- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #97.901
tamam canım geçmişe baktım bende senin yazdığından sonraDagyolu daha once burda baslamis ve paylasim ywteraizliginden bildirim yapmadigindan dizkalifiye olmustun. Su kurallara bi bakalim
dagyolu daha önceki mesajları araştırıp okudum eriğimin mesajıdan sonra tyam listeye girme aşamasında ortadan kaybolmuşsun hiç bişr sebeb bildirmeden o yüzden diskalifiye olmamışsın listelere girmediğinden dolayı ama takım listesine girebilmen için deneme sürecinden geçmen lazım canımtabi menu paylaşimi günlük yaparım
ben hangi gurup tu tam hatırlayamıyorum ama bakayım guruba girdim ama yedek olarak iki haftalık süreç vardı heralde ben onu dolduramadım
merhabalarrr benide bu gruba kabul ettiğiniz için size çok teşekkür ederim paylaşımda bulunucam elimden geldiince 92.3 kg ile başladım bayrama kadar ne verebilirsem artık :)
01.10.2013 p.tesi başlangıç kilo:92.3
sabah:1 bardak süt
yarım çay bardağı ceviz
avuç içi peynir
1 haşlanmış yumurta
salatalık domates
ara:yok
öğle:1 kase mercimek çorba
1 tabak çoban salata
1 dilim ekmek
1 kase yoğrut
ara:10 fıstık
akşam: 1 kase yoğurt
1 kepçe şehriye çorba
4 ceviz
4 yk pazı
arkadaşlarım bu arada ben bebk düşünüyorum bunun için sabah ve akşam aç karnıma arı sütü polen bal 1 tatlı kaşığı içiyorum inannın iştahımı dahada kapattı bu polen üper oldu ben karatay yapıytorum dedim ama iş yeri yemeklerime göre ayarlayacam kendimi deiğiniz gibi tabikide sağlıklı beslenme amaç hepinize başarışlar diliyorum bol bol kilo vermeler dilerimm
bu arada su :2 lt tükettim spor yapmadım
yakamozz hoşgeldin kaç yaşındasın hedef kilon kaç canım diyeti kendi kafana göre mi yoksa diyetisyen eşliğinde mi yapıyorsun?