- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 116
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #99.221
merhaba canlarimm,nasilsiniz???
benim disim sisti kafam kadar olduuuu,o yuzden selam vermeye bile gelemiyorum,31 ve 32 .dislerin qazabina ugramaktayim,doktor bisey yapamadi.agzim acilmitor bile,antibiyotik falan yazdi.neyse ki bu sebepten canim aciyoor.yemek de yiyemiyorum ki.usuyorum,iltahapdan dolayi.her sey normale donsun,sondaki her iki disi uzerindeki eti kesicek INSAALLAH.
BU ARADA SIZE NOLDU.erigim bizi cok kotu alistirdi tabiki,ben de kotu oldum.ama toparlanmaliyiz.erigim 4,5 haftaya donucek INSAALLAH.bir kilo alsin donucek:)ah biz kadinlar.dunya umrumuzda olmaz.yeter ki guzel olalimm
ha menulerden ben sorumluyum.gunluk menu bildiriminizin de listesin yapicam ona goree.
herkese basarilar dilerimm
juju,tugba,RABBIM hayir nerdeyse hep onu kismet eder bize.O'ndan iyi bilemeyiz ya.ELHAMDULILLAH.
TUGBACIGIM takma soylenenlere,VALLAHi bir cogumuz duyduk onlari.yipratma kendini boyle seylerle.
hayirlisi olsun.
ebyarcigim,noldu canim niye toparlanamiyorsun?yine hastamisin yoksa??bu arada arkadasina ALLAHdan sabir dilerim.cok uzuldum.ALLAH evlatlarimizla,sevdiklerimizle imtihan etmesin bizi.AMIN
MAYMUN VE ESRARI ,bulutlara selamlar.asik olak cok guzel.hakkinizda hayirlisi olsun.
dagyolu,merak aetme canim,2,3 gune toparlanicagiz INSAALLAH.
BU ARADA KIZLAR DERT DERDI GETIRIR.MUTLU OLUN VE GULUMSEYIN KI HAYAT DA SIZE GULUMSESIN.ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN.AMIN.
![]()
Sağol canım iyi dilerklerin için. İnşallah bizde güzel anneler olacağız. Tabi herşey Allahın izniyle.
Benim dün tüm günüm hastanelerde geçti. Onun için hiç uğrayamadım. Tabi bugünede işler birikmiş. Hala bitiremedim.
Dün tahliller bilemmeneler bütün günüm hastanedeydi. Doktor ilk tedavi erkekten başlar dedi. Eşimden tahlil alacaklar birde. Banada fitil verdi. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Üşüttüm herhalde bayram temizliğinden dolayı :)
Ama dikkat edin havalara sizde hastalanmayın. Neyse haftaya tekrar gideceğiz. Bu arada folik asit beni şişirdi sanki.
Ben hap olan folik asitden değil suya karıştırılıp içilenden içiyorum ınofolic diye geçiyor adı. Bide bunu deniyorum. Ayrıca kabızlığım var. Bu hafta benden pek umut yok anlıcanız. En kısa sürede toparlıcam. Müsait olunca yazarım yine kızlar.