Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoş geldin canım biraz kendinden bahsedermisin bize seni tanımamız için

tabiykiii
bursada yaşıyorum
kamu kurumunda çalışıyorum, 29 yaşındayım 2 yıllık evliyim 16 aylık bir oğlum var "rüzgar"ım
lanet bir metabolizmam var üzülünce şişer, kızınca şişer sevivnce şişer huffff
motivasyonsuz zayıflayamayacağıma kanaat ettim ve burdayım
daha önce 2013 yılı haziran anneleri topiğindeydim
şimdide sizlerle birlikteyimmm

hoşgeldin canım tekrar memnun olduk :)

vayyyyyyyyyyyy şahnur sabah sabah nerde koştun kız....

valla jujum eve 10 dk mesafede bi koşu parkuru yaptı belediye sabah 6 da oraya gittim 7 ye kadar parkurdu aletdi koşturdum durdum öğlende tempolu yürüdüm bissürü bacaklarım ağrıyo şimdi

coznur tekrardan hoşgeldin ben de emzirirken kilo veremeyenler grubundaydım canım

Gene karanlık çöküyor :(
Böyle alışamadım ben daha yaaaaaaaaaaaaaaa
Saat 5 hava karardı bile :(

kızlar yarın tartı günü ona göre hazırlıklı olun akşam fazla yemeyin sabah güzel güzel kilo verip gelin ok mi?

31 Ekim pesembe

Oglen
2 dikim ekmek
1 domates
1 kk peynir
3 zeytin
1 kupa limonlu yesil cay

Aksam
5 kofte
1 dilim ekmek
Yarim kase yogurt

2 litre su
Spora cikamadim dersler biterse cikicam

31 Ekim pesembe

Oglen
2 dikim ekmek
1 domates
1 kk peynir
3 zeytin
1 kupa limonlu yesil cay

Aksam
5 kofte
1 dilim ekmek
Yarim kase yogurt

2 litre su
Spora cikamadim dersler biterse cikicam

Cok güzel afferimm.peki kahvaltı hani?birleştirmişsin sanki .ok.bugunluk mecbur kalmışsındır

Son düzenleme:
tugbaaaaaaaaaaaaaa,nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn???????????????
ipekyol niye hic menu rapor etmiyorsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?????????????
Canım taşmaz artımın yazacam şimdiye kadar kayda değer bir menüm yoktu çünkü
sağol canım sorduğun için malesef ben iyi değilim malumunuz çocuk tedavisi görüyorum gebe kaldığımı duyunca çok sevinmştim sonra düşük yaptığımı öğrenince bir o kadar yıkıldım kaç gündür ruh dünyam çok kötü ağlıyorum aslında ben soğuk kanlı biriyim ama ilk oluyor duygularıma hakim olamıyorum ben şimdi bazı arkadaşların ruh haletini yeni yeni anlıyorum Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
Âmin canım Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin.rabbim seninde gönlüne ferahlık versin
Ebyarrrrrrrr,noldu bebıs varmı bebıssss.
Bu topıkde ne cok kısı bebıs ıstıyor ya,ne garıp tesaduf degılmı.tabı tesaduf dıye bısey yoktur,o baska.ne dıyım.allah hepınızın yardımcısı olsun.amın

Aynen canım ya bende eşime bu konuyu anlatıyordum ne ilginçtir ki hepimiz aynı topikteyiz

selammm kızlar :D bu takıma çağrılmışım :D daha önce yarışmıştım ama verdiklerimi geri aldım :ssz: hedefim 55 58 arası şuanda mevcut kg 74 :S dukan diyeti ile vermiştim ama güçlendirmeyi yapmamıştım doğal olarak kaçınılmaz sonn... tekrar dukan yapmaya karar verdim diyetisyenle falan olcak iş değil çünkü yani benm bünyem açısından değil en azından. yaşım 22 bursalıyım ama ankarada yaşıyorum. öğrenci sayılırım geceleri çalışıyorum kaldığım apartta. kendime ait mutfağım var böylece yemeklerimi kendim yapabilicem. ( henüz ocağım gelmedi o sebeple şuanda yemek pişiremiyorum :14: ) evet bendeki durum budur :D geceleri çalıştığım için öğleden sonraları oldukça aktif olurum ve tabi geceleri :27: şimdilik diyete dair birşey yok aksine yiyemeyeceklerimi yiyorum :D ama ocağım geldikten sonra diyete başlayacağımmm :D vee 0 kaçamakla devam edeceğim :D spor olarak plates yapacağım diyetle paralel olarak ve voleybol oynuyorum 10 12 yıldır lisanslı sporcuyum :D şimdilik bu kadar :D

selammm kızlar :D bu takıma çağrılmışım :D daha önce yarışmıştım ama verdiklerimi geri aldım :ssz: hedefim 55 58 arası şuanda mevcut kg 74 :S dukan diyeti ile vermiştim ama güçlendirmeyi yapmamıştım doğal olarak kaçınılmaz sonn... tekrar dukan yapmaya karar verdim diyetisyenle falan olcak iş değil çünkü yani benm bünyem açısından değil en azından. yaşım 22 bursalıyım ama ankarada yaşıyorum. öğrenci sayılırım geceleri çalışıyorum kaldığım apartta. kendime ait mutfağım var böylece yemeklerimi kendim yapabilicem. ( henüz ocağım gelmedi o sebeple şuanda yemek pişiremiyorum :14: ) evet bendeki durum budur :D geceleri çalıştığım için öğleden sonraları oldukça aktif olurum ve tabi geceleri :27: şimdilik diyete dair birşey yok aksine yiyemeyeceklerimi yiyorum :D ama ocağım geldikten sonra diyete başlayacağımmm :D vee 0 kaçamakla devam edeceğim :D spor olarak plates yapacağım diyetle paralel olarak ve voleybol oynuyorum 10 12 yıldır lisanslı sporcuyum :D şimdilik bu kadar :D

Hosgeldin canim ne okuyosun.sen de benim gibi gececisin :)

Cok güzel afferimm.peki kahvaltı hani?birleştirmişsin sanki .ok.bugunluk mecbur kalmışsındır
Gec uyaninca oyle oluyo canim

Yapilacak listem
31 Ekim perşembe

1- 1 kupa yeşil çay iç +
2- 1 kupa karisik bitki çayı iç +
3- 1bucuk litre salatalikli su ic +
4- Evi makinaya tut +
5- Banyoyu temizle +
6- Tarih 2 unite bitir +
7- Vatandaslik 2 unite bitir. -
8- En az yarım saat kitap oku +
9- En az yarım saat yürüyüş yap -
10-Tırnaklarını yeme oje sür.+
11- Kardesine agda yapmayi ogret :1: +
12 -Aksam yemegi hazirla +
13- Foruma pcden giris yap avatarini degistir. +
14 -Netten cizmek icin resim arastir -
15- bugun sevgiliye trip atma -

Kizlar tarihi zor bitirdim spora cikamadim
Ama evde egzersizler yaptim

Kilo bildirimi
77.5

dünkü menü
sabah 07.00
1 dilim ekmek, 1 yk sucuklu yumurta

ara 10.00
şekersiz kahve

öğle 12.00
1 kase çorba
1 tane kadın budu köfte
1 bardak ayran

ara 17.00
buğday kavurma şekersiz çay

akşam
10 tane hamsi
yağsız salata
1 dilim ekmek

2 lt. su

Aslında ben hani demiştim ya, 1,5 kg verelim diye, amacım oydu ama buna da şükür diyorum, çünkü terazi hiç kıpırdamıyodu iki gün önce, sanıırm metabolizman direnç içinde, ama haftaya 1,5 yapcam Allah'ın izniyle, çok güzel olacak :D

günaydınlarrrr

[/COLOR][/B]
***5.Takım 333. Etap***
ipekyol51 ( 77,70 / 77,70 /0/ % 0 ) kilosu sabit
toplight ( 72,50 / 72,0 /0,50 / % 0,69 )
oluroylebazen (78,50 / )
esrasi ( 67,70 / )
zargarpur ( 67,60 / )
tuğba-serdar ( 72,00 / )
ebyar ( 58,20 / )
dagyolu ( 65,30 / )
*JUJU* ( 87,10 / )
5.TAKIM ORTALAMASI ( )
[/QUOTE]

kızlar toplantıya gireceğim listeye sadece beni ve ipekyolu ekledim diğer düzeltmeleri siz yaparmısınız kolay gelsin

Hoş geldin canım aramıza :)

kilomuz yakınmış hepbirlikte ericez inşallah :)

günaydınlarrrr

[/COLOR][/B]
***5.Takım 333. Etap***
ipekyol51 ( 77,70 / 77,70 /0/ % 0 ) kilosu sabit
toplight ( 72,50 / 72,0 /0,50 / % 0,69 )
oluroylebazen (78,50 / )
esrasi ( 67,70 / )
zargarpur ( 67,60 / )
tuğba-serdar ( 72,00 / )
ebyar ( 58,20 / )
dagyolu ( 65,30 / )
*JUJU* ( 87,10 / )
5.TAKIM ORTALAMASI ( )

kızlar toplantıya gireceğim listeye sadece beni ve ipekyolu ekledim diğer düzeltmeleri siz yaparmısınız kolay gelsin[/QUOTE]

Kızlar benim kilom aynı 72 :(
Pazartesi regli olucam sanırım ondan veremedim :(
Haftaya şişim inmiş olur cumaya kadar. Daha iyi olur inşallah.

günaydın kızlarr
sabah 8:05 te toplantıya girince yazamadım
kilo 01.11.2013 tarihi itibari ile 93,2

dünkü liste
7,45 kahvaltı
1 dilim ekmek
zeytin
peyir
yeşil çay

öğlen 12,00
4 köfte
ayran