Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

[TABLE="width: 207"]
[TR]
[TD]
takımımız aşağıdaki gibi erigim

*JUJU*
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bengi-arwen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maymunarmut[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dagyolu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erigim [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sumelody[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sura260511[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Tmm canim bugunden mi baz aliyim yoksa cumartesiden itibaren mi sizin menulerde yok ortada:20:

selam kızlar ....hafta sonu çok berbattı benim ama bugünden itibaren tam gaz devam...

selam kızlar... Hafta sonu giremeyenlerdenim bende.. Mesai başladı ve bende buralardayım... Hala teftişimiz devam etmekte onun için sık uğrayamazsam kusuruma bakmayın...

öncelikle işleri bi toparlayım sonrasında geçmişi okuyup gelcem

bu hafta sonu bende pek fırsat bulamadım bi ara girdim kimsecikler de yoktu....dünde evde deildim ....ama kaçamak çok oldu işte...kendimi bi düzene sokmam lazım artık hafta sonu kaçamaklarına dur demek lazım...

kızlar merhaba :3: uzun bir aramdan sonra dönüşümü yaptım. gerek 10. takımda olsun gerek burda son zamanlardır motivasyonum çok düşüktü. ta ki düne kadar. bu arada aramıza bayram dönüşü gelecek olanlar gelmiş. herkes ismini söyleyebilir mi sakıncası yoksa. daha rahat ve daha samimi hissediyorum ben kendimi öyle olunca. bir tek jujuda ismiyle fotosunu bütünleştirdiğimden olsa gerek hiç sıkıntım yok :1: şimdik gelelim benden haberlere.

Dün diyetisyenime başladım. çok memnunum aslında ilk kez erkek diyetisyene gittim. çekingenliğim vardı. ta ki o rahatlatıcı konuşmasını duyana kadar. ben ki kendimi duba gibi düşünerek oraya gittim o ki benim çok vahim bir durumda olmadığımı oraya ne hastaların geldiğini onlara göre sağlıklı sayılabilecek boyutlarda olduğumu söyleyince kendimi çok iyi hissettim çok rahat bir konuşmaydı. benim içinde en önemlisi bu zaten. neyse gelelim verdiği SAĞLIKLI BESLENME LİSTEME..
ARTIK DİYET DEMEK YASAK BANA.

Günde 8 öğün yiyeceğim. İnsülin direncim olduğundan. yiyeceklerde belli başlı şeyler yok yani aslında çoğu şey yok ama zenginleştirmek süslemek bana kalmış. Bugün yeni tartımı koydum evime. ve tartı değişikliği ve aldığım kilo falan filan derken 88,9 çıktım. Olsun. benim için dün daha güzel bir başlangıçtı. GERİ DÖNDÜM. Başaracağıma benim inancım vardı ama doktorum daha da inandırdı.

Günlük olarak paylaşmak istediğim şekil yazarak fotosunu çekeceğim. bakalım yapabilecek miyim. daha renkli olacak diye düşünüyorum.

SPOR hayatımın kaçınılmazı. YAŞAM ŞEKLİM olma yolunda.. Her gün spor yapmak istiyorum. zorundayım demeyeceğim zorundalıklar insan bünyesi olarak bize ağır ve sıkıcı geliyor.

Hepinize bu kötü evremde beni bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Özellikle bengicim sana.. :13:

VE TEKRARDAN BEN GELDİM KIZLAR. YENİ SAĞLIKLI MUTLU BİR HAYATA GÜNAYDIN DİYORUM..

hoşgeldin tatlım sende...ben sevda....suracım meltemin dediği gibi faydalı olan bilgileri paylaşırsan bizde faydalanırız azcıkın ....:1::1::1:

Tmm canim bugunden mi baz aliyim yoksa cumartesiden itibaren mi sizin menulerde yok ortada:20:

eriğim bugünden itibaren baz al ....bizde kendimize biraz çeki düzen verelim....:52::52::52::52::52:

.

ben munü yazmıyorum canım... benim için işkence gibi geliyor 8 aydır buralardayım artık gına geldi menü yazmaktan.. bire bir koçluk sistemi başlatırsam kendi koçuma yazarım sadece menümü...

spor konusunda bugünden itibaren takibe alalım
selam kızlar ....hafta sonu çok berbattı benim ama bugünden itibaren tam gaz devam...

bu hafta sonu bende pek fırsat bulamadım bi ara girdim kimsecikler de yoktu....dünde evde deildim ....ama kaçamak çok oldu işte...kendimi bi düzene sokmam lazım artık hafta sonu kaçamaklarına dur demek lazım...

hoşgeldin tatlım sende...ben sevda....suracım meltemin dediği gibi faydalı olan bilgileri paylaşırsan bizde faydalanırız azcıkın ....:1::1::1:

eriğim bugünden itibaren baz al ....bizde kendimize biraz çeki düzen verelim....:52::52::52::52::52:

.
sevda şu hafta sonu cozutmalarının da önüne geçelim artık ...

kızlar geçen cuma - değerlerde ortalamamızla % 0,30 barajının altında kaldık ve ilk uyarımızı aldık... önümüzdeki 3 hafta boyunca asla %0,30 barajının altında kalmamamış lazım. bunun için aşağı bir liste yaptım sezlerden en az bu kilolarla gelmenizi istiyorum... yarın sabah kerkes tartılsın ve bana durumunu bildirsin cumaya kadar asılmamız gerekecekse asılacağız sıkı takibe almamız gerekenler varsa alacağız ...

yeni arkadaşların daha fazla vermeleri lazım aslında ama ben genede sizlerinde azami vermeniz gereken limitinizi yazdım ... üstünde verebilirsiniz ama altında bir rakamla gözüme gözükmeyin

***5.Takım 323. Etap***
*JUJU* ( 83,40 / 83,10 / 0,30 / % 0,36 )
biricikoglumertug ( 61,50 / 61,30 / 0,20 / % 0,33 )
bengi-arwen ( 61,20 / 61,00 / 0,20 / % 0,33 )
maymunarmut ( 79,90 / 79,40 / 0,25 / % 0,31 )
Sevda_M ( 72,50 / 72,20 / 0,30 / % 0,41 )
dagyolu ( 65,00 / 64,80 / 0,20 / % 0,31 )
erigim ( 60,00 / 59,80 / 0,20 / % 0,33 )
Sumelody ( 53,00 / 52,80 / 0,20 0,38 )
5.TAKIM ORTALAMASI ( 0,34 )

Son düzenleme:

ben munü yazmıyorum canım... benim için işkence gibi geliyor 8 aydır buralardayım artık gına geldi menü yazmaktan.. bire bir koçluk sistemi başlatırsam kendi koçuma yazarım sadece menümü...

Tamamdir canim bugunden basliyorum

en son cuma tartildim bugun regl olcam sisim ama cumaya kadar 59 lu rakamlari gormeliyim en son 60, 3 tum
60,30 mu :53: Ben kaydını 60 la almışım sen bide üstüne kilo mu almış göründün... Cumaya kadar asılıyorsun canımcım yeni üye aldım ama kilo aldı diyemem valla millet bana güler... :67:

Benimde 24 ünde regli olmam lazım tamda cuma öncesine denk geliyor..

Herkese Günaydın iyi sabahlar :38:

Günaydın günaydın günaydın :3:

Kızlar bana verdiği bilgiler şöyle her ana öğünden sonra 15-20 dk yürüyüş yapılacak. bunun yerine ana öğünden sonra leslie p90 vs de yapılabilir. ama bir kere leslie yapınca o diğerlerini ekarte etmeyecek nekadar uzun yaparsam yapayım. sonrasında 8 öğün yenecek. eğer ana öğün arası 4 saatse bir ara öğün yapılacak ama 4ten uzunsa işim varsa 2 ara öğün mutlaka olacak. akşam yatmadan mutlaka bir bardak süt içilecek. şeker yasak un yok. ekmek dilimi günde 3 dilim. sabah 1 öğlen 1 akşam 1 olmak üzere. sebze ve et bir ana öğünde mutlaka olacak salata yağsız sebze yemeği susuz olacak. salataya yağ konulursa sebze yenmeyecek. sebzede et varsa et yenmeyecek. böyle kızlar. ve bugün tartıldım 88,2 yani 700 gr ödemim gitmiş. jujucum tartı değişikliği olarak 88,9 çıktım. 86,1 düm en son. 900 gr almışım diğer tartıma göre yani tartı farkım 1 kilo. öyle işte kuzucuklarım

Bengicim kolay gelsin inşallah sana da. Gönlünüze göre bir yer bulursunuz inşallah:16:

60,30 mu :53: Ben kaydını 60 la almışım sen bide üstüne kilo mu almış göründün... Cumaya kadar asılıyorsun canımcım yeni üye aldım ama kilo aldı diyemem valla millet bana güler... :67:

Benimde 24 ünde regli olmam lazım tamda cuma öncesine denk geliyor..

Aiakinligi uetiyor zaten :) persembe not almistin sen ben cuma tartildim ama sorun yok vermis olacagim soz veriyorum inadimdir

18,08,2013

sabah

5 zeytin
1 dilim ekmek
2 kk peynir
2 bardak şekersiz çay

ara öğün
1 armut
3 ceviz

ana öğün
4yk bamya
2porsiyon tavuk kekikli
1su bardağı yoğurt
1dilim ekmek

ara öğün
1 şeftali
8 çiğ badem

ana öğün
2 porsiyon köfte yaklaşık 6 köfte inegöl büyüklüğünde
1 kase az yağlı salata
2-3 yk kaşarsız domates çorbası
1,5 dilim ekmek

ara
1 armut

ara
1 su bardağı süt

spor
yarım saat yürüyüş

su
2,5 lt

günaydın günaydın günaydın :3:

Kızlar bana verdiği bilgiler şöyle her ana öğünden sonra 15-20 dk yürüyüş yapılacak. Bunun yerine ana öğünden sonra leslie p90 vs de yapılabilir. Ama bir kere leslie yapınca o diğerlerini ekarte etmeyecek nekadar uzun yaparsam yapayım. Sonrasında 8 öğün yenecek. Eğer ana öğün arası 4 saatse bir ara öğün yapılacak ama 4ten uzunsa işim varsa 2 ara öğün mutlaka olacak. Akşam yatmadan mutlaka bir bardak süt içilecek. şeker yasak un yok. Ekmek dilimi günde 3 dilim. Sabah 1 öğlen 1 akşam 1 olmak üzere. Sebze ve et bir ana öğünde mutlaka olacak salata yağsız sebze yemeği susuz olacak. Salataya yağ konulursa sebze yenmeyecek. Sebzede et varsa et yenmeyecek. Böyle kızlar. Ve bugün tartıldım 88,2 yani 700 gr ödemim gitmiş. Jujucum tartı değişikliği olarak 88,9 çıktım. 86,1 düm en son. 900 gr almışım diğer tartıma göre yani tartı farkım 1 kilo. öyle işte kuzucuklarım

bengicim kolay gelsin inşallah sana da. Gönlünüze göre bir yer bulursunuz inşallah:16:
offffffffffffffffff tüm bunları nasıl akılda tutcan kızzz... :37: Ben okudukça kafam karıştı.. Yanlız ana yemeklerden sonra 15-20 dk egzersiz işi sabah öğle ve akşam yemeklerinden sonra tek tek yapıyacak öyle anladım dimi... Sabah ayrı öğle ayrı akşam ayrı 15-20 dk lık egzersiz... şayet böyleyse süpermiş...

şimdi şu tartı işini netleştirelim eski tartın la yeni tartın arasında farkın 2,80 kilo mu canım...

Senin verdiğin değerlere göre 88,90 - 86,10 = 2,80 çıkıyor bu doğru ise başlangıç kilona ekleteceğim...

offffffffffffffffff tüm bunları nasıl akılda tutcan kızzz... :37: Ben okudukça kafam karıştı.. Yanlız ana yemeklerden sonra 15-20 dk egzersiz işi sabah öğle ve akşam yemeklerinden sonra tek tek yapıyacak öyle anladım dimi... Sabah ayrı öğle ayrı akşam ayrı 15-20 dk lık egzersiz... şayet böyleyse süpermiş...

şimdi şu tartı işini netleştirelim eski tartın la yeni tartın arasında farkın 2,80 kilo mu canım...

Senin verdiğin değerlere göre 88,90 - 86,10 = 2,80 çıkıyor bu doğru ise başlangıç kilona ekleteceğim...

evet jujum sabah ayrı öğlen ayrı akşam ayrı egzersiz olacak. bu arada ben dün yeni tartımda tartıldım 88,9 çıktım. hemen öncekinde tartıldım 87 çıktım. yani 1,9 fark var. geri kalan 900 gr da kilo almışım :27: sen bana 1,9 ekleteceksin.

Son düzenleme:
evet jujum sabah ayrı öğlen ayrı akşam ayrı egzersiz olacak. bu arada ben dün yeni tartımda tartıldım 88,9 çıktım. hemen öncekinde tartıldım 87 çıktım. yani 1,9 fark var. geri kalan 900 gr da kilo almışım :27: sen bana 1,9 ekleteceksin.

tamam notumu aldım ben senin izin dönüşünü yaptığımızda bildireceğim püsküte...

hareket şart arkadaş günde 10.000 adım bile atsak bize yeter bazen 1000 adım bile atmadan günü kapatıyoruz farkında olmadan

KIZLAR BİRBİRİNE YAKIN KİLOSU OLANLARI GRUPLADIM.. MENÜLERİ TAKİP EDERKEN YADA YORUMLARKEN YARDIMCI OLACAĞI KANISINDAYIM

[TABLE="width: 226"]
[TR]
[TD="colspan: 3"]85,00-89,90 kilo arası [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sura260511[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]88,90[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"]80,00-84,90 kilo arası [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*JUJU*[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]83,40[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maymunarmut[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]80,00[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"]70,00-74,90 kilo arası [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]72,50[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"]65,00-69,90 kilo arası [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dagyolu[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]65,00[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"]60,00-64,90 kilo arası [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]61,50[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bengi-arwen[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]61,20[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erigim [/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]60,00[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"]50,00-54,90 kilo arası [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sumelody[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]53,00[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar iyi günler yeni uyandım.
Bugün kendime gelmem lazım artık dün gece 3 bucukta yemek yedim.Izniniz olursa dünkünü yazmayayım raporum bugünden başlasın.

Önceki gruptaki arkadaşlarım bilirler.Turizmle ugraşıyoruz bu yüzden hiç uyku düzenim olmaz.sabaha karşı ya da sabah uyuyorum bu saatlerde kalkıyorum bu yüzden menülerımı sabah ögle aksam degil de saatleriyle yazıyorum.
Haliyle gece çok acıkıyorum.7den sonra acıkmamam mümkün degil sabaha kadar bu yüzden akşam yemegi saatimi 9a 10a çekmiştim.Spora da pek fırsatım olmuyor işten.Izmirdeyken yapardım ama.tekrar izmire dönmeme 3hafta falan var.ev degiştiricem taşınma işlerim falan olucak nasıl olur bilinmez.

Bengim ev bulmana çok sevindim
Şuraa resmen beni de canlandırdın :) motivasyonum yükseldi :))

Eriik forumla çok ilgilenemedm bu ara sanırım ondan seni pek bilmiyorum . Hoşgeldin ya da ben hoşgeldim :))

evet maymun seni nadir görüyorum bende neden pek ortalarda yoksun dicektim ki sen açıkladın...

Hareket şart maymun spor yapamıyorsan da bi şekilde hareketini artırman lazım nasıl halledebiliriz sen bi düşün bakalım

uyku düzenin de olmadığından otomatikman yeme düzenin de alt üst durumda belli ki .. Bu hayat tarzın daimi mi yoksa belli bir dönemi mi içeriyor

kızlar geçen cuma - değerlerde ortalamamızla % 0,30 barajının altında kaldık ve ilk uyarımızı aldık... önümüzdeki 3 hafta boyunca asla %0,30 barajının altında kalmamamış lazım. bunun için aşağı bir liste yaptım sezlerden en az bu kilolarla gelmenizi istiyorum... yarın sabah kerkes tartılsın ve bana durumunu bildirsin cumaya kadar asılmamız gerekecekse asılacağız sıkı takibe almamız gerekenler varsa alacağız ...

yeni arkadaşların daha fazla vermeleri lazım aslında ama ben genede sizlerinde azami vermeniz gereken limitinizi yazdım ... üstünde verebilirsiniz ama altında bir rakamla gözüme gözükmeyin

***5.Takım 323. Etap***
*JUJU* ( 83,40 / 83,10 / 0,30 / % 0,36 )
biricikoglumertug ( 61,50 / 61,30 / 0,20 / % 0,33 )
bengi-arwen ( 61,20 / 61,00 / 0,20 / % 0,33 )
maymunarmut ( 79,90 / 79,40 / 0,25 / % 0,31 )
Sevda_M ( 72,50 / 72,20 / 0,30 / % 0,41 )
dagyolu ( 65,00 / 64,80 / 0,20 / % 0,31 )
erigim ( 60,00 / 59,80 / 0,20 / % 0,33 )
Sumelody ( 53,00 / 52,80 / 0,20 0,38 )
5.TAKIM ORTALAMASI ( 0,34 )

Benim şu anlık bir sorunum yok valla gayet iyi formda sürdürüyorum dün sporumu yazdım mı emin değilim :32: Neden mi annem saçımı güçlendirsin diye kına yaktı zaten benim bütün besinler saça gittiğinden kafa 1 kilo kınayla ip filan atlamayı bırak dik duramıyorum akşam yürüyüş sözü verdirdim ama en az 30 dakika yürürüm 100 de mekik çekerim 1500'de ip atlarım.Zaten yemek yiyemedim sabah tahlil yaptıracağım diye egzersiz de yapmadım telafi etcem yani :52: Kiloma gelirsek şu an 51.2'yle karşınızdayım.Ödem ve şişkinlik atldığından sanırım :51: Her neyse tam gaz devam belki Cuma'ya kadar 50 bile olurum kim bilir :16:

Kizlar regl siskinligim var yarin söyleyeceğim rakam pekte dogru olmayacak ama tartilacagim sizin icin :16:

Jujum uyumak dışında pek oturdugum söylenemez aslında hergerce ayaklarım ağrıyor.kacamakları falan geçtim asıl kilo alma sebebim zaten düzensiz beslenme.iş temposu sadece yazları böyle. Eylül gibi izmire dönerim sporuma da başlarım bir güzel.

Back
X