- Konu Sahibi Cherry Mom
- #96.781
çok uğraştım ama olmadı düz 72 yi göremedim 

.

.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok uğraştım ama olmadı düz 72 yi göremedim
.
Canim uzun suredir diyetteysen olmuyo belli miktarlarda yavas yavas yagdan gidiyo ilk baslayanlarda hupp diye sudur odemdir budur 2-2, 5 kg gidiyo ben standart gr gr gidiyorum ee marttan bu yana diyette vucut![]()
22/08/2013 RAPOR
Sabah (11:30)
2 dilim peynir
1 bardak yeşil çay
1 büyük tabak salata (Yağ ve tuz kullanmıyorum zaten limon sıkınca güzel oluyor)
4 zeytin
Öğlen (14:00)
*Diyet şeyler yok olmaz bir daha inş.
1 avuç kayısı
Akşam (18:00)
1 kase yoğurt
1 tabak bamya
1 dilim kavun
Kaçamak (20:30)
7-8 tane erik (Gözümün önünde duruyordu yemesem kötü olurdu içim)
** Ben dün saat 11 gibi kalktığımdan öğüler az duruyor olabilir.Ara yazmam lazımdı ama ben 3 ana öğünü yemiş olayım dedim
Maalesef spor yapamadım geç kalktığımdan ama 4 litre su içtim bol bol su içiyorum kaç gündür nedense![]()
aynen canım ya benim de çok uzun süre oldu ama en son izine ayrıldığım zaman 70.50 ydim ...nerdeyse 2 aylık bir sürede 2 kilo aldım ...çok kötü bir durum ....
.
aynen canım ya benim de çok uzun süre oldu ama en son izine ayrıldığım zaman 70.50 ydim ...nerdeyse 2 aylık bir sürede 2 kilo aldım ...çok kötü bir durum ....
.
.
o bir şey mi ben 1 haftada bayramda 2,5 kilo aldım..![]()
senin yaşında genç kızın yeterli protein ve karbonhidrat alması lazım. ama ne yazıkki bu menünde bunlar eksik. sabah kahvalına 1 haş. yumurta ve 1 dilim tam buğday ekmeği eklemen lazımdı. öğlen ise ne yediğin meçhul onun yerine haşlanmış veya ızgara tavuk yemeliydin. böylece oldukça dengeli bir menü olurdu. kaçamak olarak yazdığın eriklere gelince hiçde kaçamak sınıfında değil senin için çok normal.. ama yemekten hemen sonra meyve yememek lazım 1,5-2 saat sonra tüketmek gerekir..
lütfen bunları aklında tut...
Evet canim gidim gidim da gitse gideceklerben yanlis diyetlerle daha onceden meta mi bozdugum icin tpparlamam zor oldu ama bayramda yine ipler kacti 58 dim firladi birden daha cok spor sart
o bir şey mi ben 1 haftada bayramda 2,5 kilo aldım..![]()
valla bende benginin dediğini dicemtim bende bayramda aldım senin iki ayda aldığın kiloyu yazık bana
Jujum bizim pc yine arızalandı nete giremiyorum kaynanama geldim eşimin kardeşinin telden giriyorum 61.200 umarım çok geç olmamıştır kusura bakmayın 2 3 güne pc gelicek öptüm hepinizi