Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oncelikle gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur edrim.ALLAH RAZI OLSUN.DUN anneme gittim,bi guzel iyilestirdi beni.RABBIM ANNELERIMIZI ,SEVDIKELRIMIZI BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN.AMIN

dagyolu,canim benim cok uzuldum .ama RABBIM bu sekilde takdir etmis demekki.lutfen toparlan.ALLAH yardimcin olsun

bu kiz sssssssssuuuuuuuuuuperrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52:

o kadar da kotu degil,ama ssuper de degil malesef.10 uzerinden 9

yok canim ALLAHin izni ile eger hamileysen,buyuk ihtimal zarar gormez bebek,cunki bu donemde ya hep ya hic kanunu isliyor.

ilk olarak cok sekersin:)2.olarak da kilonu gule oynaya ,verirsin INSAALLAH

BU GUNLUK MENU RAPORU LISTESI

DAGYOLU,eger icinden gelmiyorsa insanin bir isi yapmak yaparsa zevk almaz,degilmi.o yuzden girt biraz kafani topla,kendine gel,INSAALLAH kisa zamanda toparlanip aramiza geri donersin.k.i.b

yahu ne diyin 10 uzerinden 25!!harikasin,MASAALLAH

BU KIZ BU HAFTA MANYAK KILO VERICEK INSAALLAH,ben size soyliyim,1 gun bile devamsizlik yapmadi ve 1 gun olsun kotu menu sunmadi,MASAALLAH,meyve yemege de basladi ustelik.alkislaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52::52::52:

aramiza hosgeldin coznurrr
gözlerimiz seni aradı zargar cım dün

Menun guzel canim bence oglen cok yememissin.icli kofte pide falan gozume batmadi cunku hem az yemissin hem de arada normal olmasi.

Bugunu cok begendim canim erken kalkman cokk guzel keske bende kalkabilsem.

Hooosssgeldiiiin :))
saolasın peynir cim dikkat etmeye çalışıyorum bakalım inşaşaalah işe yararü

teşekkür ederim kızlar elimden geleni yapıyorum ama sanki hiçni değişiklik yok gibi, artık yarın belli olacak akmıyım karamıyım. Ama yılmadan devam edeceğim ;)
bu hafta değişiklik olmazsa sakın bozma moralini çünkü bünye bazen direniyor arada o yüzden olabilir ama böyle devam edersen çok güzel sonuçlar alacaksın emin oollll

Gunaydın kızlar dünkü su ve yesil cay bana ise yaramis gibi geldi.bu sabah tartida 400 gram az ciktim.gerçi reglim bitti onun da etkisi var ama motivaston olsun dimi :)

Tugbacım fotograflarini begendim hayalimde nedense avatarindakine benzer bisey bekliyodum yanilttin beni :) cok sekersin :)

Aklima şey geldi onceki takimda kizlarla her gun icin yapilacak listesi yapardik.zorurunluluk yoktu tabi.isteyen girer yazardi.sadece diyet degil yapilacak rutin işler de olurdu .gün sonunda neyi ne kadar yapmisiz onu gorurduk :) isteyen varsa yapabilir. Katılım için de iyi oluyor.
Ben başlayım mesela bugünkü listemden gün sonunda nekadarını yapmışım.

Yapilacak listem
31 Ekim perşembe

1- 1 kupa yeşil çay iç
2- 1 kupa karisik bitki çayı iç
3- 1bucuk litre salatalikli su ic
4- Evi makinaya tut
5- Banyoyu temizle
6- Tarih 2 unite bitir
7- Vatandaslik 2 unite bitir.
8- En az yarım saat kitap oku
9- En az yarım saat yürüyüş yap
10-Tırnaklarını yeme oje sür.
11- Kardesine agda yapmayi ogret :1:
12 -Aksam yemegi hazirla
13- Foruma pcden giris yap avatarini degistir.
14 -Netten cizmek icin resim arastir
15- bugun sevgiliye trip atma :1:

Bugünluk bukadar hazirladım :) bakalim kacini yapabilcem :)

peynir cim listene bayıldım şekerim yaaa çok güzel aslında keşke bende ihmal etmesem de yapsam canım yaaa

bu arada sabah 6 da kalkıp 1 saat koşu ve aletli jimlastik yaptım koşu parkurunda
öğlende 1 saat 15 dk tempolu yürüyüş yaptım ayaklarım artık hissetmiyor ama kendimi iyi hissediyorum öğlende yoğurt ve galeta ve müsli karışımı yedim 1 elma ileee bakalım iyice hevese geldim şimdi hadi bakalım kızlar akşam erkenden yeme işini bitirin bakalım yarın ne olacak sonuncu olmayalım lütfenn

bu arada sabah 6 da kalkıp 1 saat koşu ve aletli jimlastik yaptım koşu parkurunda
öğlende 1 saat 15 dk tempolu yürüyüş yaptım ayaklarım artık hissetmiyor ama kendimi iyi hissediyorum öğlende yoğurt ve galeta ve müsli karışımı yedim 1 elma ileee bakalım iyice hevese geldim şimdi hadi bakalım kızlar akşam erkenden yeme işini bitirin bakalım yarın ne olacak sonuncu olmayalım lütfenn
vayyyyyyyyyyyy şahnur sabah sabah nerde koştun kız....

hayal kırıklıgı değil yahu aksine cok sevindim cunku avatar bana itici gelmişti :52:
liste olayı kesinlikle işe yarıyor :16:
ya peynir sen ne komik kızsın yaaa, bi keremde normal bi resim koysan nolur o kedinin hali ne öylee :9: :9: :9:
Evet ya listeyi tamamlamadın mı insan pişmanlık sorumluluk filan hisseder :)
Ben büyük ev temizliğine giriştim mi böyle liste yapıyorum.
İşe başlamadan kendime bir kahve yapıp listeyi hazırlıyorum. Yanına zamanda belirtiyorum.
İşim bitiyor çabucak :)
süpersin bak resmin ne güzel yakıştı oraya , ohhh fıstık gibi :)

Son düzenleme:

saolasın peynir cim dikkat etmeye çalışıyorum bakalım inşaşaalah işe yararü

bu hafta değişiklik olmazsa sakın bozma moralini çünkü bünye bazen direniyor arada o yüzden olabilir ama böyle devam edersen çok güzel sonuçlar alacaksın emin oollll

peynir cim listene bayıldım şekerim yaaa çok güzel aslında keşke bende ihmal etmesem de yapsam canım yaaa

ben de cok hevese geldim esra 2 gun once falan asıl gaza getirmişti ama okuldan dolayı pek odaklanamdım .bugün ve yarın evdeyim cuma raporuna pek bi fark olcagını sanmıyorum ama umarım haftaya cumaya kendimi 76 görmek istiyorum.bugün ara öğünde havuç yeme kararı aldım.Rendelenmiş ve limonlu normalde nefret ederim:27:

ya peynir sen ne komik kızsın yaaa, bi keremde normal bi resim koysan nolur o kedinin hali ne öylee :9: :9: :9:

ben de cok normal sayılmam o yüzden :)

Son düzenleme:

süpersin bak resmin ne güzel yakıştı oraya , ohhh fıstık gibi :)

Vallahi ben de onu diyecektim.bi normal resim bulamıyor bu kız:))
Oglum diyor ki,yazık o kediye anne ,ağlıyormu orda:))

Son düzenleme:

hoş geldin canım biraz kendinden bahsedermisin bize seni tanımamız için

tabiykiii
bursada yaşıyorum
kamu kurumunda çalışıyorum, 29 yaşındayım 2 yıllık evliyim 16 aylık bir oğlum var "rüzgar"ım
lanet bir metabolizmam var üzülünce şişer, kızınca şişer sevivnce şişer huffff
motivasyonsuz zayıflayamayacağıma kanaat ettim ve burdayım
daha önce 2013 yılı haziran anneleri topiğindeydim
şimdide sizlerle birlikteyimmm

tabiykiii
bursada yaşıyorum
kamu kurumunda çalışıyorum, 29 yaşındayım 2 yıllık evliyim 16 aylık bir oğlum var "rüzgar"ım

hoşgeldin yeni anne... Senini kilolarda hamilelik kiloları mı yoksa...

Motivasyonsuz kilo verilmediği için buradayız zaten bizde birbirimize destek olarak kendimiz gibi insanlarla kilo vermeye çalışıyoruz

tabiykiii
bursada yaşıyorum

Hoş geldin canım :)
Yarın sabah tartıl bakalım kaç kg gelcen :)
Bizimde yarın tartılma günümüz :)
Bakacağız skorlara :D

hoşgeldin yeni anne... Senini kilolarda hamilelik kiloları mı yoksa...

Motivasyonsuz kilo verilmediği için buradayız zaten bizde birbirimize destek olarak kendimiz gibi insanlarla kilo vermeye çalışıyoruz

emzirme kiloları desek daha doğru olur
doğumdan sonra aldım kiloları
halbuki tatlı ye süt yapar dediler yemedim, şunu ye süt yapar bunu iç süt yapar dediler dinlemedim
ama aldım kiloları
ve şu anda emzirmediğim halde vücut süt salgılamaya devam ediyor emziriyormuşum gibi
bu nedenlede kilo veremiyorum
ama sizlerin desteği ile inatçı vücudun inadını kıracağımı umut ediyorum

emzirme kiloları desek daha doğru olur
doğumdan sonra aldım kiloları
halbuki tatlı ye süt yapar dediler yemedim, şunu ye süt yapar bunu iç süt yapar dediler dinlemedim
ama aldım kiloları
ve şu anda emzirmediğim halde vücut süt salgılamaya devam ediyor emziriyormuşum gibi
bu nedenlede kilo veremiyorum
ama sizlerin desteği ile inatçı vücudun inadını kıracağımı umut ediyorum

ne garip yıllarca emziren annelerin daha kolay kilo verdiğini sanıyordum ben sende tam tersi olmuş demek

Hoş geldin canım :)
Yarın sabah tartıl bakalım kaç kg gelcen :)
Bizimde yarın tartılma günümüz :)
Bakacağız skorlara :D

hoşbulduuumm
bakalım kaç gelicek
şimdi burda hergün yediğimiz liste
yaptığımız spor, egzersizleri mi paylaşıyoruz şekerim?
ve ayrıca zayıflamaya yardımcı olduğunu bilerek uyguladığımız ekstra yöntemleri de paylaşıyoruz
gözlemlediğim bu şekilde de??

hoşbulduuumm
bakalım kaç gelicek
Ve ayrıca zayıflamaya yardımcı olduğunu bilerek uyguladığımız ekstra yöntemleri de paylaşıyoruz

yaa evet bende öyle zannediyordum
ama olmadığını yaşamak şaşırmaktan çok kızgınlığa yol açıyor :47:
aynen doğru gözlemlemişsin canım....

Sende paylaşımda bulundukça doğru yada yanlışlarını farkedeceksindir .. Illaki bi yerde yanlış yapıyoruz ki kilo alıyoruz

hoşbulduuumm
bakalım kaç gelicek
ve ayrıca zayıflamaya yardımcı olduğunu bilerek uyguladığımız ekstra yöntemleri de paylaşıyoruz

İlk sayfada kurallar var zaten.
Hergün 5 mesaj yazman ve sana yapılan yorumlara cevap dönmen gerekiyor.
Menü + su + bitki çayı + spor hepsini paylaşıyorsun
Tabi burda diyetler üzerine menüler üzerine yorumlar falan yapıyoruz.
Genel olarak aktif oluyoruz :)

Back
X