Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yazın kurutup sakladığım kiraz saplarımı çıkardım.yeşil çay ,kiraz sapı,rezene,kimyonlu harika çayımı demledim,tarçın,zencefil de koyucam içerken.İNŞAALLAH

25 dk.5 dakika da artırıp bu şekilde devam edicem İNŞAALLAH.extra kalça hareketleri yapmıycam.bu hareketlerin sayısını uzatıcam.inanin super hareketler.önce 5 dk ısıtıyor.sonra kalça,gögüs,karın,bacak,bel.her seyi kapsıyor.en sonda da ip atlama .malesef apartmanda oldugum için biraz zor

Heryeri çalıştırması çok güzelmiş. Bu arada acık dinlen kötü oldun herhalde.
Nefes çok önemli sporda yoksa yanmaz yağların. Hareketi yaparken nefes al normal pozisyona dönerken nefes ver .
Böyle daha çok yağ yakarsın. Birde yanma başlayınca en az 5 sayman lazım. Böyle erir yağlar. Dikkatli spor yap canım.

Heryeri çalıştırması çok güzelmiş. Bu arada acık dinlen kötü oldun herhalde.
Nefes çok önemli sporda yoksa yanmaz yağların. Hareketi yaparken nefes al normal pozisyona dönerken nefes ver .
Böyle daha çok yağ yakarsın. Birde yanma başlayınca en az 5 sayman lazım. Böyle erir yağlar. Dikkatli spor yap canım.

Evet bugun doğru nefes almadım.esim de geldi uyardı,bu şekilde boşa yoruluyorsun diye.ondan sonra düzelttim biraz

Kahvalti:

1 patates(hipoglisemi sebebiyle her gun ackarnina yiyorum.sekerin ani oynamalarini onlemesi icin)

Kk kadar peynir
1/2 dilim beyaz ekmek( bu gunluk:(
1dilim salatalik,1 dilim domates

Ara:
1 elma

Ogle:
2 kepce yesil mercimek corbasi
1 dilim ekmek
1 armut
Kucuk salkim uzum

Ara
Yoğurt

meyve dokunmuş olmasın zargarcım o kan şekirini yükseltmesin yemekten hemen sonra yeme itersen meyvelerini ara öğün şeklinde yaparsan daha sağlıklı olur

Evet bugun doğru nefes almadım.esim de geldi uyardı,bu şekilde boşa yoruluyorsun diye.ondan sonra düzelttim biraz

Aynen boşuna terlersin , nefes çok önemli sporda. Normal yürüyüş yaparken bile nefes çok önemli. Yoksa bi işe yaramaz.
Yağ hücrelerine oksijen gidip yakması lazım. Ok ;)

Yarın sabahmı tartılcaz cuma sabahımı tartılıp yazcaz?
cuma sabahı tarılın siz çünkü daha yeni takıma gireceksiniz cumaya kadar accık daha kilo verin

meyve dokunmuş olmasın zargarcım o kan şekirini yükseltmesin yemekten hemen sonra yeme itersen meyvelerini ara öğün şeklinde yaparsan daha sağlıklı olur

zargar cım yakamoz un dediği gibi hipoglisemi varsa meyve dokunmuş olabilir hipoglisemi için nasıl beslenmen gerekiyor bi de sabah ki patatesi haşlanmış mı yiyorsun nasıl oluyor?

Aynen ara olarak yoğurt yemişin yoğurdu yemekte yiyip meyveleri araya alırsan çok güzel olur :)
Ayrıca üzümün şeker oranı yüksek bildiğim kadarıyla az yemen lazım. Şeker probleminde varsa etkilemiş olabilir.

cuma sabahı tarılın siz çünkü daha yeni takıma gireceksiniz cumaya kadar accık daha kilo verin

zargar cım yakamoz un dediği gibi hipoglisemi varsa meyve dokunmuş olabilir hipoglisemi için nasıl beslenmen gerekiyor bi de sabah ki patatesi haşlanmış mı yiyorsun nasıl oluyor?

Aslında ara yemek istemediğimçin meyveyi öğüne sıkıştırıyorum.ama haklısınız.en iyisi meyveyi ara yapmak.evet canım haşlanmış.çook faydalı oldu.tesekkürler saraçoğluuuu

Dediğim gibi eskiden bir topikim vardı ,sonra bıktım.liderlikden aslında.zor.tek basıma da yaparım dedım.ama olmuyoor.gecen yaz 70 dim 63 oldum.sonra bir yılda geri iade.

Yeni uyler kurallari az cok biliyorsunuz ;

hepiniz deneme surecindesiniz persembe gunu bildirecegimiz birkac kisi bu hafta listeye girebilir ama bazilariniz bugun basladi dieyete onlarin listeye girmesi haftaya olacak tabi ki duzenli paylasim sartiyla

Kilo veremeyen alan ceza aliyor eski mesajlarda var listeleri yorumlamak ve tablolamak ona ait

Yarin sabahtan cuma saat 11 e kadar bildirim vaktiniz var ama baya kalabalik olduk cumsa saat 11 de bitmis olmasi lazim ki yayinlayalim bu yuzden sabahtan herkez bildirurse sevinirim

Bu hafta takimimizdan birincilik bekliyoruz hepinizin uzerine dusenden fazlasini yapacaginiza eminim

Bebek dusunenler var aramizda bende dahil saglikli birer anne olmaniz dilegiyle

canım ben başlarken tartıldım 92.3 birde cuma sabah tartılcaz değilmi şu anda stajer öğrenciyiz biz :16::16::16::16::16:

Back
X