ben et manyağı birisiyim yani 7 24 et yersemde hayır artık yeter diyemem

bu sebeple dukan bana göre. tatlı olarakta yapacağım seçenek bol :) dukanellam var kendi tarifim onu yaparım

zaten öğrenci evi gibi birşey benim evim :) o sebeple yerim doyarım

canın ne istiyor deseler kebap diyen birisiyim ben :) dert değil :) ve gerçekten kiloyu onla veriyorum yani :) biraz katı ama başka türlüsü kurtarmaz beni :)
ayy buna bursada yağ biberi diyoruz başka yerlerde bursa biberi ve paprika biber diyorlar :) ben bayılırım bunun közlemesine :) hastasıyım yani D: dukandada serbest diye bununla yağsız salça yaptırmıştım anneme ben
maşallah sana :)

kızlar herkese merhaba :) gece çöalışınca ancak öğlen kalkıyorum malum :) kalktım şu sarımsak çayı varya onlardan demledim bir bardak içtim :) mobilyamda problem vardı ocak aspratörün önüne gelmiyordu onu halletti ustalar ve temizlik yaptım ocağı ters tarafa koyduğum için bulaşıklarım kalmıştı akşamdan onları yıkadım plates toplarımı yarın için şişirip hazır ettim :) salçalı dukan krep yaptımmm ve ya bismillah diyerek diyetime başladım. inşallah hepimiz bir güzel verirp kilolarımızı hedefimize ulaşırız :) 2 gün protein ardından 1 +1 şeklinde devam edeceğim :) sabah 72.9 çıktım düz hesap 73 işte :) cumaya kadar tartılmak yok

ksra verdim

cuma günü bu saatlere kalmaz bildirimim ama 1 2 gibi yaparım ancak

çünkü sabah 8 de yatıyorum :)