Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba canlarimm,nasilsiniz???
benim disim sisti kafam kadar olduuuu,o yuzden selam vermeye bile gelemiyorum,31 ve 32 .dislerin qazabina ugramaktayim,doktor bisey yapamadi.agzim acilmitor bile,antibiyotik falan yazdi.neyse ki bu sebepten canim aciyoor.yemek de yiyemiyorum ki.usuyorum,iltahapdan dolayi.her sey normale donsun,sondaki her iki disi uzerindeki eti kesicek INSAALLAH.

BU ARADA SIZE NOLDU.erigim bizi cok kotu alistirdi tabiki,ben de kotu oldum.ama toparlanmaliyiz.erigim 4,5 haftaya donucek INSAALLAH.bir kilo alsin donucek:)ah biz kadinlar.dunya umrumuzda olmaz.yeter ki guzel olalimm:12:

ha menulerden ben sorumluyum.gunluk menu bildiriminizin de listesin yapicam ona goree.:47::47::47:
herkese basarilar dilerimm:16:
juju,tugba,RABBIM hayir nerdeyse hep onu kismet eder bize.O'ndan iyi bilemeyiz ya.ELHAMDULILLAH.
TUGBACIGIM takma soylenenlere,VALLAHi bir cogumuz duyduk onlari.yipratma kendini boyle seylerle.
hayirlisi olsun.
ebyarcigim,noldu canim niye toparlanamiyorsun?yine hastamisin yoksa??bu arada arkadasina ALLAHdan sabir dilerim.cok uzuldum.ALLAH evlatlarimizla,sevdiklerimizle imtihan etmesin bizi.AMIN
MAYMUN VE ESRARI ,bulutlara selamlar.asik olak cok guzel.hakkinizda hayirlisi olsun.
dagyolu,merak aetme canim,2,3 gune toparlanicagiz INSAALLAH.

BU ARADA KIZLAR DERT DERDI GETIRIR.MUTLU OLUN VE GULUMSEYIN KI HAYAT DA SIZE GULUMSESIN.ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN.AMIN.
:16::16::16::16::16::16:

Sağol canım iyi dilerklerin için. İnşallah bizde güzel anneler olacağız. Tabi herşey Allahın izniyle.
Benim dün tüm günüm hastanelerde geçti. Onun için hiç uğrayamadım. Tabi bugünede işler birikmiş. Hala bitiremedim.
Dün tahliller bilemmeneler bütün günüm hastanedeydi. Doktor ilk tedavi erkekten başlar dedi. Eşimden tahlil alacaklar birde. Banada fitil verdi. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Üşüttüm herhalde bayram temizliğinden dolayı :)
Ama dikkat edin havalara sizde hastalanmayın. Neyse haftaya tekrar gideceğiz. Bu arada folik asit beni şişirdi sanki.
Ben hap olan folik asitden değil suya karıştırılıp içilenden içiyorum ınofolic diye geçiyor adı. Bide bunu deniyorum. Ayrıca kabızlığım var. Bu hafta benden pek umut yok anlıcanız. En kısa sürede toparlıcam. Müsait olunca yazarım yine kızlar.

yok anam yook,bu takima nazar degdi.herkes bi qarip oldu.bize neler olduuuu/1 olduk ,olmadik bitti butun qazimiz,yaramadi bize,2 gun muhtesem olmanin ardindan,coktuk.
tugba sen ilk 2 gun harika enerjiler saciyordun etrafa muthisdin,sonra sanki sen kalktin,monitorun karsisina baskasi kecti 180derece degistin.canim kendini topla lutfen

Anlattım ya bu çocuk meselesi stres dış etkenler filan ondan dağıldım canım.
Kendime hayrım yok bu aralar. Kafayı toparlamaya çalışıyorum.

Sağol canım iyi dilerklerin için. İnşallah bizde güzel anneler olacağız. Tabi herşey Allahın izniyle.
Benim dün tüm günüm hastanelerde geçti. Onun için hiç uğrayamadım. Tabi bugünede işler birikmiş. Hala bitiremedim.
Dün tahliller bilemmeneler bütün günüm hastanedeydi. Doktor ilk tedavi erkekten başlar dedi. Eşimden tahlil alacaklar birde. Banada fitil verdi. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Üşüttüm herhalde bayram temizliğinden dolayı :)
Ama dikkat edin havalara sizde hastalanmayın. Neyse haftaya tekrar gideceğiz. Bu arada folik asit beni şişirdi sanki.
Ben hap olan folik asitden değil suya karıştırılıp içilenden içiyorum ınofolic diye geçiyor adı. Bide bunu deniyorum. Ayrıca kabızlığım var. Bu hafta benden pek umut yok anlıcanız. En kısa sürede toparlıcam. Müsait olunca yazarım yine kızlar.

çok geçmiş olsun tubiş umarım güzel haberler alırız yakında

günaydın güzeller... Dün yazılan menülerde bi sorun görmedim fena değiller... Eğer kilo verilmiyorsa bu menülerle ozaman sporunuz eksik demektir...

Bu arada yeşil çay içiyormusunuz berak ettim faydası büyük mutlaka tüketin...

günaydın güzeller... Dün yazılan menülerde bi sorun görmedim fena değiller... Eğer kilo verilmiyorsa bu menülerle ozaman sporunuz eksik demektir...

valla ben hergün bi tane mutlaka içiyorum, yoksa zargarpurdan fırça yiyoruzzz :D

Napıyorsunuz gençler.

Ben dün hastanelerde olduğumdan giremedim. Şimdi işteyim.
Dün simit ve tost yedim menü denmicek kadar saçmaydı :)
Bu arda kabızım şu sakızıda ilk defa duydum :) Bol bol su içiyorum ben bağırsaklarım çalışsın diye.
Kabızlık kuru tüketmekten oluyor zaten.

Evet yarın tartılcaz ben kendimden pek ümitli değilim ama sizden ümitliyim :) Nasıl oluyorsa.
Zargar hele senin acayip kilo vermiş olman lazım o kadar şiş ağızla bişiy yiyememiş olman lazım .
Dezavantajı avantaja çevirmişindir :)

Birazcık çalışıyım gelcem. Sizdende ses çıksın hadi kızlar .....

Günaydın canım :)

Ben bu aralar bitki çaylarından uzak duruyorum çokta sevmem kendilerini :)
Bebek düşündüğümüz için artık sağır sultan bile duydu :)
Adaçayı bile bebek düşürüyor diye biliyorum. Ondan risk almak istemiyorum.

Napıyorsunuz gençler.

Ben dün hastanelerde olduğumdan giremedim. Şimdi işteyim.
Bu arda kabızım şu sakızıda ilk defa duydum :) Bol bol su içiyorum ben bağırsaklarım çalışsın diye.

Evet yarın tartılcaz ben kendimden pek ümitli değilim ama sizden ümitliyim :) Nasıl oluyorsa.
Zargar hele senin acayip kilo vermiş olman lazım o kadar şiş ağızla bişiy yiyememiş olman lazım .

Birazcık çalışıyım gelcem. Sizdende ses çıksın hadi kızlar .....

Valla napalım bayram dönüşü iş topluyoruz işte, bende kendimden ümitliyim ama görünürde bişey yok, yediklerime dikkat ediyorum ama giden bişey yok sanki :D

valla bu slim 6 dağıttı beni ikinci gün ama hala oturup kalkarken dizlerim esiyo bacaklarım ağırıyo yaa :D

valla ben hergün bi tane mutlaka içiyorum, yoksa zargarpurdan fırça yiyoruzzz :d

iyi ediyor ozaman.... Içirken burayada yazın unutanlarımız varsada aklına gelmiş olur böylelikle...

napıyorsunuz gençler.

Ben dün hastanelerde olduğumdan giremedim. şimdi işteyim.
bu arda kabızım şu sakızıda ilk defa duydum :) bol bol su içiyorum ben bağırsaklarım çalışsın diye.

Evet yarın tartılcaz ben kendimden pek ümitli değilim ama sizden ümitliyim :) nasıl oluyorsa.

birazcık çalışıyım gelcem. Sizdende ses çıksın hadi kızlar .....

hadi hayırlısı senin için canım...

günaydın canım :)

ben bu aralar bitki çaylarından uzak duruyorum çokta sevmem kendilerini :)
bebek düşündüğümüz için artık sağır sultan bile duydu :)
adaçayı bile bebek düşürüyor diye biliyorum. Ondan risk almak istemiyorum.

haklısın bana tüp bebekde hemşirem bitki çayı içme sakın demişti...

valla bu slim 6 dağıttı beni ikinci gün ama hala oturup kalkarken dizlerim esiyo bacaklarım ağırıyo yaa :d

emin ol sonuçlarını alacaksın...

tugba cım inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım
zargar dişin nasıl oldu?
esrasi senden naber? bence sen yorumlayabilirsin menüleri
maymuncum şimdi sana ne diyecez?
yaa kızlar acaip uykum var benim kaç gündür yorgunluk vs kendimi hiç iyi hissetmiyorum
o yüzden de pek buraya yazmak istemiyorum zaten işler de çok yoğun şu ara
jujum sen nasılsın reglin ne alemde

iyi ediyor ozaman.... Içirken burayada yazın unutanlarımız varsada aklına gelmiş olur böylelikle...

emin ol sonuçlarını alacaksın...
yazıyorum menüde her sabah onda bi tane buraya ayrıcana yine yazarım :D bu spor 6 gün yapılıp bir gün duruluyormuş ben ara vermiş oldum ama artıkın napalım bugün yine herşeye rağmen devam iyi olcak bencede ;)
zargar dişin nasıl oldu?
yaa kızlar acaip uykum var benim kaç gündür yorgunluk vs kendimi hiç iyi hissetmiyorum

valla nolsun iyiyim çalışkanım bu aralar ama bende işe gelmek istemiyorum bayramdan sonra hep uyuyasım var ama el mahkum burdayız yorumlarım menüleride olur yani bi denerim :)

Valla napalım bayram dönüşü iş topluyoruz işte, bende kendimden ümitliyim ama görünürde bişey yok, yediklerime dikkat ediyorum ama giden bişey yok sanki :D

Gider gider sakın moralini bozma :)

Bu arada bu şeyda coşkun varya ünlüleri zayıflatan kapısına kadar yemeklerini götüren.
Aylık 3.000 Euro alıyormuş . Şok oldum yaa 8 milyarcık aylık.
Bence bunu düşünün çok kardayız hahahahahhaha :D

zargar dişin nasıl oldu?

Bu kadar kendini yorma birde sen hasta olursan komple artık hastalıktan geçilmicek bizim bölüm :(
Herkes problemli yaaa :D Nasıl toplandık böyle :)

Gider gider sakın moralini bozma :)

Bu arada bu şeyda coşkun varya ünlüleri zayıflatan kapısına kadar yemeklerini götüren.
Aylık 3.000 Euro alıyormuş . Şok oldum yaa 8 milyarcık aylık.
Bence bunu düşünün çok kardayız hahahahahhaha :D
heyy maşallah yani paraya bak ben zengin bile olsam zayıflar o paraylada kendime cici kıyafetler alırım millete yedirmem acaba bizde bu işimi yapsak nedir :D
Süper işe yarıyor o zaman. Yağlarını kırmıştır. Eriyorsun demekki :D

bu laf çok hoşuma gitti yaa, yağlarım kırıldı demi yuppieeee :)))

heyy maşallah yani paraya bak ben zengin bile olsam zayıflar o paraylada kendime cici kıyafetler alırım millete yedirmem acaba bizde bu işimi yapsak nedir :D

bu laf çok hoşuma gitti yaa, yağlarım kırıldı demi yuppieeee :)))

Valla kadın gülben ergene 3 ayda 11 kilo verdirmiş. Tam 9.000 Eurosunu almış :)

Kırdın yağları artık sporu bırakmadan devam et ve bol su içki hazır kırılmışken at vücudundan onları ;)

Valla kadın gülben ergene 3 ayda 11 kilo verdirmiş. Tam 9.000 Eurosunu almış :)

Kırdın yağları artık sporu bırakmadan devam et ve bol su içki hazır kırılmışken at vücudundan onları ;)

vay bee 11 kilo vermenin bedeli 9000 euro o zaman bunu beleş başarmanın keyfi bambaşka olucak :)) bende 11 kilo versem fıstık gibi gacı olcam ama hadi inşallah :D

vay bee 11 kilo vermenin bedeli 9000 euro o zaman bunu beleş başarmanın keyfi bambaşka olucak :)) bende 11 kilo versem fıstık gibi gacı olcam ama hadi inşallah :D

Aynen yaaa bende 11 kilo versem oooo süper olurum :D

Biz kendi boğazımızı tutup spor yapabiliriz :) Paralarda cebe kalır hahhahahhah

Back
X