Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oncelikle gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur edrim.ALLAH RAZI OLSUN.DUN anneme gittim,bi guzel iyilestirdi beni.RABBIM ANNELERIMIZI ,SEVDIKELRIMIZI BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN.AMIN
sağol canım sorduğun için malesef ben iyi değilim malumunuz çocuk tedavisi görüyorum gebe kaldığımı duyunca çok sevinmştim sonra düşük yaptığımı öğrenince bir o kadar yıkıldım kaç gündür ruh dünyam çok kötü ağlıyorum aslında ben soğuk kanlı biriyim ama ilk oluyor duygularıma hakim olamıyorum ben şimdi bazı arkadaşların ruh haletini yeni yeni anlıyorum Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
dagyolu,canim benim cok uzuldum .ama RABBIM bu sekilde takdir etmis demekki.lutfen toparlan.ALLAH yardimcin olsun
Merhaba kızlarr,

Bu sabah bi tarılayım durum nedir bi bakayım dedim, bide ne göreyim giden 200 gr. olmuş, çok sinir oldum yaa, neden böyle oluyo regl bitmediğinden mi, spor yapıyorum kaslarım su mu tutuyor, yoksa vucudum direnç mi gösteriyo hala anlayamadım? Neyse dünkü menüyü veriyorum.

sabah 07.00
1 dilim ekmek, peynir, şekersiz çay

ara 10.00
1 fincan şekersiz kahve

öğle 12.00
1 adet hasanpaşa köfte
yağsız salata
1 bardak ayran

ara 17.00
1 avuç kuruyemiş
1 bardak meyve suyu

akşam 21.00 (çünkü konserdeydim)
1 kase çorba

2 lt. su, 30 dk. callanetics, 35 dk. slim 6
bu kiz sssssssssuuuuuuuuuuperrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52:
dünki menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin

öğle
1/2 simit
1 kk peynir

ara
1 elma

akşam
1/2 kepçe çorba
2 kaşık beğendi
1 yumurta büyüklüğünde haşlanmış et

ara
10 cm büyüklüğünde cevizli sucuk :(

su
2 lt civarı
spor maalesef yok (tüm gün parkta çocukların peşinde koşturmayı saymıyorum)

dünki menüm kötüydü kızlar
ama bu sabah düğnki cevizli sucuğun acısını çıkarmak için sabah 6 da kalkıp 25 dk koşu bandında koştum
o kadar da kotu degil,ama ssuper de degil malesef.10 uzerinden 9
hayırlı sabahlar kızlar
kusura bakmayın uğrayamıyorum pek ama şu sıralar başımda öyle bi sıkıntı var ki :(
doğum kontrol hapı kullanıyorum her ay 21 günlük hapı bitirdikten sonra muhakkak en geç 4.günü hasta olurdum
bu ay 6. günüm ve hala olmadım :( hapı 1 gün unutup geç içmiştim bi günde sabaha karşı içmediğim aklıma gelmişti öyle içmiştim
çok korkuyorum hamile olmaktan bi test alıp yapmaya bile cesaret edemiyorum
korkumun sebebi bebişin olması değil de 21 gün boyunca hap kullandım
bu ay içerisinde hep griptim aldığım ağrı kesiciler içtiğim bitki çaylarının haddi hesabı yok
eğer hamileysem ve bunlar bebeğe bi zarar vermişse diye korkuyorum ve dört gözle reglimi bekliyorum
o yüzden moralim çok bozuk hiç bir şeye adapte olamıyorum :14:
yok canim ALLAHin izni ile eger hamileysen,buyuk ihtimal zarar gormez bebek,cunki bu donemde ya hep ya hic kanunu isliyor.
Kızlar bildiğiniz üzere 4 gün tatildi. Biz çeşme, ıldır, alaçatı tatildeydik. Bu sebepten giremedim.
Sizinle 2 tane fotomu paylaşayım. Benim son halim bu :)

Eki Görüntüle 843616 Eki Görüntüle 843615

İlk fotoğraf ıldırdan. Fatmagülün suçu ne dizisi burada çekildi.
ikinci fotoğraf alaçatıdan. ceplerimde telefon sigara falan vardı kabarık çıkmış ceketin önü :) Kilom nasıl gözüküyor kızlar.
ilk olarak cok sekersin:)2.olarak da kilonu gule oynaya ,verirsin INSAALLAH

bu ne listesi ben anlamadım ama....
BU GUNLUK MENU RAPORU LISTESI
kızlar geçmiş olsun diyen arkadaslara çok teşekkür ederim çok hizli gelişti herşey öğrendikten iki gün sonra da aksini öğrendim neyse bu ay yine aynı tedavi uygulanacak
hap kullandigim için ister istemez kilo aldırıyor ve menülerime dikkat etmek birşey kazandırmıyor böylelikle bu gurupta bulunmamda sahsim adına fayda saglamiyor bu gurupta çok değerli insanlarla tanıştım onlar haklarını helal etsinler
DAGYOLU,eger icinden gelmiyorsa insanin bir isi yapmak yaparsa zevk almaz,degilmi.o yuzden girt biraz kafani topla,kendine gel,INSAALLAH kisa zamanda toparlanip aramiza geri donersin.k.i.b
günaydınlarrr
sabah sabah oğlanı dr a götürdüm dr rapor verdi oğlanı eve bırak raporu okula bırak tekrar işe gel koşturmaktan bi hal oldum
dünki menümü paylaşayım öncelikle zargar dün gelemeyecekti bugün gelir yorumlar sanırsam
sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 çay kaşığı bal

ara
yok

öğle
1/4 dilim kıymalı pide
2 sarma
1 içli köfte (bebek görmeye gitmiştik menüde bunların yanında bi sürü şey vardı bu kadar ksııtladım)

ara
1 armut

akşam
1/2 kepçe çorba
1 yumurta kadar haşlanmış et
1 kaşık beğendi

ara
1/2 armut
8-9 fıstık

spor
30 dk tempolu yürüyüş yada koşu (koşu bandında)
su 2,5 lt
yeşil çay beşibi yerde form çayı içildi
yahu ne diyin 10 uzerinden 25!!harikasin,MASAALLAH
dünkü menü

sabha 07.00
1 dilim ekmek, peynir, şekersiz çay,

ara 10.00
mandalina

öğle 12.00
1 kase çorba
2 yk yeşil mercimek yemeği
1 bardak ayran

akşam 19.00
1 dilim ekmek
2 yk sebze yemeği
salata ( yağsız )

30 dk. tempolu yürüyüş, 2 lt su
BU KIZ BU HAFTA MANYAK KILO VERICEK INSAALLAH,ben size soyliyim,1 gun bile devamsizlik yapmadi ve 1 gun olsun kotu menu sunmadi,MASAALLAH,meyve yemege de basladi ustelik.alkislaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52::52::52:
işte geldimm burdayımmmmm ((:
güzel paylaşımlarımız olur birlikte inş.
aramiza hosgeldin coznurrr

Son düzenleme:
günaydınlarrr
sabah sabah oğlanı dr a götürdüm dr rapor verdi oğlanı eve bırak raporu okula bırak tekrar işe gel koşturmaktan bi hal oldum
dünki menümü paylaşayım öncelikle zargar dün gelemeyecekti bugün gelir yorumlar sanırsam
sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 çay kaşığı bal

ara
yok

öğle
1/4 dilim kıymalı pide
2 sarma
1 içli köfte (bebek görmeye gitmiştik menüde bunların yanında bi sürü şey vardı bu kadar ksııtladım)

ara
1 armut

akşam
1/2 kepçe çorba
1 yumurta kadar haşlanmış et
1 kaşık beğendi

ara
1/2 armut
8-9 fıstık

spor
30 dk tempolu yürüyüş yada koşu (koşu bandında)
su 2,5 lt
yeşil çay beşibi yerde form çayı içildi
Menun guzel canim bence oglen cok yememissin.icli kofte pide falan gozume batmadi cunku hem az yemissin hem de arada normal olmasi.

dünkü menü

sabha 07.00
1 dilim ekmek, peynir, şekersiz çay,

ara 10.00
mandalina

öğle 12.00
1 kase çorba
2 yk yeşil mercimek yemeği
1 bardak ayran

akşam 19.00
1 dilim ekmek
2 yk sebze yemeği
salata ( yağsız )

30 dk. tempolu yürüyüş, 2 lt su
Bugunu cok begendim canim erken kalkman cokk guzel keske bende kalkabilsem.

güzel paylaşımlarımız olur birlikte inş.

Hooosssgeldiiiin :))

Burası neden bu kadar sessiz ???????????????
Kimse girmiyor??????

yokluğunuzda çay demliyoruz, gelirsinizde bir bardak ikram ederiz diyee...

kizlar,geldigimiz zaman kimsenin olmamasini takmaya ne gerek var,ben o sekilde baktigimda cumartesi,pazar sinirlerim bozuldu VALLAHI.ben de karar verdim.her gun aksam yarim saat ayirmaya.bugun erken girdim cunki dun yoktum.her gun menunuzu yazin ,adiniza yazilmis mesajlari cevaplayin,bi de menu yorumlayin ,o kadar,ister kimse olmasin,sonucta zayiflama topigi.

beni ilgilendiren tarafi her kesin gunluk gorevini yerine getirip menusunu paylasmasi.
ipekyooooooolllllllllllllllllllllll,niye menu paylasmiyorsuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnn???????????:52::52::52:

Menun guzel canim bence oglen cok yememissin.icli kofte pide falan gozume batmadi cunku hem az yemissin hem de arada normal olmasi.

Bugunu cok begendim canim erken kalkman cokk guzel keske bende kalkabilsem.

Hooosssgeldiiiin :))

oncelikle gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur edrim.ALLAH RAZI OLSUN.DUN anneme gittim,bi guzel iyilestirdi beni.RABBIM ANNELERIMIZI ,SEVDIKELRIMIZI BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN.AMIN

dagyolu,canim benim cok uzuldum .ama RABBIM bu sekilde takdir etmis demekki.lutfen toparlan.ALLAH yardimcin olsun

bu kiz sssssssssuuuuuuuuuuperrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52:

o kadar da kotu degil,ama ssuper de degil malesef.10 uzerinden 9

yok canim ALLAHin izni ile eger hamileysen,buyuk ihtimal zarar gormez bebek,cunki bu donemde ya hep ya hic kanunu isliyor.

ilk olarak cok sekersin:)2.olarak da kilonu gule oynaya ,verirsin INSAALLAH

BU GUNLUK MENU RAPORU LISTESI

DAGYOLU,eger icinden gelmiyorsa insanin bir isi yapmak yaparsa zevk almaz,degilmi.o yuzden girt biraz kafani topla,kendine gel,INSAALLAH kisa zamanda toparlanip aramiza geri donersin.k.i.b

yahu ne diyin 10 uzerinden 25!!harikasin,MASAALLAH

BU KIZ BU HAFTA MANYAK KILO VERICEK INSAALLAH,ben size soyliyim,1 gun bile devamsizlik yapmadi ve 1 gun olsun kotu menu sunmadi,MASAALLAH,meyve yemege de basladi ustelik.alkislaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52::52::52:

aramiza hosgeldin coznurrr

teşekkür ederim kızlar elimden geleni yapıyorum ama sanki hiçni değişiklik yok gibi, artık yarın belli olacak akmıyım karamıyım. Ama yılmadan devam edeceğim ;)

teşekkür ederim kızlar elimden geleni yapıyorum ama sanki hiçni değişiklik yok gibi, artık yarın belli olacak akmıyım karamıyım. Ama yılmadan devam edeceğim ;)

OLAYA O SEKILDE BAKMA,VUCUT ELBET TEPKI VERICEK ALLAHIN IZNI ILE,YETER KI INAN.her seyden onemlisi saglikli besleniyorsun ve spor yapiyorsun,varmi otesi//dimiiiiii

Ebyarrrrrrrr,noldu bebıs varmı bebıssss.
Bu topıkde ne cok kısı bebıs ıstıyor ya,ne garıp tesaduf degılmı.tabı tesaduf dıye bısey yoktur,o baska.ne dıyım.allah hepınızın yardımcısı olsun.amın

Gunaydın kızlar dünkü su ve yesil cay bana ise yaramis gibi geldi.bu sabah tartida 400 gram az ciktim.gerçi reglim bitti onun da etkisi var ama motivaston olsun dimi :)

Tugbacım fotograflarini begendim hayalimde nedense avatarindakine benzer bisey bekliyodum yanilttin beni :) cok sekersin :)

Aklima şey geldi onceki takimda kizlarla her gun icin yapilacak listesi yapardik.zorurunluluk yoktu tabi.isteyen girer yazardi.sadece diyet degil yapilacak rutin işler de olurdu .gün sonunda neyi ne kadar yapmisiz onu gorurduk :) isteyen varsa yapabilir. Katılım için de iyi oluyor.
Ben başlayım mesela bugünkü listemden gün sonunda nekadarını yapmışım.

Yapilacak listem
31 Ekim perşembe

1- 1 kupa yeşil çay iç
2- 1 kupa karisik bitki çayı iç
3- 1bucuk litre salatalikli su ic
4- Evi makinaya tut
5- Banyoyu temizle
6- Tarih 2 unite bitir
7- Vatandaslik 2 unite bitir.
8- En az yarım saat kitap oku
9- En az yarım saat yürüyüş yap
10-Tırnaklarını yeme oje sür.
11- Kardesine agda yapmayi ogret :1:
12 -Aksam yemegi hazirla
13- Foruma pcden giris yap avatarini degistir.
14 -Netten cizmek icin resim arastir
15- bugun sevgiliye trip atma :1:

Bugünluk bukadar hazirladım :) bakalim kacini yapabilcem :)

Gunaydın kızlar dünkü su ve yesil cay bana ise yaramis gibi geldi.bu sabah tartida 400 gram az ciktim.gerçi reglim bitti onun da etkisi var ama motivaston olsun dimi :)

Tugbacım fotograflarini begendim hayalimde nedense avatarindakine benzer bisey bekliyodum yanilttin beni :) cok sekersin :)

Aklima şey geldi onceki takimda kizlarla her gun icin yapilacak listesi yapardik.zorurunluluk yoktu tabi.isteyen girer yazardi.sadece diyet degil yapilacak rutin işler de olurdu .gün sonunda neyi ne kadar yapmisiz onu gorurduk :) isteyen varsa yapabilir. Katılım için de iyi oluyor.
Ben başlayım mesela bugünkü listemden gün sonunda nekadarını yapmışım.

Yapilacak listem
31 Ekim perşembe

1- 1 kupa yeşil çay iç
2- 1 kupa karisik bitki çayı iç
3- 1bucuk litre salatalikli su ic
4- Evi makinaya tut
5- Banyoyu temizle
6- Tarih 2 unite bitir
7- Vatandaslik 2 unite bitir.
8- En az yarım saat kitap oku
9- En az yarım saat yürüyüş yap
10-Tırnaklarını yeme oje sür.
11- Kardesine agda yapmayi ogret :1:
12 -Aksam yemegi hazirla
13- Foruma pcden giris yap avatarini degistir.
14 -Netten cizmek icin resim arastir
15- bugun sevgiliye trip atma :1:

Bugünluk bukadar hazirladım :) bakalim kacini yapabilcem :)

Harika bir liste bayıldım :)
Bende kendi hayatıma geçireceğim. Yoksa kulak arkası yapıyorum hep işleri zor geliyor :)
Bu arada hayal kırıklığına uğrattım seni :) Resimdeki avatarı öylesine koymuştum. Ama orjinali böyle malzeme bu yapcak bişiy yok :)

Bende kendi hayatıma geçireceğim. Yoksa kulak arkası yapıyorum hep işleri zor geliyor :)
Bu arada hayal kırıklığına uğrattım seni :) Resimdeki avatarı öylesine koymuştum. Ama orjinali böyle malzeme bu yapcak bişiy yok :)

kendi resmini koysana bundan daha güzel bence,

hayal kırıklıgı değil yahu aksine cok sevindim cunku avatar bana itici gelmişti :52:
liste olayı kesinlikle işe yarıyor :16:

hayal kırıklıgı değil yahu aksine cok sevindim cunku avatar bana itici gelmişti :52:
liste olayı kesinlikle işe yarıyor :16:

Evet ya listeyi tamamlamadın mı insan pişmanlık sorumluluk filan hisseder :)
Ben büyük ev temizliğine giriştim mi böyle liste yapıyorum.
İşe başlamadan kendime bir kahve yapıp listeyi hazırlıyorum. Yanına zamanda belirtiyorum.
İşim bitiyor çabucak :)

kızlar yine öğlen kalktım haliyle kahvaltım şimdi bitti.gerçi erken kalktığımda da dersler oluyor okulda kahve simit yemektense evde domates peynir daha iyidir.

Güzel paylaşımlarımız olur birlikte inş.

hoş geldin canım biraz kendinden bahsedermisin bize seni tanımamız için

kizlar,geldigimiz zaman kimsenin olmamasini takmaya ne gerek var,ben o sekilde baktigimda cumartesi,pazar sinirlerim bozuldu vallahı.ben de karar verdim.her gun aksam yarim saat ayirmaya.bugun erken girdim cunki dun yoktum.her gun menunuzu yazin ,adiniza yazilmis mesajlari cevaplayin,bi de menu yorumlayin ,o kadar,ister kimse olmasin,sonucta zayiflama topigi.

aynen ktılıyorum sana ... Herkes girdiğinde bişeyleri paylaşırsa zaten sorun kalmaz kimse yok diye hayıflanmanın anlamı yok

bugün katılım diğer günlere nazaran daha iyi ama yeni üyelirimizden kirmizipabuclar ortalarda yok bu hiç hoşuma gitmedi

Back
X