- Konu Sahibi Cherry Mom
- #96.581
sumelody bence yaşın bu kadar zayıflamaya çalışmak için küçük. daha ergenlik dönemini bitirmedin ve vücudun oturmadı. hem fazla kilonda yok. BMI değerin hiçte yüksek değil. seni anlıyorum basenlerin 40 bedenmiş bendeki durumda aynı üstüm 38 basen 40 ama benim yaşım 29 her yıl 1 kilo ekleniyor yaş ilerledikçe bünyeye..
senin bu durum için erken. bak kendinde fark etmişsin sağlıksız diyet yapmanın sonuçlarını. belki söylediklerimi kırılacaksın ama yarışmaya yaş sınırlaması getirilmeli. 16 yaşındaki bir genç kızın BMİ değerinin 23ün üzerinde olmadı sürece diyet yapmasını sağlıklı ve doğru bulmuyorum.
bak zaten spor yapıyormuşsun. sadece spora gitsen ve aburcubur yemesen bile yeterli. kendini diyet kavramı içinde sınırlarsan bu sende takıntı haline gecek ve yeme bozukluğuna neden olacaktır. bence bu konuyu detaylı olarak düşün. şuan sana kiloluymuşsun gibi gelebilir ama emin ol öyle değilsin. sadece spor ve bacak çalışması ile kaslarını çoğaltıp incelebilirsin. kas yapmaktan kormayın. vücut geliştiriciler gibi görünmeyeceksiniz..
Kırılmam beni düşünerek yazdığınız bir şey için neden kırılayım

Aynı düşüncedeyseniz maalesef düşüncenizi değiştiremem :26: Ancak ben sadece gruba katılmadan önce dediğim gibi sadece bana destek olacak kişilere ihtiyacım olduğu için katılmak istemiştim.Karar sizin tabi..
Son düzenleme: