- Konu Sahibi Cherry Mom
- #84.341
arzum süpersin arkadaşım çok güzel olmuş menün...
.
tşk ederım yavru kuşum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arzum süpersin arkadaşım çok güzel olmuş menün...
.
afiyet olcum sevdacım sabah biraz pazar odülü vermişsin kendine sanırım![]()
tşk ederım yavru kuşum![]()
heeee tamam kendi söylesin.20 gün dile kolay çok fazlaymış yakendisi her ne kadar cezalıda olsa bızı ızledıgınıı (bakınız zıyaretcı) ve malesef 20 gun ceza aldıgını ama sebebını kendısının soyleyecegını soyledıı
elçiye zeval olmaz canlarrr
![]()
heeee tamam kendi söylesin.20 gün dile kolay çok fazlaymış yabeni burdan okuyorsan cornellacım sana selamlar söylüyorum
kızzz 20 gün sonra hepimiz manken gibi oluruz artık
![]()
ben begendımmmmm[COLOR="#FF0000"]benımde buğünkü menüm söyle kızlar
SABAH:
BİR DİLİM KEPEKLİ EKMEK
ÇOK AZ PEYNİR
İKİ YEŞİL ZEYTİN
SALATALIK
ARA ÖĞÜN BİR ELMA
ÖĞLE:
IZGARA TAVUK
SALATA
AYRAN
EKMEK YOK
AKŞAM:
BİR TABAK ISPANAK YEMEĞİ
3 KAŞIK YOGURT
EKMEK YOK YİNE
GÜN İÇİNDE İKİ LİTRE SU DAHADA İCERİM YATANA KADAR[/COLOR]
tesekkurler canımmsüper ...pazar keyfi yaptınız yani ohhh ne güzel...
.
aynen zesim bitirdim vallabravovalla mavi suyu bitirdin 2günde
menün iyi ama
senin cornalladan haberin var mı rabyas?
yahu kızcağız ne yazdıda cezalıymış gayet normal yazıyordu bizde bilelim de ona göre yazalım ben anlam veremedim:44::44::44::44:
sabah
1 dilim ekmek
peynir
zeytin
ara öğün
1 bardak portakal suyu
öğlen
yeşil salata
mantı 3 çatal
aakşamm
1 elma
spor
ev temizliği
suuuuuuuuuuuu
aksam cok az olmus ama bende dun ole yemıstımmm o yuzden elestıremıcemm
içiyorum
sabah sıgara boreklerını sayacaktın aksam duzgunce yemegını yıyecektın canımmmenüm şu şekilde benim gerçi bende bilmiyorum ama
sabah:valla nasıl anlatsamki sigara böreği yedim ama kaç tane saymadım
4 çatal sucuk,3 tane zeytin,1 t.k reçel,domates salatalık
öğle:1 tabak ıspanak yemeği,1 dilim normal ekmek
akşam:yok
spor:yarım saat eliptik,100 mekik
su:1.5 litre
menüm:
sabah:
2 dilim ekmek
4 zeytin
az peynir
2 hindi salam
1 haşlanmış yumurtanın beyazı
öğle
3 ızgara tavuk kanadı
akşam
haşlama makarna üzeri peynir
sabah
1 dilim ekmek
2 3 çatal peynir
1 çay kaşığı bal
öğle
sabah geç yaptım
ara niyetine salatalık
akşam
1 dilim ekmek
biraz tavuk haşlama
3 ltye yakın su
30 dk koşu bandı
Menüm
Sabah yok
Ara yok
Öğle
Klasik kahvaltı, ekmek biraz abartılı
Ara yok
Akşam
10 kadar hamsi :26:
1 dilim kepek e.
3 parça helva :26:
su içiyorum
spor 3 saat tempolu yürüme
.
hadi yaaaa 20 gün müüüü??? çok uzunmuş.. netti bizim kız da böyle ceza yedi merektayım bakalım kendisi geldiğinde gerekeni söylicek ama 20 gün dile kolay cornellasız yirmi gün ıssız sessiz kalacak ... rabuas canım sen nasıl haber aldın ondan ???kendisi her ne kadar cezalıda olsa bızı ızledıgınıı (bakınız zıyaretcı) ve malesef 20 gun ceza aldıgını ama sebebını kendısının soyleyecegını soyledıı
elçiye zeval olmaz canlarrr
![]()
oooovvvvvvvv hadi yaaa kuzum bi ton ilaç içecek desene ... çok geçmiş olsun dalincim iyi bak aslanımaneeeeeeeeeeeee 20 gunmuamayaaaaaaaaaaaaa bukadarda olmazkı bu kızcagız ne yapmıs olabılırkı 20 gun ceza olcak ben bı topıkte kavga ettımdı 3 gunle yırttımdı bu cok geldı banayaa olan olmus cornısım bızı zıyaretcıde olsa bırakmaz cuma gunlerı jujuya msj atar kılosunu
gecmıs olsun dıleyen herkese canı gonulden tesekkurlerımı sunarım.esım aradı az once oglum zatürre olmus malesef(
astım bronsıttı usutmus zatureye cevırmıs cok uzgunum
ZES büşra,,, boydaşlar nneydi bizim kilo hedefimiz?![]()
neeeeeeeeeeeee 20 gunmuamayaaaaaaaaaaaaa bukadarda olmazkı bu kızcagız ne yapmıs olabılırkı 20 gun ceza olcak ben bı topıkte kavga ettımdı 3 gunle yırttımdı bu cok geldı banayaa olan olmus cornısım bızı zıyaretcıde olsa bırakmaz cuma gunlerı jujuya msj atar kılosunu
gecmıs olsun dıleyen herkese canı gonulden tesekkurlerımı sunarım.esım aradı az once oglum zatürre olmus malesef(
astım bronsıttı usutmus zatureye cevırmıs cok uzgunum
kızlar benim tuğba.....sizleri daha fazla meraklandırmak istemedim.....burdan yazayım dedim.....size ufak bir şaka yaptım.20 gün ceza almadım ,ama ne kadar aldım bilmiyorum ve ne için aldığımı da bilmiyorum......üyeliğim aktif oldugunda öğreneceğim bunu...benim bir tahminim var ve büyük ihtimalle o yüzden......eğer sebep bu ise çok saçma....
menüme gelince bu haftasonu acayip abarttım ...yarın da kahvaltıya gitme durumum var...karraımı vermedım açıkcası diyetım yeterınce bozuldu ,gitmek istemıyorum.....
zes,büşra,chentiq.....hedef kilonuzu benım paylastıgım son durumdan bakın.....eğer düzeltme varsa jujuya bildirmeden ordan alıntılayıp düzenlemeleri yapın.....bir şey sorarasanız burdan girer yazarım.....hepiniiz öpüyorum hıııııııı bir de sevürümmmmm muckx