Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlarr:16::16::16::16::16:

jujum tatilini allah içine sindirsin darsı başıma :16::16::16:
corni can nasıl oldun iyisin dimii :16::16: benim fıtık idare ederde uyku problemim gene başladı.
toplight canım geçmiş olsun

birde yeni bir arkadaş gelmiş adını unuttum hoş geldin :16::16::16:
ben yokken baya bi gelişme oldu hayatımda ama iyi gelişmeler:16::16:
eşimin tayini aydın merkeze çıktı çok mutluyuz .tabi taşınma telaşı başladı yavaş yavaş ev topluyorum. ve temizlik yapıyorum. yünler pamukları hepsini elden geçiriyorum. aldığımız ev seneye teslim olacağı için bu yıl kiradayız gene.
eşimin okulu hem ilkokul hem ortaokul olduğu için kızımda aynı okula gidecek.. tabi ben memur servisiyle her gün 55 km yol yapacağım.

kiloda öyle abartılı almadım sadece 700 gr ama dikkat etmezsem kalır.. gamzeminde dediği gibi insan az yemeye alışınca istese de çok yiyemiyor.. oturuyorum

hoşgeldin birsen hayırlı olsun eşinin tayini çıkmış kızın okul problemi de halledilmiş gözün aydın taşınma da kolay değildir kolay gelsin

kızlar ben geldim...

evimize donduk herşey çok güzel geçti cok heyecanlı umutlu umutsuz 20 gün geçirdik ve bugün transferimin 7.günü idi test sonucum pozitiffffffffffffff çıktı...allahıma binlerce şükür hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm...:52::52::52:

kızlar ben geldim...

evimize donduk herşey çok güzel geçti cok heyecanlı umutlu umutsuz 20 gün geçirdik ve bugün transferimin 7.günü idi test sonucum pozitiffffffffffffff çıktı...allahıma binlerce şükür hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm...:52::52::52:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım çokkkk tebrik ederimm.. hayırlısıyla kucağına alırsın. inanmazsın gözlerim doldu şuannnn :16::16::16::16::16::16::16:
allahım inşallah olmayıpta isteyen tüm herkese nasip eder

Son düzenleme:
kızlar ben geldim...

canım çok sevindim ALLAHIM bir kişinin yüzünü güldürdün ya sana binlerce şükürler olsun ya varya gözlerim doldu çok iyi biliyorum bu duyguyu ALLAHIM sahlıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin rabbim AMİİN gözümüz aydın olsun:16:

kızlar ben geldim...

canım hadi gözünüz aydın hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına da alırsın canım çok güzel bir haber aman dikkat et kendine

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım çokkkk tebrik ederimm.. hayırlısıyla kucağına alırsın. inanmazsın gözlerim doldu şuannnn :16::16::16::16::16::16::16:
allahım inşallah olmayıpta isteyen tüm herkese nasip eder

canım çok sevindim ALLAHIM bir kişinin yüzünü güldürdün ya sana binlerce şükürler olsun ya varya gözlerim doldu çok iyi biliyorum bu duyguyu ALLAHIM sahlıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin rabbim AMİİN gözümüz aydın olsun:16:

canım hadi gözünüz aydın hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına da alırsın canım çok güzel bir haber aman dikkat et kendine

kızlarrr cok teşekkür ederimmm...
çok şükür bugünüme:16::16:

kızlar ben geldim...

alevvvv çok mutlu oldum inan benimde gözlerim doldu valla allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin bebişini:emir_bebek::emir_bebek:
allah isteyen ve bakabilen herkese nasip etsin inş

birsencim çabucak taşında gel bacım özledik valla:16::16:

tuğbiş sonuçların iyi çıkacak inş sakın kafana takma canım

alevvvv çok mutlu oldum inan benimde gözlerim doldu valla allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin bebişini:emir_bebek::emir_bebek:
allah isteyen ve bakabilen herkese nasip etsin inş

birsencim çabucak taşında gel bacım özledik valla:16::16:

tuğbiş sonuçların iyi çıkacak inş sakın kafana takma canım

canım çok teşekkür ederim biriciğim:16::16:

sabah 1 haşlanmış yumurta
2 zeytin biraz köy peyniri
2 dilim uno denge 220 kalori
ara diyet süt yarım su bardağı 35 kalori
öglen 100 gr kadar tavuk
6 yaprak matul 1 tane salatalık200 kalori
ara 1 armut 70 kalori
akşamada kuru fasülyem var onu yicem 5 kasık
2 dilim uno denge 300 kalori
ara ögün yaparmıyım henüz bilmiyorum
zaten 300 gr vermişim sabh tartılmıstım:21:
toplam 900 ile 1000 kalori.
spor yapamadım başım çok agrıyordu:17:

kızlar ben geldim...

aman yarabbı bu ne guzel bır haberrrrrrr gozun aydın aysunay ay okudugumda nası sevındım anlatamammmmmmmm
sabrın sonu selamet ınsallah o buyuk gun geldıgınde bebegını kucagına aldıgında bu umutlu bekleyısın sona erecek ve yenı bı mutluluk kapılarını acacak.sok oldum ınankı canım benımm kucagına almayıda nasıp etsın yaradan ay nedesem ne kadar sevındıgımı anlatamam.tebrıklerrrrrrrr :nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

anammm gamzee sen ne yaptın kızz
ev usulü iskender nasıl oluyorr birrrr
beşamel soslu tavuklu börek ikiiiii
soslu patates üçççç tariflerini istiyorum
cevizli bülbül yuvası hazırdı dimi bu arada

aaa balım ne hazırı ben yaptım...dur tariflerini hemen vereyim, gerçi tatlı hariç diğerlerini hep netten buldum :D

evet cnm öğrendım o kısmı cıkan bozmaz giren bozar:27: bugun nıyetlı degılım zaten:31:

inş. jujum en büyük isteğim zaten şuan sağlıklı olmak.

şahnur bende cıkmıyorum wc ye .lavman ne demek? nasıl yapılıyor?

woww wooww woooo:1::1::1::1: bu ne kız aç doyuran yapmısın.....
bende soslu patatesı merak ettım.
nasıl yaptın.

Ev usulü iskender şöyle canım..

Ramazan pidelerini küp küp doğrayıp tabağa alıyorsun üzerine (bimden aldım) hazır döneri ısıtıp pideler örtülene kadar koyuyorum, üstüne yoğurt ve en üste salçalı sosla bol tereyağı..hazır dönere güvenememiştim ama tadı harika gerçektende...

Patates te şöyle..

3 patates
4 salatalık turşusu
1 çay bardağı bezelye
1 kırmızıbiber
1 yemek kaşığı kuru nane
2 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz Karabiber

Sosu için:
1 tatlı kaşığı hardal
2 yemek kaşığı mayonez 1 tatlı kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı susam

Yapılışı:

Patatesin kabuğunu soyup küp şeklinde doğrayın.
Yumuşayıncaya kadar haşlayıp suyunu süzün.
Geniş bir kaseye alıp tuz, karabiber, kuru nane ve zeytinyağı ekleyin.
Kırmızıbiberin çekirdeklerini temizleyip küp şeklinde doğrayın ve patatese ekleyin.
Turşuları ince doğrayıp bezelyelerle birlikte salataya ekleyin ve harmanlayın.
Sosu için, hardal, mayonez, yoğurt ve zeytinyağını çırparak salatanın üzerine gezdirin.
Susamları rengi dönünceye kadar kavurup sosun üzerine serpiştirin.

kızlar ben geldim...

Çoooooooooooookkkkk sevindimmmmmmmmmmmmm :46::46::46: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bu kelimeler şu anki mutluluğumu anlatmaya asla yetmez ama hisset lütfen canım, çok ama çok mutlu oldum..şükürler olsun rabbimeee :16:

aman yarabbı bu ne guzel bır haberrrrrrr gozun aydın aysunay ay okudugumda nası sevındım anlatamammmmmmmm
sabrın sonu selamet ınsallah o buyuk gun geldıgınde bebegını kucagına aldıgında bu umutlu bekleyısın sona erecek ve yenı bı mutluluk kapılarını acacak.sok oldum ınankı canım benımm kucagına almayıda nasıp etsın yaradan ay nedesem ne kadar sevındıgımı anlatamam.tebrıklerrrrrrrr :nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Çoooooooooooookkkkk sevindimmmmmmmmmmmmm :46::46::46: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bu kelimeler şu anki mutluluğumu anlatmaya asla yetmez ama hisset lütfen canım, çok ama çok mutlu oldum..şükürler olsun rabbimeee :16:

dalinnımmm cok sagol canım amin inşallah..:16::16:
gamzemmm çok teşekkür ederim canım..:16::16:
Allahım hepimize herkese nasip etsin inşallah..

okuyamadım geçmişi ama herkes inşallah iyidir..

kızlar ben geldim...

alevcimm canımmmmm gozun aydınn canımm cok sevındımmm Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah:16::16::16::nazar::nazar::nazar::49::49::49:

günaydın kızlar jujum ben düşündüm de takım için henüz uygun olmadıgımı düşünüyorum:40:
yani verimli olamıyorum su an belki köyden gelince ihtiyacım olursa haber veririm sana
olurmu hepinize saglıklı kilo vermeler tanıstıma çok memnun oldum sizlerle arada ugrarr bakarım topiğinize kendinize iyi bakın
hoşçakalın:3:

günaydınlarrrrr

topic gene sessiz sedasız bugün cuma olmasına rağmen listeyi ekleyeyim hemen

***5.Takım 319. Etap***

*JUJU* ( 80,60 /
biricikoglumertug ( 62,20 /
cornella ( 64,00 /
busramnmn ( 60,50 /
rabyas ( 78,00 /
toplight ( 69,00 / 69,20 / -0,20 / -%0,29 )

5.TAKIM ORTALAMASI (% )

Son düzenleme:
kızlar ben geldim...

vay vay vay vayyyyyyyyyyy aysunay nasıl sevindim anlatamam canım rabbim hayırlısı ile kucağına da almak nasip etsin inş...

artık seni hamiş topiklerine devrettik desene...

günaydın kızlar jujum ben düşündüm de takım için henüz uygun olmadıgımı düşünüyorum:40:
yani verimli olamıyorum su an belki köyden gelince ihtiyacım olursa haber veririm sana
olurmu hepinize saglıklı kilo vermeler tanıstıma çok memnun oldum sizlerle arada ugrarr bakarım topiğinize kendinize iyi bakın
hoşçakalın:3:
sen bilirsin kendi isteğinle geldin kendi isteğinle ayrılabilirsin elbette

günaydınlarrrrr

topic gene sessiz sedasız bugün cuma olmasına rağmen listeyi ekleyeyim hemen

***5.Takım 319. Etap***

*JUJU* ( 80,60 /
biricikoglumertug ( 62,20 /
cornella ( 64,00 /
busramnmn ( 60,50 /
rabyas ( 78,00 /
toplight ( 69,00 /

5.TAKIM ORTALAMASI (% )

şahnur liste ile kilonu da eklesen canım

şahnur liste ile kilonu da eklesen canım

canım üstteki listeye ekleim kilomu çok üzgünüm akşam lavman yapmayı beceremedim maalesef +200 deyim ne ceza verirseniz kabulümdür takımdan çok ama çok özür dilerim hatta + çıkınca takımdan ayrılmayı bile düşündüm:47::47::47::47:

Back
X