- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #84.421
Kizlaaar gunaydinnnhepinizeeee
[COLOR=""]Günaydın canımmmmm

.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlaaar gunaydinnnhepinizeeee
cornella cım gözünden kaçmış sanırım ben hedef kilomu sabit olarak hatta mor renkte işaretlemiştim cuma günü
daha önce de yazdım canım hedef kilom aynı güzelim değişiklik yok bende
benim dalin cim yaa
günaydınlar bu arada bi kısım geçmişi oudum bugün işbaşı yaptım ama hala çok kötüyüm düzelemedim antibiyotiğin 7. günü grip hapı da kullanıyorum ama sanki yeni hastalanmışım gibi halsizlik öksürük ve burun akıntısı var menümü haftasonu paylaşamamıştım şimdi hatırladığım kadarıyla yazayım pek düzenli ve düzgün olmadı maalesef
ctesi
kahvaltı 4 çatal yumurtalı patates omlet
2 zeytin
öğle
1 dilim börek
akşam 4-5 çiğköfte 2 kaşık kereviz salatası
1/2 dilim börek
1 kaşık patlıcan salatası
1 kaşık barbunya
pazar
2 çatal peynirli omlet
1 dilim ekmek
öğle
4-5 kaşık bakla
2 kaşık yoğurt
akşam
hamsi ızgara salata
1 dilim börek
1 dilim kek
haftasonu kekler börekler maalesef havada uçuştu ama bugün itibari ile menüm düzelecek hastalık sebebiyle maalesef hiç spor yok bu arada
Günaydın kaptanım, aynen sana katılıyorum jujum..maşallah ona
Günaydın canım, kolaylıklar diliyorum..Al benden de o kadar..kaçamaklar havada uçuştu...Ama şu andan itibaren dikkat etmenin dibine vurucam
.
Aynen canım, sana katılıyorum..Mesela bu gün..Gözüm de tok, gönlümde..diyet eğlenceli ve basitleşti yine gözümde..![]()
cornella cım gözünden kaçmış sanırım ben hedef kilomu sabit olarak hatta mor renkte işaretlemiştim cuma günü
daha önce de yazdım canım hedef kilom aynı güzelim değişiklik yok bende
benim dalin cim yaa
günaydınlar bu arada bi kısım geçmişi oudum bugün işbaşı yaptım ama hala çok kötüyüm düzelemedim antibiyotiğin 7. günü grip hapı da kullanıyorum ama sanki yeni hastalanmışım gibi halsizlik öksürük ve burun akıntısı var menümü haftasonu paylaşamamıştım şimdi hatırladığım kadarıyla yazayım pek düzenli ve düzgün olmadı maalesef
ctesi
kahvaltı 4 çatal yumurtalı patates omlet
2 zeytin
öğle
1 dilim börek
akşam 4-5 çiğköfte 2 kaşık kereviz salatası
1/2 dilim börek
1 kaşık patlıcan salatası
1 kaşık barbunya
pazar
2 çatal peynirli omlet
1 dilim ekmek
öğle
4-5 kaşık bakla
2 kaşık yoğurt
akşam
hamsi ızgara salata
1 dilim börek
1 dilim kek
haftasonu kekler börekler maalesef havada uçuştu ama bugün itibari ile menüm düzelecek hastalık sebebiyle maalesef hiç spor yok bu arada
Boşuna demedik, sen bizim canımızsın Tuğbacığımm
Aynen jujum, bazen +18 yazıyorum ben, artık klavyem kırılsın yazmam
Günaydın canım, ben kahvaltıyıda alayım vala
Bir insan bu kadar kısa ve net özetler kendini![]()
Yarım sayfaya herşeyi sığdırmış, canım en kısa zamanda hallederler inşaallah..Biraz şaşkınım bu durumda, normalde koşarlar peşine ama sanırım senin garanti olduğunu anladılar
Herkese günaydın arkadaşlar..Yoğun bir hafta sonu ve yine sporsuz, kaçamaklarla dolu bir hafta sonu :26: Hayde bakalım Savaş başlasınnceza alıyormuşum
Şaka bir yana bu haftada zor geçicek..1 gün yemek 3 günümü çalıyor malesef
.
ceza meza bıze ıslemez bacııııı
kuzumm hosgeldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
merhaba kızlarrrr okuldayım net buldum oturdum hemen..szi çok özledim olmuyo böyle
ttnet beni 1 kez aradı ama öyle bi zamanda aradı ki konuşamadım ses kesildi vs sonrada aramadı bugn arar belki diye beklicem tüm gün...ben arıyorum müşteri hizmetlerini biz sizi arıcaz bekleyin diyorlar
neyse böyle işte....bu arada bu hafta gün var ve sıra bendeneyseki bildirimden sonraki gnü
sonraki haftada ist.yolu görünüyor bize gene hast.için...ayyyyyy işte böyle boşverin beni siz nasılsınız...
juju-dalin-biricik-gamze-rabiş-cornella-toplight-sevda-zes-garfield-ukyo-büşra-chentig-birsen
dalin bebeğin hastalanmış çokkkkkkkkk geçmiş olsun rabbim size bağışlasın yavrunuzu..inş şimdi iyidir..
benim hedef kilom aynı cnm...60 olayım başka istemem![]()
doğru olan bilgiyi sentezleyebiliyorsak ve bunu hayatımıza adapte edbiliyorsak ne butlu bize... benim en büyük hatam su su su unutuyorum üşeniyorum ikide ber wc ye gidecem diye içmiyorum off offf...doğrudur cnm,gözümden kaçmış olmalı.....
neler yazmak istiyorum da bu hesap da kapanırsa naparım ben
aysunnnnnn ne netmiş anacım ya...millet uzaya cıkıyor bzimkiler bır tarifeyı değiştiremedi
sayın jujumprogramı bende dinledim....ne zamandır aklımda olan ve yerken kendımı inek gibi hissettiğim,yedikçe de çogalan bir besın grubu olan yulafı almak farz oldu......
![]()
doğru olan bilgiyi sentezleyebiliyorsak ve bunu hayatımıza adapte edbiliyorsak ne butlu bize... benim en büyük hatam su su su unutuyorum üşeniyorum ikide ber wc ye gidecem diye içmiyorum off offf...
yulafı ben ekmek makinasında ekmek yaparken koyuyorum 1/2 ölçek ... dukandan bi hatırladığım oydu yulaf kepeğini hayatınız boyunca günde 2 kaşık tüketin diyordu
gunaydnnnn kızlarr nasılsınız bakemm
boynum tutulmus boynum agrıyo ve ınanılmaz yorgun hıssedıyorum kendımı vucut eror vermeye basladı o kadar temızlıkten sonraa![]()
boynum tutulmus boynum agrıyo ve ınanılmaz yorgun hıssedıyorum kendımı vucut eror vermeye basladı o kadar temızlıkten sonraa![]()
meryem uzerlinin küçüklüğüne bakın........çok tatlıymış,gerçi hala öyle.......
Eki Görüntüle 654041 Eki Görüntüle 654042 Eki Görüntüle 654043
dogru dıosun hacı valla bugun yatıss yapıcam gercı planladıgım bı kac sey vardı ama sonra artık... bu arada yulaf ne ıs neden alcazzbende portakal suyunun içine koyuyordum..ne kadar da doğru yapıyormusum meger.adam da portakal suyu ile yıyın dedi yadun 1 kasa, sıkmak için portakal aldı eşim....evın önu portakal bahcesı de köyluler topluyordu,bizde pazara gıderken missss gibi dalından kopmus portikilleri aldık.....
günaydın cnm.ee normal robot mu sandıydın sen kendınıbugün yatışş yap......
kesınlıkle canım her yer tertemız oldu bu duyguyu sevıyorummmrabia cım o kadar temizlik yapınca normal canım ama boşver ne güzel temiz temiz oturacaksın bende dün ne zamandır ertelediğim buzdolabı temizliğini yaptım iyi oldu yaaa temizlik gibisi yok
hayırdır gamzemmm neden 4 te yattın kuzummm??
Aynen bende öyleee, uykudan ölüyorumm..bir gece 4 te uyumak kayış koparttı
3. resim şu anki haline çok benziyor..sanki hiç büyüyüp yaşlanmıyor gibi![]()
.
dogru dıosun hacı valla bugun yatıss yapıcam gercı planladıgım bı kac sey vardı ama sonra artık... bu arada yulaf ne ıs neden alcazz
kesınlıkle canım her yer tertemız oldu bu duyguyu sevıyorummmsenınde ellerıne saglıkk
bugün benım de evde bi ton işim var.....salonu topladım,süpürdüm,bulaşık makinesını boşalttım.kendımı siizn yanınıza attım.......
kalksam iyi olacak pofffffffff..........
akşama ne yemek var? aklıma hiçbişey gelmıyor........
Farkettin mi tuğba...Bizim türkler hiç bir yerlerini göstermemişler..Yabancılar asla görüntü kaygısı yaşamadan açık ve net kilolarını sergilemişler, en doğrusu da bu...yabancıların verdiği kilolara hayran kaldım
.
dogru dıosun hacı valla bugun yatıss yapıcam gercı planladıgım bı kac sey vardı ama sonra artık... bu arada yulaf ne ıs neden alcazz
kesınlıkle canım her yer tertemız oldu bu duyguyu sevıyorummmsenınde ellerıne saglıkk
VAY ANASINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII [h=2]Clare Nasil fotolarına baktınızmı??? nasıl değişim yaaaaa o karın nası gitmiş dümdüz olmuş kollar desen ona kesa sarkıktı bişi kalmamış vucut sülülüt savar gibiydi vay anasıııııııııııı..benim görüntüde onun gibi bişi.. bende mayolu resimimi çekmeyi düşünüyordum evde önden yandan arkadan çekil bakalım finalde nası olcak callen deki gibi yok kalça yukarı kakmış felam dicekmiyim [/h]Farkettin mi tuğba...Bizim türkler hiç bir yerlerini göstermemişler..Yabancılar asla görüntü kaygısı yaşamadan açık ve net kilolarını sergilemişler, en doğrusu da bu...yabancıların verdiği kilolara hayran kaldım
.
kıyamamm.. bugun dinlen guzelce gamzemm bıseyın kalmaz ben kahvaltıyı yapınca gozler acıldıııMisafirim vardı ya tatlım..sohbet uzadıkça uzadı..ama ben artık bir hafta kendime gelemem gibiyim :26:
.
gamze:hadise hariçazcık kılo verdı dıye kadın paylaşmadıgı kadar foto paylastı twitter da......bikinili falan....
rabiş: cnm marketlerde yulaf satılıyor...saman gibi bir şey zaten......yogurda karıstır.secenek çok yanı...hem saglıklı hem de tok tutuyor........
1 kase yoğurt,içine yulaf koy,içine taze meyve dogra al sana bir öğün...hem kalorisi cok cok az hem de full sağlık fıskırıyor...hem de hem proteın+karbo+vitamin +sağlıklı yağ almış oluyorsun.......
biriside benim evi elden geçirseeeebugün benım de evde bi ton işim var.....salonu topladım,süpürdüm,bulaşık makinesını boşalttım.kendımı siizn yanınıza attım.......
kalksam iyi olacak pofffffffff..........
akşama ne yemek var? aklıma hiçbişey gelmıyor........
aynı zamanda hacmenin 10 katı kadar su emdiği için miğdede daha fazla yer işgal eder bağırsaklar içinde faydalıdır ve yağ emilimini en aza indirirgamze:hadise hariçazcık kılo verdı dıye kadın paylaşmadıgı kadar foto paylastı twitter da......bikinili falan....
rabiş: cnm marketlerde yulaf satılıyor...saman gibi bir şey zaten......yogurda karıstır.secenek çok yanı...hem saglıklı hem de tok tutuyor........
1 kase yoğurt,içine yulaf koy,içine taze meyve dogra al sana bir öğün...hem kalorisi cok cok az hem de full sağlık fıskırıyor...hem de hem proteın+karbo+vitamin +sağlıklı yağ almış oluyorsun.......
VAY ANASINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII [h=2]Clare Nasil fotolarına baktınızmı??? nasıl değişim yaaaaa o karın nası gitmiş dümdüz olmuş kollar desen ona kesa sarkıktı bişi kalmamış vucut sülülüt savar gibiydi vay anasıııııııııııı..benim görüntüde onun gibi bişi.. bende mayolu resimimi çekmeyi düşünüyordum evde önden yandan arkadan çekil bakalım finalde nası olcak callen deki gibi yok kalça yukarı kakmış felam dicekmiyim [/h]
kıyamamm.. bugun dinlen guzelce gamzemm bıseyın kalmaz ben kahvaltıyı yapınca gozler acıldııı
bılıyorum canım yulafın tok tuttugunu acaba baska bısı mı var dedım dıpek tatsız tuzsuz oda ya saman gıbı
onuda alam barı eksık kalmasın
![]()