Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geldim kızlar listeyi yaptım umarım hata yapmamışımdır...

şahnurcum hoş geldim bu arada ..

hoşbulduk jujum bu arada aylaşım alanına hatalı aktarmışım takım ortalamasını onları düzelttim haberin olsun eve yeni girdim müsait olunca gene yazarım öpüldünnn

hoşbulduk jujum bu arada aylaşım alanına hatalı aktarmışım takım ortalamasını onları düzelttim haberin olsun eve yeni girdim müsait olunca gene yazarım öpüldünnn
selam canım ,önceki ortalamanız doğruydu,yeni ortalamanız toplam hali ,o toplamı birde liste kişi sayısına bölmen gerekiyor .bu haftaki liste kişi sayınız 10 olduğundan ,10 a bölününce eskî sonuç yAni -0,13 çıkıyor ,ortalamanızda budur -0,13 .

selam canım ,önceki ortalamanız doğruydu,yeni ortalamanız toplam hali ,o toplamı birde liste kişi sayısına bölmen gerekiyor .bu haftaki liste kişi sayınız 10 olduğundan ,10 a bölününce eskî sonuç yAni -0,13 çıkıyor ,ortalamanızda budur -0,13 .

canım çokk teşekkür ederimmmmm:26::26::26:

Baslangic kilom:78.5
1.gunden sonra:77.9
2.gunden sonra:77.1
1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker(yarim tatli kasigi kullandim)
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates(ispanagim olmadigi icin 3 domates ve 1 biberle sote yaptim)
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata(biftek yerine et sote yaptim)

ayrica 3 mile leslie yaptim ve 2.5 lt su

2. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker(yine yarim tatli kasigi)
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt(salam yerine dunden kalan et soteyi yedim 3 kasik ve 150 gr yogurt,1 armut)
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve(biftek yerine et haslama 200 gr)
bugunun extrasi 0.5 elma

3 mile leslie ve 2.5 lt su

3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek(kizarmis ekmek yerine kizimdan kalan ceyrek tost)
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve(oglen toplantim vardi 150 gr yogurt)
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata(disarda olgumuz icin 4 kasik corba,4 kasik lahana salatasi,1 elma,1 portakal)

2 mile leslie ve 2lt su

Son düzenleme:
gecmis olsun canim.valla ben isvecle tam gaz gidiyorum

sağol canım . bende düzden kalmadı ama ne aldım ne verdim galiba tuhaf bi durumdayım :9: isveç nasıl hani hep duyulmuştur ama sakıncalı diye biliyorum daha sonra metanı yavaşlat masın ? tabi daha önce denediysen sen daha iyi bilirsin metandaki etkiyi :31:

kızlar doğru düzgün menülerimi yazamıyorum hastalık fena vurdu canım bişide istemiyo ama ne aldım ne verdim sanırım. yarın aksilik olmazsa 4232 diyetime başlıyorum ayça kaya 'nın bana uyan şifresi buymuş birde böyle deneyelim eğlenceli olacağa benziyor umarım güzel sonuçlar verir :62::62::62::62:

sağol canım . bende düzden kalmadı ama ne aldım ne verdim galiba tuhaf bi durumdayım :9: isveç nasıl hani hep duyulmuştur ama sakıncalı diye biliyorum daha sonra metanı yavaşlat masın ? tabi daha önce denediysen sen daha iyi bilirsin metandaki etkiyi :31:
bende simdiye kadar hic yapmayi dusunmedim ama tatil donusu mecbur kaldim diyelim.cunku kiyafetlerimin hicbiri olmuyor insan icine cikamiyordum nerdeyse.3.gunum bitti ve 1.5 kilo verdim tabi bu arada regl oldum onun sisiligide gidiyor.bugun insan icine cikabildim nihayet
kızlar doğru düzgün menülerimi yazamıyorum hastalık fena vurdu canım bişide istemiyo ama ne aldım ne verdim sanırım. yarın aksilik olmazsa 4232 diyetime başlıyorum ayça kaya 'nın bana uyan şifresi buymuş birde böyle deneyelim eğlenceli olacağa benziyor umarım güzel sonuçlar verir :62::62::62::62:

4232 diyeti ne ya ilk kez duydum nasil bisey

bende simdiye kadar hic yapmayi dusunmedim ama tatil donusu mecbur kaldim diyelim.cunku kiyafetlerimin hicbiri olmuyor insan icine cikamiyordum nerdeyse.3.gunum bitti ve 1.5 kilo verdim tabi bu arada regl oldum onun sisiligide gidiyor.bugun insan icine cikabildim nihayet

4232 diyeti ne ya ilk kez duydum nasil bisey
canım 4232 ayça kayanın hani 5333 diye bi bilinen şifresi var kişinin kilo ve boyuna yaşına göre şifre değişiyo . benim 4232 mesela tahıl gurubu süt grubu et grubu meyve grubu ve yağ grubu rakamlara göre hesaplıyorsun gün boyunca 4232 tl var ona göre kullanıyorum ayrıntıları çok uzun değil aslında kitabı var bende başlayalım bakalım hadi bismillah :1:

bende çok cozuttugum bi dönemde ayran detoxu yapmıştım 2 kg gitti iki günde ve geri almadım asla çünkü çorba inanılmaz tok tutuyor :9:

iyi akşamlarrrr
geçmiş olsunnnn
canım 4232 ayça kayanın hani 5333 diye bi bilinen şifresi var kişinin kilo ve boyuna yaşına göre şifre değişiyo . benim 4232 mesela tahıl gurubu süt grubu et grubu meyve grubu ve yağ grubu rakamlara göre hesaplıyorsun gün boyunca 4232 tl var ona göre kullanıyorum ayrıntıları çok uzun değil aslında kitabı var bende başlayalım bakalım hadi bismillah :1:

bende çok cozuttugum bi dönemde ayran detoxu yapmıştım 2 kg gitti iki günde ve geri almadım asla çünkü çorba inanılmaz tok tutuyor :9:

benimde tatilde aldığım kiloları vermem için acilen bişeyler yapmam gerekiyor bakalım ne olack işe başlayayımda düzenimi oturturum
eriğim hiç duymamıştım bu d,yeti bi araştırayım bakimmm kolay mı nasıl müsait olunca anlatsana ya da bizimde mi kitabı almamız gerekiyor

bugün canım çıktı bu arada sabah ev temizle sonra alışverişe çık sonra aldıklarını yerleştir yemek yap vs vs derken bu saat oldu pc karşısına anca geçebildim onda da acaip uykum geldi kaçıyorum

slm kızlar nasılsınız ay ben bügun hastalık felan dinlemedim evi kırkladım resmen :9: camları sildim perdeleri yıkadım evi temizledim off off sabahın yedisinden başladım ne derdim varsa :1: neyse ki bitti ohh mis gibim oldu evim :16: sizler nasılsınız ne var ne yok kimseler ugramıyor hafta sonu bende bi bakıp çıkayım dedim :16:

Selamlar hanımlar. Hafta sonu diye çok giremedim ben de.

Bugün yediklerim:

Sabah yarım kase yoğurt ve öğlen akşam arası 3 elma ile bol salata.

Hepiniz kocaman öpüldünüzz

slm kızlar nasılsınız ay ben bügun hastalık felan dinlemedim evi kırkladım resmen :9: camları sildim perdeleri yıkadım evi temizledim off off sabahın yedisinden başladım ne derdim varsa :1: neyse ki bitti ohh mis gibim oldu evim :16: sizler nasılsınız ne var ne yok kimseler ugramıyor hafta sonu bende bi bakıp çıkayım dedim :16:

ayni seyi bende yaptim bugun perde hali koltuk Allah ne verdiyse. aksam 8 gibi ancak bitti esimde yardim etti saolsun.Evde daha tadilat tamirat olacak ancak yerlesirim ben

ayni seyi bende yaptim bugun perde hali koltuk Allah ne verdiyse. aksam 8 gibi ancak bitti esimde yardim etti saolsun.Evde daha tadilat tamirat olacak ancak yerlesirim ben
kırkladık heryeri desene :1: eşim çalışıyordu canım dün ama erken geldi bende sabahın köründe kalkıp çabuk bitirdim ki gezmeye de vakit kalsın demi :9: çok gezmeciyim ya cılkım cıkmıştı yine de gezmemi yaptım :1:

Gunaydin arkadaslar servisteyim ise gidiyorum :))
ohh evler mis olmus ellerinize saglik gule gule kirletin .
kayinvaldem geldi hafta sonu artik 1yil beraberiz. kizima bakacak ve okula goturecek.

Pazarda yuzmeye gittik .
toplihyt sorma tatilde bende kilo aldim .vermem gerekkkk .ama artik benim icin spor cok zor

selam kızlarrrrr .. Nasılsınız bakalım... Benim şef geldi artık daha rahat girebilirim buraya 3 haftalık esaretim bitti sonunda...

Evetttttttt ne var ne yok bakalım

günaydınlarrr bende sonunda işbaşı yaptım artık daha rahat rahat girerim sıkıntım kalmadı
haftasonu eriğim ve ipekyol ne güzel ev temizlemişler gerçi bende temizledim ama kırklama kadar olmadı :)

günaydınlarrr bende sonunda işbaşı yaptım artık daha rahat rahat girerim sıkıntım kalmadı
haftasonu eriğim ve ipekyol ne güzel ev temizlemişler gerçi bende temizledim ama kırklama kadar olmadı :)

günaydın şahnur... Neyseki artık tatil dönemi kapandı ve bi şekilde rayına giriyor herşey... Corni den ses yok umarım oda döner yakında aramıza

günaydın şahnur... Neyseki artık tatil dönemi kapandı ve bi şekilde rayına giriyor herşey... Corni den ses yok umarım oda döner yakında aramıza

evet canım yakında corni de rabiş de döner ben ZES de döner diye düşünüyorum okullar açılınca

Son düzenleme:
Back
X