Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arada vucudu şoklamak lazım evet ama aşırı kasmamak gerek.. birden bire kesme yeme seviyeni.. bu haftaki sonuca göre diğer haftaya şekil ver... mesele ara öğünlerinde yediğin fındık fıstığı 5-6 ile sınırla.. kh alımını 2 yk ile sınırla bol salata ye bakalım ne olucak
haklısın juju valla hiç zayıflamaya çalışan biri gibi yemediğimi düşünyorum hele birde reglim benimde gecikti anam canım ne bulsam istiyor poffffffffffff:41::41::41::41: mayısa kadar normal bi kilolu olsam çok iyi olacak...

çentik aaaaaaaaaaaaaa:53::53::53::53: sen zayıfsın sanırım şuna bak BMI değerin ne güzel şimdi kilo çizelgene gözüm takıldı aman ne güzel maşallah. BMI değerimin öyle olduğu zamanları özledim:14::14::14::14:

var ya bu lafın benı nasıl gazladı gittim 20 dk cardio yaptım :9::9:

canım dia oku ben bi dua vardı fotokopisini çektim katladım yatağının altına koydum hala durur filteke ile taktım ...

sorma kız burasıda aynı halde sabah güneşliydi öğlen yürürüm dedim gök yere indi resmen şimdi yine günşli

canım yarın liste yenilenecek tekrardan yormamak adına püsküte paylaşım alanından yaz istersen... ben hiç 92 kilo olmadım yarışmada bulunduğum süre içerisinde de ...

gazipaşa neresi kız ???

hangi duayı kime yazdırdın canım?

kızlar canım cok sıkkın sabahtan berı aglamaktan gozlerım sıstı desem yalan olmaz.sabah babanemız geldı zeynebıde gotureyım dedı koyde oturuyolar uzakta yanı basta esımde bende ıstemedık.sonra esım gonderelım pazar gıder alırız dedı sende bıraz rahat edersın dınlenırsın en azından dedı ıyı dedım yollaıdm ama ole pısmanımkı kopekler gıbı pısman oldum heryerde oyuncakları esyaları gordukce aglıyorum.evımın nesesıymıs bnm bıdır bıdır kızım.o yok gerıye kaldı 2 ama hepsını costuran eve nesen veren oymus yaa cok pısmanım pazara kadar nasıl zaman gecer bılemedım yemısı9m tatılını bılmem neyını asla bırakıp gıdemem ıptal etsın rezervasyonu hep beraber bı vılla kıralar oraya gıderız 1 ını bıraktım anam agladı 3 unu bıraksam olurum herqalde

allah evlat acısı vermesın.evladını topraga veren analar nasıl dayanır ya allah sabır versın ben surda 3 gun dayanamıcam gıbı.ıcımden hıc bısı yapmak gelmıyo ne yemek ne spor ne ıs ne guc keske gondermeseydımmm :43::43::43:

kuzucum bak her eyde br hayır var. tatilde başına geleceğine erkenden gelmiş. en iyisi yanınızda birini daha götürmek. villaya değil otele gidin ki size hizmet edilsin. bir fde tatilde uğraşma işlerle

ya kaç kere sordum kimse konuşmuyo bu konu hakkında hayırdır yasaklımı ...

callen yapanlar tecrübelerinizi yazın arkadaş merak ediyorum bende mi işe yaramıyo bilim ona göre bırakırım:32:

ben tirtir titredim jujucum hareketlerde.. kollarım ve boynum ayrıdı. pelvis kepcesini sanırım yanlıs yaptım. gecen sne yaptıgımda feci agrımıstı bu sefer yapısımda hıc acı hıssetmedım. bana da o garıp geldı mesela..:26:

Dalin haber içimi karattı yeminle. böyle şeyler yüzünden ne gazete okumak istiyorum ne tv izlemek.

Çok tuhaftır şu an burada kar yağıyor. sabah güneşli idi.. Bu arada sizinle bir şarkı paylaşacağım. bugün kafamda bu şarkıyla uyandım. aylar önce dinlemiştim. herkes damarcı bugün diye paylaşayım.. ama herkes sever mi orasını bilemeyeceğim..

http://www.youtube.com/watch?v=M4MvAJMaxq4

Son düzenleme:
Hu huuuu kizlar gcms olsn dileklerniz icin teskkr edermm :) ay mersinde de hava bi dengesiz gunes-ruzgar-yagmur-gunes dengem sasti iyiceee.tgba abla bu arada senin ddgim fizyoform gazipasaya sube acms pilates icin.intrnette firsatlarndan yararlancm 1 aylik 30 lira tam ogrnci isi bayildimmm :))

süpermiş.......zaten büyüyecegı beliydi onların......

yağmurda yürümeyi sevmez misin cornicim?

bugün mutlaka ye. yarına bozulur. kaç kere haşlanmış brokoli dökmek zorunda kaldım çöpe

severi de cnm çok şiddetliydi......

hepimiz farklıyız ... farklılıklar zengiliğimizdir hihihhh ilkokul konusu :52: ama esas diyeceğim cornellacığım haklısın bazı insanlar birilerinin birbilerine düşürmeye çalışmak için kurulmuş bir saatler adeta. Böyle bir ortam oluşturup, kriz durumuna dönüştürüp bunuda kendi minik aklınca fırsata dönüştürenler çok. Ne diyelim canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Bunun sanalı reeli yok. her yerde Allah iyilerle karşılaştırsın bizleri inşallah...

amin cnm...........

canım dia oku ben bi dua vardı fotokopisini çektim katladım yatağının altına koydum hala durur filteke ile taktım ...

sorma kız burasıda aynı halde sabah güneşliydi öğlen yürürüm dedim gök yere indi resmen şimdi yine günşli

canım yarın liste yenilenecek tekrardan yormamak adına püsküte paylaşım alanından yaz istersen... ben hiç 92 kilo olmadım yarışmada bulunduğum süre içerisinde de ...

gazipaşa neresi kız ???

gazipaşa adana da cnm.......

ya kaç kere sordum kimse konuşmuyo bu konu hakkında hayırdır yasaklımı ...

callen yapanlar tecrübelerinizi yazın arkadaş merak ediyorum bende mi işe yaramıyo bilim ona göre bırakırım:32:

ben yapmıyorum callen cnm...........

gamze kıııı böyle mutsuz üzgün olma senin şen şakraklığına alışkınız valla bi durgunluk oluyor sen böylede olunca:43::43::43::43: hadi ama eğer hayırlısıysa olsun beklediğin o güzel an ama henüz hayırlı zamanda değilseniz Allah hazyırlı zamanı nasip etsin. Allahın dediği olur canım gamzem:16::16::16::16:

Yokkkk yokkk iyiym tatlımmm, valaaa iyiymmm :9::9::9:

5.Takım 297. Etap
*JUJU* ( 86,20 /
aysunayy ( 65,90 /
dalin26 ( 79,20 /
ZES ( 79,30 /
garfield06 ( 67,70 /
birsen-deniz ( 65,50 /
cornella ( 68,50 /
ukyo ( 71,00 /
Gamze_M ( 65,80 /
busramnmn ( 64,00 /
chentiq ( 61,80 /
rabyas ( 80,50 /
toplight ( 77,30 /
5.TAKIM ORTALAMASI

5.Takım 297. Etap
*JUJU* ( 86,20 /
aysunayy ( 65,90 /
dalin26 ( 79,20 /
ZES ( 79,30 /
garfield06 ( 67,70 /
birsen-deniz ( 65,50 /
cornella ( 68,50 /
ukyo ( 71,00 /
Gamze_M ( 65,80 /
busramnmn ( 64,00 /
chentiq ( 61,80 /
rabyas ( 80,50 /
toplight ( 77,30 /
5.TAKIM ORTALAMASI

Zurnanın ZART dediği an / bundan sonra olucak :9::9::9::9:

var ya bu lafın benı nasıl gazladı gittim 20 dk cardio yaptım :9::9:

hangi duayı kime yazdırdın canım?

kuzucum bak her eyde br hayır var. tatilde başına geleceğine erkenden gelmiş. en iyisi yanınızda birini daha götürmek. villaya değil otele gidin ki size hizmet edilsin. bir fde tatilde uğraşma işlerle

ben tirtir titredim jujucum hareketlerde.. kollarım ve boynum ayrıdı. pelvis kepcesini sanırım yanlıs yaptım. gecen sne yaptıgımda feci agrımıstı bu sefer yapısımda hıc acı hıssetmedım. bana da o garıp geldı mesela..:26:

Dalin haber içimi karattı yeminle. böyle şeyler yüzünden ne gazete okumak istiyorum ne tv izlemek.

Çok tuhaftır şu an burada kar yağıyor. sabah güneşli idi.. Bu arada sizinle bir şarkı paylaşacağım. bugün kafamda bu şarkıyla uyandım. aylar önce dinlemiştim. herkes damarcı bugün diye paylaşayım.. ama herkes sever mi orasını bilemeyeceğim..

HOZAN BEŞİR 2013 - GELMİŞ BAHAR - YouTube

canım dua ne bilmiyorum kayınvaldem verdi bana bende katladım iyice bantladım yatağına iliştirdim... ama sorarım bi dahaki sefere

karın hareketlerinde bende titredim kızz anam noluyom kaslarım benden habersiz hareket ediyo dedim.... ama zamanla oturucak sanırım

ukyocum sen hemsıresınya belkı bı fıkrın vardır dıye soryorum oglumun sol kulagında kulak kepcesı ve kulak memesının tan orta sında 1 cm kadar bı morluk var 2 gundur onemlı bısıymıdırkı oynasırlarkenmı oldu bılemedım.çbu morarma neyın nesı olabilir doktoa gotursekmı

netten baktım tumor dıyo kanser dıyo ıltıhap dıo :53::53::53:

[sıze=2]dalincim önemli bişe olduğunudüşünmüyorum dediğin gibi oynaşırken bişey çarmıştır geçmezse doktora gösterrsin internet bakma kafan karışır çok geçmiş olsun gerçi ben laborantım yinede doktora göster sen geçmezse[/sıze]

biricikoglumertug canım senin bildirimini yarın halledeceğim sen kilonu bildir sanırım 3 e bölüp öyle yazacağım bi bakim yarın ona göre.. aman gecikme bildirimde

biricikoğlumertuğ da sanki birkaç gundur yok gibi:26::26::26:
geldimmm cnm oku oku bi hal oldum:37: dün arkadaşa gittik orda kaldık bugün burdayım ama:21::21:

5.Takım 297. Etap
*JUJU* ( 86,20 /
aysunayy ( 65,90 /
dalin26 ( 79,20 /
ZES ( 79,30 /
garfield06 ( 67,70 /
birsen-deniz ( 65,50 /
cornella ( 68,50 /
ukyo ( 71,00 /
Gamze_M ( 65,80 /
busramnmn ( 64,00 /
chentiq ( 61,80 /
rabyas ( 80,50 /
toplight ( 77,30 /
5.TAKIM ORTALAMASI

kaptanım ben neden yokummm:14::14:

ya tartım bozuldu eşim tartılıcaktı tartmadı zaten benide geçen hafta yanlış tarttı galiba regl günümdü ve eksideydim bugün aldım bitane bakalım yarın ne olucak artık tamam kaptanım erken bildirim yaparımm:18::18:

juju kaptanım ben callen yapmıyorum ama plates yapıyorum hoca eşliğinde belin yere tam oturması çok önemli ve karnını içine çekince tam oturuyo kalçanı yuvarlayıp iice yre belini temas ettirmen lazım ve mekik çekerken tavana bakaksın yerden kürek kemiklerinde kelkcak boynunu iç ir zaman ezmeyeceksin nefelerde ok etkili bu plate tiyoları biraz önce geldim kalçam penisili vurmuş gibi yanıyor vallahi

bugün açlıktan imanım gevredi valla.....yarın için hazırlık yapacaktım ama olmadı.....dayanamadım....

sabah: 1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynır
1 dilim salam

öğlen: 1 kase sebze çorbası

ara: çilek(saymadım,gözüm dönmüştü artık açlıktan )

akşam:az miktarda haslanmış tavuk
1 domates
7 adet zeytin
1 bardak ayran
turşu

spor: sanırım 30-45 dk arası yürüdüm.....
su: içiliyor

merhaba kızlarrrrr...

bugün mutluyummmm..istanbula gitmiştik biliyosunuz eşimden kromozom analizi testi istemişlerdi...yani genetik taramasını..
bugün sonucu geldi temiz çıkmış çok şükür :119:
::119:

merhaba kızlarrrrr...

bugün mutluyummmm..istanbula gitmiştik biliyosunuz eşimden kromozom analizi testi istemişlerdi...yani genetik taramasını..
bugün sonucu geldi temiz çıkmış çok şükür :119:

senin adına cok sevındım cnm ama bu testi ne için alıyorlar ki? cahilliğimi maruz görun:17: güya biyoloji okuduk:17: kromozomu biliyorum da :44:

huhuuuu ben geldimmmmmmm:52::52:
bütün gün dışardaydım adliyede koşturdum snra çıktım gezdim biraz çarşı pazar yazlıklar çıkmış amanınnnn hemen incelmek lazım:27:

bugünkü menümü daline özel olarak hazırladım ve uyguladım sonunda azar yemeden sıyrılcamm:1::1:

sabah
1 haşlama yumurta
1 kupa yeşil çay

öğle
dışardaydım bugün kaçamak yapmıcagma dair söz verdiğim için hiç bişi yiyemedim sadce 2 bardak şekersiz bitki çayı

akşam
1 kase yoğurt
1 tane közlenmiş mantar

suyum 1.5 lt şimdilik
spor 5 saat aralıksız yürüyüş gezme modunda:1::1:

huhuuuu ben geldimmmmmmm:52::52:
bütün gün dışardaydım adliyede koşturdum snra çıktım gezdim biraz çarşı pazar yazlıklar çıkmış amanınnnn hemen incelmek lazım:27:

bugünkü menümü daline özel olarak hazırladım ve uyguladım sonunda azar yemeden sıyrılcamm:1::1:

sabah
1 haşlama yumurta
1 kupa yeşil çay

öğle
dışardaydım bugün kaçamak yapmıcagma dair söz verdiğim için hiç bişi yiyemedim sadce 2 bardak şekersiz bitki çayı

akşam
1 kase yoğurt
1 tane közlenmiş mantar

suyum 1.5 lt şimdilik
spor 5 saat aralıksız yürüyüş gezme modunda:1::1:

vuuuuu menuye bak.....ben bunu görunce bunalıma girerim şimdi.....ben çok yemısım ya:43:

sabah

1 dilim ekmek
4 zeytin
az peynir
1 çay kaşığı gül reçeli

öğlen

1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

akşamda

çok açıkmadım belki yoğurt yerim

spor

1 saat plates

suuuuuuuuuu

içiyorum

erken yazzdım arkadaşar buluşacaz ama gittiğimiz yer yemekli değilmiş allahtan olsada emezdim zaten cısssssssssssssssssss dalin beni ebeler sonra

merhaba kızlarrrrr...

Bugün mutluyummmm..istanbula gitmiştik biliyosunuz eşimden kromozom analizi testi istemişlerdi...yani genetik taramasını..
Bugün sonucu geldi temiz çıkmış çok şükür :119:
çok sevindim allahım hayırısını verir inşalllah inşallah isteyen herkes hayrlısıyla annne olur

Back
X