Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlar

06.10.2013 - pazar menü

Sabah 10:00
1 tane simit
1 domates
1 dilim peynir

ara yok

öğle 13:00
2 tane en küçüğünden lokma
1 dilim peynir
2 tane siyah zeytin

ara yok

akşam 18:30
yarım simit
yarım domates

su :2 lt
bitki çayı yok
spor: 20 dk yürüyüş ve günlük koşuşturmaca :)

Günaydın millet bu pazartesi daha sıkı vücut için daha sıkıyız demi ;)

Son düzenleme:
Günaydınlar

06.10.2013 - pazar menü

Sabah 10:00
1 tane simit
1 domates
1 dilim peynir

ara yok

öğle 13:00
2 tane en küçüğünden lokma
1 dilim peynir
2 tane siyah zeytin

ara yok

akşam 18:30
yarım simit
yarım domates

su :2 lt
bitki çayı yok
spor: 20 dk yürüyüş ve günlük koşuşturmaca :)

müthişssin yine ;)

Kızlar nasıl geçti hafta sonunuz :)
İnanaın ben haftasonu daha çok yoruluyorum yaaa
herkese yetiş yetkesi mutlu et işleri bitir yemek ütü ovala as topla offffff

Cuma akşamı annemler geldi oturmaya
Cumartesi kahvaltıdan sonra kardeşimle çarşıya çıktık bişiyler aldık
annem aradı baban balık tutmuş gelin diye
gittim balık salata yedim ordan eve geldim
görümcem misafir gelcek sende gel dedi
hemen eve çıktım turbo motorları açtım :)
süpür toz al vileda yap, banyoyu ov, bu arada düdüklüye yemeği koydum yanın bide pilav yaptım
ocakları kapayıp aşağıya görümceme indim :)
Neyse onunda gönlünü aldım artık. Yorgunluktan bitiyordum oturdum bir çay içtim.
Sonra kocam geldi eve çıktık filan ye kaldır toparla
ertesi gün sabah kayınvaldemleri kahvaltıya çağırdım görümcemler filan 10 kişiyiz
Sonra türk kahvesi yaptım içtiler gittiler
hemen süpürgeyi kaptım heryer simit susamı oldu malum :(
Neyse süpürdüm , bulaşıkları doldurdum makinaya açtım koşa koşa duşa girdim
hazırlandım koşa koşa anneme lokma döktürdü dua okundu filan
orada mutfaktan çıkamadım :) Evin koca kızı olaraktan :)
Kim yedi kim yemedi lokma koy çay koy zeytin çıkar onu yap bunu yap... neyse orada vazifemizi icra ettikten sonra
kayınvaldemlere geldim gönülleri olsun onlarlada birer kahve içtim onlarla :)
Dedim ben eve çıkıyım işlerim var
eve çıktım bazayı açtım divanların içini çıkardım elbise dolabını döktüm hurçları ayıkladım
herşeyi yeniden dür yerleştir yazlıkları ayır atılcakları ayır kışlıkları çıkar yerleştir
ama başardım :) kışlıklarım artık hazır ,
Onun üstüne bütün ayakkabı kutularını çıkardım yazlık kışlık seçtim yerleştirdim
Artık bitik bir vaziyette kocama yemek koydum çay demledim falan filan akşam oldu

Noldu ben tatil yaptım :) Bittim resmen ya ....

Günaydın millet bu pazartesi daha sıkı vücut için daha sıkıyız demi ;)

Evet canım ya elimden geldiği kadar sıkıyorum :)
Bu hafta içinde adet olmam gerekiyor ondanda şişkinliğim var sanki bana öyle geliyor yada :)
Reglim geçsin daha iyi kilom gider zaten :)

.
Üzgünümmmmm çok kötüüüüüü!!!!!! Niye yedin börek kurabiye falan???????????hem de akşammmm?????öğle yok.kahvaltı tıklım tıklım .aaaaaaa

Kahvalti tiklim tiklim degil canim igle ve kahvalti birlesmis durumda farkindaysan cunku haftada bi gunum var kocamla kahvalti icin :16: yumurta peynir ve bir dikim ekmek yani midemi kotu seylerle sisirmedim ben kendime buyuk yasaklar koyarsam cikarim bi yerde zivanadan sizler yeni basladiniz ama bizler uxun suredir diyette oldugumuz icin aetik azivik yiyip gitsin kilolar diyemiyoruz azicik yeyince kilolar inat ediyor evet aksam fiyasko ama abartilmadan misafirlikte yenildi ustunede spor yapildi mesef hafta sonu ogun kavrami kalmiyor haftanin alti gunu calisan biriai icin hwmde hic kalmiyor

İnanaın ben haftasonu daha çok yoruluyorum yaaa
herkese yetiş yetkesi mutlu et işleri bitir yemek ütü ovala as topla offffff

Cuma akşamı annemler geldi oturmaya
Cumartesi kahvaltıdan sonra kardeşimle çarşıya çıktık bişiyler aldık
annem aradı baban balık tutmuş gelin diye
gittim balık salata yedim ordan eve geldim
görümcem misafir gelcek sende gel dedi
hemen eve çıktım turbo motorları açtım :)
süpür toz al vileda yap, banyoyu ov, bu arada düdüklüye yemeği koydum yanın bide pilav yaptım
ocakları kapayıp aşağıya görümceme indim :)
Neyse onunda gönlünü aldım artık. Yorgunluktan bitiyordum oturdum bir çay içtim.
Sonra kocam geldi eve çıktık filan ye kaldır toparla
ertesi gün sabah kayınvaldemleri kahvaltıya çağırdım görümcemler filan 10 kişiyiz
Sonra türk kahvesi yaptım içtiler gittiler
hemen süpürgeyi kaptım heryer simit susamı oldu malum :(
Neyse süpürdüm , bulaşıkları doldurdum makinaya açtım koşa koşa duşa girdim
hazırlandım koşa koşa anneme lokma döktürdü dua okundu filan
orada mutfaktan çıkamadım :) Evin koca kızı olaraktan :)
Kim yedi kim yemedi lokma koy çay koy zeytin çıkar onu yap bunu yap... neyse orada vazifemizi icra ettikten sonra
kayınvaldemlere geldim gönülleri olsun onlarlada birer kahve içtim onlarla :)
Dedim ben eve çıkıyım işlerim var
eve çıktım bazayı açtım divanların içini çıkardım elbise dolabını döktüm hurçları ayıkladım
herşeyi yeniden dür yerleştir yazlıkları ayır atılcakları ayır kışlıkları çıkar yerleştir
ama başardım :) kışlıklarım artık hazır ,
Onun üstüne bütün ayakkabı kutularını çıkardım yazlık kışlık seçtim yerleştirdim
Artık bitik bir vaziyette kocama yemek koydum çay demledim falan filan akşam oldu

Noldu ben tatil yaptım :) Bittim resmen ya ....

:46::46::46::46::46: valla helal olsunnn :46::46::46: ben kahvemi içmeye gidiyorumm

Kizlar bana toplight ve benim disimda menu yorumlayacak ;
Suyu ve sporu takip edecek elemanlar ariyorum:16:

Kizlar yanlis anlamayinda herkes yorum yapinca karisiyor biraz once birinizin menusune yorum yapacaktim ki corba yok bol karbonhidrat ve proteinde yoktu ama alditdabaska biri oyle guzel yorumlar yapmiski bozamadim durumu :9: bu nedenle gorev dagilimi yapiyoruz ok mi

eski , yeni arkadaşlar ve kaptanımız juju

uzun süredir sizinleydim. gün geldi kaprislerime gün geldi üzüntülerime ortak oldunuz. hepinize teşkkür ederim. :16::16::16::16:
ama artık bir kaç sebepten dolayı ara vermem gerekiyor. önemli olan enerjiniz ve umarım enerjinizi hiç yitirmezsiniz. hedeflerinize ulaşmanız umuduyla hoşcakalın.. çok duygusallaştım..kendinize iyi bakın:16::16::16::16:

uzun süredir sizinleydim. gün geldi kaprislerime gün geldi üzüntülerime ortak oldunuz. hepinize teşkkür ederim. :16::16::16::16:
ama artık bir kaç sebepten dolayı ara vermem gerekiyor. önemli olan enerjiniz ve umarım enerjinizi hiç yitirmezsiniz. hedeflerinize ulaşmanız umuduyla hoşcakalın.. çok duygusallaştım..kendinize iyi bakın:16::16::16::16:

Bol sans canim dediklerimi unutma her zaman kapimiz acik sana kendine uyi bak

Kizlar bana toplight ve benim disimda menu yorumlayacak ;
Suyu ve sporu takip edecek elemanlar ariyorum:16:

Kizlar yanlis anlamayinda herkes yorum yapinca karisiyor biraz once birinizin menusune yorum yapacaktim ki corba yok bol karbonhidrat ve proteinde yoktu ama alditdabaska biri oyle guzel yorumlar yapmiski bozamadim durumu :9: bu nedenle gorev dagilimi yapiyoruz ok mi

ok canım. Bence de mantıklı. En azından takip edilip doğru yorumlanması güzel olur.

İyi dileklerin için teşekkürler canım. Umarım iyi bir dönüş yaparsın :)
Sende kendine iyi bak, habersiz bırakma ;)

Menu yorumlsnirken dikkat edilecekler;

Karbonhidrat(ekmek-pilav-bakliyat corbalari-makarna vs)
Protein (et-peynir-nohut turu bakliyat)
Sut (yogurt-sut-yogurt ve sut gurubu corbalar)
Yag (kontrol edilmesi zor tuketilen herseyde var )
Sebze (gunde iki porsiyon sinirsiz sebze her kilo icin gecerlidir)

Bir insan beslenmesinde miktarlari kilo bboluna gore degismek uzere hepsi olmalidir

Back
X