- Konu Sahibi Cherry Mom
- #95.801
ooooo sende ağustosda yoksan kaldık mı 5 kişi kesin tek başıma beklicem dönüşünüzü.. olsun sorun yok bu yaz döneminde hemen hemen her takımda böyle durumlar oluyordur sıkıntı yok yani...Juju cum sana katılıyorum ramazan sonrası için kararlar alalım duruma göre ben dün 7 ağustostan 1 eylüle kadar izin yazdım imzalattım bayramdan sonra sanırım 2 hafta şehir dışında olacağım muhtemöelen ben de o süre için izin kullanacağım sadece ailemin yanında olursam net de var tartı da ama deniz kenarı bi yerlere gidecez net olmayan bir şekilde o zaman bildirim yapamam ağustosun 25-26 sı gibi ankarada olacam evde olduğum süre içinde katılımım olur
menü takipleri de dediğin gibi ramazanda sıkıntılı olacak ama dün rabişin yaptığı gibi eğer evde olursak ne yiyeceğimizi önceden yazıp birbirimize fikir sorabiliriz bu arada benm regli bitmek üzere yarın ya da cuma güğn muhtemenel oruca başlayacağım tekrar o zaman daha düzene girecek çünkü şimdi iftar için eşimi falan bekliyorum geç saatte yiyorum düzensiz yiyorum bi de malum kabızlık sorunum iyice tavan yaptı bu aralar hiç tartıya da çıkmadım umarım sıkıntısız bi şekilde bu cumayı atlatırım
aferim kızzzzz valla tebrikler oruçken insan öyle bi aç gözlü oluyorki dünyaları yiyecekmiş gibi.. hatta doyuyorsun ama gözü doymuyor insanın.. senin irade süper bu aralarGünaydın arkadaşlarr, herkes nasıl bakalım, ben acayip uyumuşum bu gün, şimdi uyandım...Haftasonu sınavlarım var bir yandan da onlara hazırlanıyorum...
Dün irademe acayip sahip çıktımeşim iftara kıymalı pide yaptırmıştı, sadece o pidenin yarısına azıcık yakınını yedim 1 bardak ayranla..midemde boşluk varken kalktım masadan ve biraz su içince doldu zaten o boşluk
sahurda da eşim bazlama getirmiş onu ısıtıp tereyağ sürdüm, mis gibi koktu ama ben lokma almadım
1 adet şeftaliyi doğradım üzerine 4 kaşık yoğurt ekledim yedim..birde 2 adet yumurtanın beyazını yedim..Aslında tam yumurta yiyebilirdim ama eşim beyazını yemiyor, bende sarısını ona veriyorum beyazını alıyorum
![]()
ayyyy ne çok birikmiş benim havadisler![]()
bu arada ramazanda kabızlık için önerim.. yani ben öyle yapıyorum ama kabızlık için değil rahat tutuyorum orucumu o nedenle... sahurda sadece kahvaltılık gevrek yiyorum... hangi çeşidi olursa olsun.. ben genelde karışık meyvalı alıyorum birde üstüne biraz badem biraz ceviz varsa fındık kuru üzüm kuru dut karışımından küçük bir avuç atıyorum ama hehside işlem görmemiş olmalı tuzsuz yani.. sütle bunu yiyorum .. hem orucumu rahat tutuyorum hem lifli olduğundan bağırsak sorunumu halletti yoksa kesin sıkıntı yaşardım ben