Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba gezdik geldik:10:
1 saaten fazla yürüdüm artık spor yapmam:9::9:
akşama levrek aldık çok güzel pişirir bizimkisi fırında..
bugün hazır yemeğe konacağım yani:9::9::119::119:

merhaba gezdik geldik:10:
1 saaten fazla yürüdüm artık spor yapmam:9::9:
akşama levrek aldık çok güzel pişirir bizimkisi fırında..
bugün hazır yemeğe konacağım yani:9::9::119::119:

Yaa varya acayip imreniyorum şu eşi yemek hazırlayanlara, arkadaş benimki daha mutfaktan kaşık alıp gelemez.. :47::47:

ay bende sabahın köründen beri burda gözüküyorum ama ses seda yok bilgisayar açık ohohhh ben kahvaltımı yaptım dışarıda 1 saat yürüyüşümü yaptım geldim eve öğle yemeğini yedim vvvavavv çok şey yapmışım.durmak yok devam yani:27::27::27::27:

ay bende sabahın köründen beri burda gözüküyorum ama ses seda yok bilgisayar açık ohohhh ben kahvaltımı yaptım dışarıda 1 saat yürüyüşümü yaptım geldim eve öğle yemeğini yedim vvvavavv çok şey yapmışım.durmak yok devam yani:27::27::27::27:

Zessss insan pc açıkken ve kk dayken çok yemeye de utanıyor değil mi :9::9: ben bazen pc masasında yiyiyorum, sanki görüyormuşsunuz gibi tırsıyorum :27::27:

.

Yaa varya acayip imreniyorum şu eşi yemek hazırlayanlara, arkadaş benimki daha mutfaktan kaşık alıp gelemez.. :47::47:
benimkide çok bişey yapamaz bildiği bi kaç şey vardır..
balık-makarna-sucuklu yumurta:9:-melemen-salata gibi basit şeyler..
yoksa herbişeyi yapamaz..:9:
ama mutfakta yardımcıdır baya..
cnm eşinin çalışma saatleri çok ise yardım edememesi normal..
bizimki genelde evde o yüzden yoksa oda yapmaz sanmam:19:

hoşgeldin cnm..
evet bugün bende baya yürüdüm..iyi geldi:10:

sıkılıodumda az önce şimdi çok şükür iyiyim cnm sen nasılsın

örnek ev hanımlarım benmmmm:16::16:
eee boşuna dememiş yuvayı dişi kuş yapar die erkeğin cimrisi hiç çekilmez savurganıda iflasa götürür onlar en iyisi kadınlara bıraksın biz biliriz işimizi:1::1::1:
iyim canım bende esım nobetccıı:37::37::37::37::37::37: bu moddayım temızlık yaptım yaaa sıkıntıdann:9::9::9:
dısarda ıs bulamıyorsam ısı eve getırırımm ozel ders verıyorum canımmmm:9::9::9: ama dedıgın cok dogru erkegın cımrısı hıc cekılmezz savurganı ıflasa gotururrr erkek cımrı olmayacak yaa ne o olee karısının gozune baksın yeterrr:9::9::9::9::9:

sorma gamzem aynen yaa ama sımdı hakkını yemımm kocısımm acayıp guzel temızlık yaparrrr ama mutfakla ılıskısı sadece yemek yemekten ıbarett:9::9::9: gercı cay demlemeyı ogrettım ben cayda demlıyo artıkkk :16::16::16:

hoşgeldin cnm..

Tabi haftanın 6 günü full çalışıyor, birde kendi işi..maddi manevi sorumluluğu büyük, gerçi benimki gamsızdır çok etkilenmez de, tabi bir yere kadar :1::1:

.

iyim canım bende esım nobetccıı:37::37::37::37::37::37: bu moddayım temızlık yaptım yaaa sıkıntıdann:9::9::9:
dısarda ıs bulamıyorsam ısı eve getırırımm ozel ders verıyorum canımmmm:9::9::9: ama dedıgın cok dogru erkegın cımrısı hıc cekılmezz savurganı ıflasa gotururrr erkek cımrı olmayacak yaa ne o olee karısının gozune baksın yeterrr:9::9::9::9::9:

sorma gamzem aynen yaa ama sımdı hakkını yemımm kocısımm acayıp guzel temızlık yaparrrr ama mutfakla ılıskısı sadece yemek yemekten ıbarett:9::9::9: gercı cay demlemeyı ogrettım ben cayda demlıyo artıkkk :16::16::16:

aaaa bende hakkını yemeyeyim, etrafı çok pis dağıtır :1::1::1: ölürümm dağıtsın beeeeeeeeee helali hoş olsun hahahahahah

.

Zessss insan pc açıkken ve kk dayken çok yemeye de utanıyor değil mi :9::9: ben bazen pc masasında yiyiyorum, sanki görüyormuşsunuz gibi tırsıyorum :27::27:

.
aynen öyle gamzem. Valla ben bu sefer taktım inşallah bahar geldi mart olmuş yarın bir gün yaz gelecek hala tombik dolaşmamam lazım yeni anladım kafama taş düştü sanki:27::27::27::27:

aynen öyle gamzem. Valla ben bu sefer taktım inşallah bahar geldi mart olmuş yarın bir gün yaz gelecek hala tombik dolaşmamam lazım yeni anladım kafama taş düştü sanki:27::27::27::27:

Yanındayızz tatlımmm, hep beraber inşaallah :46::46:

.

rabyascım branşın ne?

:27::27:

hoşgeldin cnm..
ohoooo daha napsınnnn :1::1:

pazar pazar ne nöbeti kız ben sizin eşlerinizin işini çözemedim herkesin çalışma saatleri bi garip :1::1::1::1:
:1::1::1:
aaaa bende hakkını yemeyeyim, etrafı çok pis dağıtır :1::1::1: ölürümm dağıtsın beeeeeeeeee helali hoş olsun hahahahahah

.[/QUOTE]
aşka bak beaaaaaaaaaaa:1::1::1:

:16::16:

benim uzatmali sevgilimde acayip sever yemek yapmayı adam ıspanak çorbası bile yapıo ben daha ıspanaktan corba oldugunu bıle bılmıodummm :1::1::1::1:
bide bi çiğ köfte yapar off offfffffffff :27::27::27::27:

:27::27:

ohoooo daha napsınnnn :1::1:

:1::1::1:

.[/QUOTE]
aşka bak beaaaaaaaaaaa:1::1::1:

:16::16:

benim uzatmali sevgilimde acayip sever yemek yapmayı adam ıspanak çorbası bile yapıo ben daha ıspanaktan corba oldugunu bıle bılmıodummm :1::1::1::1:
bide bi çiğ köfte yapar off offfffffffff :27::27::27::27:

hhahahahahahhhaha

kızlar strese gırdım sımdı yaa bıraz arastırdım da yarın hormon tahlılı yapılacak ve fsh a bakılacakk dua edın ne olurr normal cıksınnnnn:14::14::14:

Back
X