Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet Gamzemm tecrubelılerrrrr:16::16::16: Gamzem kız aslında bız cok uzak degılız he gorusebılırız sakaryaya yolum dusecek olursa goruselım muhakkakk sen de bu tarafa gelırsen haber verrrr:16::16::16:

Tamam kesinlikle görüşelim canımmmmmmmmmm, eşin de olursa eşimde olur :1::1: sorun etmez yani benim kiiiii..çok daha güzel olurrrr tatlımmm :1::1::1:

.

günaydın cnm......ya kuzum aldıgımız yerde temızledıler güya......ben onların temızlemesıyle yapmam ama pişirmeden önce iyice temizlerim dedim...ama şu tuzlama ,limonlama işi aklımda olsun bundan sonra:34:

kısmetten cıkmıs o balıklar kuzummm.... evet valla annem hep ole yapar hıcte bısı olmaz aklında olsunnnn:16::16:

Tamam kesinlikle görüşelim canımmmmmmmmmm, eşin de olursa eşimde olur :1::1: sorun etmez yani benim kiiiii..çok daha güzel olurrrr tatlımmm :1::1::1:

.

buyuk ıhtımalle esımde olurrr:9::9: benımkıde sorun etmezz valla super olurr ızmıtle sakarya kac km? seka parka falan gelıyoruz bazen kahvaltıyaa yakınsa bızımkının beynını yerım olmazsa sakaryaya da gecerızzz:9::9:

ayy kıyamam yaaaa:9::9: tam ıyılesmeden gıtme kuzummmm az enerjın yerıne gelsınn tıkanıkların gıtsın sonra gıdersın plateseee nefes onemlı bılıyosunnn:16::16::16:
Aynen bencede nefes almaya baslayim oyle gdim ben :)
hahahahah pis bürünmüşüm değil mi :21::21: günaydın bitaneciğim..Git pilatese, sakın vazgeçme..unutma caımsın pilatesssss..

Kollar yukarı bacaklar açık nefes alıyor vay
Eller yukarı bacaklar açık nefes veriyor vay
Omuzlar aşağı kollar yandan tam açık kızlar
Bir iki üç dört bir iki üç dört eller yukarı vay

Bilo pilates bilo pilates bilo pilates

Hergün pilates yaparsak biz bak nasıl fit oluruz
Kendimize uygun bir de yiğit buluruz
Seni geç buldum artık kaybetmem canımsın pilates

hahahhahhaahha :8::8::8:

.

:)) bilo pilates canimsin pilateees ahaha

buyuk ıhtımalle esımde olurrr:9::9: benımkıde sorun etmezz valla super olurr ızmıtle sakarya kac km? seka parka falan gelıyoruz bazen kahvaltıyaa yakınsa bızımkının beynını yerım olmazsa sakaryaya da gecerızzz:9::9:

rabişim bizim imd sertıfıkası yattı galiba...:1::1::1::1: ikimizde de tık yok:1::1:

Ayyyy çok güzel olur tatlımm...yarım saat bebeğim...:1: terminalde buluşuruz.. hep beraber 1 gün geçiririz..bir pazar gününe ayarlayalım tatlım :9::9: havalar ısınsın birazcık..bunu yapalımm :9::9::9:

.

rabişim bizim imd sertıfıkası yattı galiba...:1::1::1::1: ikimizde de tık yok:1::1:

kuzum daha zaman varr ya rahatım o yuzden :9::9:ama benım bı cok arkadasım basvuru yaptıı yaaaa:44::44::44: sonradan keske demek ıstemıyorum bı kez daha canımm yaaa bence alınmalıııı dursun bı kosedee... bu arada sakarya 400 tl mıs anadolu unı 350 neden farklı ucret onuda anlamadımm:37:

Ayyyy çok güzel olur tatlımm...yarım saat bebeğim...:1: terminalde buluşuruz.. hep beraber 1 gün geçiririz..bir pazar gününe ayarlayalım tatlım :9::9: havalar ısınsın birazcık..bunu yapalımm :9::9::9:

.

vallaa bu fıkır cok hosuma gıttıı okeytaaa anlastıkkk:16::16::16::16::9::9:

Son düzenleme:
kuzum daha zaman varr ya rahatım o yuzden :9::9:ama benım bı cok arkadasım basvuru yaptıı yaaaa:44::44::44: sonradan keske demek ıstemıyorum bı kez daha canımm yaaa bence alınmalıııı dursun bı kosedee... bu arada sakarya 400 tl mıs anadolu unı 350 neden farklı ucret onuda anlamadımm:37:

yanı sakaryanın daha ucuz olması gerekirken....ya da aynı olması gerekırken 50 tl yani.................eskişehir 8 martta son galiba:44::44::44:

yanı sakaryanın daha ucuz olması gerekirken....ya da aynı olması gerekırken 50 tl yani.................eskişehir 8 martta son galiba:44::44::44:

Bi dakka bi dakkaaaaaaa :47: SAKARYA neden ucuzmuş bakalım, çok pahalı ve klastır sakarya :33: :9::9::9::9: hahhahah yolarımmmmmm :20::20::20: :51: :9::9:

.

yanıı ucuzu gectım aynı olması gerekırdıı aslında. sanırım anadolu zengın ya cok para ıstemıyo:9::9::9: evet anadolu 8 mart son ama ben sakaryayı baz aldım basvuru suresı 8 nısana kadar uzun uzun dusunurummm:9::9::9:
hahhahahha resimde çekiliriz :33::33: harika olucak evetttt :9::9:

.

tabıkıııı sonra buraya eklerızz ılk bulusmanın belgelerınııı:9::9::9: aslında fırsat olsa 15 ımız gorusebılsek ben cok ıstıyorum cok sey paylasıyorum sızınle gormeyıde ısterımmm

Bi dakka bi dakkaaaaaaa :47: SAKARYA neden ucuzmuş bakalım, çok pahalı ve klastır sakarya :33: :9::9::9::9: hahhahah yolarımmmmmm :20::20::20: :51: :9::9:

.

:33::33::33::33: yok ya eskişehir daha köklü bir üniversite ya o yüzden dedim yoksa sakaryayı biliyorum pahalıdır:33::33::33::33:

yanıı ucuzu gectım aynı olması gerekırdıı aslında. sanırım anadolu zengın ya cok para ıstemıyo:9::9::9: evet anadolu 8 mart son ama ben sakaryayı baz aldım basvuru suresı 8 nısana kadar uzun uzun dusunurummm:9::9::9:

tabıkıııı sonra buraya eklerızz ılk bulusmanın belgelerınııı:9::9::9: aslında fırsat olsa 15 ımız gorusebılsek ben cok ıstıyorum cok sey paylasıyorum sızınle gormeyıde ısterımmm

bende gelcemmmm leyyynnn bekleyın beni.bensiz görüşürseniz furuurrrumm sizi:27::27::27::27::27::27::27::27:

aslında eskişehir de yakın dalin de gelsin...3 çocukla:1: onlarsız olmaz:ssz:

bende gelcemmmm leyyynnn bekleyın beni.bensiz görüşürseniz furuurrrumm sizi:27::27::27::27::27::27::27::27:

aslında eskişehir de yakın dalin de gelsin...3 çocukla:1: onlarsız olmaz:ssz:

Ayyyyyy ne kadar güzel olur, dalinle yazın görüşürüz büyük ihtimalle, eşimin teyzesinin oğlu var orada..gidiyoruz ara sıra :21::21:

.

Back
X