- Konu Sahibi Cherry Mom
- #82.981
acıkan arkadaşlar 1 bardak süt yada ayran içebilirsiniz.. hem uyurken metabolizmanızda çalışır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım alt yazılı bendekide aynı zamanda türkçe dublajlı ama karı hakkat bi garip konuşuyo.. bir erkek 5-6 kadın var hepsi mayolu onlarda nası mayoysa... 19 ila 77 arasında değişiyo yaşları...
bu arada bende mayo giyip yapacam benim neyim eksik onlardan fazlam bile var............![]()
gamze; sizde katılsanıza
rabiş: zaten benı sıkanda 1 saat olması.....sabahları saat 10 da ebruyla plates yap orda zaman daha cabuk geçiyor...![]()
ya nıye önce söylemedinnnnnnnnnnn..............
anammm oda cok hızlı yapıyoo yaa yetısemıyorumm ayrıca 10 cok erkennnn![]()
yok kız o nerden çıktı... trakyacam sanayi de çalışıyo cam üretiyolar işte vardiyalı sistem 3 vardiya ahh ahh ömrümün yarısı boş yatakta geçiyo siz siz olun vardiyalı yar bulmayın...juju ne iş yapıyor eşin ......dişçi değilmiydi:44::44:
çok acıktımmm salata-çorba yeyince sadece
gidip 1 lt su içem bari midem anca dolar![]()
vallahi canım eşim izliyodu sesini duyunca koştum gittim yemin ederim yok böle bişey
çocuk kendi kendine öğrenmiş böyle çalmayı onu geçtim ne tatlı yaaaaamaşallah maşallah
videosunu bulmaya çalıştım umarım açar...
[video]http://www.acunn.com/video/yetenek-sizsiniz/baha-bayirlinin-yari-final-performansi/3653[/video]
yok kız o nerden çıktı... trakyacam sanayi de çalışıyo cam üretiyolar işte vardiyalı sistem 3 vardiya ahh ahh ömrümün yarısı boş yatakta geçiyo siz siz olun vardiyalı yar bulmayın...
hııı iç iç suyu donra sabaha kadar wc beklersin
ben kacar canlarr opuyorum hepınızı ıı gecelerrrrrrrrrrr![]()
alala sen dişlerini yaptırmamısmıydın ya......birinin kocası dişçiydı yaa öle hatırlıyorum.....
iyi geceler cnmmmm![]()
13.takımdan beril77 gelmişti grubumuz ilk açıldığı zamanlarda onun kocası dişçiydi cnm.doğru hatırlıyorsun.![]()
ben yatar kociş kaktı... mucka hepinize....
çok acıktımmm salata-çorba yeyince sadece
gidip 1 lt su içem bari midem anca dolar![]()
ayy evet bunuyorum galibayakında her sakallıyı dedem zannedecem
![]()
sütttt iççç zararı olmazzzz..diyetisyenlerde listeye eklerr
herkese ii gecelerrr.. bende kaçıyorumm..bacaklarım isyanda...![]()
iyi gecelre jujuuumm
iyi geceler herkeslereeeee..
su içtim yok bugün aç aç yatacam + çıktım ceza bana
iyi geceler cnmmm.![]()
chentiq bugün hiç gelmedi.
biricik de gelmedi inş.iyilerdir..
ben yarın akşama kadar yokum kızlar merak etmeyesiniz
bende kaçıyorum iyi geceler tatlı rüyalar![]()