Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Diyetteyiz arkadaslarlada disari ciktik eyvahh masadaki herkeste inadina citi piti dunyayiyerim deyip kilo almayan sinir tipler ne yapiyoruz onlara hic aldirmadan onlar ne yiyoraa bizde yiyoruz ama nasil yaninda gelen patates cipsini yemiyoruz - tam porsiyon gelen yemegin yarisini bitiriyoruz ve yanina mumkunse salata ( oyle afilli salatalardan degil coban yada mevsim salata genelde disaridaki afilli salatalara bol bol sos ekleyerek saglikli olma kavramini yok ediyorlar) bol bol yiyoruz ee sonuc onlarda bizde doyduk ve kimsede israr etmek sizi iyice cigirindan cikarmak istemedi

Diyelim ki yedikleri sey gercekten zararli hambyrger yada bol mayanozli ekmekli patatei bisiler yiyecekler hemen listeden en sagliklisini secip onu yiyorsunuz neden yemediginizi soranlara reflu baslangicinizin oldugunu boyle seylerin sizi mahvettigini gece boyunca midenizin agziniza geldigini anlatin gun icerisinde cogumuz isi geregi yalanlar soylerken kendi sagligimiz icin kuvuk pembe yalanlar emin olun ayip degil meden mi cunku ne hikmetse israrcilik bizim dogamiz var sagliksiz yemem deseniz ayy bi kereden ne cikar hatrim icin ye kelimleri pespese dokulur

17 Eylül Salı Yoklama;

[TABLE="width: 207"]
[TR]
[TD]***5.Takım ***
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug***
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M***
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erigim***BURDAAA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz***BURDAAA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol51***
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight***BURDAAA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yrmbraralk***
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:16::16::16::16::16::16:

günaydınlarrrrr

arkadaşlar ya şu yoklama şeysını sızın gıbı yapamadım :d:d
kızlar yoklama mesajını alıntıladığınızda başında ve sonunda bulunan quote] li kısımları silmeniz gerekiyor ...
merhaba arkadaşlar

eriğim tavsiyen için teşekkür ederim. Ve çok haklısın spor şart. Sanırım çözümü buldum öğle araları okulun bahçesinde yürüyeceğimmm
o yaptığın pek spor yerine geçmesede calori harcar ve hareket etmiş olursun hiç yoktan iyidir

erigim cok üzüldüm gidıyorum dedıgıne sonra gordum kı kalmıssın ıcım rahatladı oh :16:
Bencede yenı kurallar cok ıyı olmus en azndan sorumluluklarımız artmıs
en aazından kesın sonuca ulastıran bır yol olacak.. Ya da takımdan uzaklasıcak uymayan.
ıns o kısı ben olmam :d:d
cunku ben bu takımda cok huzurlu hıssedıyorum
derdım oldugunda danısabılecegım bır cok ablam var en onemlısı
ben takım ıcın basvurdugumda yasımdan dolayı kımse benı cagırmamıstı juju benı cagırdı sadece
ona mınettarım. O bana guvendı.. Sanırım yas kucuk olunca pek guvenılmıyor sıstemlesmek acısından
o yuzden ben jujuya borcluyum.su bılgısayar kapandıgında benıkm dıyet hakkında soru soracak ya da hayat hakkında soru soracak kımsem yok.. ıyı kı varsınız arkadaşlar..
Ben okuldan dolayı gec gırebılıyorum.. Ya da sabah hazırlanıp evden cıkmadan ugruyorum bılgısayara ..:)
zaman kısıtlaması yok sımdılık gordgum kadaryla aksam belırlenıyor kımın gırıp gırmedıgı o cok ıyı.

Bu arada ablalarım
sınava gırıcem bılıyorsunuz.
Bu müsliyle ılerleyemedım ben
her sabah her aksam tatlı gıtmedı
ınsanın vucudu tatlı ıstıyor.

Bendede bır problem var benı kısıtlıycak dıyetler olmadıgında kendı kafama gore yaptımda olmuyor uyamıyorum.
Bende bır dıyet daha dogrusu bır beslenme bıcımı aramaya koyuldum

sonunda karatay dıyetını buldum her sey ama her sey var ıcınde sadece hazır gıdalar ve şeker un yok.. Fıstık badem fındık tan tutun kaymaga kadar.. Yesıl fasulyeden tutun bulgurlu yaprak sarmasına kadar yanı evımızde pişen her turlu sey serbest.

Mesela canan karatay 2 ogun onerıyor ama nasıl ıkı ogun

sabah
meyve kuru yıycekler1 çay bardagı kadar kavrulmamıs cerez yumurta domates peynır 10 15 zeytın bıber salatalık herhangı bır cay

bır sonrakı ogunde aynen boyle dolu dolu ama 5 saat snra olucak bundan

ornegn yesıl fasulye 2 kasık bulgur pılavı salata soguk ayran ası 1 bardak şalgam

diyor kı bu tatlı teyze
en tatlı zehır şekerdir
en kotu sey hazır yıyeceklerdır

zaten ogunlerınızde bunlardan tuketmezsenız acıkmayacaksınz vucudunuz aramıycak
2 ogun yetecektır ama ac kalıyorsanız hala 1 ogun daha ekleyebılırsınz

neyse kıtabı dösedım buraya :1:
Bana en uygunu bu arkadaslarr yarın hemencecık basılıyorm
spor olarakta jıllıan mıchaels 30 day shred öneririm
cok uzun sure ara verdım dıye bastan baslıycam jıllıana
youtubeda level lerı var 3 level den olusuyor her levelı on gun uyguluyıcaz yaklasık 27-30 dk acayıp terletıyor

ben bunları yapcam..
76.20 kıloyla baslıycam bu yolculuga bakalım kac kg vercemmm :)
canım evet yaşı küçük olanları pek davet etmiyorlar biraz da ergenlik döneminde diyet yapılmaması mantığı olsa gerek ama bence diyet değil sağlıklı beslenmeyi öğrenmek olmalı bizim başlığımızın konusu...

O diyetten bu diyete atlamak doğru değil öncelikle kendi yaşam biçimini yeme düzenini ortaya koyup nerelerde yanlışım var deyip o noktaları törpülemek gerek bence...

canım müsaadenle bir kaç konuya müdahale etmek istiyorum .
1. Si ==> daha önce müsli yaparken de sıkılmaman için sana bir gün normal kahvaltı yap bir gün müsli ye demiştim ve günde iki kez değil sadece sabahları denemeliydin. Yinede fazla kaçırdığın bir günün ertesinde sabah kahvaltısında müsli deneyebilirsin.

2. Si ==> daha önceden karatay ve dukan deneyen arkadaşlarım oldu ve maalesef yarı yolda kaldılar sana önerilerim olacak bunları dikkate alarak bir liste hazırlayabilirsin kendine.
A-) karatayda un-ekmek-şeker yok ya canın şeker istediğinde mesela çok ders çalıştığın bi gün şekerli bir şey yediğinde ne olacak söyleyim mi kıtlıktan çıkmış gibi yiyip pişman olacaksın. Evet en kötü zehir şeker ama bunu sürekli olarak kısıtlamak saçma (örn: Yeni bir tedavi yöntemi var 3 gün boyunca kanser hastalarına yemek yedirmeyerek kanser hücrelerinin kendi hasta bölümlerini tüketmeleri sağlanıyor ve bir gün yemek yedirip onda da şeker yine yok yanılmıyorsam böyleydi çünkü kanser bildiğin üzre kontrolsüz hücre bölünmesi ve şeker en iyi beslenme kaynakları .
B-) çok gerekmedikçe yemek yemeyin iki öğün yeter diyor insan öğünlerini sınırlayınca ne olur biliyormusun aklı hep bir sonraki öğünde olur ve tabi ki bunu takip eden kaçamaklar ortaya çıkar .

Evet karatay sağlıklı bir diyet sunuyor aslında ama henüz bu yasta kendini bu kadar kısıtlarsan ilerde bıkıp bıraktığın diyet sayılarıyla rekor kırarsın canım .

Benim sana önereceğim;

günde bir dilim peynir - hafta iki kez yumurta- günde iki kez orta boy meyve (mümkünse aynı olmasın )
sabah 2 dilim tam buğday yada çavdar (kepek kansızlık yapıyor ki piyasada saf kepek yok zaten)
porsiyonlarını abartmadan iki porsiyon sebze-iki kase çorba-avuç içi kadar et (yada 3 küçük balık yada bir büyük balık)
3 bardak süt yada ayran
öğlen okulda olduğun için en sağlıklısını seçmeye çalış (mesela kantinden tost alacağına kendin tost yap götür yada sandvich hazırla )
aralarda 1 meyve + 1 ayran yada 10 çiğ fındık yada badem +1 meyve tüketebilirsin 2,5 saatten sık yeme 4 saatten uzun aç kalmamaya çalışarak ve bunlara uyarak kendine liste yapabilirsin .
Bu benim tavsiyem çünkü listeni kendin uygun hale getirebilirsin yasaklar olmadan yani haftada bir sütlü tatlı yiyebilirsin hatta düzgün spor yaparsan duruma göre haftada ikiye bile çıkabilir.
aynen ben dukan yaptım ve allamı bir insan meyvayıda özlermi dedim yaa katı kuralları olan diyetler bu nedenle bana göre değil anladım .. Herşeyden ye ama azar azar mantığı tam benlik

canim mesaj sayisi konusunu biz bi donem tek tek saydik.herkesin nobetci oldugu gun vardi.haftalik sira yapiliyordu herkes gununde sayiyordu mesajlari.sonra degisti gunluk liste oluyordu herkes bir onceki gunun mesaj sayisini kendisi sayip gunluk o listeye ekliyordu.bunlar uygulanabilir yontemler bence.
Ceza konusunuda soyle yapiyorduk herkesin 10 puani vardi.5 mesajin altinda kalan,cuma bildirim yapmayan ceza aliyordu.biz belki soyle yapabiliriz 5 mesajin altinda kalan 1 ceza puani alir.cuma bildirim yapmayan 2 veya 3 ceza puani alir.sporu mesela haftada 3 veya 5 saat diyebiliriz belirledigimiz surenin altinda kalan 2 ceza puani alir.ceza puanlari 10 dan asagi dogru duser sifirlayan takimdan ayrilir.
Cezanin olmasi telafiyide gerektirir.bir ara soyle bir uygulama vardi ve katilim adina ciddi is goruyordu.en fazla mesaj yazan kisi gunun birincisi oluyordu.5 gun birinci olana +1 puan verilebilir.tabi birinci olan birinci ilan edildigi kaptanin mesajini copy paste yapip saklamakla yukumlu ve herhangi bir karisiklik aninda mesajlari gosterebilmeli.yoksa hakkini kaybeder.
Bunlar bence hem takim motivasyonunu arttirir hem de takimda herkesin vazifelendirilmesiyle aidiyet duygusu gelisir
puanlama ve cezalardan puan düşme kısmı mantıklı ama birici olma kısmı bana mantıklı gelmedi birinci olmak için arka arkaya otuz mesaj yazarım ozaman...

Ama herkese bir puan verip aldığı cezalar neticesinde puanından düşülebilir uygundur bunu size bırakıyorum geliştirin ve öneri olarak sunun bakalım kabul görecekmi takımda

diyetteyiz arkadaslarlada disari ciktik eyvahh masadaki herkeste inadina citi piti dunyayiyerim deyip kilo almayan sinir tipler ne yapiyoruz onlara hic aldirmadan onlar ne yiyoraa bizde yiyoruz ama nasil yaninda gelen patates cipsini yemiyoruz - tam porsiyon gelen yemegin yarisini bitiriyoruz ve yanina mumkunse salata ( oyle afilli salatalardan degil coban yada mevsim salata genelde disaridaki afilli salatalara bol bol sos ekleyerek saglikli olma kavramini yok ediyorlar) bol bol yiyoruz ee sonuc onlarda bizde doyduk ve kimsede israr etmek sizi iyice cigirindan cikarmak istemedi

diyelim ki yedikleri sey gercekten zararli hambyrger yada bol mayanozli ekmekli patatei bisiler yiyecekler hemen listeden en sagliklisini secip onu yiyorsunuz neden yemediginizi soranlara reflu baslangicinizin oldugunu boyle seylerin sizi mahvettigini gece boyunca midenizin agziniza geldigini anlatin gun icerisinde cogumuz isi geregi yalanlar soylerken kendi sagligimiz icin kuvuk pembe yalanlar emin olun ayip degil meden mi cunku ne hikmetse israrcilik bizim dogamiz var sagliksiz yemem deseniz ayy bi kereden ne cikar hatrim icin ye kelimleri pespese dokulur
katılıyorum ayrıca zorda kaldınız masum bişey yok yediniz hemen o yediğiniz şeyi yakmak için normalden fazla spor yapın.. Mesela yemekten sonra otobüs yada araba ile gideceğiniz yere yürüyün yada o gün içerisinde daha hareketli olun ki vucut onu depolamaya zaman kalmadan yaksın

bu arada tüp bebek tadavisine ciddi ciddi başladık hem karnımdan hem kolumdah iğne şeklinde ilaçlarımı almaya başlıyorum :18: Yaklaşık 10-12 gün sonra yumurtalar toplanacak sonrasındada yerleştirilecek sanırım bilemiyorum işte bildiğin at gözlüklü gibi gidip geliyorum bana tamamen yabancı konular çünkü...

kızlar yoklama mesajını alıntıladığınızda başında ve sonunda bulunan quote] li kısımları silmeniz gerekiyor ...

o yaptığın pek spor yerine geçmesede calori harcar ve hareket etmiş olursun hiç yoktan iyidir

canım evet yaşı küçük olanları pek davet etmiyorlar biraz da ergenlik döneminde diyet yapılmaması mantığı olsa gerek ama bence diyet değil sağlıklı beslenmeyi öğrenmek olmalı bizim başlığımızın konusu...

O diyetten bu diyete atlamak doğru değil öncelikle kendi yaşam biçimini yeme düzenini ortaya koyup nerelerde yanlışım var deyip o noktaları törpülemek gerek bence...

aynen ben dukan yaptım ve allamı bir insan meyvayıda özlermi dedim yaa katı kuralları olan diyetler bu nedenle bana göre değil anladım .. Herşeyden ye ama azar azar mantığı tam benlik

puanlama ve cezalardan puan düşme kısmı mantıklı ama birici olma kısmı bana mantıklı gelmedi birinci olmak için arka arkaya otuz mesaj yazarım ozaman...

Ama herkese bir puan verip aldığı cezalar neticesinde puanından düşülebilir uygundur bunu size bırakıyorum geliştirin ve öneri olarak sunun bakalım kabul görecekmi takımda

katılıyorum ayrıca zorda kaldınız masum bişey yok yediniz hemen o yediğiniz şeyi yakmak için normalden fazla spor yapın.. Mesela yemekten sonra otobüs yada araba ile gideceğiniz yere yürüyün yada o gün içerisinde daha hareketli olun ki vucut onu depolamaya zaman kalmadan yaksın

bu arada tüp bebek tadavisine ciddi ciddi başladık hem karnımdan hem kolumdah iğne şeklinde ilaçlarımı almaya başlıyorum :18: Yaklaşık 10-12 gün sonra yumurtalar toplanacak sonrasındada yerleştirilecek sanırım bilemiyorum işte bildiğin at gözlüklü gibi gidip geliyorum bana tamamen yabancı konular çünkü...

canım öncelikle hayırlı olsun inşallah gzel sonuçlar alırız tatlım
ipekyol cum çok güzel öneriler getirmişsin bu tarz bişeyler olabilir kaptanın dediği gibi bir de takımda herkese sorumluluğu artırmak amaçlı olarak belli görevler vermek gerekir diye düşünüyorum
öğlen 1 saat tempolu yürüyüşümü yaptım aslında 1,30 saat dolaştım aama aradaki duraklamaları saymayayım
öğlen yemek olartak da 1 küçük yoğurt alıp içine 2 tane galete 2 kaşık da müsli koydum acaip bir tat ama sağlıklı en azından ekmek arası değil :)

ben erigim i kaptan yardımcısı yapmak isterim .. Hem hevesli hem kolaşlıkla kapacaktır bu işi.. şayet benim işleler olumlu sonuçlanırsa kopukluklar yaşayabilirim burası ile..

ben erigim i kaptan yardımcısı yapmak isterim .. Hem hevesli hem kolaşlıkla kapacaktır bu işi.. şayet benim işleler olumlu sonuçlanırsa kopukluklar yaşayabilirim burası ile..

katılıyorum sana meltem cim eriğim konusunda gerçekten iyi bir seçim
bu konuda ne dersin eriğim?
bu arada biricik ve sevda dan ses yok hala dimi?
rabiş de heralde ev taşıyordur
dalinde takımı bırakmış heralde çok hevesli başlamıştı halbuki

Son düzenleme:
17 Eylül Salı Yoklama;

[TR]
[TD]***5.Takım ***
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug***
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M***
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erigim***BURDAAA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz***
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol51***
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight***
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yrmbraralk***BURDA
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bende burdayım arkdslar
önerilerınızı konusmalarınızı hepsını okudum
cook sagolun önerüler ıcın söz verıyorum bır daha dıyetten dıyete atlamıycam :D
bu dıyet okul olduguıcın tercıhım cunku zaten ıkı ogun ancabeslenebılıyorum
bu dıyetı benı skmadı ılk gunm oldugu halde cunku ekmek dısında her sey var seker ıhtıyacımıda gunkurusu acayıp guzel karsıladı masslallaaahh
hepınızı cok sevıyorum cok optum dersaneye kosuyorummmmmmmmmmmmmm

17.09.2013 salı
sabah
6 gunkurusu
1 çb kavrulmamıs fındık fıstık cekırdek
4 parca peynır
7 zeytın
1 haslanmıs ymurta
domates
salatalık

aksam
yarım tabak yesıl fasulye
1 kaseyle salata
1 kase yogurt
2 kasık bulgr:56:

katılıyorum sana meltem cim eriğim konusunda gerçekten iyi bir seçim
bu konuda ne dersin eriğim?
bu arada biricik ve sevda dan ses yok hala dimi?
rabiş de heralde ev taşıyordur
dalinde takımı bırakmış heralde çok hevesli başlamıştı halbuki
dalin konusu süpriz olmadı bana şahnur... seni bilemicem ama şaşırmadım ..

biricik haftalardır yokki cumadan cumaya burada malesef

17 Eylül Salı Yoklama;
[TR]
[TD]***5.Takım ***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erigim***BURDAAA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol51***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight***BURDA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yrmbraralk***BURDA[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bende burdayım arkdslar
önerilerınızı konusmalarınızı hepsını okudum
cook sagolun önerüler ıcın söz verıyorum bır daha dıyetten dıyete atlamıycam :D
bu dıyet okul olduguıcın tercıhım cunku zaten ıkı ogun ancabeslenebılıyorum
bu dıyetı benı skmadı ılk gunm oldugu halde cunku ekmek dısında her sey var seker ıhtıyacımıda gunkurusu acayıp guzel karsıladı masslallaaahh
hepınızı cok sevıyorum cok optum dersaneye kosuyorummmmmmmmmmmmmm

karatay dukana göre bir nebze iyi ben dukanda çok zorlanmıştım ...
Jujum insallah hayirlisiyla yirmi yirmibes gun sonra bebek haberlerini alacagiz oyle mi :)
inşallah canım iğnelerime bugün başlıyorum

17 Eylül Salı Yoklama;

[TR]
[TD]***5.Takım ***
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug***
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M***
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erigim*** BURDAAA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz***BURDAAA

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol51***
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight***BURDAAA

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yrmbraralk***BURDA
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım yoklamayı alırken aceleden beni ve birseni unutmuşsun ekledik onları da

Jujum cok tesekkur ederim fikrin icin insallah senin islerin olumlu sonuclanir ama sen yine aramizda olursun ben her daim yardimci olurum fakat biliyorsun bende cocuk dusunuyorum ve ayni sekteye bende ugrarsam ust uste geliriz bir diger konuda sen olmadiginda liste hazirlayip yayinlamak listeleri hazirlarim ama telden girdigim icin baska alanda paylasim yapmam zor oluyor ki ben hamile kalsamda burayi birakmayacagim yokda ipin ucu kacar bilemedim simdi sana ne desem ki.

Igneler siskinlik yapiyor kilo sanip motelini bozma arkadasimin siskinligi hamile kalinca inmisti rabbim gobisleri nebis yapsin aminnn

dalin konusu süpriz olmadı bana şahnur... seni bilemicem ama şaşırmadım ..

biricik haftalardır yokki cumadan cumaya burada malesef

karatay dukana göre bir nebze iyi ben dukanda çok zorlanmıştım ...

inşallah canım iğnelerime bugün başlıyorum

canım bende açıkcası gitmesine şaşırmadım ama bir takım kurmak sen söylemiştin bu sorumluluğu alabilecekmisin diye takımdaki arkadaşlara yazık oldu yaa

biricikde öyle sanırım iyice sona yaklaştı diye bıraktı burayı ihmal ediyor:26::26: maalesef sevda da çok nadir uğruyor valla sen dr dan geldin gene burdasın ben o koşturmacanın arasında bi şekilde burda olduğumu belirtiyorumm

haa bu arada senin bu tedavin ne kadar sürecek jujum eriğimin dediği gibi 1 ay içinde alabilecekmiyiz güzel haberi sen bu 1 ay izinli mi olacaksın? bi de regli olunca gidecem demiştin regli mi oldun?

jujum cok tesekkur ederim fikrin icin insallah senin islerin olumlu sonuclanir ama sen yine aramizda olursun ben her daim yardimci olurum fakat biliyorsun bende cocuk dusunuyorum ve ayni sekteye bende ugrarsam ust uste geliriz bir diger konuda sen olmadiginda liste hazirlayip yayinlamak listeleri hazirlarim ama telden girdigim icin baska alanda paylasim yapmam zor oluyor ki ben hamile kalsamda burayi birakmayacagim yokda ipin ucu kacar bilemedim simdi sana ne desem ki.

ıgneler siskinlik yapiyor kilo sanip motelini bozma arkadasimin siskinligi hamile kalinca inmisti rabbim gobisleri nebis yapsin aminnn
evet birde o udurum var dimi.. Tmm canım zaten ben yine buralardayım ama benim olamama durumumda listelerin aksamadan eklenmesi için birden fazla kişinin bu işi bilmesi gerekiyor

evet birde o udurum var dimi.. Tmm canım zaten ben yine buralardayım ama benim olamama durumumda listelerin aksamadan eklenmesi için birden fazla kişinin bu işi bilmesi gerekiyor

Ben elimden geleni yaparim canim listeri hazirlama konusundada bi yolunu buluruz merak etme burda olmadiginda .aksam eklemekte sorun yok sadece su kardes takima eklemekte sorun var onuda hallederiz bi sekilde yapariz hem biz takimiz amaci bu elele verdim mi hersey olur

Ben elimden geleni yaparim canim listeri hazirlama konusundada bi yolunu buluruz merak etme burda olmadiginda .aksam eklemekte sorun yok sadece su kardes takima eklemekte sorun var onuda hallederiz bi sekilde yapariz hem biz takimiz amaci bu elele verdim mi hersey olur

jujum takım kurallarımızda son bildirim saati 14,00 görünüyor ya biz onu 12 veya 11 e çekelim o zaman daha iyi olur diye düşünüyorum şimdilerde corni yok sen gidecek olursan ben ve eriğim var ama takımlar genelde öğlene kadar faal bi aksilik olmasın diye bildirim saatimizi öne çekelim biraz bi de şu kuralları falan düzenleyip ona göre püsküüt ten rica edelim ilk sayfaya eklesin

bende zaten elimden geldiğince burada olacağım da işte olaki cuma ganleri adana gidebilirim diye şimdiden birden fazla kişinin bu işi öğrenmesini istiyorum ki diğer takımların yaşadığı sıkıntıyı yaşamayalım

jujum takım kurallarımızda son bildirim saati 14,00 görünüyor ya biz onu 12 veya 11 e çekelim o zaman daha iyi olur diye düşünüyorum şimdilerde corni yok sen gidecek olursan ben ve eriğim var ama takımlar genelde öğlene kadar faal bi aksilik olmasın diye bildirim saatimizi öne çekelim biraz bi de şu kuralları falan düzenleyip ona göre püsküüt ten rica edelim ilk sayfaya eklesin
şahnur o bize bağlı istersek bildirimleri perşembe gününden yapabiliriz.. herkes perşembeden perşembeye tartılır ve perşembe günü istediği saatte bildirir cuma günü de liste hazırlanır yollanır .. bu bize bağlı kuralları değiştirmeye gerek yok bence

Valla super olur persembe olursa cunku bir gun onceden herseyi hallederiz cumada stres yapmamis iluruz evden aksam herseyi hazirlarim sende kontrol edersin zaten sahnur meltemde bebis islerini rahat rahat halleder . Ben bu ayda nanay bata dort bes gun var sabah leke gelmisti devam etmwdi ama bakalim

Valla super olur persembe olursa cunku bir gun onceden herseyi hallederiz cumada stres yapmamis iluruz evden aksam herseyi hazirlarim sende kontrol edersin zaten sahnur meltemde bebis islerini rahat rahat halleder . Ben bu ayda nanay bata dort bes gun var sabah leke gelmisti devam etmwdi ama bakalim
oylama yapalım perşembe bildirimi çoğunluk kabul ederse neden olmasın ha birgün önce ha birgün sonra....

bu arada kapana takmamaya çalış eriğim beyinde bitiyor bazen bu gibi şeyler bende her ay regli döneminde gerilirdim leke geldimidiye wc ye gitmek bile istemezdim

oylama yapalım perşembe bildirimi çoğunluk kabul ederse neden olmasın ha birgün önce ha birgün sonra....

bu arada kapana takmamaya çalış eriğim beyinde bitiyor bazen bu gibi şeyler bende her ay regli döneminde gerilirdim leke geldimidiye wc ye gitmek bile istemezdim

Aynen ya ben pek takmiyorum artim kocam ahin ortasinda tutturuyo kan testi yaptiralim diye :9: veren rabbim yine verir diyorum ben

Benim oyum persembe aksam sekizden sonra da ben liste haline getiririm ok denirse

Back
X