Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dagyolu daha once burda baslamis ve paylasim ywteraizliginden bildirim yapmadigindan dizkalifiye olmustun. Su kurallara bi bakalim
tamam canım geçmişe baktım bende senin yazdığından sonra
tabi menu paylaşimi günlük yaparım
ben hangi gurup tu tam hatırlayamıyorum ama bakayım guruba girdim ama yedek olarak iki haftalık süreç vardı heralde ben onu dolduramadım
dagyolu daha önceki mesajları araştırıp okudum eriğimin mesajıdan sonra tyam listeye girme aşamasında ortadan kaybolmuşsun hiç bişr sebeb bildirmeden o yüzden diskalifiye olmamışsın listelere girmediğinden dolayı ama takım listesine girebilmen için deneme sürecinden geçmen lazım canım

merhabalarrr benide bu gruba kabul ettiğiniz için size çok teşekkür ederim paylaşımda bulunucam elimden geldiince 92.3 kg ile başladım bayrama kadar ne verebilirsem artık :)
01.10.2013 p.tesi başlangıç kilo:92.3
sabah:1 bardak süt
yarım çay bardağı ceviz
avuç içi peynir
1 haşlanmış yumurta
salatalık domates
ara:yok
öğle:1 kase mercimek çorba
1 tabak çoban salata
1 dilim ekmek
1 kase yoğrut
ara:10 fıstık
akşam: 1 kase yoğurt
1 kepçe şehriye çorba
4 ceviz
4 yk pazı
arkadaşlarım bu arada ben bebk düşünüyorum bunun için sabah ve akşam aç karnıma arı sütü polen bal 1 tatlı kaşığı içiyorum inannın iştahımı dahada kapattı bu polen üper oldu ben karatay yapıytorum dedim ama iş yeri yemeklerime göre ayarlayacam kendimi deiğiniz gibi tabikide sağlıklı beslenme amaç hepinize başarışlar diliyorum bol bol kilo vermeler dilerimm :16::16::16::16::16::16:

bu arada su :2 lt tükettim spor yapmadım

yakamozz hoşgeldin kaç yaşındasın hedef kilon kaç canım diyeti kendi kafana göre mi yoksa diyetisyen eşliğinde mi yapıyorsun?

merhabalarrr benide bu gruba kabul ettiğiniz için size çok teşekkür ederim paylaşımda bulunucam elimden geldiince 92.3 kg ile başladım bayrama kadar ne verebilirsem artık :)
01.10.2013 p.tesi başlangıç kilo:92.3
sabah:1 bardak süt
yarım çay bardağı ceviz
avuç içi peynir
1 haşlanmış yumurta
salatalık domates
ara:yok
öğle:1 kase mercimek çorba
1 tabak çoban salata
1 dilim ekmek
1 kase yoğrut
ara:10 fıstık
akşam: 1 kase yoğurt
1 kepçe şehriye çorba
4 ceviz
4 yk pazı
arkadaşlarım bu arada ben bebk düşünüyorum bunun için sabah ve akşam aç karnıma arı sütü polen bal 1 tatlı kaşığı içiyorum inannın iştahımı dahada kapattı bu polen üper oldu ben karatay yapıytorum dedim ama iş yeri yemeklerime göre ayarlayacam kendimi deiğiniz gibi tabikide sağlıklı beslenme amaç hepinize başarışlar diliyorum bol bol kilo vermeler dilerimm :16::16::16::16::16::16:

bu arada su :2 lt tükettim spor yapmadım

Merhaba yakamoz.canim menun sankii birazcik kalabalik olmus

Haber vermeden, geçerli bir neden ileri sürmeden yarışmadan ayrılan yarışmacılar, bir daha yarışamazlar. Dolayısı ile konuyla ilgili bilgi paylaşımı esastır. Başvuru topiğinde, bu tanıma uyan arkadaşlarımızı gördüğümüzde gerekli uyarıları yazalım.
ben haber vermiştim taşinacağimizi bu yüzden kusura bakmayın diye elimde olmayan sebeplerden dolayı diye
int çok geç bağlandı ve guruba yazamadım yani benim mazeretim var değilmi ya korktum hadi bana birşey söyleyin toplight

merhaba tubacım hoşbuldum evet bebek düşünüyoum vermiştim ne güzel 7 kilo aldım geri çok çabuk verebiliyorum allahtan eşimd ebenim sorun var onun için şu anda tedavi aşamasındayız erkek kısırlığı bölümünü araştırdım çok faydalı bilgilere ulaştım bitkisel kürler başllar ilaçlar ne varsa deniyoruz iki üç ay deniyecez bakalım olmazsa yapıcaz tüp bebek

Aynen bende tedavi olucam. Tahlil sonuçlarımı bekliyom. Sonrasında bakcaz bakalım ne olcak :)
Hayırlısı Allahtan. Rabbim iyi yerlere yönlendirsin, iyi doktorlarla karşılaştırsın.
Ama şimdi kiloları verme vakti. gitcek bu kilolar :)

dagyolu daha önceki mesajları araştırıp okudum eriğimin mesajıdan sonra tyam listeye girme aşamasında ortadan kaybolmuşsun hiç bişr sebeb bildirmeden o yüzden diskalifiye olmamışsın listelere girmediğinden dolayı ama takım listesine girebilmen için deneme sürecinden geçmen lazım canım

yakamozz hoşgeldin kaç yaşındasın hedef kilon kaç canım diyeti kendi kafana göre mi yoksa diyetisyen eşliğinde mi yapıyorsun?

Merhaba yakamoz.canim menun sankii birazcik kalabalik olmus

hoşbuldum yaşım 32 kilom 92.3 le başladım dün kafama göre birazda nkaratay karışımı bieşy yapıcam kitap siparişi verdim gelicek bikaçgüne kadar boyum 1.78 bu arada daha önce 28 kg vermiş ve diyet k0onusunda baya tecrübelerim var ama gel gelelim yemek yemeği çok sevdiğim için bunlar geldi hep başıma :52::52::52::52: irade destek ve motivasyon istikrar bu konuda çok önemli

Zargarpur hoşbuldum canımmmmm

01/10/2013-salı

sabah(06:30)
4 adet hoşbeş
1 fincan kahve şekersiz

ara(10:00)

1 adet orta boy muz

Öğle(12:30)
1 dilim ekmek
1 dilim az yağlı peynir
domates-salatalık
5 zeytin

Ara(16:00)
1 mandalina
3 adet light bisküvi

Akşam(19:00)

1 kase mantar çorbası
5 yk yağsız kavrulmuş kabak yoğurtlu

su: 2 lt
spor: 30 dk dans
bitki çayı: mate çayı+ kayısı çayı

yarın için yemekler yapıldı şimdi duş zamanı

Kahvaltı olmamışşşşş!!!!
Digerleri güzel

bende yazcam ne yediysem :)

sabah 1 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir
ara 1 fincan şekersiz kahve
öğlen 1 kepçe mercimek çorbası, 1 dilim ekmek, 3 kaşık erişte pilavı, 1 bardak ayran
akşam 1 adet patatesten yapılan kızartma, 2 dilim ekmek :(
son atıştırma yarım armut, 2 adet yulaflı bisküvi

Akşam kötü.spor,su ,yeşil çay???

Aynen bende tedavi olucam. Tahlil sonuçlarımı bekliyom. Sonrasında bakcaz bakalım ne olcak :)
Hayırlısı Allahtan. Rabbim iyi yerlere yönlendirsin, iyi doktorlarla karşılaştırsın.
Ama şimdi kiloları verme vakti. gitcek bu kilolar :)

gitçek evet tubacım gitmedli spor pey yapamıyorum benim daha önceden çok diyet denemerlim diyetisyen denemelerim oldu ama 28 kg kadar verdim ama aldım sonra artık sağlıklı beslenme şeklince başlayacağım oalya diyet kelimesi insanı sıkıyor sanki bir zaman zarfında yapman gerekiyor ve diyeti bırakınca saldırıyorsun yemeye resmen ben bunu yaşamak istemiyorum artık kalıcı olmasını istiyorum .
arı sütü bal polene sende başla istersen tubacım yan etkisi yok hiçbişekilde dahda kolaylaştırıyormuş hamile kalmayı ama doğru yerden almak lazım

çok şükür sevindim ya sağol toplightcım seni uğraştırdım kusuruma bakma ya ben bu aralar çok yoğunum taşiniyoruz filan dediğimi hatırlıyorum çünkü üzülmüştüm yazamadığımdan neyse atlattım şimdi bu deneme sürecinden geçmem gerekiyor 2 haftalık tı
inş ben böyle kuralları seviyorum başarı ciddi gayretten geçer

Gunaydin arkadaslar

aksam kizimi.derse.goturdum spor yapamadim :((((( ama kizim dersteyken esimle baya bi gezdik

Dunki menum

sabah. 3kasik kornfleks.sutlu ve 1tane yeni dunya (hurma-cennet elmasi vb)

Ara 1dilim kk emek domat zeytin

ogle. yarim kase pilav ustu et sote 4 sarma 1 cok monik diliklm borek 3kasik kizarrma

ara 1cay bardagi sulu kahve

aksam. yarim dilim ev yapimi kek

oglen cok oldu:(((((

su tamam. yesil cay icemedim bugun teladi edilecek

Şakamı buuuu:(((((

Iyilik ELHAMDULİLLAH .diyete basladım.aç gibiyim biraz.
Alışırım İNŞAALLAH
zargar cım dur bakalım bismillah hemen aç gibiyim deme sen dün ki menünü paylaşmışmıydın canım
eğer çok aç hissediyorsan ara öğünlerinde bişeyler yiyebilirsin ben de biraz yürüş yapmaya çalışacağım hava çok rüzgarlı ama artık ne kadar yürüyebilirsem

Günaydın kızlar
Dün akşam 1 saat karışık hareketler yaptım. Kol bacak yanlar mekik bisiklet ne ararsan :)
Sabah kalktığımda tartıldım 72,9 :)
ay şok oldum valla :)
sporun faydası valla.

Sabha kalktım suyumu içip servise bindim
domates peynir sıkıştırdım ekmeğe. İşyerinde yedim şimdi bi bitki çayı içeyim hemen erisin :)

Siz ne sporlar yaptınız akşam ?

Tebrik ederim cnm.AZİMLİSİN ZATEN.bol bol kilolar gidecek İNŞAALLAH

zargar cım dur bakalım bismillah hemen aç gibiyim deme sen dün ki menünü paylaşmışmıydın canım
eğer çok aç hissediyorsan ara öğünlerinde bişeyler yiyebilirsin ben de biraz yürüş yapmaya çalışacağım hava çok rüzgarlı ama artık ne kadar yürüyebilirsem

Dün diyetde değildim ki.bugun basladım.iyisi mi gidip 1 kase yoğurt içeyim .aslında ara yemeden zayıflarım ama.alışana kadar mecbur

Kızlar şimdi yemekhaneye giitm kendime kocaman bir bardak su doldurdum. Yemekte ne var diye baktım;

Cacık
Çorba
Bulgur pilavı
Patlıcan yemeği musakka gibi bişiy

Ne yiyem ya bilemedim ?? Yardım bekliyorum....

bence patlıcana hiç dokunma 5 yk bulgur pilavı 1 kase cacık 1 kase çorba uygun bir menü olur

Back
X