Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inşallah herşey yolunda gidecek cnm hiç sıkma canını..
hem bi tanesi yüksek yada düşük olsa bile kontrol altına alınabiliyor şükür ki..
sakın üzme sıkma canını bunun için ki eminim güzel çıkacak sonuçlar:
38:

ins kuzum yaa fshım 17 cıvarı cıkmıstı bugun bıraz arastırdım normal deger 10 ve altı olmalıymıs 25 olunca gebelık olmuyomus adet donemı en gecerlı sonucu verıyomus ben adet degıldım yapıldıgında bakalım yarın ne olacakk hayırlısı...

kızlar yemeğimi yedim banyo yapıcam şimdi...menümü yazıp gidicem ama gelirim hemen:1:
siz yorumlarınızı yapın sizinkilere de gelince bakımcam:51:

sabah kalkınca 2 gün kurusu kayısı 2 barddak ılık su..

kahvaltı.
-2dl tam buğday ekmeği
-4 zeytin
-yumurta salatası
peynir çeşitleri
domates-roka-tere

ara:
-4 fındık
-2 badem

ara:
-yarım greyfurt

akşam.
-1 levrek fırında
-1-2 dilim patates
-bol salata

suyumu az içtim:17:

spor. 1 saat yürüyüş

Suyu da içersen bu menü olmuş canım :46::46::46: limonata o kadar da kötü değil..

.

ne bilim içinde şeker varya o yuzden şeyyettiydim:27::27::27:
kız limonatadan ne olacakk ev yapımıysa tabiii:16::16: salatayı bıle yagsız tuzsuz yemısınn bısey olmazz:9::9:

valla simit sarayı dıye bir yerdeydık kendılerı hazırlıyorlar galiba:26:

inşallah herşey yolunda gidecek cnm hiç sıkma canını..
hem bi tanesi yüksek yada düşük olsa bile kontrol altına alınabiliyor şükür ki..
sakın üzme sıkma canını bunun için ki eminim güzel çıkacak sonuçlar:
hem bende baktırmıştım baya önce hormonlarıma adetin 3.günü gidip ve çok stresliydim.
ama inan hepside iyi çıktı stres çok etkililemez yani için rahat olsun rabişim.
:38:

alevcim bende önumuzde ki adet sürecinin 2. günü doktora gitmeyı planlıyorum......acıkcası kk da okudugum şeyler benım psikolojımı cok etkiliyor o yuzden de hamilelik öncesi(yanı düşünüyoruz artık) kontrole gitmek istiyorum .....doktora özellikle bakmasını isteyecegım bir şey var mı?

Benim menüm de şöyle :40:

Sabah: Yarım dilim kepek ekmeği
Yarım k.k. peynir
1 salaralık
Yarım domates
2 Zeytin

Ara: 1 avuç içi kadar sarı leblebi

Öğle: 1 porsiyon lahana (haşlama)
1 k.k. kaşar
1 yemek kaşığı acıka
Yarım dilim kepek ekmeği

Ara: 1 avuç içi kadar çerez
Akşam: 1 lahmacum (erken saatte yenildi):26:

Su: içiyorum
Spor: bu gün yapamayacağım :26:

.

güzel cnm 1 lahmacundan bişey olmaz:46:

Yarım k.k. peynir
1 salaralık
Yarım domates
2 Zeytin

1 k.k. kaşar
1 yemek kaşığı acıka
Yarım dilim kepek ekmeği

Akşam: 1 lahmacum (erken saatte yenildi):26:

.

bence guzel gamzemmm ekmegı bayagı az yemısın bugunnn:46::46:

kızlar yemeğimi yedim banyo yapıcam şimdi...menümü yazıp gidicem ama gelirim hemen:1:

kahvaltı.
-2dl tam buğday ekmeği
-4 zeytin
-yumurta salatası
peynir çeşitleri
domates-roka-tere

ara:
-4 fındık
-2 badem

ara:
-yarım greyfurt

akşam.
-1 levrek fırında
-1-2 dilim patates
-bol salata

spor. 1 saat yürüyüş

Banyoyu yemekten sonra yapman harika bir fikir :46::46: ara öğündeki çerezler uçar :27:

Sanki sabahki menüde zaten zengin çeşit var, ekmek az olabilirmiydi :44::44:

Geneli sağlıklı menünün canım, sıhatler olsun :9::9:

.

ins canımmm... yok fsh bu tsh degılll....

ins. gamzemmmm

ben begendımmmmm:46::46::46::46:
FSH hiç duymadm bnde hep tsh ölçtürüorm sorun var bendede sıkma canım hiç kendini üzme relax olur güzel düşün gzl olsn:16:
metabolizma hızlandırıcı çay nedir? Eti form light limon lifli kepekli bisküvinin diyetteki yeri nedir? liptonun açaili çayını içiyorum günde 2 bardak,(adet olduğum için soğan suyuna ara verdim)bu tür çayları içip fayda gören var mı açaili kiraz saplı vs...
netten de bakıcam şimdi elbet,ama burada tecrübeli arkadaşlar olduğu için ilk size sormak istedim...
bnm metb. çaym elma limon tarcın karabiber ve karanfıldn olusuo cnm kaynatıp içiorm ender saractan dymustm form biskuvılerıde hergn yemek olmaz tabi haftada 1 kere ara ogun olrak 2 3 tane yenıleblır bnce kiraz sapı maydnoz suyu çok faydalı hem diyet için hemde organlar için ben maydnız ıcmıstm lımonla kaynatıp odemde attrıo ıdrar yollarınada gzl
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
1 dilim salam
2 çatal yumurta
1 çay k. bal
1 adet zeytin

öğle:(dışardaydık)
1 bardak limonata
1 küçük simitin dörtte biri

akşam: yagsız,tuzsuz tavuk
1 kase yagsız,tuzsuz salata
biber tursusu
1 bardak şalgam

spor: 6 km yürüyüş belki daha fazla bilmıyorum:44:
su: pek içilmedi
akşam saldrımıs halınmı kız bu tam diyet olmusss kendıne işkence etme cok yedm dıeee :46:

Yarım k.k. peynir
1 salaralık
Yarım domates
2 Zeytin

1 k.k. kaşar
1 yemek kaşığı acıka
Yarım dilim kepek ekmeği

Akşam: 1 lahmacum (erken saate yenildi):26:

.
ne desemki hımmmmmmm lahmacun yemıssss :57::57:
sabah ve öğlen ekmek oranın az oldugundan sorun yok bnce kızamadm kartal yavrusu:1::1:

herkes begenmış menumu tabu burda olanlar teskur ettımmmm:16::16:
ben maç izlmeye gider öpüorum herksiiii :118::118:

kahvaltı.
-2dl tam buğday ekmeği
-4 zeytin
-yumurta salatası
peynir çeşitleri
domates-roka-tere

ara:
-4 fındık
-2 badem

ara:
-yarım greyfurt

akşam.
-1 levrek fırında
-1-2 dilim patates
-bol salata

spor. 1 saat yürüyüş

bugün öğle olmamıs onun yerıne 2 ara var......güzel göze çarpan hiçbir şey yok......bu hafta sonunu full kaçamaksız kapatıyoruz galiba:27::27:

kahvaltı.
-2dl tam buğday ekmeği
-4 zeytin
-yumurta salatası
peynir çeşitleri
domates-roka-tere

ara:
-4 fındık
-2 badem

ara:
-yarım greyfurt

akşam.
-1 levrek fırında
-1-2 dilim patates
-bol salata

spor. 1 saat yürüyüş
ee buda guzelllllll:46::46::46::46: 5. takım ıyı gıdıyoruzzzzzzz:119::119::119:
ne bilim içinde şeker varya o yuzden şeyyettiydim:27::27::27:

valla simit sarayı dıye bir yerdeydık kendılerı hazırlıyorlar galiba:26:

alevcim bende önumuzde ki adet sürecinin 2. günü doktora gitmeyı planlıyorum......acıkcası kk da okudugum şeyler benım psikolojımı cok etkiliyor o yuzden de hamilelik öncesi(yanı düşünüyoruz artık) kontrole gitmek istiyorum .....doktora özellikle bakmasını isteyecegım bir şey var mı?

güzel cnm 1 lahmacundan bişey olmaz:46:
kuzumm bence sen adetıne bı kac gun kala bı gıt bebek ıstedıgını soyle muayenede etsın derım ben sonra zaten gerek gorurse adet donemı yıne cagırır kı zaten adetıne bı kac gun kalıdıgı ıcın ardarda gıdersın duzenlı olur. doktor onemlı ama tavır ve tutumları...

Cornimi dinliyorum bu konuda canım, önce yarım ve bu gün neredeyse çeyrek yedim..artık 1 ler yok, haftaya da tamamen gidecek inşaallah :27::27:

.

sabah kahvaltısı dısında gerek yok ekmeğe bence.....mümkün olsa tamamen hayatımızdan cıkarabilsek ama nerdeeeee:24::24::24:

bugün öğle olmamıs onun yerıne 2 ara var......güzel göze çarpan hiçbir şey yok......bu hafta sonunu full kaçamaksız kapatıyoruz galiba:27::27:

Aynennn ben hemen hemen 40 gün olucak diyete başlayalı ilk pazar hatasız geçirdim birde bu günü :27::27:

.

ee buda guzelllllll:46::46::46::46: 5. takım ıyı gıdıyoruzzzzzzz:119::119::119:

kuzumm bence sen adetıne bı kac gun kala bı gıt bebek ıstedıgını soyle muayenede etsın derım ben sonra zaten gerek gorurse adet donemı yıne cagırır kı zaten adetıne bı kac gun kalıdıgı ıcın ardarda gıdersın duzenlı olur. doktor onemlı ama tavır ve tutumları...

öle mi öncesi mi gidim yanı? kardesımde hormon için gitmişti ona da adet olunca gel demiş:44:

dalin kızına kavuştu sanırım, köye gidiceklerdi, rabbim kimseyi evladından ayırmasın..Hiç bir çocuğu da annesiz bırakmasın :26::26:

Teyzemin kızı kanserden vefat etti 32 yaşında, 6 sene çocuğu olmamıştı, 5 yaşında kızını 2 yaşında oğlunu bırakıp gitti :43::43: ardından oğlu Mert 4 sene konuşmadı :43::43: okulda açıldı birazcık :43::43:

Allahım korusun çocukları ve anneleri..Yüreğim parçalanmıştı dalinin kızının gitti gün.. :26:

.

dalin kızına kavuştu sanırım, köye gidiceklerdi, rabbim kimseyi evladından ayırmasın..Hiç bir çocuğu da annesiz bırakmasın :26::26:

Teyzemin kızı kanserden vefat etti 32 yaşında, 6 sene çocuğu olmamıştı, 5 yaşında kızını 2 yaşında oğlunu bırakıp gitti :43::43: ardından oğlu Mert 4 sene konuşmadı :43::43: okulda açıldı birazcık :43::43:

Allahım korusun çocukları ve anneleri..Yüreğim parçalanmıştı dalinin kızının gitti gün.. :26:

.

offf çok zor bir durum bu.......Allah koruusn ya:43::43::43::43::43::43:

aynen öyle bir de tatile gidecegımd ıyordu 1 hafta bu ayrılık ona iyi oldu en azından tatil için karar verebildi.....:34:

Back
X