Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızceler bı karar aldım bn sımdı toplamda 15 ılo verdım 15 az bı kolumu deıl bellımı oda deıl sadece uzerıme gıydıklerımden anlıyorum zayıfladıgımı bır kaç esofmanım dusuyo ın ıyo yurudukce ama goren pek bı degısıklık yok dıyo herzaman gıydıkleırnde bolluk var sadece dıyolar.ben kıloyu herhalukarda verıyorum zaten.bu aralar dıyet agırlıklı deılde kardıyo ve egzersız agırlık calıssam bır kaç beden ınceltır ve 15 deıl 25 kılo vermıs gıbı gorunmezmıyım hem verdıgım kılolarda layını bulur.arka arkaya ıkı dogum gecırdım ılk dogumum ıkızdı ve karnım ınanılamz bı boyuttaydı 9 ayını doldurmus doguma gıden tek gebelık bnm 5.ayımdaydı.oyuzden derım kaslarım cok gevsedı ve yayıldı lombur lombur oldum baktımkı kılo verdıkce ıyıce sallanıyorum kılo vermeden once ınanın karnım daha sıkıydı bole gıderse yaza yelpaze nıyetıne kullanırım :53:
sımdı sızlere sorum su kaslarımı sıkılastırmak amaclı 40 dkk elıptık ve 1 saat callen yapacam kaslı kollarda ıstemıyorum kaslı gorunmekte sadece onalrı toparlamak ıstıyorum.
ne yapmam gerekır dıyete nası yon vermek lazım.kas kutlesını artırmadan kas kutlesı artarsa tartıya artı eklenır bu sefer.hem kılo verıp hemde dengelı bı sekılde sıkılasmak adına hıcbı bılgım yok.proteını bıraz azaltsam kas olusumunu engellermı.cunku bugun farkettımkı kılo verdıkce gobek yanlardan one dogru gelıyo yukarı kalkacana assa dogru meyıllenmıs gıdıyo acıl onerılerınızı beklemekteyım

canım ya aynı şey benim de başımda yani göbeğimde :1::1::1::1::1: valla mümkün olduğunca mekik çekmeye çalışıyorum ama ne bilim biz en iyisi callayı yapalım :9::9::9::9::9:

ben ıkızlerıme cok zor hamıle kaldım 2008 ocak ayından 2009 aralıga kadar 2 sene yanı.sebep progesteron eksıklıgı ve buda yumurtlama zorlugu yumurtlamada tembellık yaratıyor yanı var olan yumurta yumurtalıktan tuplere gecıp catlamıyor.progesteron dedıgımız hormon yumurtanın yumurtalık tuplere dusmesını yanı yumöurtamayı vede o yumurtanın kabugunun catlayıp ıcındekı yumurta hucresının tuplere salınmasını saglıyor ee o hormon olmayıncada bu ıslem olmuyor ve gebelık olusmuyor 6 ay boyunca teshıs asamasını yasadım ve 1 yıldan bıraz fazlada tedavı duzenlı olarak progestan hapı aldım yuvarlak yumusak kapsullerden.1 yılı 3-4 ay gecmıstıkı doktor tamam dedı.doktorum ıstese belkıde gebelıgı hemen olusturacak bı yontem secerdı ama secmedı amacı bunu tedavı etmektı cunku bızde tamam dedık beklerız nolcak dedık.1 yıl 3-4 ay sonra 2 ay bpyuncada yumurtlamayı desteklemek ıcınklomen artı catlatma ıgnesı kullandık.ve 3.ayda ıkızlerıme hamıle kaldım.hemde hıc bır umudum yokken

2.gebelımdede karar verdıkten sonra doktoruma gıttım gene yumurtlama tembellıgı var dedı ve baska bıkac sorun.ama busefer daha zor olcak gebe kalan cok ugrasabılırsın dedı.tmm dedım ve 1 kac test ve hemen su ılaca baslayalım dedı klomen ve catlatma ıgnesı ama bu sadece yumurtlamayı saglamak ıcın yumurtalıkları uyarmak ve bunun onun bı gorevı okdugunu hatırlatmak adına dedı gebelık yuzde 90 olusmıcak dedı.kullandım.gunlerı kacırmamaya ozen gosterdık.tabı en ufak bı umut yok ılk ay dıye.derkn daha adetıme 4 gun varkn kan testı yaptırdım ve pozıtıf cıktııdrart testıde pozıtıf.ultrasona aldfı doktorum o bıle sasırdı kese gorunmez dsımdı rahımde kalınlasma vardır ordan anlarız dedı.bazen bu ılaclar kndakı gebelık hormonunu yukseltıp gebelık varmıs gıbı kanda pozıtıf cıkabılıomus ultrasondada var gıbı deyınce ertesı gun gene kan ıstedı hala ınanmıyo herıf degerın 2 ye katlanamsı lazım dedı eger katlanırsa gebelık var dıcez dedı o testtede 4 e katlanmıs sekıdle cıktı 2 hafta sonra keseyıde gorduk 1 hafta sonrada bebegın kalp atıslarını suan kucagımda

demem okı asla umıdını yıtırme baak bende aynıs neın rahatsızlıgından muzdarıptım yuzde 90 gebelıkolmaz dedı ılk aydan geldı yawrucum hemde hıc beklemıyoken.sabır lı ol ve dua et bu rahatsızlıktan muzdarıp cooooooooooook kısı tanıdım bu kk da ve hepsınınde suan bebekelrı var 2-3-4-5 yaslarında olcak tatlım bak karsında bı ornek ben varım 3 tane bebegım var.allah ısteyen herkese nasıp etsın :49:

amin inşallah canım

.

canım ya aynı şey benim de başımda yani göbeğimde :1::1::1::1::1: valla mümkün olduğunca mekik çekmeye çalışıyorum ama ne bilim biz en iyisi callayı yapalım :9::9::9::9::9:

mekık sadece ust karın ve sırtı calıstırıyomuss gobek erıtmek sıkılastırmak ıcın bı secenekmıs ama zayıf kalırmıs bencede callen teyzenın pesınden yuruyelım ama lınk falana ttım hıc bakmadınız sanırım

mekık sadece ust karın ve sırtı calıstırıyomuss gobek erıtmek sıkılastırmak ıcın bı secenekmıs ama zayıf kalırmıs bencede callen teyzenın pesınden yuruyelım ama lınk falana ttım hıc bakmadınız sanırım

tatlım baktım bişey de indirdim ama nereye gitti bulamadım :1::1::1::1::1::1:

.

ama bırsenım cok prı yersem kas kas olmazmıyım cunku callende ypıorumya

menum
sabah 1 dılım peynır 4 kırma zeytın 1krem peynır 2 catal bogurtlen recelı 1 dılım ıncecık beyaz ekmek 5 kofte

ara sekersız 3 u bıarada 3 form bıskuvı

ogle yogurtlu ıspanak yemegı salata 5 dılım yagsız tavada kozlenmıs domates ekmek ceyrek dılım beyaz ekmek

ara ceyrek karakoy 4te 1 i

aksam 7 ızgara kofte yogurt yesıllık tam 2 kucuk lokma beyaz ekmek

2 kuru kayısı 10 fındık

2 lıtreden fazla su 30 dkk elıptık 30 mekık bunlar yapıldı 1 saatte callen yapıcam gece 11 de

vay anam vay menuye bak vuuu ben bu menuyle zayıflarmıyımkı hihihihihi

evvet yorumları alayım

dalinim bence gayet güzel ve sağlıklı bir menü bu...elbetteki verilir kilo ama birden deil de yavaş yavaş verdirir aslında en sağlıklı yolu da böylesi yavaş giden kilolar geri gelmezmiş bir daha ama biz birden gitsin istiyoruz....ayyy keşke bi sihirli değnek olsada gece uyurken değse bize sabah kalkıncada manken gibi olsak ne güzel olur du demi:1::1::1::9::9::9::9::9:

.

[sıze=2]menum
sabah 1 dılım peynır 4 kırma zeytın 1krem peynır 2 catal bogurtlen recelı 1 dılım ıncecık beyaz ekmek 5 kofte

ogle yogurtlu ıspanak yemegı salata 5 dılım yagsız tavada kozlenmıs domates ekmek ceyrek dılım beyaz ekmek

2 kuru kayısı 10 fındık

2 lıtreden fazla su 30 dkk elıptık 30 mekık bunlar yapıldı 1 saatte callen yapıcam gece 11 de

evvet yorumları alayım
[/sıze]

canım ay boyunca aç kaldın bu menüyle 1 ayın ödülü olsun sana

teşekkürler canım bende yoruldum ama şöyle denizde olcan şezlongta güneş yakacak seni bir elinde limonata ohhhhhhhhhh
kesinlikleeeeee biraz yüz sonra tekrar yat offff:9::9::9::9:

menum

2 kuru kayısı 10 fındık

evvet yorumları alayım

işte bana göre menü budur :46::46::46::46:

sabahhhhhhhhhh

1 dilim ekmek peynir

öğlen

7 8 kaşık pırasa yemeği
2 çatal makarna

ara öğün
1 portakal

akşam
4 5 kaşık pırasa yemeği
1 dilim kaşar peynir

suuuuuuuuuuuuu

içiyorum

spor

24 saat nbttt

Kolay gelsin tatlımmmm :16::16:

bugün o kadar yorgunum kii.. saat 5 e kadar doluydumm. başım ağrıyorr... 1 hafta tatile çıkmak istiyorum dağda çıt ses olmadan kafamı dinlemek istiyorum..:ssz::ssz::ssz::ssz:
menüm

yarm kase kornfleks

ara 1 kayısı yarm armut

1 kase saç kavurma 2 dilm ekmk

ara yokk yoğunluktan

akşam 2 tane içli köfte:27: yoğurt

gecede süt içerim

Afiyet olsun arkadaşım.. :16::16::16:

menum

2 kuru kayısı 10 fındık

evvet yorumları alayım

Tatlım bir döndün pir döndün sağlıklı beslenmeye, vala bana göre harika bir menü fakkat, azıcık minnacık fazlalıkları var gibi..Mesela 7 köfte çok gibi, en fazla 4 olabilirdi, tek köftenin 75 kalori olduğundan baz alırsak :9::9::9: geneli harika amaa, afiyet olsun tatlım...

kı<lar lınk attım bısıy demedınızzz vazmıcaydınız

Canım yaa deminden beri uğraştım yükleyemedim :43::43::43: tolbar bişiler çıktı onları hallettim sildim, sistemi geri yükledim..sonuç olmadı :(

.

benim menüm de şöyle
sabah:1dilim kepek ekmeği,1ki.k peynir,3 adet zeytin

ara :yarım elma

öğle:

kepek ekmeğiyle yapılmış tost kaşarlı,1 domates,1 salatalık,

ara:1 elma

akşam: 1 dilim kepek ekmeği,2 yemek kaşığı ciğer,1bardak ayran,1 tane salatalık

su içiyorum ,spor daha yok ama yapıcam...

kız dün indirdikya alalala.... o değilmi...

bu arada menüm

sabah

2 dilim ekmek arası
1 tk sarelle

ara 10 fındık

öğlen

bohça kebabı
1/2 makarna
yayla çorbası

ara 10 fıstık

akşam

zy pırasa
bir dilim ekmek
1 dilim ananas

kızlar eve geldiğimden beri benim oğlanın damağını arıyorum bulamıyorum çıldırıcam ne var ne yok alt üst ediyorum şuanda giremezsem yazamazsam bilin ki hala arıyorum....

ya okulda bıraktı yada çöpe atıldı offfffffffffffff offffffff

bu arada damak ortodontik bir tedavi anam bilmeyeniniz varsa dişlerini düzeltmek için

Menüme gelince :56::56:

Sabah: 1dilim kepek ekmeği
2 k.k eski kaşar peyniri :26::26:

Ara: yok

Öğle: 2 küçük dilim kepek ekmeğinden yağsız tost (1 k.k. kaşar peynirler yapıldı)
1 domates
1 salatalık
Yarım yeşil biber

Ara: 1 meyve

Akşam: 1 porsiyon karnıbahar (kavurma) :26:
4 adet taze soğan

Ara: belki 1 elma :44:

Su: içiyorum, gün bitene kadar tamamlanır

Spor: yarım saat açık havada yürüme, 20 dk. eliptik yaptım..20 dk. eliptik daha yapmayı düşünüyorum..:21::21:

ben ıkızlerıme cok zor hamıle kaldım 2008 ocak ayından 2009 aralıga kadar 2 sene yanı.sebep progesteron eksıklıgı ve buda yumurtlama zorlugu yumurtlamada tembellık yaratıyor yanı var olan yumurta yumurtalıktan tuplere gecıp catlamıyor.progesteron dedıgımız hormon yumurtanın yumurtalık tuplere dusmesını yanı yumöurtamayı vede o yumurtanın kabugunun catlayıp ıcındekı yumurta hucresının tuplere salınmasını saglıyor ee o hormon olmayıncada bu ıslem olmuyor ve gebelık olusmuyor 6 ay boyunca teshıs asamasını yasadım ve 1 yıldan bıraz fazlada tedavı duzenlı olarak progestan hapı aldım yuvarlak yumusak kapsullerden.1 yılı 3-4 ay gecmıstıkı doktor tamam dedı.doktorum ıstese belkıde gebelıgı hemen olusturacak bı yontem secerdı ama secmedı amacı bunu tedavı etmektı cunku bızde tamam dedık beklerız nolcak dedık.1 yıl 3-4 ay sonra 2 ay bpyuncada yumurtlamayı desteklemek ıcınklomen artı catlatma ıgnesı kullandık.ve 3.ayda ıkızlerıme hamıle kaldım.hemde hıc bır umudum yokken

2.gebelımdede karar verdıkten sonra doktoruma gıttım gene yumurtlama tembellıgı var dedı ve baska bıkac sorun.ama busefer daha zor olcak gebe kalan cok ugrasabılırsın dedı.tmm dedım ve 1 kac test ve hemen su ılaca baslayalım dedı klomen ve catlatma ıgnesı ama bu sadece yumurtlamayı saglamak ıcın yumurtalıkları uyarmak ve bunun onun bı gorevı okdugunu hatırlatmak adına dedı gebelık yuzde 90 olusmıcak dedı.kullandım.gunlerı kacırmamaya ozen gosterdık.tabı en ufak bı umut yok ılk ay dıye.derkn daha adetıme 4 gun varkn kan testı yaptırdım ve pozıtıf cıktııdrart testıde pozıtıf.ultrasona aldfı doktorum o bıle sasırdı kese gorunmez dsımdı rahımde kalınlasma vardır ordan anlarız dedı.bazen bu ılaclar kndakı gebelık hormonunu yukseltıp gebelık varmıs gıbı kanda pozıtıf cıkabılıomus ultrasondada var gıbı deyınce ertesı gun gene kan ıstedı hala ınanmıyo herıf degerın 2 ye katlanamsı lazım dedı eger katlanırsa gebelık var dıcez dedı o testtede 4 e katlanmıs sekıdle cıktı 2 hafta sonra keseyıde gorduk 1 hafta sonrada bebegın kalp atıslarını suan kucagımda

demem okı asla umıdını yıtırme baak bende aynıs neın rahatsızlıgından muzdarıptım yuzde 90 gebelıkolmaz dedı ılk aydan geldı yawrucum hemde hıc beklemıyoken.sabır lı ol ve dua et bu rahatsızlıktan muzdarıp cooooooooooook kısı tanıdım bu kk da ve hepsınınde suan bebekelrı var 2-3-4-5 yaslarında olcak tatlım bak karsında bı ornek ben varım 3 tane bebegım var.allah ısteyen herkese nasıp etsın :49:

canım benim yaaa ınsallah hersey cok guzel olurr. Rabbım ısteyen herkese nasıp ederr. ıyıyım artık olayı sındırdım hemen basladım ılaclarıma bundan sonra salmak yokk pozıtıf dusuncemm:16::16::16:
canım rabbimin yardımıyla herşey yoluna girecektir. allah tedavisi olmayan dert vermesin..

canım sakınn proteeini azaltayım demeeeeeee. asıl kaslar proteini sever.:34: önemli olan dengeli beslenmen. birine ağırlık verip diğerini ihmal etmiyeceksin.o zaman denge bozuluyor..vucudumuzun herşeye ihtiyacı var. tabi abartmadan :20: (benim gibi) eşimim bacağında zedelenme oldu. doktorun ve spor hocasının dediği protein ağırlıklı beslen..

amin canım benim cok haklısınnnnn:16::16:
rabiş tatlım sıkma canını herzaman için moralini yüksek tut ...sonuçta ilaç tedavisiyle olabilecek bişey. moralin ne kadar yüksek olursa okadar çabuk sonuca ereceğinden emin ol....rabbim herşeyin hayırlısını versin tatlım...ama sakın üzme kendini....

.
cok tesekkur ederım canımmm.. haklısınız ınsallah ılaclar olumlu sonuclanır. Rabbim hayırlısını versinn. Üzülmücem artık olayı bugun sındırdım ılaclarada basladımm gereken neyse o yapılacakk:16::16:

benim menüm de şöyle
sabah:1dilim kepek ekmeği,1ki.k peynir,3 adet zeytin

ara :yarım elma

öğle:

kepek ekmeğiyle yapılmış tost kaşarlı,1 domates,1 salatalık,

ara:1 elma

akşam: 1 dilim kepek ekmeği,2 yemek kaşığı ciğer,1bardak ayran,1 tane salatalık

su içiyorum ,spor daha yok ama yapıcam...

hahahahaha yedin mi o ciğeri en sonundaaaaaaaaa :33::33::33::33: merak etme bende kavurma karnıbahar yedim :27::27::27: ama vucudumuzun onlara da ihtiyacı var :23: :21:

.

evet kızlar menum
sabah
1 dilim ekmek uzerı labne
sekersız cay

ogle
yok

ara
yok

aksam
yarım kase corba
5 nugget
elma dılım patates
salata yogurt

su:1.5 oldu 2 ye tamamlıcam
spor:yapmadım

evet kızlar menum
sabah
1 dilim ekmek uzerı labne
sekersız cay

ogle
yok

ara
yok

aksam
yarım kase corba
5 nugget
elma dılım patates
salata yogurt

su:1.5 oldu 2 ye tamamlıcam
spor:yapmadım

Hurma yokkkk :26::26: ama geneli süper menünün :46::46: keşke en azından öğle de olsaymış :26:

.

bu arada menüm

sabah

2 dilim ekmek arası
1 tk sarelle

ara 10 fındık

öğlen

bohça kebabı
1/2 makarna
yayla çorbası

ara 10 fıstık

akşam

zy pırasa
bir dilim ekmek
1 dilim ananas

kızlar eve geldiğimden beri benim oğlanın damağını arıyorum bulamıyorum çıldırıcam ne var ne yok alt üst ediyorum şuanda giremezsem yazamazsam bilin ki hala arıyorum....

bu arada damak ortodontik bir tedavi anam bilmeyeniniz varsa dişlerini düzeltmek için

ben sanamı dedım sen ne hemen atlıyon alalalala ben sevdayla gamzeye soleım akıllım :9::9::9:

bu arada menüm

sabah

2 dilim ekmek arası
1 tk sarelle

ara 10 fındık

öğlen

bohça kebabı
1/2 makarna
yayla çorbası

ara 10 fıstık

akşam

zy pırasa
bir dilim ekmek
1 dilim ananas

En sinir şey, aradığın şeyi bulamamak :30::30::30: Üzgünüm ama okulda kalmış olabilir :44::44: inşaallah seni çok fazla yormadan bulunur :42:

Menüne gelince, kaç gündür sağlıklı zayıflama yolunda menülerini tek geçiyorum kaptanım, vala bravoo :46::46:

.

Menüme gelince :56::56:

Sabah: 1dilim kepek ekmeği
2 k.k eski kaşar peyniri :26::26:

Ara: yok

Öğle: 2 küçük dilim kepek ekmeğinden yağsız tost (1 k.k. kaşar peynirler yapıldı)
1 domates
1 salatalık
Yarım yeşil biber

Ara: 1 meyve

Akşam: 1 porsiyon karnıbahar (kavurma) :26:
4 adet taze soğan

Ara: belki 1 elma :44:

Su: içiyorum, gün bitene kadar tamamlanır

Spor: yarım saat açık havada yürüme, 20 dk. eliptik yaptım..20 dk. eliptik daha yapmayı düşünüyorum..:21::21:

afiyet olsun arkadaşım kahvemizi içiyoruz demi saat 9 da

.

Back
X