Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar sabah tartıldım aynı kilodaydım :(
ama 3 gündür tuvalete çıkamıyorum onunda şişkinliği var.
Valla düzenim bozuldu bayramda. Pazartesi işe başlıyacağız tat tatil buda bitiyor :(
29 ekimde tatil :) ondan sonra yılbaşına kadar tatil yok :(

Gunaydinlar :16:
Canim zargar pazartesi herkes burda olur

Evet tugbacim hava kotubozdu dun sabah kalktim yuruyuse ciktim nefesim kesildi sogukta bugunde burun cekmeye basladim . Tarti ile pazartesi yuzlesecegim :36:

herkese merhaba......

jujum ben mumkunse eger mezun olmak istiyorum. ınternet bağlatamıcaz galıba....zaten kpss var buraya vakıt ayıramam.....yanı yeteri kadar ayıramam. o yuzden mezun olmak ıstıyorum.
ilerde takımlara gerı katılabılmek ıcın dısklıfıye olmk ıstemıyorum.

şimdi tatıldeyım. arkadasımın netınden yzıyorum.
görüşmek uzere.....

Maşallah herkesler uğramış tatil nasıl gecti anlamadım gecti gitti yeni dönem başlıyor.reglim yakın kendimi patlacakdavul gibi hissediyorum.yarından sonra bitki çaylarına sporuma ve dıyet listeme sıkı sıkı sarılacağım

herkese günaydın bende pazartesiyi bekleyenlerdenim nizama girmek için sabırsızlanıyorum

slm kızlarr tatilde girmek için hiç fırsayım olmadı geçmişi de henüz okuyamadım
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun benim pek hayırlı geçmedi çok yorucu idi eve geldiğimden beri de 6-7 makina çamaşır ve ütü canım çıktı bi de regli oldum sormayın gitsin umarım herkes iyidir yaın sabah oğlanı dr a götürecem işim bitince gelirim bol bol sohbet ederiz görüşmek üzeree

slm kızlarr tatilde girmek için hiç fırsayım olmadı geçmişi de henüz okuyamadım
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun benim pek hayırlı geçmedi çok yorucu idi eve geldiğimden beri de 6-7 makina çamaşır ve ütü canım çıktı bi de regli oldum sormayın gitsin umarım herkes iyidir yaın sabah oğlanı dr a götürecem işim bitince gelirim bol bol sohbet ederiz görüşmek üzeree

Mrb,toplight.senin de bayramın kutlu olsun .o tatil dönüşleriii.insanın tatilini burnundan getiriyooorr.hayırdır İNŞAALLAH nesi var oğlunun

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :)
Döndük geldik evet nasıl geçti tatil dicem sizde bişiy anlamadınız eminim.
Evet sıkı bir hafta bizi bekliyor. Kilo alan var mı?
Ben aynıyım. Sadece tuvalet problemim çıktı ortaya onuda düzene girine şimdi otomatikman çözülecek :)

Umarım canım benim daha yuzyuze konusmadik dun goruntulu arama yaptik yine konusmadik birbirimize baktik oyle :)

Memlekete geldim bu arada anne yemegi yedim :)

Uyelik ismi degistirne hakkinda bilgisi olan var mi

o da güzelmiş, gözgöze bakışmışınızdır :))

Günaydınnn kızlarrr,
Bayram dönüşü hüsrandayım birazcık sabah 400 gr fazla çıktım ama ben diyet yapmıştım yaa iyice azaltmıştım yani anlayamadım neden olduğunu regl dönemi içindeyim 1 hafta gecikti şiştikçede şiştim bilmiyorum nolcakumarım ondandır..

günaydın kızlar....

benim tüp bebek maceram negatif sonuçlandı... şimdilik buralardayım ama aranıza dönmeye ne zaman karar veririm bilmiyorum ...

Günaydın;

Takma kafana sakın hayırlısı böyleymiş. Bende bebeğimi 3 aylık kürtaj oldum. İnan o mutlu haberden sonra kaybetmek daha kötü.

günaydın kızlar....

benim tüp bebek maceram negatif sonuçlandı... şimdilik buralardayım ama aranıza dönmeye ne zaman karar veririm bilmiyorum ...

Hayirlisi meltemcim uzulme demiycem uzul bazen gercekten yasamak gerek duygulari arkalara bi yere atip kafana takmaktansa uzuleceksen simdi uzul .

Bende senden iyi haberler duymak iatiyordum bi umuttun benim icin bende dun regl oldum ve aranizdan ayrilmaya karar verdim bunun reglle ne alakasi var derseniz reglle degil benimle alakali

Iyi degilim durumu kabul etmemek hicte iyi degilmis aksine geriden bi yerlerden zirt pirt cikmasini sagliyorum. Bu piskolojiylede ne bebek gelir nede mutluluk. Izne ayrilmak istiyorum bugun dr gidecegiz esimle en azindan 4 haftaya ihtiyacim var bu hafta kg bildirimi yaparak ayrilmak istiyorum ama en son kac kg idim hatirlamiyorum bile suan yani bu sabah tartilmadim reglden oturu ama cumartesi sabah 57,8 dim

Hayirlisi meltemcim uzulme demiycem uzul bazen gercekten yasamak gerek duygulari arkalara bi yere atip kafana takmaktansa uzuleceksen simdi uzul .

Bende senden iyi haberler duymak iatiyordum bi umuttun benim icin bende dun regl oldum ve aranizdan ayrilmaya karar verdim bunun reglle ne alakasi var derseniz reglle degil benimle alakali

Iyi degilim durumu kabul etmemek hicte iyi degilmis aksine geriden bi yerlerden zirt pirt cikmasini sagliyorum. Bu piskolojiylede ne bebek gelir nede mutluluk. Izne ayrilmak istiyorum bugun dr gidecegiz esimle en azindan 4 haftaya ihtiyacim var bu hafta kg bildirimi yaparak ayrilmak istiyorum ama en son kac kg idim hatirlamiyorum bile suan yani bu sabah tartilmadim reglden oturu ama cumartesi sabah 57,8 dim

ya eriğim gitmeseydin burada kafa dağıtırdın en azından biz sensiz napıcaz yaa

bazen istesekde olmuyor işte... bir umut tüp bebeğe yöneldim aklımda kalmasın keşke demeyeyim diye... tüp bebeğe başladığıma pişman değilim verdiğim okadar paraya da pişman değilim zerre kadar umurumda değil... tek üzüldüğüm yıprandığım beni yoran tedavi sürecindeki manevi durum oldu ve sonuç... olmadı ne yapalım... bi kaç gün eve kapandım kimsenin telefonunu açmadım ve kenime ağlama izni verdim ... başkalarının yanında ağlamaktan sa boşalmam gerekiyordu...

şimdi yeni ve yeniden başlıyorum normal hayatıma dönmeye regli oldum dün bu nedenle tartılmadım kaç kilo aldım bu ilaçlar bana neye mal oldu bilmiyorum cumaşa reglim de biter kilomu da görürüm ama buradan ayrıldığım kiloyu görmeden dönmeyi düşünmüyorum geri.. ama takılıcam buralarda ...

bu süreçte burayı takip edemedim bu nedenle seninle ilgili nasıl bir durum var bilmiyorum ama seni anlıyorum bazen gerçekten kopmak istiyorsun zorlamanın anlamı olmuyor... uzaklaşmak kendini dinlemek istiyorsun ki bendede oldu ve devam ediyor .. yenmeye çalışıyorum işte ....

umarın senin için herşey yoluna girer ....

ya eriğim gitmeseydin burada kafa dağıtırdın en azından biz sensiz napıcaz yaa

Canim bazen kendine yetmezsen kimseye yetemezssin ben kendime yetemedigim zamandayim son 3gundur oturup uzun uzun konustuk esimle gercekten kafami rahat birakmaliyim bu yuzden izne ayrilmak istiyorum yada diskalifiye olmayacagim baska cozumler.
Ben iyi bi takim topladigimiza inaniyorum sizde inanin arada sirada ugrar kulaklarinizi cekerim. Vicdanim rahatsiDi sahnuru tek birakscagim icin ama malesef meltem geldi(gelmemesini bebisin tutunmasini cok isterdim)

Hedefleriniz sadece tartida kalmasin bedeninizi aynada guzel bulana her giydiginizi yakistirana kadar devam edin . Insan kendini begendigi noktaya geldiginde basarmistir

Back
X