Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zes tesekkr ederm cevabn icin metabolizma hizlandriosa bnde degstrm ekmegimi madem :) menume gelnceee

Sabah: 1 yumurta domates 3 zeytn 1 dilim ekmk
Ara: kuru meyve 1 avc
Oglen: 1 portakal kahve
Ara: yok
Aksam: 1 hamburger eti marul domates ayran

Su 2 bucuk ltre spor henuz yok
vuuuuuuu hamburger olsada yesem:27::27::27::27: akşam dışında menün ne güzel valla ne kadar az yiyorsun maşallah

Bu aradaaaaa toparlanma zamani geldi hanimlaaaar haftasonu psikolojinizden kurtulun bakin subatta bitti yaz geliyor ince kiyafetler giyicez kapatamicaz sagimizi solumuzu :) tempo tempo :)

Zes tesekkr ederm cevabn icin metabolizma hizlandriosa bnde degstrm ekmegimi madem :) menume gelnceee

Sabah: 1 yumurta domates 3 zeytn 1 dilim ekmk
Ara: kuru meyve 1 avc
Oglen: 1 portakal kahve
Ara: yok
Aksam: 1 hamburger eti marul domates ayran

Su 2 bucuk ltre spor henuz yok

Senin menünü görünce kendimden utanıyorum büşrammmmmm, ben pislik bir insanım yaa :30::30::30: dünya önümde olsa yerim bu gün :43::43: hala ikna olamadım sanırım..motivasyonumu geri istiyorummmmmmmmmmmmm :47::47::47::47: dalin gelsede beni bir silkelese :43::43::43:

.

Bu aradaaaaa toparlanma zamani geldi hanimlaaaar haftasonu psikolojinizden kurtulun bakin subatta bitti yaz geliyor ince kiyafetler giyicez kapatamicaz sagimizi solumuzu :) tempo tempo :)
doğru diyorsun bende kara kara düşünmeye başladım bi yeri kapasan bi taraf kapanmıyor olmayacak mayısa kadar zayıflamak şart oldu artık...

rabişşşşşşşşşşşşşşş noldu cızzzzzzzz bulamadın mı hala..............
buldum kuzum sımdı baktım dısarı cıkmıstık soyledıgındeee:16::16:
hoşbuldm cnmmmm:16::16:

çıktn sanıırm cnm iyi gezmeler:3::3:

2 3 gün önce duydum bende olcam zaten erkek ye iç gez başka dertleri yok pehhhhhhh

iyiki ben görmedim o kızı süikast dzenlerdim kesin:1: bazılarındada yapı meselesi cnm bi suru ınsan tanıorm sporum s sini diyetin d sini bilmeyen ama manken gbi olan

:1::1::1::1::1::1::1::1:

herkesin bi deniz kenarı var bi benim yok ya:43::43:
ben zaten 7/24 boşum koca çocuk gbi baglayıcılarmda yok heryere gderdim sizle:1::1::1::1:
tesekkur ederım canım cıktık gezdık geldıkkkk:16::16::16:

vuuuuuuu hamburger olsada yesem:27::27::27::27: akşam dışında menün ne güzel valla ne kadar az yiyorsun maşallah

Ya valla yemek yapmak hic istemedim disardan da soylemym ddm en masum hazir yemek oydu :( 150 kalori falan oldgu yaziyor ustunde ama benimde icime sinmedi napalim :) az yeme konusuna gelincee ben gecen hafta 200 gram verdm hihi cok uzuldum bu duruma o yuzden bu hafta dikkat etmeye calisiyorum

merhaba kızlarrr ne alemdesınız bakemmm:16::16:

hemen menumu yazıyorumm

sabah

2 dilim ekmek
patateslı yumurta
peynır
5 zeytınn
1 cay kasıgı bal

ogle
yok

ara
cezeryee

aksam
yarım ekmekten bıraz az ekmek arası sucuk
2 bardak ayran
bıberıye tursusu

su:2 lt ye 1 bardak kaldı :)
spor:acık havada yuruyusss

bende menümü yazayım anca çene çalmışım. eee menüde iş olmayınca yazasım bile gelmiyor
sabah:
zeytin
peynir yumurta
sucuk 7-8 dilim
bal
kaymak
2-3 dilim ekmek
Öğle:
7 tane ızgara tavuk kanadı
1 bardak ayran
3 ceviz büyüklüğünde kurabiye
Ara
10 badem
Akşam:
5 ceviz büyüklüğünde kurabiye

ve koca nihayetinde :27::27::27::27:bi göbek
tüm dünyayı yedim sanki
pazar gününe özel olsun ama juju duymasın fena olur :19::19::19:

Senin menünü görünce kendimden utanıyorum büşrammmmmm, ben pislik bir insanım yaa :30::30::30: dünya önümde olsa yerim bu gün :43::43: hala ikna olamadım sanırım..motivasyonumu geri istiyorummmmmmmmmmmmm :47::47::47::47: dalin gelsede beni bir silkelese :43::43::43:

Ay deme oyle gamze ablaa estafrllaah yarina eski gamze olarak uyanrsin hic bise olmaz guveniorum sana :)
.

doğru diyorsun bende kara kara düşünmeye başladım bi yeri kapasan bi taraf kapanmıyor olmayacak mayısa kadar zayıflamak şart oldu artık...

Mart ayi bizim ayimiz olsuuuun hanimlar her hafta 1 kilo versek bile al sana 5 kilo.nisana kadar temiiiiz :)

Ya valla yemek yapmak hic istemedim disardan da soylemym ddm en masum hazir yemek oydu :( 150 kalori falan oldgu yaziyor ustunde ama benimde icime sinmedi napalim :) az yeme konusuna gelincee ben gecen hafta 200 gram verdm hihi cok uzuldum bu duruma o yuzden bu hafta dikkat etmeye calisiyorum
zaten fıstık gibisin nazar boncuğun olsun boş ver... istediğin kiloya gelirsin sabret bi bakarsın 200 gram öbür haftaya 1 kilo gider yeterki sporunu ihmal etme...

merhaba kızlarrr ne alemdesınız bakemmm:16::16:

hemen menumu yazıyorumm

sabah

2 dilim ekmek
patateslı yumurta
peynır
5 zeytınn
1 cay kasıgı bal

ogle
yok

ara
cezeryee

aksam
yarım ekmekten bıraz az ekmek arası sucuk
2 bardak ayran
bıberıye tursusu

su:2 lt ye 1 bardak kaldı :)
spor:acık havada yuruyusss

bende menümü yazayım anca çene çalmışım. eee menüde iş olmayınca yazasım bile gelmiyor
sabah:
zeytin
peynir yumurta
sucuk 7-8 dilim
bal
kaymak
2-3 dilim ekmek
Öğle:
7 tane ızgara tavuk kanadı
1 bardak ayran
3 ceviz büyüklüğünde kurabiye
Ara