Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın bana verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim, artık çok mutluyum barıştık. Son zamanlarda çekilmez olmuştum. Biliyorum bunun kendime olan güvensizlikten olduğunu, çünkü bu fazla kilolar yüzünden kendimi çirkin gibi hissediyorum. Ama bu olay bana ders oldu, suçumu başkalarının kalbimi kırarak hafifletemem. Düzelmem gerekiyor. Bu gazla daha sıkı asılıcam diyete ve etrafımada kendimede mutluluk saçıcam artık. Hedefime ulaşıcam. Dünkü menüyü paylaşıcam ama üzüntüden bişey yiyemedim, artık bugünlükte böyle olsun.

Dünkü menü
sabah 09.00
bi bardak şekersiz çay

akşam
1 bardak meyve suyu

1,5 lt su

Cok sevindim canim bizde baristik gibi. yalniz cok az yemissin beni de gecmissin. Bayilip kalcaksin.

Son düzenleme:
Günaydın bana verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim, artık çok mutluyum barıştık. Son zamanlarda çekilmez olmuştum. Biliyorum bunun kendime olan güvensizlikten olduğunu, çünkü bu fazla kilolar yüzünden kendimi çirkin gibi hissediyorum. Ama bu olay bana ders oldu, suçumu başkalarının kalbimi kırarak hafifletemem. Düzelmem gerekiyor. Bu gazla daha sıkı asılıcam diyete ve etrafımada kendimede mutluluk saçıcam artık. Hedefime ulaşıcam. Dünkü menüyü paylaşıcam ama üzüntüden bişey yiyemedim, artık bugünlükte böyle olsun.

Dünkü menü
sabah 09.00
bi bardak şekersiz çay

akşam
1 bardak meyve suyu

1,5 lt su
:16::16::16::16:cok sevindimmm.canim benim.bidaha izin verme senin gibi tatli kizi uzsun birisi.inanmam senin kalp kirdigina.INSAALLAH kilolarini da gule oynaya verirsin canim.ama cidden insan biyerini begenmediginde sanki baskalri da ayni sekilde dusunuyor gibisinden karsindakine sitem ediyor insan.bilirim bu halleri:))esim cok cekiyor benden:)

Eriğim benim canım arkadaşım yerden göğe kadar haklısın valla :)
Ben gerçekten çok istiyorum vermeyi hatta bayramı dezavantaj değil avantaj olarak görüyorum. Buna göre plan yapıyorum şimdiden. Zaten bayram temizliğinde 1 kilo gider diye düşünüyorum :) Sporu arttırıp daha verimli aktif bir şekilde kilo vermek istiyorum. İnan sanki tepemde kamerayla beni izliyormuşsunuz gibi bir psikoloji yarattım kendime anca böyle frenlere basıyorum. Şimdi ben bunu yersem nasıl açıklarım kızlara diyorum ve açıklama yapmaktansa yememeyi tercih ediyorum. İnşallah bayramda istediğim gibi olur. Gayet mutlu döneriz :)
INSAALLAH canim.bende de var o psikoloji.ama bende yedikten sonraki pismanlik duygusunu anlatamammm.diyorum ki kendi kendine bak yedinde noldu
1]depoya gitti
2}suclusun artik
3}2 saat sonra cikacak yedigin.nedir bu heves?bu istah??:19:
Çok geçmiş olsun canım. Üzülme kötü bişiy olsa ağrısından duramazdın zaten. Ama genede sen bir kontrol ettir. Sağlık bu sonuçta.
cok onemli degilmis ALLAHa sukur.kulak zarinin kenari zede almis.ama su katiyyen girmemli icine.
11.09.2013 menüm

sabah 07:30
1 bardak süt
1 tane halley
(işe geç kaldım kahvaltı yapamadım ondan)

ara yok

öğle 12:00
1 kase çorba
1 kepçe yoğurt
2 yk bezelye

ara yok

akşam 19:00
1 porsiyon iskenderin dönerini yedim açıkta pidesinden
ödülüm bu olsun artık :)

su:2 lt
spor: alışveriş yaptık 2 saat

iş çıkışı alışverişe gittik kocamda beni baydönere götürdü yemiycem dedim hayır yiceksin dedi :)
akşam gece 1 e kadar ayaktaydım sürekli koşuşturmaca yakmışımdır inşallah iskenderi :(
iskenderi cok severimmm.baydonerin iskenderinin eti de cok lezzetli olur.afiyet olsun/
ama menun tabiki cok yuksek puanlari haketmiyor

Evet canim bayramdan sonraki pazartesi tartisilacak kararlar alinacak ve o pazartesi herkes kg bildirsin ki bayramda neler olmus gorelim cumaya kadar ne yapilmali bilelim ok mi
canim bu hafta topike ugrayan kimse olmuycakmi?herkes izinlimi yani?
Ohh ohh bol lacamakli bi gun olmus tereyagsizsa ve ekmeginden gwrcekten cok az yediysen bisi demem iskendere ama sabah ki halley eminim ogleye cok acikmani saglamistir bende duzensiz gecirince kahvaltiyi saate baka baka bi hal oluyorim. Ayrica bugun bende kahvaltifa simit yedim uc dlm ekmek sayolir ve reflum varken bunu nasil yaptiysam oluyorum mide agrisindan :43: sen benim evide temizle anca yakarsin o iskenderi sahsen kendisi 1000calori akdam benimfe canim istedi ki hic sevmezdim esimi taniyana kadar ama esim salata yemek istedi :26: ve ekledi aksam az yiyelim iyice sistik dedi sistik oysa diyetteyim diye kiziyordu ben kg verdim diye sevinirken afam sistik dedi yaa :47:
evet kocalar diyetteyim lafina gicik oluyor.bi sekilde saklanmali ama iste ne kadaar bakimli kadiniz,bogazimiza dukun degiliz gorsunler diye yapiyoruz belli ki:))
Kurban kesiyoruz ete dokunmayi sevmem eldivenle bile tuhaf gelir o kadar etle kim ugrasacak ilk kurbanimizin lkani aksin dedik vekaleten kestirmeyelim.ama hic bilemiyorum me yapacagimi :26: aslinda tek care annem :16: essek kadar olduk hala anne ahh onlar olmasa biz napariz allah acisini vermesin. Bu aksam salonu ve odayi kirklayip mutfak dolaplarini silecegim gerisideyarin allahtan onceden cam kapi dolap perde islerimi bitirmistim yaprak ve lahana sarması da annemden bi tencerede bana sariyor gelene gidene yeter zaten pek misafirim olmuyor :9:
ben et dogramayi paylastirmayi cook severim nedense.bende bi qariplik var qaliba.sevmiyormussunuz.:)
temizlik yapcam ya ondan enerji toplamak için kaçamak oldu + ödül hakkımda vardı :D
Benim ev olsa bitek iyi şimdi kayanana görümce altımda oturuyor. onlara da yardım etcem mecburen yarın komple binanın dış cephesi boyanacak :( mutfak dolap kapaklarımı boyattım onlar takılacak. Dekoratif mobilya kağıdı aldım onlarla mutfağıma şekil yapcam. Perdeler camlar kapılar. Biraz kendi anneme de yardımcı olmak istiyorum. Tam intihar sebebi yani durum.
Ama ben naptım kalktım işe geldim en güzel kaçış yolu. Sabah komando kıyafetlerimi giycem ve bekleyin beni işler güçler :D
Bayram tatiline bak ne romantik dimi.
Bir seçenek daha var benzin döküp yakcan kökten :D Ne iş kalır ne güç :)
canim yaa.kolay gelsin.senin yerine yopruldum,.sen de 1gunde halledip bitirmeye bak,sonrasinda istirahat et.bayramin tadini cikar.
Misafirler gelcek ay erikcim ne kadar titizsin ne kadar hamaratsın filan övgülerle sonlanacak ve dedikodusu 40 mahalleye yayılacak bir durumdur :)

Misafirler bayramda senle muhabbet eder gözleriyle evi kontrol eder heryere bakarlar tavanlar kadar :D
hadi yaa.demek siz ondan bu kadar stres yapiyorsunuuuuzzzz:1:
Canim ben telden girdigimden harfler yanlis oluyor cogunlukla :9: o jg kg olacakti. Telin ongorucu yazisini kapattim
ben ongorucunu kapatmadim,isime yariyor,cabuklastiriyor,ama bikeresinde esime mesaj yazdim,sonunda da plz(lutfen) o da degistirdi yapti okuz:9::9:ben de o anda gonder butonuna bastim ,sonra gordum artik is isten gecmisti.neyse ki esim telefonun bu ozelliginden haberdardi:1::1:
canım benim yaaa :( çok geçmiş olsun umarım önemli bir şey yoktur
canim bitanem.sagol.azicik bisey olmus iste,ucundan kosesinden:1:
11.10.2013 menüm
sahur
1 dilim ıspanaklı börek
domates, salatalık
2 bardak şekersiz çay
1 dilim yağsız peynir

iftar
1 tane tantuni lavaş dürüm :17:
1 bardak ayran

2 litre su
spor ne yazık ki yok
bende tantuni yedim diye utanıyordum ama eriğim ödüllendirin kendinizi demiş bu da benim ödülüm olmuş oldu :1::1:
canimcigim,cok guzel bir menu degilllll:19:
Aynen canım ondan depresyona bağladım baksana :)
merak etme tugbacigim,yaparsin hepsini INSALLAH.
Çok geçmiş olsun dikkat et canım.

kıyamam sana üzülme sen

Gecmis olsun canim dikkat et ayni hatayi ben de yaptim ama hasar gormedi
SAGOLUN KISSLARR.TESEKKUR EDERIMM.
Cok sevindim canim bizde baristik gibi. yalniz cok az yemissin beni de gecmissin. Bayilip kalcaksin.
OYLEMIIIII.COK SEVINDIMMM.BIDAHA KUSMEYIN E MI?HAKKINIZDAHAYIRLISI OLSUN INSALLAH:16:

:16::16::16::16:cok sevindimmm.canim benim.bidaha izin verme senin gibi tatli kizi uzsun birisi.inanmam senin kalp kirdigina.INSAALLAH kilolarini da gule oynaya verirsin canim.ama cidden insan biyerini begenmediginde sanki baskalri da ayni sekilde dusunuyor gibisinden karsindakine sitem ediyor insan.bilirim bu halleri:))esim cok cekiyor benden:)

aynen beni tarif ettin canım, kendi düşüncem aslında ama sanki beni beğenmiyomuş gibi ona surat edip laf çarpıp durdum ama artık fıstık gibi olacağımız için sorun yok ;)

ayyy sendemi çok sevindim çifte bayram yaaa, mutluluğunuz daim olsun :)
Umarım canım benim daha yuzyuze konusmadik dun goruntulu arama yaptik yine konusmadik birbirimize baktik oyle :)

Memlekete geldim bu arada anne yemegi yedim :)

Uyelik ismi degistirne hakkinda bilgisi olan var mi

Umarım canım benim daha yuzyuze konusmadik dun goruntulu arama yaptik yine konusmadik birbirimize baktik oyle :)

Memlekete geldim bu arada anne yemegi yedim :)

Uyelik ismi degistirne hakkinda bilgisi olan var mi

Ben de sana onu sorucaktim:)) sana maymun denmesinden rahatsiz olmuyormusun diye sorucaktim:))oluyor canim.mune ye sor,ozel mesajla

kızlar yazdıklarınızın çoğunu okumaya muktedir oldum çok şükür ben bugun giremedim elimde olmayan sebeplerden ötürü hiç kimseciklerde merak etmemiş neyse ben sizi merak ettim ve haber aldım
eriğim yazdıklarından ötürü ben mahcup oldum hakkınızı helal edin elimden geleni inş yapacağim
zag geçmiş olsun canım
herkese kolay gelsin

kızlar yazdıklarınızın çoğunu okumaya muktedir oldum çok şükür ben bugun giremedim elimde olmayan sebeplerden ötürü hiç kimseciklerde merak etmemiş neyse ben sizi merak ettim ve haber aldım
eriğim yazdıklarından ötürü ben mahcup oldum hakkınızı helal edin elimden geleni inş yapacağim
zag geçmiş olsun canım
herkese kolay gelsin

bebişim merak etmemek değil malesef bayram tatiline erken girildiği için gelmeyen çok kişi vardı :9: mahcup olma canım benim başarılı ol yeter :16:

Doktor diyor ki nasil basardin bunu:) yasakmis tibben kulak temizleme cubugu.

Diger mesajlari biraz dinleniyim yorumluycam,bayagi konusmussunuz.ogleni disarida yedik
1 tane cig kofte
Yarim porsiyon ezogelin
1 porsiyon urfa
3 kasik meze
3 kasik gavurdag salatasi
Kizmayin a,hastayim ,sonra uzulurum,kulagim agrir falan

ahh canım benim hemende acıtasyon yaparmış:9: valla şaka bi yana ucuz atlatmışsın ben kullanmıyorum temizleme çubugu yani iç kısmına bi çünkü pisliği temizlemek yerine geriye itiyormuş ve zamanla orada birikiryormuş başıma gelmişti ve oksijenli suyla yırtmıştım durumdan o zamanda bana demişti dr kullanma diye:9:

ben ongorucunu kapatmadim,isime yariyor,cabuklastiriyor,ama bikeresinde esime mesaj yazdim,sonunda da plz(lutfen) o da degistirdi yapti okuz:9::9:ben de o anda gonder butonuna bastim ,sonra gordum artik is isten gecmisti.neyse ki esim telefonun bu ozelliginden haberdardi:1::1:

hiç sorma ya saçma sapan şeyler yazıyor bazen bugun arkadaşa yasak yerine başka birşey yazınca kapattım artık:9: yine sen kocana izah edersin de ben ne desem boş Allahtan bayandı arkadaşım :9:

Kızlar ben kaçıyorum hepinize şimdiden iyi bayramlar bir daha ne zaman girerim Allah bilir. Çok öptüm hepinizi :)

sanada şimdiden iyi bayramlar canım çok yorma kendini herkese herşeye yetişmek gibi bir derdin olmasın :20:

ahh gençlik ahh evlenince kalmıyo kızlar o ayrılıp barışmalar aynı evde ne kadar küs kalabilirsin ki :38:

ben et dogramayi paylastirmayi cook severim nedense.bende bi qariplik var qaliba.sevmiyormussunuz.:)

canım manevi anlamda dağıtmak çok güzelde gerçekten doğramayı sevmiyorum ya bilmiyorum yumuşak şeylere dokunamam kimiside hayvanlara dokunamaz ben sadece kedilere tuhafım galiba :9:

evet kocalar diyetteyim lafina gicik oluyor.bi sekilde saklanmali ama iste ne kadaar bakimli kadiniz,bogazimiza dukun degiliz gorsunler diye yapiyoruz belli ki:))

sorma canım ya neymiiş kafaya çok takıyormuşum yallan ben kimmm takmak kimmm :40::40: valla anlamadım aşkım gayet iyisin diyen adam sonunda kabul etti ve şiştik dedi bana da inat oldu kim şişmiş görecek . Hayır sinir oluyorum dünyayı yiyor aynı kgda biz kadınların derdi bitmezz:12:

canim bu hafta topike ugrayan kimse olmuycakmi?herkes izinlimi yani?

canım malum bayram ben fırsat buldukça burda olacağımda hani kimseye bugünde girin diye dayatma olmaz millet tatilde. Ayrıca evet izinli gibi düşün çünkü cuma bildirim yok sonraki cuma bildirim yapılacak ve ikiye bölünecek ve sizden ricam pazartesi sbah tartılırsanız cumaya kadar neler yapabiliriz ona bakmış oluruz.

12ekim cumartesi
Sabah
1 simit
Iki dilim peynir

Oglen
5 kofte
5 patates kizarmis
Ceyrek ekmek

Aksam
Iskembe corbasi
Salata
Roka

1 cay
1 litre su
Spor yok

Basıma iş açtım yaa.kulak temizleme çubuğuyla kulağımı karıştırıyordum,birden elimi çektim bidaha tutayım derken elim sert değdi derine girdi kanadııı,ağrıdan ölüyordum ,şimdi hafif hafif sızlıyor,hafif tutuldu kulağım ucaktaki gibi.saat de geç:(((eşim doktor arkadaşlarını arıyor,birisini bulur diye.
Canim kulagin icin yapilacak en kotu seyi yapmissin sana tavsiyem asla kulagina temizleme cubugu sokma

İpek: Bacım izin dönemi hastalık dönemi bitti . Kendine gelme zamanı seni yıpratan şeyin isveç olduğunu tahmin ediyorum zaten hayret vericiydi metanı bozmadan düzgün beslenmeye paylaşım yapmaya ve spora devam etmeye çağırıyorum . En güzel kg bi ara sen vermiştin metan isveçten dolayı karışmış olabilir ama tatil bitti keyif sürüyor :4: peşimden gel canım :16:

canim isvec yipratmadi aslinda toparladi lakin sonraki hastalik beni benden etti :9: bayramdan sonra bomba gibi gelecegim ins Rabbim nasip ederse
DAHA IYI CANIM,DOKTOR KULADIMI VAKUUMLU bir aletlle temizledi icindeki kani,duymasi geri geldi,ELHAMDULILLAH.perdeyi kapatmismis.
gecmis olsun bir daha deneme ama kulak temizleme cubugunu.ben bir kere kulak zari delinmis bir insan olarak soyluyorum.onlar ne yazik ki enfeksiyonu bulastiriyor
ahh canım benim hemende acıtasyon yaparmış:9: valla şaka bi yana ucuz atlatmışsın ben kullanmıyorum temizleme çubugu yani iç kısmına bi çünkü pisliği temizlemek yerine geriye itiyormuş ve zamanla orada birikiryormuş başıma gelmişti ve oksijenli suyla yırtmıştım durumdan o zamanda bana demişti dr kullanma diye:9:

canım malum bayram ben fırsat buldukça burda olacağımda hani kimseye bugünde girin diye dayatma olmaz millet tatilde. Ayrıca evet izinli gibi düşün çünkü cuma bildirim yok sonraki cuma bildirim yapılacak ve ikiye bölünecek ve sizden ricam pazartesi sbah tartılırsanız cumaya kadar neler yapabiliriz ona bakmış oluruz.

kulak mevzusunda kesinlikle haklisin canim
diger mevzuya gelince eger bahsettigin bu pzt ise cumadan cok farkli olacagini sanmiyorum.Bayramda bayagi telasimiz olacak.kurban etleri dagitilacak koylere,yetimhanelere gidilecek,tr den gelen misafirler agirlanacak vs vs ugrayabilecegimi pek sanmiyorum

Canim kulagin icin yapilacak en kotu seyi yapmissin sana tavsiyem asla kulagina temizleme cubugu sokma

canim isvec yipratmadi aslinda toparladi lakin sonraki hastalik beni benden etti :9: bayramdan sonra bomba gibi gelecegim ins Rabbim nasip ederse

gecmis olsun bir daha deneme ama kulak temizleme cubugunu.ben bir kere kulak zari delinmis bir insan olarak soyluyorum.onlar ne yazik ki enfeksiyonu bulastiriyor

kulak mevzusunda kesinlikle haklisin canim
diger mevzuya gelince eger bahsettigin bu pzt ise cumadan cok farkli olacagini sanmiyorum.Bayramda bayagi telasimiz olacak.kurban etleri dagitilacak koylere,yetimhanelere gidilecek,tr den gelen misafirler agirlanacak vs vs ugrayabilecegimi pek sanmiyorum
Çok tesekkur ederim cnm,ALLAH RAZI OLSUN.ne kadar sürede iyileşti?çokmu beklemek lazım?şimdi hafif tutulu gibi.akşam akmıştı biraz daha kan.zaten doktor ola bileceğini söylemişti.ama kulağa damlatılan antibiyotik vermedi,dış
kulakta olanın yuyup orta kulağa akıtır diye

Son düzenleme:
Back
X