- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #80.981
iyi akşamlarr
dalincim tamam eskiden abartmışsın yemeyi ama şimdi de yememeyi abartıyorsun çok az yiyosun bebelerin hatırına accık ye bari gelelim benim menüme
sabah 1,5 dilim kepekli ekmek
1 yumurta 1/2 kk peynir
ara 1 hurma 5 beyaz leblebi
öğle
1 kase salata( yağsız)
1 lokma tulum peyniri
1 /2 ceviz
1 kuru dolma
2 kaşık patlıcan salata 2 çiğköfte
1 adana avuc içi kadar yufka ile ara yok akşam yok
öğlen biraz fazla oldu farkındayım ama özel bi yemeğe gitmiştik şimdiye kadar gitmeyi düşünüpde bi türlü gidemediğimiz bi restorana bu sebebten akşam da yemek yok şimdi kızın bana çok fazla yemişim dimi spor da yok işin kötüsü koca işyemeğinde 1 saattir bu mesajı yazacam diye canım çıktı bi taraftan büyüğe ödev yaptırıyom küçüğün karnını doyur peşimden ayrılmıyo zaten akşama kadar görmeyince baba erken gelirse accık spor yapacam gerçi en kötü ihtimalle ufaklık kucağımda mekik çekmeye çalışacağım
bır oturusta 3 tabak mantıyı yerdım ve cıgborek bılırsınız eskısehırın meshurudur tek seferde ac karnına 20 tane yerdım bır tepsı patateslı boregın yarısındanfazlasını ac karnına yerdım o yzuden bızım evde 2 tepsı yapılırdı bırını ben yerdım esımde 3-4 dılım yerdı hayatım tepsıkalsın derdı bıde ben yerken adam bana bole bakardı
ve makarna helede domates sosluysa yarım paket cubuk makrnayı pısırır soslar ve tabaga bıle koymadan tencereden yerdım bunları farkedınce noluyosun sen ya bu nasıl yemek dıye dank edınce basladım dıyete.hatta o cubukları kırmazdım en sonunda nefes alamıcak gıbı olurdum ve makarnanın bı ucu dudagımdan sarkar dıger ucuda mıdemde olurdu![]()
dalincim tamam eskiden abartmışsın yemeyi ama şimdi de yememeyi abartıyorsun çok az yiyosun bebelerin hatırına accık ye bari gelelim benim menüme
sabah 1,5 dilim kepekli ekmek
1 yumurta 1/2 kk peynir
ara 1 hurma 5 beyaz leblebi
öğle
1 kase salata( yağsız)
1 lokma tulum peyniri
1 /2 ceviz
1 kuru dolma
2 kaşık patlıcan salata 2 çiğköfte
1 adana avuc içi kadar yufka ile ara yok akşam yok
öğlen biraz fazla oldu farkındayım ama özel bi yemeğe gitmiştik şimdiye kadar gitmeyi düşünüpde bi türlü gidemediğimiz bi restorana bu sebebten akşam da yemek yok şimdi kızın bana çok fazla yemişim dimi spor da yok işin kötüsü koca işyemeğinde 1 saattir bu mesajı yazacam diye canım çıktı bi taraftan büyüğe ödev yaptırıyom küçüğün karnını doyur peşimden ayrılmıyo zaten akşama kadar görmeyince baba erken gelirse accık spor yapacam gerçi en kötü ihtimalle ufaklık kucağımda mekik çekmeye çalışacağım