Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canlarım alt yazılı bendekide aynı zamanda türkçe dublajlı ama karı hakkat bi garip konuşuyo.. bir erkek 5-6 kadın var hepsi mayolu onlarda nası mayoysa... 19 ila 77 arasında değişiyo yaşları...

bu arada bende mayo giyip yapacam benim neyim eksik onlardan fazlam bile var............:9:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
gamze; sizde katılsanıza:27::27::27::27:

rabiş: zaten benı sıkanda 1 saat olması.....sabahları saat 10 da ebruyla plates yap orda zaman daha cabuk geçiyor...:27:

anammm oda cok hızlı yapıyoo yaa yetısemıyorumm ayrıca 10 cok erkennnn:27::27::27::27:

ya nıye önce söylemedinnnnnnnnnnn..............

vallahi canım eşim izliyodu sesini duyunca koştum gittim yemin ederim yok böle bişey:16::16::16::16:
çocuk kendi kendine öğrenmiş böyle çalmayı onu geçtim ne tatlı yaaaaa:16:maşallah maşallah:nazar:
videosunu bulmaya çalıştım umarım açar...

[video]http://www.acunn.com/video/yetenek-sizsiniz/baha-bayirlinin-yari-final-performansi/3653[/video]

juju ne iş yapıyor eşin ......dişçi değilmiydi:44::44:
yok kız o nerden çıktı... trakyacam sanayi de çalışıyo cam üretiyolar işte vardiyalı sistem 3 vardiya ahh ahh ömrümün yarısı boş yatakta geçiyo siz siz olun vardiyalı yar bulmayın...
çok acıktımmm salata-çorba yeyince sadece:37:

gidip 1 lt su içem bari midem anca dolar:27:

hııı iç iç suyu donra sabaha kadar wc beklersin

vallahi canım eşim izliyodu sesini duyunca koştum gittim yemin ederim yok böle bişey:16::16::16::16:
çocuk kendi kendine öğrenmiş böyle çalmayı onu geçtim ne tatlı yaaaaa:16:maşallah maşallah:nazar:
videosunu bulmaya çalıştım umarım açar...

[video]http://www.acunn.com/video/yetenek-sizsiniz/baha-bayirlinin-yari-final-performansi/3653[/video]

biliyorum ya acayip tatlı.....parçalayası gelıyor insanın:6:

yok kız o nerden çıktı... trakyacam sanayi de çalışıyo cam üretiyolar işte vardiyalı sistem 3 vardiya ahh ahh ömrümün yarısı boş yatakta geçiyo siz siz olun vardiyalı yar bulmayın...

hııı iç iç suyu donra sabaha kadar wc beklersin

alala sen dişlerini yaptırmamısmıydın ya......birinin kocası dişçiydı yaa öle hatırlıyorum.....

ben kacar canlarr opuyorum hepınızı ıı gecelerrrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16:

iyi geceler cnmmmm:21::21::21::21:

Son düzenleme:
alala sen dişlerini yaptırmamısmıydın ya......birinin kocası dişçiydı yaa öle hatırlıyorum.....

iyi geceler cnmmmm:21::21::21::21:

13.takımdan beril77 gelmişti grubumuz ilk açıldığı zamanlarda onun kocası dişçiydi cnm.doğru hatırlıyorsun.:40::38:

Son düzenleme:
iyi gecelre jujuuumm:16:

iyi geceler herkeslereeeee.:16:.

sütttt iççç zararı olmazzzz..diyetisyenlerde listeye eklerr :34::34::34:

herkese ii gecelerrr.. bende kaçıyorumm..bacaklarım isyanda...:27::27::27::27:

su içtim yok bugün aç aç yatacam + çıktım ceza bana:22:

iyi geceler cnmmm.:16:

chentiq bugün hiç gelmedi.
biricik de gelmedi inş.iyilerdir..

ben yarın akşama kadar yokum kızlar merak etmeyesiniz:38:
bende kaçıyorum iyi geceler tatlı rüyalar:16:

chentiq bugün hiç gelmedi.
biricik de gelmedi inş.iyilerdir..

ben yarın akşama kadar yokum kızlar merak etmeyesiniz:38:
bende kaçıyorum iyi geceler tatlı rüyalar:16:

yaa özleriz ama:16:

dalin de çok az kaldı.....hasret de.......:44::44:

bende yarın adliyeye gideceğim ,sınav basvurusu için ne kadar sürer bilmiyorum.....görüşene kadar kendinize iyi bakın:54:

Back
X