Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar eşim sinemaya gidelim bu akşam dedi 'kelebeğin rüyası' gelmiş..
zonguldakta geçiyormuş çokta güzel deniyor..
akşam girmeye çalışırım

gitmeden herkes ne yemiş bi bakim:1:

akşam girmeye çalışırım

git bakalım güzel mi.....fragmanda ki kadar güzel değil dediler..bir de sen yorumla bakalım.......
kızlar tek tek alıntı yapmadım,ama genel olarak menülerinizi begendım..........

chentiq eger burdaysan sarma yeme...madımagı bılıyorum en guzelı sote ye yogurtla......

akşam girmeye çalışırım

Canım ekmeğimin boyutu bu çok küçük yani..

gamze ekmegı çok yıyorsun cnm....sabah ye şu ekmegı öğlen-akşamı kes.......önceden yemıyordun sankı bu kadar?

gamze ekmegı çok yıyorsun cnm....sabah ye şu ekmegı öğlen-akşamı kes.......önceden yemıyordun sankı bu kadar?

Tamam canim aksam yemem ama ben her ogunumde ekmek yedim tatlim. bazen kepek bazen cavdar bazende tam buğday ekmegi :)
aslinda ekmegi tamamen cikarmali hayatimizdan :)

pazarda terledım bugun gıdem de bı dus alam gelemm sonrada cay demleyem kendimeee yalnız yalnız ıcemmm:6::6::6::6:
hepinizin eşi özelde çalışyo sanırım geç gelio hep bndensiniz yalnız kuşlarım:1::1::1:
akşam girmeye çalışırım

iyi seyırler cicim:3::3:
Canım ekmeğimin boyutu bu çok küçük yani..

bana göre kocaman o ekmek:1::1:

olsn ama cok oluo sen yeme ekmek yıcegne yemek ye hem vıtamın olur hem bagrsklar calışır fln işte karataycgmda yeme dıo zaten:1:

kızlar ben kaçar braz tv fln takılıyım hmm bgn cuma ne varkı dizi

Tamam canim aksam yemem ama ben her ogunumde ekmek yedim tatlim. bazen kepek bazen cavdar bazende tam buğday ekmegi :)
aslinda ekmegi tamamen cikarmali hayatimizdan :)

aslında evet,keşke ekmeksız yasayabılsek.......

hepinizin eşi özelde çalışyo sanırım geç gelio hep bndensiniz yalnız kuşlarım:1::1::1:

iyi seyırler cicim:3::3:

bana göre kocaman o ekmek:1::1:

olsn ama cok oluo sen yeme ekmek yıcegne yemek ye hem vıtamın olur hem bagrsklar calışır fln işte karataycgmda yeme dıo zaten:1:

kızlar ben kaçar braz tv fln takılıyım hmm bgn cuma ne varkı dizi

yok kız genelde memur galiba eşler.....bugun tv da hiçbir şey yok yanı ben bayagudur dizi izlemıyorum.....

kızlar kayınvaldemdeyim yemekler bana uygun değildi bende koca bi kase salata yaptım içine de tavuk göğsüyle patates pişirmişlerdi fırında sadece tavuk göğüslerinden seçtim koydum bir kase de yoğurt yedim... benden bugünlük bu kadar artık eve kaçda geçerim bilmiyorum ama fırsat bulursam ilk iş paylaşım alanında listeleri açıklayacağım bilgilerinizeeeeeeeeeeee

mucukkkkkkk:38:

kızlaarrr bişey sorcam kısır hakkında ne dusunuyorsunuzzzz???:16:

eğer yagını az koyarsan sorun yok.......bence tabi.......şöyle de yapabilirsin......kısırı hazırlarsın yagını en son ekle.kendı tabagına yıyecegın kadarını al ..diğerleri için en son yag ekle.......

eğer yagını az koyarsan sorun yok.......bence tabi.......şöyle de yapabilirsin......kısırı hazırlarsın yagını en son ekle.kendı tabagına yıyecegın kadarını al ..diğerleri için en son yag ekle.......

bende ole dusundumm kuzumm eşim ne zamandır ıstıyo yarın yapayım barı kendımınkıne azcık zeytınyagı gezdırırmm oda salata sonucta:56:

Back
X