Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi akşamlarr
bır oturusta 3 tabak mantıyı yerdım ve cıgborek bılırsınız eskısehırın meshurudur tek seferde ac karnına 20 tane yerdım bır tepsı patateslı boregın yarısındanfazlasını ac karnına yerdım o yzuden bızım evde 2 tepsı yapılırdı bırını ben yerdım esımde 3-4 dılım yerdı hayatım tepsıkalsın derdı bıde ben yerken adam bana bole bakardı :53::53::53:

ve makarna helede domates sosluysa yarım paket cubuk makrnayı pısırır soslar ve tabaga bıle koymadan tencereden yerdım bunları farkedınce noluyosun sen ya bu nasıl yemek dıye dank edınce basladım dıyete.hatta o cubukları kırmazdım en sonunda nefes alamıcak gıbı olurdum ve makarnanın bı ucu dudagımdan sarkar dıger ucuda mıdemde olurdu :9::9::9::9:

dalincim tamam eskiden abartmışsın yemeyi ama şimdi de yememeyi abartıyorsun çok az yiyosun bebelerin hatırına accık ye bari gelelim benim menüme

sabah 1,5 dilim kepekli ekmek
1 yumurta 1/2 kk peynir
ara 1 hurma 5 beyaz leblebi
öğle
1 kase salata( yağsız)
1 lokma tulum peyniri
1 /2 ceviz
1 kuru dolma
2 kaşık patlıcan salata 2 çiğköfte
1 adana avuc içi kadar yufka ile ara yok akşam yok
öğlen biraz fazla oldu farkındayım ama özel bi yemeğe gitmiştik şimdiye kadar gitmeyi düşünüpde bi türlü gidemediğimiz bi restorana bu sebebten akşam da yemek yok şimdi kızın bana çok fazla yemişim dimi spor da yok işin kötüsü koca işyemeğinde 1 saattir bu mesajı yazacam diye canım çıktı bi taraftan büyüğe ödev yaptırıyom küçüğün karnını doyur peşimden ayrılmıyo zaten akşama kadar görmeyince baba erken gelirse accık spor yapacam gerçi en kötü ihtimalle ufaklık kucağımda mekik çekmeye çalışacağım

sabah:
az bişey vişneli muhallebi:26::26::26:
öğle:
1 tabak kıymalı makarna:27::27::27:
Ara:
15 badem
5 fındık
Akşam
yoğurtun içine közlenmiş kırmızı biber sarımsak ve biraz zeytin yağı
1 dilim ekmek
makarnaaa bende çookkk özledimm
Benim menüm de şöyle :26:

Sabah: 1 domates
yarım k.k. peynir
1 zeytin
Şekersiz çay

Ara: 7 adet çubuk kraker

Öğle: 2 dilim kepek ekmeği ve yarım k.k. kaşar kullanılarak yapılmış tost (yağsız)
Yarım domates
1 yeşil biber (ızgara)
3 yaprak marul
Çeyrek çiğ pırasa

Ara: 1 elma

Akşam: 3 yemek kaşığı piyaz
2 yemek kaşığı fırında yağsız haşlama ıspanak
3 yaprak marula 2 yemek kaşığı yoğurt koyup götürdüm :56:

Ara: hiç bilemiyorum :44::44:
Su: içiyorum ve bitecek
Spor: yapamadım :50: Şu regl beni deli ediyor..

.
:42::42::42:
menülere yorum yapmaktan kendi menümü yazmadmm:37::37:

sabah
2 dlim tost ekmegnden kaşarlı yagsız tost

ara
1 ekşi elma

öğle
azcık et haşlama
1 dilim ekmek

ara
1 ekşi elma
1 havuç

akşam
1.5 kase domates çorbası

1.5 lt su şimdilik
spor birazdan yapılcak

biizmkiler dışardan geldi çikolata kola almıslar bi kaç çeşit bi kzıdım insan bi diyet bişey alır demi ddim kımse yıyemıo sımdı korkusundan:1::1::1::1:
:46::46::46::46:
ben de menümü yazayı

kahvaltı:
1 haşlama yumurta
5 zeytin
1 dl ekmek
peynir çeşitleri

ara:
1 avuç sarı leblebi

öğle:
1 kase tavuk çorbası
1 kase k.fasulye
1 bardak ayran

ara:
1 incir

akşam:
1 kase çorba
yarım greyfurt

suyumu içtim spor yapmadım geç geldim okuldan vallahi yapasım gelmedi:17:

çook beğendim:46::46:

benim menüm

sabah karam:26: (çok cnm istedi kahvaltı niyetine yedim):37::37:

öğle 1 dilim ekmek üstü labne

ara nescafe şekersiz

ara 1 greyfurt 2 form çubuk

akşam yarım kase çorba karnıbahar yoğurt 2 3tane biber turşusu

su 2 lt

iyi akşamlarr

dalincim tamam eskiden abartmışsın yemeyi ama şimdi de yememeyi abartıyorsun çok az yiyosun bebelerin hatırına accık ye bari gelelim benim menüme

1 yumurta 1/2 kk peynir
öğle
1 kase salata( yağsız)
1 lokma tulum peyniri
1 /2 ceviz
1 kuru dolma
öğlen biraz fazla oldu farkındayım ama özel bi yemeğe gitmiştik şimdiye kadar gitmeyi düşünüpde bi türlü gidemediğimiz bi restorana bu sebebten akşam da yemek yok şimdi kızın bana çok fazla yemişim dimi spor da yok işin kötüsü koca işyemeğinde 1 saattir bu mesajı yazacam diye canım çıktı bi taraftan büyüğe ödev yaptırıyom küçüğün karnını doyur peşimden ayrılmıyo zaten akşama kadar görmeyince baba erken gelirse accık spor yapacam gerçi en kötü ihtimalle ufaklık kucağımda mekik çekmeye çalışacağım

dolma ve çiğ köfte fazla olmuş sanki :1:..

Son düzenleme:
hobaaaaa hemen yazayımmmmmm
bıkere evımde tatlı hıc eksık olmazdıı tıramisumm soylemesı ayıp guzel olur geenelde yaparDIM.... hashaslı revanı krem karamel yalancı profiterol v.s.....
haftada 2 kere mutlaka pogaca yapardım ve bı oturusta ozellıkle kahvaltıda 4-5 gotururdumm
delı gıbı kola fanta ıcerdımm
kahvaltıda pogaca yoksa mutlaka nutella yerdımm tabı yedıgım ekmek mıktarı dılımle sınırlı kalmaz yarıma yakın olurduuuupeynır desen kasarın haddı hesabı yok ayyy hele bal kaymakk of of of
gun ıcınde mutlaka cıkolata yerdımm
aksam yemeklerınde genelde nefes alamaayacak kıvamda kalkardım sofradannn
annnnnaaaaaaammmmmm ben neymısım beeeee:52::52::52::52:
ama yemek yapmayı yemeyı ve yedırmeyı cok sevıyorum sımdı bunların hıcbırını yapmıyorm arada kcuuk kacamaklar oluyo ama ayy kıyamam eşimde mahrum kalıyo yaa bak yazınca daha ıyı anladımm ama napım bı 5 kg gıtsın ondan sonra yapmaya baslarımm....

valla benim eşimde işten geç gelir 12 1 gibi falan ondan isterdim 2 3tane browniyi o saatte götürüdüm kola çekirdek vs vs vs:37::37::37:

iyi akşamlarr

1 yumurta 1/2 kk peynir
öğle
1 kase salata( yağsız)
1 lokma tulum peyniri
1 /2 ceviz
1 kuru dolma
aklıma gelmıyokı yemek yemek acıktıgım cok az oluyo acıkmasam aklıma gelmıyooo ınan bak
Aferimmm sanaaa, o kadar haklısın kiiiii, bak motivasyon manyağı oldum şimdi yinee :27::27::27::27::27::27:

.

aynen yawyum ozaman yıyodum 95 oldum sımkdı ıse okadar yemıyorum spor yapıorum 78 e dustum dahada dusucem mart ayı bıttıgınde 69 olmam lazım nısan bıttıgındede 59 mayıs 13 e kadarda 55 off cok calısmam lazım cook

sen patatesı oturtmusun sımdı bende sana oturayım azcık patates cukulata ve kıymalı pıde kacamak deıl hortumlama yapmıssın bunlar sadece 1 ını yesen olurmuydun regl gelıyomusta sısmısmıs yesınler bahanenı sunları kım yerse sıser anacım bıde reglıye sıgınıyolar anında piii cok cok cokkkkkk az gıbı gorunuyo ama yuksek kalorılı hepsı az kalorılı yapıp butun gun yesen nolurdu haaaa nolurduuuuuuuuuuuuuu tavana asacam zes ve senı :47::47::47::4::4::4:
nedesen haklısın herşey kabulümmmdürrr..:14::14::14::14::14:

yarın duble cezalıyımmmmmmm:14::14::14::14:

alıntı yapmadım..........

dalin: canın nasıl istemıyor ya varya benı bıraksan ipinden bpşanmış boğa gibi saldırırım yemeklere......

zes: şimdi anladım aşurenın masum oldugnu.senın muhallebıyı görünce:9:

gamze: güzel güzel.......:46:

garfield: bana akşam az olmus dıyene bak......senınkı de varla yok arasında.....:27:
çaktırma kısss:27::27::27::27:

bizde yozgattan aydına tayin olunca sürekli dışardan yerdik 2 yıl sürdü.. hiç evde yemek yapmazdım.. hele gece12 de kokreçciye gittik mi tamam.. üstünede dondurmalı diyarbakır burma ohhhh bayılırdıkk.. şimdi kırsal bir ilçeye taşındık hazır gıda pide , köfte ve lokanta istesekte dışardan yiyemiyoruz sürekli. evde yemek pişirmeye başladımmm:52::52::52::52: aydın merkeze gidince dışarıdan yiyoruz..

ne bılem gamze ya aklıma yemek yemek gelmıyo nasıl ıs anlamadım.benkı sole anlatayım gecenın 12 sınde canımız profıterol cekerdı esım hemen caddedekı gece gunduz kapanmayan ve tatlıları sahane otesı olan pastaneye gıdr 1 bucuk kılo alırdı ve abartmıyorum gecenın 12 sınde 1 kılosunu ben yerdım aldıgım kalorıyı dusunebılıyomusun o an bı kalorısayar olsa donmelkten felc olur ıbreler fortlardı ve yanındada aksamdan kaşlan patateslı gozlemelerımızı gotururduk ve oldum 95 ıste kahvaltıda 1 koca kangal sucuk ve yarımdan fazla ekmek yerdım 2 saat sonra acıkıp patates kızartır yesıllık domates peynır salan sucuk ne varsa 1 ekmegın arasına koyar yerdım 4 tane pogacayı yerdım

ve gece karnım acıksa gene su 1 ekmek patates olayını yapardım ben hayvan gıbı yıyodum ya bıldıgınız buyuk baslar gıbı :1::1: yarım kılo tulum tatlısı sobıyet baklava hıc farketmez bı oturusta kı 1 dılımınde 250 kalorı varken ben bı oturusta 1500 kalorıyı lupletıyodum noldu yedım yedım noldu 95 kılo yemedıkm ne oldu 1 ay 26 gunde 78 kıloya dustum bnm tek sıkıntım yemekmıs hacılar ben kılo0 verıp zart alan tıplerden degılım ben verdıgımde almam cok abartmadıkca ama ben yersem ıpın ucu kacarsa kıloda alan bı ınsan deılım ama bukadar kacarsa normal kılo almak yemıyorum ama zorrlanmıyorum gecen gunkı hadıse dısında bas donmesı bas agrısı halsızlık yok olsa var dıcem
vuuuuuuuuuuuuuuuu süpermişsin o profitrol tatlısı tam bana göre ama cıssss demi dalintoş:27:

sen patatesı oturtmusun sımdı bende sana oturayım azcık patates cukulata ve kıymalı pıde kacamak deıl hortumlama yapmıssın bunlar sadece 1 ını yesen olurmuydun regl gelıyomusta sısmısmıs yesınler bahanenı sunları kım yerse sıser anacım bıde reglıye sıgınıyolar anında piii cok cok cokkkkkk az gıbı gorunuyo ama yuksek kalorılı hepsı az kalorılı yapıp butun gun yesen nolurdu haaaa nolurduuuuuuuuuuuuuu tavana asacam zes ve senı :47::47::47::4::4::4:
dalinin diline düşmeye gör valla benim makarnada olay oldu:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben de menümü yazayı

kahvaltı:
1 haşlama yumurta
5 zeytin
1 dl ekmek
peynir çeşitleri

ara:
1 avuç sarı leblebi

öğle:
1 kase tavuk çorbası
1 kase k.fasulye
1 bardak ayran

ara:
1 incir

akşam:
1 kase çorba
yarım greyfurt

suyumu içtim spor yapmadım geç geldim okuldan vallahi yapasım gelmedi:17:
vuuuuuuuuuuu süper menü aysunaycım:46::46::46::46::46::46:

evet seastıreyle aralık annelerı topıgındede beraberdık pembemasalda hamıle 5-6 aylık oldu ıns sıra sendedır cnm
lata tulın hep dogum yaptılar sabrın sonu selamet tatlım hem senın daha oncede cocugun oldu kocaman essek kadar oldu yawrun gene olucak essegın yanına bıde sıpa lazım dımı ben ole yaptım :27::54::54::54:

evet canım pembişim çift çizgi görüşünden kan testine varıncaya kadar hep takip ettim ve bizi bu mutlu haber çok sevindirdi...kıss seninkiler sıpysa bnmkilere ne demeli...benimkiler biraz fazla büyüdüler sanırım neyse bakımı kolay olur elden ele büyür inşallah....ay sanki hamişmişim gibi konuştum ortada fol yok yumurta yok :17:

hayırlı akşamlar hanımlar bu gün pc bana kalmadığı için ancak gelebildim ne çok ilerlemiş sayfalar çok ta hoş sohbetler edilmiş....bu arada jujum bişey sorabilirmiyim ?
benim akıbetim nedir ?listeye girme gibi bir durumum olabilirmi ? tamamen meraktan yani :9::9::9:

.

dolma ve çiğ köfte fazla olmuş sanki :1:..

valla bana çok geldi bu saat oldu hala acıkmadım millet içli köfte lahmacun falanda yedi ben yok artık dedim kaç zamandır az yiyince bu çok aşırıya kaçtı benim için o yüzden ne akşam yemeği ne ara hiç birini yapmadım ben gidip sıpalarla ilgileneyim

evet kızlar bugün ilk ben yazayım çünkü ben yeme işimi şimdi tamamladım........biliyorsunuz bugün aşure yaptım....saat 9.30 uyandım .....dün felaket basım agrıyordu bugün gec uyandım o yuzden......saat 11 e kadar aşure sürdü......o sırada tadına bakmaktan yarım kase aşure yemişimdir yani o yüzden.....

sabah: küçük bir kase aşure

ara: yarım dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynır sürdüm
1 dilim de hindi salam

öğlen(aslında öğleden sonra sayılır):

1 büyük domates
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim hindi salam
turşu

akşam: 1 bardak kefir

tatlım menün bana göre gayet güzel olmuş....bu arada aşureye bayılırım ben olsam bir kaseyle kalmazdım eminim helal olsun canım

.

sabah

1 dilim ekmek
2 zeytin

ara öğün
1 avuç leblebi

öğlen
yarım kase ezogelin çorba
3 çatal et döner
ara öğün

yarım portakal

akşam
yarım kase ezogelin çorba
3 4 çatal et döner

suuuuuuuuuuuuuuu

içiyorum
spor

24 saat nbttt

bende beğendim gayet güzel ...ukyocum nöbetin dede allah kolaylık versin tatlım

menümm

sabah

1 dilim ekmek üzeri labne
1 domates

ara
1 avuc sarı leblebi

ogle
2 catal incir recelii

ara
1 avuc beyaz leblebi

akşam
yarım kase corba
1 tabak nohut yemegı
yarım dilim ekmek
yogurt 3-5 biberiye tursusu

su:1.5 lt
spor: koridorda 20 tur koşu
30 mekık
10 dk twist

afiyet olsun...

.

kızlar cok moralım bozuldu berbat haldeyım desem yerıdır ınternette arastırırken bı yazıya rastladım gebelıkte sarkan gobek tekrar karın germe olmadan toplanmaz dıyodu yıkıldım desem az olmaz karın germe bıldıgın sezeryan gıbı ıstemıyorumm amelıyat callenıde bosa yapıomusum ya hıcmı bı yoluyok ya hıcmı

kızlar bıde reısm paylasıcam sarkıgım bu sekılde ama kırısıkları ve selulıtlerı cıkarın sarkık aynen bole ıkızler ardından 3. gobegımden nefret edıyorum nefretttttt cok moralım bozuldu benden bı halt olmıcak bosu bosuna ugrasıyorum benım dumduzdu gobegım sımdı bu halde ben ınan bosuna cabalıyorum bu gobek dedıklerı gıbı duzelmez :43::43::43::43:

$1.webp ( bu gobek benm deıl alıntı ama bnmkıde kırısıklık ve selulıtlerı cıkarın sarkık derecesı bole)

kızlar benım menum

sabah 1 adet pogaca 1 bardak sekersız cay

ara yok ogle oda yok

ara 8 adet cıcı bebe bıskuvısı

aksamda 1 kase yogurt

spor yok bugun callen de yapamıcam ara verdıgım ıcın 6 gunden once yarın tekrar 1 den baslıcam

su 1 bucuklt

ama elıptık yapacam 45 dakıka falan

berbar bı menu bana kızıyosunuz ama ıcımden yemek gelmıyo

menulerımı gorende arkadas bırı allah rızası ıcın su kıza erzak merzak alsın karnını doyursun dıcek :27::27:
ama kızmayın bana cunku cıdden aklıma yemek yemek gelmıyo saate bı bakıorum anaaa gec olmus hadı bıraz ara olsun dıye bsıeyler yıyeyım dıyorum
aksam oluyo hava kararıyo ne yesem ne yesem dıye dolabın kapagını acıyorum ama cnm hıc bısey cekmıyo 1 kase yogurt yıyorum onuda yemıcemde kızım cok sevıyo yogurtu annı yoot yooot deyınce onunla beraber yıyorum blumia olucam yakında haberım yok

dalinim harbi çok az yemek yiyorsun ...ama yoğurt yemen iyi hem kalsiyum açısından zengin, ileride sana faydası olacaktır hemde yoğurdun yağ yakıcı özelliği olduğunu duymuştum ne kadar doğrudur bilemiyorum ama ....

.

Back
X