfer olabilirmiyimmmmmm? Ne olurrrrrrrrrr
:26:
dalin canım bende indirdim videoyu ama küçük müsade etmiyo şimdi onla ilgilecem ben kacar iyi gecelerr
yarım saatte ınıyo kuzuuanam ne uzunmuş in in bitmedi....
hahaha dalinim Harikasın sen yaaaaa. al al sevdanin tozunu al. bu arada mesaj sayimi gördüm hahaha ne düşük ceneyim yahu :)
dalin kız bu nuh nebi zamanından kalmış.... 80 lerden fırlamış karıııı
neyse regli olcam ya karnımda belirtileri başladı gerginim sevmiyorum regli olmayı... yatmaya gidiyom ben yarın incelerin artıkın
Ben indiremiyorum yaaaaaayarım saatte ınıyo kuzuu
hihihihii gelsınde ınsss alayım bı tozunu torpanı hayırdır sesın cıkmıyo bızım programa katılmıonmu cenen ıyı calısıyo masallah azda totoyu calıstırırsın sneıde alıom ısteye cm cm ıoncelmelerımızı yazarken kıskanır catlarsın bak hihihih![]()
yarım saatte ınıyo kuzuu
hihihihii gelsınde ınsss alayım bı tozunu torpanı hayırdır sesın cıkmıyo bızım programa katılmıonmu cenen ıyı calısıyo masallah azda totoyu calıstırırsın sneıde alıom ısteye cm cm ıoncelmelerımızı yazarken kıskanır catlarsın bak hihihih![]()
Ben indiremiyorum yaaaaaa![]()
dalin kız bu nuh nebi zamanından kalmış.... 80 lerden fırlamış karıııı
neyse regli olcam ya karnımda belirtileri başladı gerginim sevmiyorum regli olmayı... yatmaya gidiyom ben yarın incelerin artıkın
iyi geceler kaptanım. bendede aynı sıkıntı mevcut. yürüyüş yapamadım bu yüzden.dalin kız bu nuh nebi zamanından kalmış.... 80 lerden fırlamış karıııı
ben elıptık ve mekıklede taclandırmayı dusunuyorum