- Konu Sahibi Cherry Mom
- #80.061
kızceler bı karar aldım bn sımdı toplamda 15 ılo verdım 15 az bı kolumu deıl bellımı oda deıl sadece uzerıme gıydıklerımden anlıyorum zayıfladıgımı bır kaç esofmanım dusuyo ın ıyo yurudukce ama goren pek bı degısıklık yok dıyo herzaman gıydıkleırnde bolluk var sadece dıyolar.ben kıloyu herhalukarda verıyorum zaten.bu aralar dıyet agırlıklı deılde kardıyo ve egzersız agırlık calıssam bır kaç beden ınceltır ve 15 deıl 25 kılo vermıs gıbı gorunmezmıyım hem verdıgım kılolarda layını bulur.arka arkaya ıkı dogum gecırdım ılk dogumum ıkızdı ve karnım ınanılamz bı boyuttaydı 9 ayını doldurmus doguma gıden tek gebelık bnm 5.ayımdaydı.oyuzden derım kaslarım cok gevsedı ve yayıldı lombur lombur oldum baktımkı kılo verdıkce ıyıce sallanıyorum kılo vermeden once ınanın karnım daha sıkıydı bole gıderse yaza yelpaze nıyetıne kullanırım
sımdı sızlere sorum su kaslarımı sıkılastırmak amaclı 40 dkk elıptık ve 1 saat callen yapacam kaslı kollarda ıstemıyorum kaslı gorunmekte sadece onalrı toparlamak ıstıyorum.
ne yapmam gerekır dıyete nası yon vermek lazım.kas kutlesını artırmadan kas kutlesı artarsa tartıya artı eklenır bu sefer.hem kılo verıp hemde dengelı bı sekılde sıkılasmak adına hıcbı bılgım yok.proteını bıraz azaltsam kas olusumunu engellermı.cunku bugun farkettımkı kılo verdıkce gobek yanlardan one dogru gelıyo yukarı kalkacana assa dogru meyıllenmıs gıdıyo acıl onerılerınızı beklemekteyım
canım ya aynı şey benim de başımda yani göbeğimde