- 25 Nisan 2013
- 1.455
- 2.398
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #98.281
Saat 11 .nerde herkesss
burdayızzzz!!!!!!!!!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saat 11 .nerde herkesss
canım işi biraz erteledim şimdi 11 e kadar bekleyelim dediğin gibi dagyoluna 2. şansı vermiştik ama şu ana kadar iyi kullanamadı
11 de son bildirimler yapılsın
şebnemden hiç haber yok, maymunarmutun sadece menü paylaşımı var arada onun dışında paylaşımı yok ipekyol un mazereti önemli o yüzden onun paylaşım yapamaması sorun değil
onun dışında diğer arkadaşlardan bu hafta sadece en fazla kilo verenleri alacağız
yeni gelen çaylak arkadaşlarımız (bu terim çok hoşuma gitti tugba o yüzden diyorum kızma ) normal olarak takımlar 12 kişiden oluşuyor 15 kişiye kadar diğer takımlarında onayı alınark artırılabiliyor o yüzden bu hafta takımdan bir arkadaşımız kendi isteği ile ayrılıyor geriye 13 kişi kalıyoruz duruma göre yeni düzenlemeler yapılacak hadi bakalım
dünki menum
Sabah çok az peynir biraz haşlanmış et çok az ekmek 2 -3 kaşık pekmez
Öğlen lavaş içinde tavuk döner yarım kase sütlaç fırında karnı bahar 1 muz
Ara biraz kuru meyve spor 15 dk yürüyüş
biriciğim senden uzun süredir ses çıkmayınca gecen hafta seni izinli yazdık durumun düzeldi mi nete düzenli girebilecekmisin? izinli olduğun için 2 hafta bildirimde bulunamıyorsun o yüzden bu hafta listede yoksun ama paylaşımların iyi olursa haftaya listeye girersin canım tekrardanhepinizden çoookkk özür diliyorum öncelikle
nerdeyse 1 aydır doğru düzgün evde değilim gelmemle annemlere geri dönmem bir oldu ev aradım onlar için buldum taşıdık evlerini sonra hac hazırlıkları gelen misafirler ve dün itibariyle hac için yola çıktılar eve geldiğimde yorgunluktan bitmiştim haber veremedim taşındıkları için net yoktu listedemiyim değilmiyim bilmiyorum ama kilom 61
kızlar nizama girmem biraz zaman alabilir kusura bakmayın telefi edecem inş benim kilom 66
kızlar nizama girmem biraz zaman alabilir kusura bakmayın telefi edecem inş benim kilom 66
yok başlangıç kilom 74 tü yani diyete başladığım kilo sonra 66 düştüm uzun zaman aldı çizelgemde de görünüyor bir yanlişlık oldu herhaldebu arada bize bildirdiğin kiloda bir gariplik var dağyolu bu hafta başı 74 demiştin 4 günde 66 kiloya düşmen pek mantıklı gelmedi bana tekrar bakarmısın?
yok başlangıç kilom 74 tü yani diyete başladığım kilo sonra 66 düştüm uzun zaman aldı çizelgemde de görünüyor bir yanlişlık oldu herhalde
ya inanın çok yogunum bir düzene giremedim ki sohbette edeyim ama düzelecek bu durumDağyolu sen eskiden çok disiplinliydin.sohpet etmeyi de severdin
tamam canım anladım o zamanda 66 diydi yine öyle yazdiğimi hatırlıyorumdiyete başladığın değil buraya ilk yazmaya başladığın kilo önemli bu hafta sen salı mı? çarşamba mı yazmıştın ilk o günki kilo lazım bize
tamam canım anladım o zamanda 66 diydi yine öyle yazdiğimi hatırlıyorum