Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah (06:30)
2 dilim light etimek
1 corba kasigi labne
1 tatli kasigi bal

Ara (09:00)
1 fincan kahve
1 light biskuvi

Ogle (12:00)
1 kepceden az mercimek çorbası
4 yk haslanmis sossuz makarna
3 yk y.yagli yogurt

toplight cim tamam canım gün sonunda yazıcam ne yediğimi ne içtiğimi ama ben yeşil çay içmiyorum içemiyorum sevmiyorum poruda haftada 3 güğn yapmayı planlıyorum lesleide olab,ilir bu yaptığım aktiviteleri yazıcam yapmadıklarımıda yapmadım diye yazıcam

VALLA BEN BELLİ BİR SÜRE KİLO VERDİKTEN SONRA BAŞLAYACAM PORA ARADA YÜRÜÜŞ YAPICAM TABİKİDE YAZARIM ONUDA YAPAMAZSAMDA LESLEİ YAPICAM HAFTANIN 3 GÜNÜ SPOR YAPSAKTA yediyor zaten kusura bakmayın büyük harfle yazmışım :D
Yakamoz sen bi yerden destek aliyormusun cunku belli kilonun ustundeki insanlar once diyetle bes kg felan verdikten sonra spora baslamali bunu biliyorsun cunku vucuttaki yagi spor kasa cevirir ve yuksek kilodaki yaglanmalar ic organlarin cevresindedir once temizlik icin spor sinra onerilir

Yakamoz sen bi yerden destek aliyormusun cunku belli kilonun ustundeki insanlar once diyetle bes kg felan verdikten sonra spora baslamali bunu biliyorsun cunku vucuttaki yagi spor kasa cevirir ve yuksek kilodaki yaglanmalar ic organlarin cevresindedir once temizlik icin spor sinra onerilir

VALLA ERİĞİM DAHA ÖNCEDEN ÇOK DESTEK ALDIM çok kilolar verdim temmuz ayında 84.3 kg dım ramazanda aldım kiloları geri :50::50::50::50:

toplight cim tamam canım gün sonunda yazıcam ne yediğimi ne içtiğimi ama ben yeşil çay içmiyorum içemiyorum sevmiyorum poruda haftada 3 güğn yapmayı planlıyorum lesleide olab,ilir bu yaptığım aktiviteleri yazıcam yapmadıklarımıda yapmadım diye yazıcam

canım spor tamam daha sonra başlayacaksın ama bu süreçte asansör kullanmayı unutacaksın mümkünse 1 durak önce inip yürüyeceksin bunları yapmaya çalış sadece hareketini artır spora başlama ilk başta o zaman biraz kilo verdikten sonra başlarsın

canım spor tamam daha sonra başlayacaksın ama bu süreçte asansör kullanmayı unutacaksın mümkünse 1 durak önce inip yürüyeceksin bunları yapmaya çalış sadece hareketini artır spora başlama ilk başta o zaman biraz kilo verdikten sonra başlarsın

onları yapıyorum o şekilde dikkat ediyorum annemde arada akşamları yürüyüşe çıkarken benide alıyor 50 dk falan yürüyorum allahtan boyum uzun yoksa yuvarla beni kim tutarrrrr :D

Son düzenleme:
:46::46::46: bravo şekerim kaç dakika yaptın?

25 dk.5 dakika da artırıp bu şekilde devam edicem İNŞAALLAH.extra kalça hareketleri yapmıycam.bu hareketlerin sayısını uzatıcam.inanin super hareketler.önce 5 dk ısıtıyor.sonra kalça,gögüs,karın,bacak,bel.her seyi kapsıyor.en sonda da ip atlama .malesef apartmanda oldugum için biraz zor

E.saraç haraketleri yaptım( içinde squat da var,twister da)her sey
Ardından kalça haraketleri.terledimm
iyi olmuş terlemişsin
Çok kötü oldum.kusucak gibiyim.

ama neden ne oldu ? bu arada 20 dk yaptığını söylemişsin evdesin sanırım o yüzden biraz ısınma yapıp bunu en az 30-35 dk ya çıkarırsan daha iyi olur aklında olsun

Yeni uyler kurallari az cok biliyorsunuz ;

hepiniz deneme surecindesiniz persembe gunu bildirecegimiz birkac kisi bu hafta listeye girebilir ama bazilariniz bugun basladi dieyete onlarin listeye girmesi haftaya olacak tabi ki duzenli paylasim sartiyla

Kilo veremeyen alan ceza aliyor eski mesajlarda var listeleri yorumlamak ve tablolamak ona ait

Yarin sabahtan cuma saat 11 e kadar bildirim vaktiniz var ama baya kalabalik olduk cumsa saat 11 de bitmis olmasi lazim ki yayinlayalim bu yuzden sabahtan herkez bildirurse sevinirim

Bu hafta takimimizdan birincilik bekliyoruz hepinizin uzerine dusenden fazlasini yapacaginiza eminim

Bebek dusunenler var aramizda bende dahil saglikli birer anne olmaniz dilegiyle

Yarın sabahmı tartılcaz cuma sabahımı tartılıp yazcaz?

zargar şu ana kadar ne yedin yoğrttan başka bi yazarmısın canım

Kahvalti:

1 patates(hipoglisemi sebebiyle her gun ackarnina yiyorum.sekerin ani oynamalarini onlemesi icin)

Kk kadar peynir
1/2 dilim beyaz ekmek( bu gunluk:(
1dilim salatalik,1 dilim domates

Ara:
1 elma

Ogle:
2 kepce yesil mercimek corbasi
1 dilim ekmek
1 armut
Kucuk salkim uzum

Ara
Yoğurt