- Konu Sahibi Cherry Mom
- #81.921
pazarda terledım bugun gıdem de bı dus alam gelemm sonrada cay demleyem kendimeee yalnız yalnız ıcemmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eşim sinemaya gidelim bu akşam dedi 'kelebeğin rüyası' gelmiş..
zonguldakta geçiyormuş çokta güzel deniyor..
akşam girmeye çalışırım
gitmeden herkes ne yemiş bi bakim![]()
kızlar eşim sinemaya gidelim bu akşam dedi 'kelebeğin rüyası' gelmiş..
akşam girmeye çalışırım
gamze ekmegı çok yıyorsun cnm....sabah ye şu ekmegı öğlen-akşamı kes.......önceden yemıyordun sankı bu kadar?
hepinizin eşi özelde çalışyo sanırım geç gelio hep bndensiniz yalnız kuşlarımpazarda terledım bugun gıdem de bı dus alam gelemm sonrada cay demleyem kendimeee yalnız yalnız ıcemmm![]()
iyi seyırler cicimkızlar eşim sinemaya gidelim bu akşam dedi 'kelebeğin rüyası' gelmiş..
akşam girmeye çalışırım
Tamam canim aksam yemem ama ben her ogunumde ekmek yedim tatlim. bazen kepek bazen cavdar bazende tam buğday ekmegi :)
aslinda ekmegi tamamen cikarmali hayatimizdan :)
hepinizin eşi özelde çalışyo sanırım geç gelio hep bndensiniz yalnız kuşlarım
iyi seyırler cicim
bana göre kocaman o ekmek
olsn ama cok oluo sen yeme ekmek yıcegne yemek ye hem vıtamın olur hem bagrsklar calışır fln işte karataycgmda yeme dıo zaten
kızlar ben kaçar braz tv fln takılıyım hmm bgn cuma ne varkı dizi
cornella ukyo gamzemm![]()
kızlaarrr bişey sorcam kısır hakkında ne dusunuyorsunuzzzz???![]()
cornella ukyo gamzemm![]()
eğer yagını az koyarsan sorun yok.......bence tabi.......şöyle de yapabilirsin......kısırı hazırlarsın yagını en son ekle.kendı tabagına yıyecegın kadarını al ..diğerleri için en son yag ekle.......
kızlaarrr bişey sorcam kısır hakkında ne dusunuyorsunuzzzz???![]()