Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güneşe bağlandı korkuyla önce insan, sonra ateşe, suya ... Ay battı, su kurudu gün bitti.. Sevgi, kardeşlik ve dostluktur sonsuz olan.. Can Dostlarıma günaydınlar....:16::16::16::16::16::16:

ben dünkü menümü yazayım önce

sabah: 1 dilim ekmek ,3 zeytin,1 haşlanmış yumurta

öğle:1 tane baget,3 kaşık bulgur pilavı

ara: 1 ince dilim karpuz

akşam:3 kaşık pilav ,1 kase yoğurt

su:2 litreye yakın olmuştur

spor:45 dk. yürüyüş...

.

günaydın maymun.. günaydın sevda... dökülün bakalım ne yapıyor ne ediyorsunuz... herşeyden önce sporu soruyorum sizlere

spor var mı spor

meltem koçluk işi devam ediyor mu hala?... ama şunu farkkettim sen 80 olmuşsun tebrik ederim ben burdan ayrılalı 1.5 ay kadar oldu sanırım çok güzel vermişsin....darısı başıma inşallah..

.

günaydın maymun.. günaydın sevda... dökülün bakalım ne yapıyor ne ediyorsunuz... herşeyden önce sporu soruyorum sizlere

spor var mı spor

spora dün yürüyüşle başladım meltemcim...evde eliptik yapayım dedim ....havalardanmıdır nedir bir türlü ayaklarım gitmedi eliptiğe ben de gamzeye dedim hadi gel yürüyüş yapalım sonra çıktık beraber gamzeyle son hız 45 dk yürüdük hergün yapmayı düşünüyoruz şimdi daha eğlenceli oluyo sanki....
.

.

kızlar görüşmek üzere benim yemek yapma saatim geldi ....kışın benimki 12 de geliyodu yaa şimdi 10:30 11 gibi evde offff offfff ....:54::54::54::54:

.

meltem koçluk işi devam ediyor mu hala?... ama şunu farkkettim sen 80 olmuşsun tebrik ederim ben burdan ayrılalı 1.5 ay kadar oldu sanırım çok güzel vermişsin....darısı başıma inşallah..

.
yok canım devam etmiyor.. ramazanla oda bitti.. zaten koçluk sistemini uygulayan bir tek corni ile ben vardık ... zaten koçluk sistemi sayesinde indim bende yoksa zorlanıyordum ... şimdi bir elin beş parmağını geçmiyoruz birde sürekli giriş yapan kişi sayısı az olunca kimi kime koç yapacağım bilemedim.,..

spora dün yürüyüşle başladım meltemcim...evde eliptik yapayım dedim ....havalardanmıdır nedir bir türlü ayaklarım gitmedi eliptiğe ben de gamzeye dedim hadi gel yürüyüş yapalım sonra çıktık beraber gamzeyle son hız 45 dk yürüdük hergün yapmayı düşünüyoruz şimdi daha eğlenceli oluyo sanki.....

.
yürüyüş birisi ile yapıldığında eğlenceli gerçekten de bende bdün eşimle yürüdüm valla konuşmaya daldık nasıl doldurduk bir bucuk saati anlamadım .. gamze de böylelikle koruma modunda daha sağlıklı devam eder ..

yok canım devam etmiyor.. ramazanla oda bitti.. zaten koçluk sistemini uygulayan bir tek corni ile ben vardık ... zaten koçluk sistemi sayesinde indim bende yoksa zorlanıyordum ... şimdi bir elin beş parmağını geçmiyoruz birde sürekli giriş yapan kişi sayısı az olunca kimi kime koç yapacağım bilemedim.,..

meltem herkesin tatil işi bitsin de düzene girer zaten ama şimdilik birbirimizden destek almak gerek...tatlım grşrz kendine çok iyi bak ....:54::54::54::54::54:

.

canım öncelikle düzenli paylaşım şart... öyle girip bir iki kelime yazıp çıkmakla olmaz baştan söyleyeyim sana valla sevda senin gelişinle bende gaza gelirim umarım artık mazeretimiz de kalmadı isim koyma işleri hiç bana göre değil evcil hayvan besleyemeyen kişilerdenim ben malesef... Oğlum istesede ben hayır diyorum hep...
evet msj yazdım ama kimsecikler olmayınca çıktım evet kuralları biliyorum ama ilk msj atan birini böyle uyarırken biraz daha ince bir uslup kullanabilirsiniz

juju millet ortalıkta olmayınca bizde nasibimizi almışız kızgın olmakta haklısın birbirimizi motive etmek için paylaşim yapıyoruz ama kimse olmayınca durum değişiyor merak etme yazıp gidenlerden değilim kararlıyım zayıflamaya

ben bu aralar biraz rahatsızım o yüzden yememe çok dikkat edemiyorum toparlanmam lazım ama inş öğleden sonra yada yarına rayına girerim benden güzel menuler görürsünüz

juju millet ortalıkta olmayınca bizde nasibimizi almışız kızgın olmakta haklısın birbirimizi motive etmek için paylaşim yapıyoruz ama kimse olmayınca durum değişiyor merak etme yazıp gidenlerden değilim kararlıyım zayıflamaya

valla nasibini herkes aldı .. Bi kere yeni katılmak isteyenin azmi herkesten fazla olmalı buraya yazmaktan bıktırmalı herkesi .. Hadi biz 6-7 aydır buradayız belli bir yıpranmışlık var ama siz yeniler daha yeni kansınız onun için aaksaklık ihmal olmamalı...

Bak seni not da almamışım ben neden acaba belki hiç uğramadın belki bir mesaj yazdın gittin...

Ben bi geçmişe bakayım en son ne yazmışsın

ben bu aralar biraz rahatsızım o yüzden yememe çok dikkat edemiyorum toparlanmam lazım ama inş öğleden sonra yada yarına rayına girerim benden güzel menuler görürsünüz

hayırdır ne rahatsızlığın var???

evet msj yazdım ama kimsecikler olmayınca çıktım evet kuralları biliyorum ama ilk msj atan birini böyle uyarırken biraz daha ince bir uslup kullanabilirsiniz
uslubumda bir sorun görmedim ben ... Basit bir uyarı cümlesi kurmuşum ki gayet doğal bişey bu yarışma içerisinde . Neden yanlış anlaşıldım anlamadım doğrusu

kızlar bazı sayfaları okudum yazdıklarınızdan sıcak kanlı samimi olduğunuzu hissettim ve aranıza katıldığım için öncelikle memnuniyetimi arzedeyim 27 yaşindayım 3 yıllık evliyim çocuğum yok ama tedavi oluyorum bu aşamada kilo vermek istiyorum ev hanımıyım evde çalişiyorum şuan ki kilom 64-65 arası birşey hedef bir ayda 60 a düşmek hadi hayırlısı herkese kolay gelsin

buldum il mesajını dün yazmışsın zaten.. Kusura bakma benim de kafam allak bullak olduğundan hatırlayamadım bir an... Vermek istediğin kilo aslında çok fazla değil düzenli ve kontrollü bir ay geçirirsen gayet rahat verebilirsin...

Yeme düzenin ne bilmek gerek yada yapabildiğin imkanın olan spor dalları var mı

valla nasibini herkes aldı .. Bi kere yeni katılmak isteyenin azmi herkesten fazla olmalı buraya yazmaktan bıktırmalı herkesi .. Hadi biz 6-7 aydır buradayız belli bir yıpranmışlık var ama siz yeniler daha yeni kansınız onun için aaksaklık ihmal olmamalı...

Bak seni not da almamışım ben neden acaba belki hiç uğramadın belki bir mesaj yazdın gittin...

Ben bi geçmişe bakayım en son ne yazmışsın ben bu gurubaye ni katılsamda günlüklerde çok bulundum bizimde ülfetimiz var o yüzden keşke kanım yeni olsa ilk zamanları hatırlıyorum onlar başkaydı şimdide burdayım inş iyi sonuçlar alacağim evet gece eve geç gelince yazamadım sabah yazıp çıktım

çocuk tedavisi görüyorum iki gün önce hsg filmi çektirdim onun sıkıntısını çekiyorum bu arada taşinacam o yüzden toparlanmam lazım

uslubumda bir sorun görmedim ben ... Basit bir uyarı cümlesi kurmuşum ki gayet doğal bişey bu yarışma içerisinde . Neden yanlış anlaşıldım anlamadım doğrusu
ilk senden msj alınca biraz karşi taraf olarak hislendim ama benim yanlış algılamamda olabilir kusura bakma

buldum il mesajını dün yazmışsın zaten.. Kusura bakma benim de kafam allak bullak olduğundan hatırlayamadım bir an... Vermek istediğin kilo aslında çok fazla değil düzenli ve kontrollü bir ay geçirirsen gayet rahat verebilirsin...

Yeme düzenin ne bilmek gerek yada yapabildiğin imkanın olan spor dalları var mı
ben aslında iki öğün beslenmek istiyorum ama birtürlü düzene giremedim spora gidiyordum biraktım günlük 600 kalori filan yakıyordum taşinacagım yerde bulursam gidecem yoksa yürüyüş

Ben bi geçmişe bakayım en son ne yazmışsın

juju ben bu gurupta yeniğim ama günlüklerde çok bulundum o yüzden kanim yeni sayılmaz ama şevkim var hedefim var onlar oldukça ben hep teze kanım evet ilk msj attım eve gece gelince dahada dönemedim

çocuk tedavisi görüyorum iki gün önce hsg filmi çektirdim onun sıkıntısını çekiyorum bu arada taşinacam o yüzden toparlanmam lazım
ilk senden msj alınca biraz karşi taraf olarak hislendim ama benim yanlış algılamamda olabilir kusura bakma

ben aslında iki öğün beslenmek istiyorum ama birtürlü düzene giremedim spora gidiyordum biraktım günlük 600 kalori filan yakıyordum taşinacagım yerde bulursam gidecem yoksa yürüyüş
bende başlayacağım tedaviye ama eylül ayına kaldı benimkisi bu ay iş yerinde tak kaldım ve teftiş var bi yere ayrılamam malesef... Bu tedavi sürecinde taşınmak senin için zor olacaktır kolay değil sonuçta...

Senden önce 4-5 kişi yi daha davet ettim ve bir gün gelip bir daha uğramadıkları için doğal olarak bi önyargı oluştu bende sende benim kusuruma bakma başkasının acısını senden çıkarmışım gibi olmuş...

Iki öğün beslenmek neden??? çok sağlıklı bir beslenme şekli değil. şuanki beslenme şeklin ne mesela bir günde ne yer ne içersin

Back
X