Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim cuma bildirim yok 25 inde bildirim yapilacak biz hesaplarken ikiye bolecegiz.ama ben sizlerden bayram donusu jg istiyorum bakalim kimler ne yapmis demi.

Proteindede zaten et yenecek malum bende et yeyip tatliya sarmaya bulasmamayi dushnuyorum sadece kahvaltida belki bi dilim ekmek zaten protein diyeti uzun sure yapilmamali 4 gun yapcam bende ve 2 ltden cok su icilmeli cunku bobreklerde tas yapar protein artiklari ve zaten eskiler bosa dememis

Ye tatliyi icme suyu yanarsa yansin
Ye yagliyi ic suyu donarsa donsun

:9:

alemsin erik, bende bu diyetim yapam o zaman, jg ne demek peki

temizlik yapcam ya ondan enerji toplamak için kaçamak oldu + ödül hakkımda vardı :D
Benim ev olsa bitek iyi şimdi kayanana görümce altımda oturuyor. onlara da yardım etcem mecburen yarın komple binanın dış cephesi boyanacak :( mutfak dolap kapaklarımı boyattım onlar takılacak. Dekoratif mobilya kağıdı aldım onlarla mutfağıma şekil yapcam. Perdeler camlar kapılar. Biraz kendi anneme de yardımcı olmak istiyorum. Tam intihar sebebi yani durum.
Ama ben naptım kalktım işe geldim en güzel kaçış yolu. Sabah komando kıyafetlerimi giycem ve bekleyin beni işler güçler :D
Bayram tatiline bak ne romantik dimi.
Bir seçenek daha var benzin döküp yakcan kökten :D Ne iş kalır ne güç :)
ayyy canım senin ne çok işin varmış yaaa vallahi bana okurken daral geldi sen o işleri yaparken ne edeceksin
Allah yardımcın olsun kardeşşş ben kendi evimin hakkından ancak geliyorum sen maşallah ev ev geziyorsun:1:

Ayy benide kendinide bunalima soktun ben bide protein diyeti yapcam bayram boyunca dort gun kesin ooo gelecek :9: masallah sende temizlik ekibi gibisin kiz gunlugun ne kadar resmen senin yaninda sansliyim islerin cogunu kocam yapiyo sagolsun ikimiz bi yandan nasladik mi yarin saat ikide biter :16:
eriğim bu protein diyeti nasıl oluyor
bende annemler de çaktırmadan bu diyeti yapayım bari :1:

11.10.2013 menüm
sahur
1 dilim ıspanaklı börek
domates, salatalık
2 bardak şekersiz çay
1 dilim yağsız peynir

iftar
1 tane tantuni lavaş dürüm :17:
1 bardak ayran

2 litre su
spor ne yazık ki yok
bende tantuni yedim diye utanıyordum ama eriğim ödüllendirin kendinizi demiş bu da benim ödülüm olmuş oldu :1::1:

Son düzenleme:
kızlar bizde yarın sabah annemlere gitmek üzere yola çıkacağız
daha önce dediğim gibi çok fazla nete girebileceğimi sanmıyorum
bu protein diyeti neyse onu araştırıp bayram boyunca uygulayacağım bende
bayram dönüşü için hedefim 57kg
900grdan kurtulmak istiyorum inşallah gider

Son düzenleme:
Canim ben telden girdigimden harfler yanlis oluyor cogunlukla :9: o jg kg olacakti. Telin ongorucu yazisini kapattim
senden çok şey öğreniyorummm :9:
kızlar bizde yarın sabah annemlere gitmek üzere yola çıkacağız
daha önce dediğim gibi çok fazla nete girebileceğimi sanmıyorum
bu protein diyeti neyse onu araştırıp bayram boyunca uygulayacağım bende
bayram dönüşü için hedefim 57kg
900grdan kurtulmak istiyorum inşallah gider

inşallah canım bizde kararlı bi şekilde devam ediyoruz, bayram güzelleri biz olcaz, çıtır çıtır

ayyy canım senin ne çok işin varmış yaaa vallahi bana okurken daral geldi sen o işleri yaparken ne edeceksin
Allah yardımcın olsun kardeşşş ben kendi evimin hakkından ancak geliyorum sen maşallah ev ev geziyorsun:1:

Aynen canım ondan depresyona bağladım baksana :)

11.10.2013 menüm
sahur
1 dilim ıspanaklı börek
domates, salatalık
2 bardak şekersiz çay
1 dilim yağsız peynir

iftar
1 tane tantuni lavaş dürüm :17:
1 bardak ayran

2 litre su
spor ne yazık ki yok
bende tantuni yedim diye utanıyordum ama eriğim ödüllendirin kendinizi demiş bu da benim ödülüm olmuş oldu :1::1:

Ben osullendirin dedimde ilave olarak ben olsam odullendirmezdimde yaziyodu kimse onu dikkate almamis anladilan :27:

Afferim sana durup dururken is actin allahtan kenari

çok geçmiş olsun yaa kendi kendini tamir eder zamanla, Allah bi daha göstermesin yani üzüldümm

Doktor diyor ki nasil basardin bunu:) yasakmis tibben kulak temizleme cubugu.

Diger mesajlari biraz dinleniyim yorumluycam,bayagi konusmussunuz.ogleni disarida yedik
1 tane cig kofte
Yarim porsiyon ezogelin
1 porsiyon urfa
3 kasik meze
3 kasik gavurdag salatasi
Kizmayin a,hastayim ,sonra uzulurum,kulagim agrir falan

Son düzenleme:
Kızlar ben kaçıyorum hepinize şimdiden iyi bayramlar bir daha ne zaman girerim Allah bilir. Çok öptüm hepinizi :)

Doktor diyor ki nasil basardin bunu:) yasakmis tibben kulak temizleme cubugu.

Diger mesajlari biraz dinleniyim yorumluycam,bayagi konusmussunuz.ogleni disarida yedik
1 tane cig kofte
Yarim porsiyon ezogelin
1 porsiyon urfa
3 kasik meze
3 kasik gavurdag salatasi
Kizmayin a,hastayim ,sonra uzulurum,kulagim agrir falan

kıyamam sana üzülme sen

Back
X