- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #98.301
Liste kardes takima tasindi
oklerse paylasim alanina tasinacak 1.22 ile de dereceye girelim artik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biricik canim seni gecen hafta izne ayirdin malum iki haftadan once listelere giremezssin katilim saglar ve kilo olarak telafini yaparsan haftaya tekrar girebilirsin iki haftalik surecte bitmis olur .
Dagyolu maleaef daha oncedende ozel islerinden dolayi takimi bosverdi n simdide kolay adapte olamadim diyorsun olmaz bu hafta listelere giremedin biran once ceki duzen vermezsen bu is yurumez herkesten cok senin cabalaman gerekirdi ikinci sansti bu sana
tamam erigim haklısınız bu hafta düzene girecek inş siz boşuna meşgul etmiş olmayacam
Liste kardes takima tasindioklerse paylasim alanina tasinacak 1.22 ile de dereceye girelim artik
yeni başlayan birisinin takıma ilk girdiği hafta en az 500 gr vermesi gerekir dagyolu eger gerçekten takıma girmek istiyorsan bu konuda biraz daha hevesli olman gerekir 3-4 günde 100 gr bile verememişsin lütfen bu konuda ya yediklerini azalt ya da sporu artır ama eğer haftaya kilo vermeden gelecek olursan paylaşımın iyi olsa bile listeye giremezsin canım haberin olsun :26::26::26:
eriğim 8. takımdan onay gelince paylaşım alanına ilk biz ekleyeceğimiz için istersen bu hafta ben yapayım sen haftaya eklersin ne dersin?
tabi gerçekten girmek istiyorum bundan şüpheniz olmasın yoksa ikinci defa kapıyı çalmazdım ya tartımın pili bitmiş yoksa gramı gramına söylerdim o günlerde ablamda tartılmıştım onu söyledim tamam vermem gereken gr anladım inş daha fazlası oluryeni başlayan birisinin takıma ilk girdiği hafta en az 500 gr vermesi gerekir dagyolu eger gerçekten takıma girmek istiyorsan bu konuda biraz daha hevesli olman gerekir 3-4 günde 100 gr bile verememişsin lütfen bu konuda ya yediklerini azalt ya da sporu artır ama eğer haftaya kilo vermeden gelecek olursan paylaşımın iyi olsa bile listeye giremezsin canım haberin olsun :26::26::26:
eriğim 8. takımdan onay gelince paylaşım alanına ilk biz ekleyeceğimiz için istersen bu hafta ben yapayım sen haftaya eklersin ne dersin?
kızlar acele etmeyin en son sonuçlar akşam 6 dan sonra açıklanır ama takım olarak bu hafta ilk 3 e gireceğimizi düşünüyorum inşallah öyle olacak hadi bakalım çok iyi çıktı bu hafta ama bu hafta dereceye girip haftaya salmak yokyaa bizi ne zaman ilan edecekler sonuç listesinde ?
sabırsızlıkla sonuçları bekliyorum :)
Kendimi ödüllendireceğim. Bugünde ara öğün yapmadım kızlar heyecandan :)
Eriğimmm,sahnur ne zaman belli olur cevap?ya niye kimse cevap yazmıyor.bakın 2 sayfayı da ben doldurdum.vallahi darılıyorum![]()
Eriğimmm,sahnur ne zaman belli olur cevap?ya niye kimse cevap yazmıyor.bakın 2 sayfayı da ben doldurdum.vallahi darılıyorum![]()
Tesekkür ederim canımmmmSaat ikiden sonra belli olcak ben mujdeliycem siz merak etmeyin ama tesekkur ederim azminizden dolayi ozellikle zangarpur ve tugba ayrica bir borc bilirim katiliminiz tartiailmazanam cok ciddi konustum sıkı ysa kilo vermeyin oyarim
![]()
yazdık yaa şekerim çok acelecisiniz bugün derler ya 9 köyün çarşambası bi araya gelmiş diye işler de o kadar yoğun ki anca cevap verebiliryorum
tamam kızlar bu hafta sıksık katılım yapıp şu son bir kilomuda veriyim artık sizide çok özledim bu arada
biraz işlerimi halledip geçmişede göz atıcam öpüldünüzz
canım burda 7-8 takım var her hafta cuma günleri akşam 6 ya kadar takımlar listeyi hazırlayıp kk daki diyet grubları sayfasındaki paylaşım alanına listeler ekleniyor sonuçlara göre her hafta bir takım listeleri 6 dan sonra inceleyip kontrol edip derecelerini açıklıyor onunda süresi ctesi 12 ye kadar ama pek ctesi ye kalmıyorarkadaşlar burada düzen nasıl
tüm takımlar arasında mı yarış var
ben çok iyi bilmiyorum da?
sonuçlar nerede olacak
tamam kızlar bu hafta sıksık katılım yapıp şu son bir kilomuda veriyim artık sizide çok özledim bu arada
biraz işlerimi halledip geçmişede göz atıcam öpüldünüzz
kızlar acele etmeyin en son sonuçlar akşam 6 dan sonra açıklanır ama takım olarak bu hafta ilk 3 e gireceğimizi düşünüyorum inşallah öyle olacak hadi bakalım çok iyi çıktı bu hafta ama bu hafta dereceye girip haftaya salmak yok
Yarışma meselesi çok iyi oluyomuş ya, ben bu gazla haftaya iki kilo bile veririm. sonuçta birinci olucaz yani![]()
Tutmaç Çorba 184
Sebz.Barbunya 176
Arpa Şeh.Pirinç Pilavı 336
Yoğurt 140
Karışık Turşu 194
Kızlar öğlen menüsü bu bana önerisi olan var mı??
5 yk barbubya susuz
Corba
Yogurt
Saat ikiden sonra belli olcak ben mujdeliycem siz merak etmeyin ama tesekkur ederim azminizden dolayi ozellikle zangarpur ve tugba ayrica bir borc bilirim katiliminiz tartiailmazanam cok ciddi konustum sıkı ysa kilo vermeyin oyarim
![]()