- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #96.421
Hoşbulduk kızlar
Juju kilolarımız aynı tam rakip olur bizden :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınn,
hoşgeldin canım umarım eski takımınızın sıcaklığını yakalarsınız bizimlede....
pazartesi sizlerin geçmiş bilgilerinizi alıp listeme eklicem ozaman son durum dökümünü yaparım...
hımmmm denersem yazarım ozaman amabende yemek yapmasam hazırdan yesem türlerindenimdir...
canım evli olmayan da var hatta üniv. öğrencisi busramnmn var ama bugün izne çıktı kendisi..
herkese merhaba canlar nasılsınız bakemmm? beni ozledınızmııı?
yenı gelen arkadaslarım hosgeldınız takımımızaaaa
tubişşşş ben geldım sen gıdıyonmu anacım yaaaaaa
bız kısmetse 19 agustosta ayrılcaz ıznee.. agustos sonundada antalya ya gelcezzzz
/B]
ben çorbalarda un kullanmamaya çalışıyorum. hatta bir çoğunda yağ bile kullanmıyorum.. tel şehriye konması isteğe bağlı olmasa kalorisi dahada azalır. kabak blendrdan geçince çorba epey koyulaşıyor. sütlü versiyonuda güzel olacaktır eminim..bengi cim ben kabak çorbasını farklı bir şekilde yapıyordum ama buda güzel en kısa sürede denenecekler listesinde güzel gibi duruyor
benim yaptığım benzer şekilde ama yoğurt yok tel şehriye yok onun yerine un kavuruyorum ve süt koyuyorum dereotu yerine de bolca çorba kekiği bu da muhteşem oluyo
hoşgeldin maymunarmut aramıza
caanım ben doğumdan sonra diyetisyene gidip yaklaşık bi 10-12 kg kadar vermiştim uzun süre ara verdim diyete daha sonra takımda ilk defa diyetisyene gitmeden yaklaşık bi 10-11 kg da burda verdim sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum aslında şu anda çok daha aşağıda olmam gerekirken haziran başında 10 günlüğüne afrikaya gitmiştim iş için orda takıldı kilom yaklaşık 1-1,5 ay kilo veremedim yeniden verme düzenine yeni girdim inşallah tatilden de kilo almadan dönersem ne mutlu bana
hoşgeldin tekrar aramıza şura ne güzel yaa takıma yeni gelenler hep genç bekar hadi bakalım takıma yeni bir kan verin biz izinden dönene kadar
bu arada ben akşam iftardan sonra accık cıss yaptım regli zamanım yaklaşıyo sanırım o yüzden 3 tane badem şekeri 1 tane lokum yedim iyi mi izne ayrıldım diye böyle yaptım ama şimdi pişmanımm[/COLOR][/FONT]
oh maymun hemen kendine rakipde buldun...Hoşbulduk kızlar
kızlarrr şimdi hastaneden geldik kesemizi gördük çok şükür 6mmdış gebelik değilmiş çok şükür.
bhcg değerimde 1850 olmuş
2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi ama yarın ankaraya yola çıkıyoruz orada gidicem inşallah..
oncelıkle sahnur bırıcık sızı kocaman tebrık ederımmmm
jujummmmm ben bu hafta 1 kg mu vercemmmmm??
bız kısmetse 19 agustosta ayrılcaz ıznee.. agustos sonundada antalya ya gelcezzzz
ayy ne cok sey bırıkmıs yaaaaa
alevvv senide tebrik ederim canımm Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhh![]()
alevvv senide tebrik ederim canımm Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhh![]()
günaydınn,
eminim kısa zamanda eski takımın sıcaklığını yakalayıp kaynaşacağız..
yemek yapmayı sevip diyet yapmak zor oluyor doğrusu. eve gidip güzelim yemekler yapmamak için zor tutuyorum kendimi..
bu ara ben ne yazıkki cumartesi çalıyorum.
dünkü kara cumadan sonra bugün hemen toparlayacağım kendimi.. hafif bir kahvaltı ile başladım şimdi..
merhaba rabyas hoşbuluk, lüfen senide tanıyabilmemiz için kısaca kendinden bahseder misin?
bu arad antalyada nereye geliyorsunuz?
ben çorbalarda un kullanmamaya çalışıyorum. hatta bir çoğunda yağ bile kullanmıyorum.. tel şehriye konması isteğe bağlı olmasa kalorisi dahada azalır. kabak blendrdan geçince çorba epey koyulaşıyor. sütlü versiyonuda güzel olacaktır eminim..
gerçekten tebrik ederim. 10-11 kilo gerçeten muhteşem..
afrikada yiyecek neler vardı ki kilo veremedin?
bu arada ben uzun zamandır diyet yapıp duruyorum. 1 aydırda 60,2-59,5 arası gidip geliyorum.. acayip drenç noktası oluştu. tabi arada kaçamakta yapıyorum. yeme ataklarım geliyor falan filan. ama bu direnci kirmak için öneriniz var mı?
diyetisyene açıkcası hiç gitmedim. bir sefer yağ ölçümümü yaptırmak için gitmiştim. birazda diyetisyenlere güvenim yok. kişiye göre liste verdiklerini sanmıyorum. ama ön yargılı davranıyorda olabilrim. takımda benim BMI degerime yakın biri var mı yarışabileceğim?
oh maymun hemen kendine rakipde buldun...![]()
bugün haftasonu buralar sessiz sakin olur şimdi
alevcimmm nasıl sevindim anlatamam bebişine ve kendine çooookkkk dikkat et cnm
yeni gelen takım arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
bende kendimden bahsedeyim arkadaşlar banada biricik derler 28 yaşındayım 6 yıllık evliyim 1 tane 3 yaşında oğlum var benim gerçek anlamda ilk diyet tecrübem ve allaha hamd olsun bitmek üzere mezun olmama ramak kalmış durumda![]()
özel mesaj yazdım..bengı sen nerde oturuyorsun?
bende antalyanın ilçesindeyım de![]()
Kızlar ben bu gunde toparlanamadim.. Çok fena seyler yedim.. Ataklarım devam ediyor.. Kendimi kontrol etmem lazım.. Günümde çok keyifli degildi..
Benimde yeme ataklarım başladı kizlar iyi dglm kilo vermedgmi görünce de psikolojm de bozuluyor
Kızlar ben bu gunde toparlanamadim.. Çok fena seyler yedim.. Ataklarım devam ediyor.. Kendimi kontrol etmem lazım.. Günümde çok keyifli degildi..
Benimde yeme ataklarım başladı kizlar iyi dglm kilo vermedgmi görünce de psikolojm de bozuluyor
sura sende de yok yokmuş canım... elbette kilo verme sürecin diğerlerine göre biraz zor olacak ama sonuçta kilo verilecek...Merhaba kızlar
Ben Şura23 yaşındayım. .. İzmir'de okuyorum. Ailem İstanbul'da. Kilo verme serüvenim çoookkk eskide değil yenide değil. Polikistik over sendromum var. İnsülin direncim var. Haşimatoyum. Kısacası şu dakikadan itibaren topiğimizin kilo vermede en deli tepek üyesi olabilirim. Çok zorlu bir dönemden geçiyorum. Bu yola 97 kilo ile başladım. Şuanda tartı değişikliği nedeniyle 86,1 çıkıyorum. buna göre 11 kilo vermiş diğer tartıma göre 13 kilo vermiş durumdayım. ikii kilonun hesabını yapmıyım
Hedefim 65 olmak. orta sonda zayıftım lise 1de kilo almaya başladım. sonrasında pcosla aldım. ara dönemlerde verdim aldım. ama bünyem öyleki verdimi kolay almıyor aldımı kolay vermiyor. ondan sonra 1 mayıs gecesi dedim ki yok bu böyle olmayacak sonrasında geldim buraya. Nereye kadar çikolata delisi olabilirdim ki
Böylece bu yola çıktım.
Şimdi de size geldik bakalım neler olacak
![]()
yok kuzum bu hafta değil bu hafta bildirim yok ondan sonraki hafta bildirim var yani iki haftamız var önümüzdeherkese merhaba canlar nasılsınız bakemmm? beni ozledınızmııı?
olalım canım bana da rakibe lazımda zaten gözüme başkasını kestirmiştim ama senlede rakipleşirizHoşbulduk kızlar
vay arkadaş ben niye böyle beceriksiz yeteneksizim... bildiğim üç çorba var onlar arasında döner dururum ben.. yayla-mercimek-pirinçgünaydınn,
eminim kısa zamanda eski takımın sıcaklığını yakalayıp kaynaşacağız..
yemek yapmayı sevip diyet yapmak zor oluyor doğrusu. eve gidip güzelim yemekler yapmamak için zor tutuyorum kendimi..
bu ara ben ne yazıkki cumartesi çalıyorum.
dünkü kara cumadan sonra bugün hemen toparlayacağım kendimi.. hafif bir kahvaltı ile başladım şimdi..
merhaba rabyas hoşbuluk, lüfen senide tanıyabilmemiz için kısaca kendinden bahseder misin?
bu arad antalyada nereye geliyorsunuz?
ben çorbalarda un kullanmamaya çalışıyorum. hatta bir çoğunda yağ bile kullanmıyorum.. tel şehriye konması isteğe bağlı olmasa kalorisi dahada azalır. kabak blendrdan geçince çorba epey koyulaşıyor. sütlü versiyonuda güzel olacaktır eminim..
gerçekten tebrik ederim. 10-11 kilo gerçeten muhteşem..
afrikada yiyecek neler vardı ki kilo veremedin?
bu arada ben uzun zamandır diyet yapıp duruyorum. 1 aydırda 60,2-59,5 arası gidip geliyorum.. acayip drenç noktası oluştu. tabi arada kaçamakta yapıyorum. yeme ataklarım geliyor falan filan. ama bu direnci kirmak için öneriniz var mı?
diyetisyene açıkcası hiç gitmedim. bir sefer yağ ölçümümü yaptırmak için gitmiştim. birazda diyetisyenlere güvenim yok. kişiye göre liste verdiklerini sanmıyorum. ama ön yargılı davranıyorda olabilrim. takımda benim BMI degerime yakın biri var mı yarışabileceğim?
oh maymun hemen kendine rakipde buldun...![]()
öncelikle gönlüne göre bir diyetisyen bulmana sevindim... hastalıklarını da göz önüne alarak sana uygun bir diyet listesi belirler umarım.. ben gönlüme göre diyetisyen bulamamıştım çünkü...günaydın kızlar
Güzel bir güne merhaba. Benim bir durumum vardı ben onu belirtmeyi unuttum. Diğer takımımda ben şu dönemde rapor paylaşmıyordum. bayramdan sonra diyetisyene gideceğim. ozamandan sonra raporlarıma geri dönmek istiyorum. Bu arada bulduğum diyetisyen çok hoşuma gitti. İzmirde. doktorumun tavsiyesiyle gideceğim inşallah. Kola özel bir cihaz takıyorlarmış yaklaşık 3 gün duruyormuş ne kadar kalori aldığına bunun nekadarını vücudun harcadığına uyku saatine kadar herşeyi kaydediyormuş ve buna göre diyet listesi hazırlıyorlarmış. çok hoşuma gitti açıkcası. kızlar bu arada bengiciğin dediği gibi herkes evli nekadar güzel. ayrıyetten çocuklu o ayrı güzelbenim de bu sene son senem hayırlısıyla seneye olacak düğünümüz. hepinizi tanımak çok güzel. izinde olan arkadaşlarda var ama olsun. onlarıda sonra tanırız inşallah. amacım kışın sonuna kadar 65 kiloya gelmek. okadar kısa bir süre içinde vermek istemiyorum zaten sağlıklısı da bu. çünkü zamanında birden verdim çoğunu geri aldım teori ve pratikle kanıtlanmıştır
yemek yemeyi bende çok seviyorum. özellikle değişik tatlara bakmayı. gurme olsam yeri var
şuanda ailemin yanında istanbuldayım. arife günü izmire geçeceğiz nasipse. bu arada yaz okulumdan bir ders aldım. oda perşembe öğlen ve cuma sabahtan öğleden sonraya kadar. o nedenle ben kilo bildirimimi bayramdan sonraları için perşembe sabah mı yapsam. birde bayramda bildirim yapacakmıyız. ben müsait olmayacağım tatilde olacağız çünkü. bebiş bekleyen arkadaşada hayırlısıyla Rabbim doğumunu göstersin bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah. birde şunu söyliyim içime doğan erkek bebiş oldu
![]()
Bu arada Kadir Geceniz mübarek olsun kızlar. Allah hayırlısıyla bütün dualarınızı kabul eylesin inşallah.
her sene benim öyle oluyordu... Bu sene allahtan ortasına denk geldi de yırttım.. Allahtan kadir gecesinde temizlendim de duamı yapabildim...günaydınlarrrr
jujum ben orucu bitirdim artık bu sene anlamadım yaaa hem başında hem sonunda regli oldum cuma akşamı tartıldığımda +800 ge fazla çıkmıştım neden acaba diyordum ki ctesi iyice şiştim ve dün akşam gene regli oldum anlamadım ben yaaa
güya orucun sonunda ben ne güzel 66 ları görecem derken şiştim iyice neyse artık abartmayacağım tatilden malum kg verip dönmemiz lazım
canım ben adet geciktiri kullanma taraftarı değilim yaaa sonuçta hormon yaaa düzeni bozmamak lazım bu arada bende seneler sonra ilk defa kadir gecesinde regli değildim allah yüzüme baktı kadir gecesi duamı ettim dün akşam iftardan sonra regli oldum :)
her sene benim öyle oluyordu... Bu sene allahtan ortasına denk geldi de yırttım.. Allahtan kadir gecesinde temizlendim de duamı yapabildim...
şahnur bizim burda bi arkadaş orucunu tam tutmak için adet geciktirici kullanıyor ramazanda ... Hiç duydun mu sen
herkese kocaman gunaydın canlarrr nasılsınız bakalımmm??![]()