Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese gunaydın kızlarr nasılsınız??ben cok kotuyum her yerım agrıyo dun cok yoruldum paketleme ısım bayagı hafıfledı cok sukur gerı kalan ıslerıde ızın donusu yapıcam artık yoksa hasta olcam yaaa:50:

erigim hosgeldın canımmm:16::16:

jujum eylul ıtıbarı ıle takım duzene gırecek ınsallahhh:16::16:

bırsen senı cok ıı anlıyorum canımmmm valla cok zor ve yorucuuuu:27::27:

az kaldı rabişşşş taşınma telaşında bitecek elbet... belki bu arada kilo da veriyorsundur farkında olmadan

sağlıksız olan hiç bişeyi deneme derim aslında iki öğün de pek sağlıklı gibi gelmiyor... yediklerine dikkat edip birazda spora ağırlık verdimi insan emin ol ki veriyor... yok veremiyorum diyorsa kesin yediklerinde sorun vardır...

hoş geldin canım.. öhncelikle geçmiş olsun mu desem başınsağolsun mu desem bilemedim düşük için...

burada da hamile olmak için çabalayan insanlar var ben gibi ... kısmet artık ne zaman olursa ozaman diyep kilo vermeye devam ediyoruz

kendi uğraşlarınla ne güzel vermişsin 10 kilo az da değil.. bundan sonrasında sporu ihmal etmeden yediklerinide kontrollü yaparsan çok fazla kalmazsın takımda hemen verirsen fazlalığını...

işe giderken ve gelirken ki 30 dk yürüyüş süper... metabolizmanı hızlandırır ve hayatına hareket kazandırır...

ama kh ağırlıklı beslenmişsin dün.. özellikle simit olayını unut dicem sana ve kh olayını minumuma indirmeye çalışalım.. tamamen kesin demiyorum azaltalım ki kilo vermemiz kolaylaşsın

Evet canim kh cok olmus :( ramazandan cikinca insan yiyemediklerinin acisini cikariyor galiba neyse artik daha dikkatli olmaliyim. Benimde dusukten sinra yasagim vardi yeni bitti ve ikinci denememiz bakalim bu ay ne olacak Allah bebek isteyen herkese versin kedi yavrularini gorunce bile aglar oldum :( insallah istedigimiz kg ulasir saglikli bebisler dunyaya getiririz malum ya hamileysem tedirginligiyle agir sporlar yapamiyorum gun boyuda masa basi calistigimdan sabah ve aksam ki yuruyus bana ilac oluyir yoksa slim in 6 yapmak isterimde agir biraz daha hafiflerle idare edecegiz artik bi gelsinde sipam hayirlisiyla

İlk olarak takıma kabul ettiğin için teşekkürler Juju ::46:
Bende şu dakikadan itibaren takımın bir parçası oluyorum :23: İlk olarak kendimi tanıtayım.16 yaşındayım geçmişte yanlış bir diyet hatta diyet değilde ölüm diyeti gibi bir şeyler yapıp hastahanelik oldum.Bu yüzden diyet değilde sağlıklı beslenerek kilo verip sporlar sıkılaşmak istiyorum :4: O yüzden birbirimize destek olalım :52: Sizleri de yavaş yavaş tanımak isterim :52:

Son düzenleme:
Bende şu dakikadan itibaren takımın bir parçası oluyorum :23: İlk olarak kendimi tanıtayım.16 yaşındayım geçmişte yanlış bir diyet hatta diyet değilde ölüm diyeti gibi bir şeyler yapıp hastahanelik oldum.Bu yüzden diyet değilde sağlıklı beslenerek kilo verip sporlar sıkılaşmak istiyorum :4: O yüzden birbirimize destek olalım :52: Sizleri de yavaş yavaş tanımak isterim :52:

Hosgeldin :4: gecmistede okumussundur ben 27 yasindayim evliyim bebek istiyorum ve bebek gelene kadar hedefime ulasmaliyim. Senin en buyuk avantajin yasin kucuk ve matabolizman daha hizli bunu kullan ve ayrica bozim kadar zaman problemin yok is ev spor misafir derken parcalara bolunuyoruz. Birde hastanelik olacak kadar ne yaptin sonucta fazla bir kg yok ( boyunu bilmiyorum ama ) kalici olmamiz dilegiyle :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese gunaydın kızlarr nasılsınız??ben cok kotuyum her yerım agrıyo dun cok yoruldum paketleme ısım bayagı hafıfledı cok sukur gerı kalan ıslerıde ızın donusu yapıcam artık yoksa hasta olcam yaaa:50:

erigim hosgeldın canımmm:16::16:

jujum eylul ıtıbarı ıle takım duzene gırecek ınsallahhh:16::16:

bırsen senı cok ıı anlıyorum canımmmm valla cok zor ve yorucuuuu:27::27:

Hosbulduk rabyas Allah kolaylik versin zor is

Hosgeldin :4: gecmistede okumussundur ben 27 yasindayim evliyim bebek istiyorum ve bebek gelene kadar hedefime ulasmaliyim. Senin en buyuk avantajin yasin kucuk ve matabolizman daha hizli bunu kullan ve ayrica bozim kadar zaman problemin yok is ev spor misafir derken parcalara bolunuyoruz. Birde hastanelik olacak kadar ne yaptin sonucta fazla bir kg yok ( boyunu bilmiyorum ama ) kalici olmamiz dilegiyle :16:

Öncelikle teşekkür ederim.İnşallah sağlıklı bir bebeğin olur :9: Evet yaşım küçük ama metobolizmamın hala hızlı çalışmasından pek emin değilim nedeni de senin sorduğun soruyla ilgili :26: Şimdicik ben daha 9.sınıfa yeni başlamışken ergenlik bunalımlarımın hat safasındayken çok yanlış yaptım.Ortaokulda SBS sınavları derken kiloları aldım ben bir güzel.Tabi moral yerlerde benim.Arkadaşlarım tarafımdan dışlanmalar filan.Başarılı bir öğrenciydim ama asala inek değildim.Allah biraz zeka vermiş sanırım ezber gücüm güçlüydü ve hemen kapıyordum konuları.Ama görünüşüm yüzünden direk gittiğim yerde inek olarak kabul edilirdim.Ya arkadaşım 13-14 yaşındaki kızla alay edilir mi etti insafsızlar her gün her dakika.Pskolojik bunalıma sokucaklardı beni yanımda ailem olmasa.Ben hep bir okul yurdunda kalmak istemiştim.Bu yüzden anneme her ne kadar İstanbul'da kalsakta beni yurda yazdırması için yalvardım yakardım ve yazıldım.Tabi bir yandanda yüzmeyi çok sevindiğimden bunun da zayıflama sürecine katkısı olacağını düşündüğümden yazıldım.Asıl sorun burda başladı.Yurtta çok güzel kahvaltı verirlerdi.Bense domatesin dörde biri kibrit kutusu kadar peynir yanında çay her gün bir de bu aynıydı.Buna kahvaltı deninir mi denmez tabiki.Öğlen bir kaşık tadına bakardım hop bırakırdım.Akşamda okuldan çıktığımda 4 gibi altınbaşak diyet bisküvülerinden yer yanında 1 litre doğru duydun boyumun uzaması için 1 litre yarım yağlı süt içerdim.Altıdan sonra su bile içmezdim.Hafta sonları annem sen ne yapıyorsun orada diye beni bir güzel azarlardı.Ama ben bahane bulur evde de fazla yemezdim.Aç karna yüzmeye giderdim.Tabi ne oldu böle böyle 54 ten 48 e indim 1 ayda.Ama yanında hastalık geldi beni buldu.Hem de nasıl bir hastalık hayatımda ilk defa böyle olmuştum.O gün yurda İstanbul'da yapılan maroton koşusuna katılmak için gitmiştim.Ancak ben sabah 5'e doğru hastalandım.Oda arkadaşlarımdan ikisini mecbur uyandırıp ilaç filan aldım ama yok tınlamadı.Annemleri aradım ama maratondan dolayı gelemiyor kadın.Ben annem öğlen 3 e kadar bayılıp ayılıp kaktım.Annem en sonunda beni eve götürdü benim ateş 39 derece.Kadın her şeyi denedi yok.En sonunda hastaneye gittim.Hyatında ilk defa 2 serum yedim.Ama ateşimi en fazla 38e düşürdüler.Ben üç gün böyle debelendim.Ölümden döndüm resmen.En kötüsü annemin ben hastayken bana bakan çaresiz bakışlarıydı.Bir daha böyle bir şeyi asla yapmayacağım dedim o an.Sonuç olarak o feci hastalıktan sonra 41 lere kadar indim.Ama sapsarı çelimsiz bir şey olup çıktım.Annem beni yurttan aldı besledi.Bir yıl kadar istediğim kilodaydım ancak sonra ağzımı tutamayıp tekrar aldım :9: Her neyse şimdi o alıp vermeler arasında bozulan vücudumu tamir etmek istiyorum açıkçası.Bu yüzden de sağlıklı beslneip spor yaparak vereceğim :D

Bu sırada boyum 157 cm.Kilom normal görünsede görünüşte aynı değil maalesef.Bu yüzden veriyorum :23:

Son düzenleme:
Kızlar eşim izne çıkınca alel acele şehir dışına çıktık nette yoktu şimdi eve geçiyorum net buldum biyerden telden giriyorum akşama evde olur geçmişi okurum görüşürüz öpüldünüz

evet canim kh cok olmus :( ramazandan cikinca insan yiyemediklerinin acisini cikariyor galiba neyse artik daha dikkatli olmaliyim. Benimde dusukten sinra yasagim vardi yeni bitti ve ikinci denememiz bakalim bu ay ne olacak allah bebek isteyen herkese versin kedi yavrularini gorunce bile aglar oldum :( insallah istedigimiz kg ulasir saglikli bebisler dunyaya getiririz malum ya hamileysem tedirginligiyle agir sporlar yapamiyorum gun boyuda masa basi calistigimdan sabah ve aksam ki yuruyus bana ilac oluyir yoksa slim in 6 yapmak isterimde agir biraz daha hafiflerle idare edecegiz artik bi gelsinde sipam hayirlisiyla

doğal yoryarla mı gebe kalmaya çalışıyorsun şu anda... Ben tüp bebek deneyeceğim kıslet olursa...

Bir oğlum var 9 yaşında doğal yollarla oldu ama ikincisi 5 yıldır denememize rağmen olmuyor...

Bilirim o her ay adet olacam mı yoksa hamilemiyim stresini
ilk olarak takıma kabul ettiğin için teşekkürler juju ::46:
Bende şu dakikadan itibaren takımın bir parçası oluyorum :23: Ilk olarak kendimi tanıtayım.16 yaşındayım geçmişte yanlış bir diyet hatta diyet değilde ölüm diyeti gibi bir şeyler yapıp hastahanelik oldum.bu yüzden diyet değilde sağlıklı beslenerek kilo verip sporlar sıkılaşmak istiyorum :4: O yüzden birbirimize destek olalım :52: Sizleri de yavaş yavaş tanımak isterim :52:

inşallah düzenli katılım yaparsan takımın bir parçası olacaksın .... Senin yaşın küçük gelişme çağındasın o nedenle en sağlıklı senin beslenmen lazım ve bol hareket etmen gerekecek... Spor yapma imkanın varmı

kızlar eşim izne çıkınca alel acele şehir dışına çıktık nette yoktu şimdi eve geçiyorum net buldum biyerden telden giriyorum akşama evde olur geçmişi okurum görüşürüz öpüldünüz

biricik nerdesin kuzum ya valla hergün aklımdasın nerde kaldı bu kız diyorum kendime

doğal yoryarla mı gebe kalmaya çalışıyorsun şu anda... Ben tüp bebek deneyeceğim kıslet olursa...

Bir oğlum var 9 yaşında doğal yollarla oldu ama ikincisi 5 yıldır denememize rağmen olmuyor...

Bilirim o her ay adet olacam mı yoksa hamilemiyim stresini

inşallah düzenli katılım yaparsan takımın bir parçası olacaksın .... Senin yaşın küçük gelişme çağındasın o nedenle en sağlıklı senin beslenmen lazım ve bol hareket etmen gerekecek... Spor yapma imkanın varmı

biricik nerdesin kuzum ya valla hergün aklımdasın nerde kaldı bu kız diyorum kendime
Evet canim suan icin dogal yollarla ne zormus acabalar beklemeler :( insallah guzel sonuclanir arkadasim yaptirdi tup bebek suan 14+4 insallah sanada nasip eder dualarim seninle

Evet canim suan icin dogal yollarla ne zormus acabalar beklemeler :( insallah guzel sonuclanir arkadasim yaptirdi tup bebek suan 14+4 insallah sanada nasip eder dualarim seninle
ilk bebek olucak dimi seninkisi... valla şuanda doğal yollarla gebe kalabiliyorsan hiç korunma kaç tane istiyorsan yap... ben annemi dinleseymişim keşke zamanında yapsam şimdiye büşümüştü... devir değişti artık öyle canın istediğinde hamile kalamıyor bir çok kişi...

ilk bebek olucak dimi seninkisi... valla şuanda doğal yollarla gebe kalabiliyorsan hiç korunma kaç tane istiyorsan yap... ben annemi dinleseymişim keşke zamanında yapsam şimdiye büşümüştü... devir değişti artık öyle canın istediğinde hamile kalamıyor bir çok kişi...

Evet canim ilk olacak. Malesef anneler hep hakli benim ablam sip diye hamile kaldi bende oyle olur saniyodum ama bilmem kurtajinda etkisi var mi oyle sip diye olmuyormus . Benimde annem uc ay sonra yapin dedi kurtajdan sonra doktor 5-6 ay korun dedi keske annemi dinleseymisim diyorum

Şu an Ramazanın bitmesini bekliyordum.Spora yatkınlığım var zaten.Şu an bende spor yapıyorum ama bugün kan testi yaptırıp haftaya inş. yüzmeye başlıyorum haftada iki gün.Evde ise 2 saat ip atlıyordum ancak bacak kası yaptığını öğrendim bu yüzden bıraktım.Bugün kü beslenme programımı da size yazmak isterim ayrıca yarından itibaren yaptığım spor saatlerini de.

Sabah (07:00)

1 dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Bol maydonoz, dereotlu , limonlu salata
1 bardak yeşil çay
5 zeytin

Araöğün (10:00)

1 çay bardağı yarım yağlı süt

Öğlen (12:00)

1 tane tavada yumurta (Teflonda yaptığımdan yağ kullanmıyorum)
1 çavdar ekmeği
Bol maydonoz, dereotlu, limonlu salata
1 kase yoğurt
1 bardak yeşil çay

Araöğün (15:00)

1 dilim karpuz

Akşam (17:00)
1 bardak yeşil çay
1 tane kabak (kızartılmış)
1 porsiyon sebze çorbası
1 kase yoğurt

Günde 3 litre su içiyorum ^^
Bu beslenme şekline 2 gün önce başladım.

Spor programım (Yarın başlayacağım)

Sabah-Kahvaltıdan 15 dakika sonra-

10 dakika mekik
20 dakika basenler için bölgesel eritme hareketleri
30 dakika ip atlama

Akşam -Yatmadan bir saat önce-

10 dakika mekik
20 dakika basenler için bölgesel ertime hareketleri
30 dakika ip atlama

Toplam : 20 dakika(mekik)+ 40 dakika (bölgesel hareketler)+ 60 dakika (ip atlama) = 120 dakika

Son düzenleme:
Evet canim ilk olacak. Malesef anneler hep hakli benim ablam sip diye hamile kaldi bende oyle olur saniyodum ama bilmem kurtajinda etkisi var mi oyle sip diye olmuyormus . Benimde annem uc ay sonra yapin dedi kurtajdan sonra doktor 5-6 ay korun dedi keske annemi dinleseymisim diyorum

çok fazla kafana takmamaya çalış.. doktorlarda zaten böyle der beynin rahat olması da önemli bu konularda... inş diğer unsurlara gerek kalmadan gebe kalırsın ..

Şu an Ramazanın bitmesini bekliyordum.Spora yatkınlığım var zaten.Şu an bende spor yapıyorum ama bugün kan testi yaptırıp haftaya inş. yüzmeye başlıyorum haftada iki gün.Evde ise 2 saat ip atlıyordum ancak bacak kası yaptığını öğrendim bu yüzden bıraktım.Bugün kü beslenme programımı da size yazmak isterim ayrıca yarından itibaren yaptığım spor saatlerini de.

Sabah (07:00)

1 dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Bol maydonoz, dereotlu , limonlu salata
1 bardak yeşil çay
5 zeytin

Araöğün (10:00)

1 çay bardağı yarım yağlı süt

Öğlen (12:00)

1 tane tavada yumurta (Teflonda yaptığımdan yağ kullanmıyorum)
1 çavdar ekmeği
Bol maydonoz, dereotlu, limonlu salata
1 kase yoğurt
1 bardak yeşil çay

Araöğün (15:00)

1 dilim karpuz

Akşam (17:00)
1 bardak yeşil çay
1 tane kabak (kızartılmış)
1 porsiyon sebze çorbası
1 kase yoğurt

Günde 3 litre su içiyorum ^^
Bu beslenme şekline 2 gün önce başladım.

Spor programım (Yarın başlayacağım)

Sabah-Kahvaltıdan 15 dakika sonra-

10 dakika mekik
20 dakika basenler için bölgesel eritme hareketleri
30 dakika ip atlama

Akşam -Yatmadan bir saat önce-

10 dakika mekik
20 dakika basenler için bölgesel ertime hareketleri
30 dakika ip atlama

Toplam : 20 dakika(mekik)+ 40 dakika (bölgesel hareketler)+ 60 dakika (ip atlama) = 120 dakika

Şu an 53 :26: Boyum kısa olmasından ve alt bedenimin 40 olmasından hedef 46 ancak erir diye düşünüyorum :26:
aslında menüler benginin uzmanlık alanı olcak ama yinede yorumumu yapayım
yeme düzenini biri si mi önerdi sen mi böyle istedin.. fena değil ben az yenmesine karşıyımdır az ve sık yeme şekli en güzeli...

spor olarak ip atlama dışında yürüyüş imkanın var mı ??

çok fazla kafana takmamaya çalış.. doktorlarda zaten böyle der beynin rahat olması da önemli bu konularda... inş diğer unsurlara gerek kalmadan gebe kalırsın ..

aslında menüler benginin uzmanlık alanı olcak ama yinede yorumumu yapayım
yeme düzenini biri si mi önerdi sen mi böyle istedin.. fena değil ben az yenmesine karşıyımdır az ve sık yeme şekli en güzeli...

spor olarak ip atlama dışında yürüyüş imkanın var mı ??

Bu menüyü Ayça Kaya'nın diyeti diye bir diyet listesi görmüştüm.Bende biraz değiştirdim kendime uyarladım açıkçası.Şahsen et yemeyi hiç sevmem ama yumurtayı yerim.Birde sabah çay yerine yeşil çay daha iyi gibisi olur dedim kendime.Salatalığa gelince zaten kendimde çok severim.Ama çok doyuyorum bitirene kadar zaten.Ben çikolataya karşı kendimi önleseydim böyle olmazdı zaten.Şişecek kadar çikolata yediğim aşırı kalori yüzünden bütün gün terlediğim zamanlar oldu :9: Şimdilik onu önlemeye çalışıyorum hayırlısı bakalım :8:

Yürüyüş yapma imkanım aslında var sayılır.Sitede yürüyenler var ancak çok bakıyorlar açıkçası rahatsız oluyorum geliyorlar sen niye yürüyorsun) diye.Ama tekrar denemeye çalışacağım yürüyüşü şahsen yazın başında yazlığımıza gidince yürüyordum sabahları ve çok seviyordum

Son düzenleme:

menü işinde istediğin formatı oturtabilirsin tamamen sana bağlı

mevcut üyelerimiz

[TABLE="width: 207"]
[TR]
[TD]*JUJU*[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sura260511[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bengi-arwen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maymunarmut[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aday üyelerimiz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dagyolu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erigim [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
JUJU bunların içinde izinli olan var mı?
Arakadaşlar JUJU'nun bana verdiği yetkiye dayanarak her gün herkesin menü yayınlayıp yayınlamadığını kontrol edeceğim. haftalık eksik menülere artık JUJUdan bir ceza kopar bence...
herkesden rica ediyorum.
menünüzü aşağıdaki formatta hazırlasanız hepsi bir tip olacak ve daha hoş gözükecektir tabi kimsenin itrazı yoksa
ÖRNEK
-------

RAPOR
15 Ağustos Perşembe

Sabah 08:30
kk az yağlı peynir (tartınız varsa gramda belirtebilirisiniz)
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta

Öğle 12:00
1 kase sebze çorbası
1 tabak taze fasülye

Ara 16:00

1 elma

Akşam 19:00
1 kase sebze çorbası
1 tabak taze fasülye

Ara 21:00
Çikolata (kaçamak)

3 litre su
1 kupa adaçayı
1 kupa.....çayı

Spor
30 dk eliptik bisikiklet

sumelody bence yaşın bu kadar zayıflamaya çalışmak için küçük. daha ergenlik dönemini bitirmedin ve vücudun oturmadı. hem fazla kilonda yok. BMI değerin hiçte yüksek değil. seni anlıyorum basenlerin 40 bedenmiş bendeki durumda aynı üstüm 38 basen 40 ama benim yaşım 29 her yıl 1 kilo ekleniyor yaş ilerledikçe bünyeye..
senin bu durum için erken. bak kendinde fark etmişsin sağlıksız diyet yapmanın sonuçlarını. belki söylediklerimi kırılacaksın ama yarışmaya yaş sınırlaması getirilmeli. 16 yaşındaki bir genç kızın BMİ değerinin 23ün üzerinde olmadı sürece diyet yapmasını sağlıklı ve doğru bulmuyorum.
bak zaten spor yapıyormuşsun. sadece spora gitsen ve aburcubur yemesen bile yeterli. kendini diyet kavramı içinde sınırlarsan bu sende takıntı haline gecek ve yeme bozukluğuna neden olacaktır. bence bu konuyu detaylı olarak düşün. şuan sana kiloluymuşsun gibi gelebilir ama emin ol öyle değilsin. sadece spor ve bacak çalışması ile kaslarını çoğaltıp incelebilirsin. kas yapmaktan kormayın. vücut geliştiriciler gibi görünmeyeceksiniz..

bu menüyü Ayça Kaya'nın diyeti iye bir diyet listesi görmüştüm.Bende biraz değiştirdim kendime uyarladım açıkçası.Şahsen et yemeyi hiç sevmem ama yumurtayı yerim.Birde sabah çay yerine yeşil çay daha iyi gibisi olur dedim kendime.Salatalığa gelince zaten kendimde çok severim.Ama çok doyuyorum bitirene kadar zaten.Ben çikolataya karşı kendimi önleseydim böyle olmazdı zaten.Kusucak kadar çikolata yediğim aşırı kalori yüzünden bütün gün terlediğim zamanlar oldu :9: şimdilik onu önlemeye çalışıyorum hayırlısı bakalım :8:

Yürüyüş yapma imkanım aslında var sayılır.Sitede yürüyenler var ancak çok bakıyorlar açıkçası rahatsız oluyorum geliyorlar sen niye yürüyorsun) diye.Ama tekrar denemeye çalışacağım yürüyüşü şahsen yazın başında yazlığımıza gidince yürüyordum sabahları ve çok seviyordum
sağlıklı beslendiğin sürece sorunum yok ne salatalıkla ne yumurta ile... bende severim ikisinide ...

artık çikolata krizleri yok gencecik kızsın sen senin metabolizman bizlerden daha hızlı çalışıyor şuanda... biz bir ay uğraşıp iki kilo zor veririz sen 4 kilo verirsin rahatlıkla onun için aşırı düşük kayoriyerle kendine eziyet etmenin anlamı yok...

yürüyüş kilo verme yolunda en sağlıklı spor bana göre uzmanlarda öyle diyor ama olsun.. özellikle göbek çevresindeki yağlanma için yürüyüş ve bol bol yenen yoğurt gibisi yoktur

JUJU bunların içinde izinli olan var mı?
Arakadaşlar JUJU'nun bana verdiği yetkiye dayanarak her gün herkesin menü yayınlayıp yayınlamadığını kontrol edeceğim. haftalık eksik menülere artık JUJUdan bir ceza kopar bence...
herkesden rica ediyorum.
menünüzü aşağıdaki formatta hazırlasanız hepsi bir tip olacak ve daha hoş gözükecektir tabi kimsenin itrazı yoksa
ÖRNEK
-------

RAPOR
15 Ağustos Perşembe

Sabah 08:30
kk az yağlı peynir (tartınız varsa gramda belirtebilirisiniz)
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta

Öğle 12:00
1 kase sebze çorbası
1 tabak taze fasülye

Ara 16:00

1 elma

Akşam 19:00
1 kase sebze çorbası
1 tabak taze fasülye

Ara 21:00
Çikolata (kaçamak)

3 litre su
1 kupa adaçayı
1 kupa.....çayı

Spor
30 dk eliptik bisikiklet

sumelody bence yaşın bu kadar zayıflamaya çalışmak için küçük. daha ergenlik dönemini bitirmedin ve vücudun oturmadı. hem fazla kilonda yok. BMI değerin hiçte yüksek değil. seni anlıyorum basenlerin 40 bedenmiş bendeki durumda aynı üstüm 38 basen 40 ama benim yaşım 29 her yıl 1 kilo ekleniyor yaş ilerledikçe bünyeye..
senin bu durum için erken. bak kendinde fark etmişsin sağlıksız diyet yapmanın sonuçlarını. belki söylediklerimi kırılacaksın ama yarışmaya yaş sınırlaması getirilmeli. 16 yaşındaki bir genç kızın BMİ değerinin 23ün üzerinde olmadı sürece diyet yapmasını sağlıklı ve doğru bulmuyorum.
bak zaten spor yapıyormuşsun. sadece spora gitsen ve aburcubur yemesen bile yeterli. kendini diyet kavramı içinde sınırlarsan bu sende takıntı haline gecek ve yeme bozukluğuna neden olacaktır. bence bu konuyu detaylı olarak düşün. şuan sana kiloluymuşsun gibi gelebilir ama emin ol öyle değilsin. sadece spor ve bacak çalışması ile kaslarını çoğaltıp incelebilirsin. kas yapmaktan kormayın. vücut geliştiriciler gibi görünmeyeceksiniz..

yok canım o liste mevcut olanlar izinlileri çıkardım listedin...

bengi söylediklerine katılıyorum evet yaşı küçük bende düşündüm çağırırken acaba doğrumu yapıyorum diye ama sonra bi yerlerden yalan yanlış bilgilerle sağlıksız bir deneme yapacağına burada en azından yediklerini yazar kontrol eder sağlıklı bir beslenme şekli ve spor takviyesi ile doğru yola sokarız diye düşündüm..

Back
X