- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #100.201
Hoşgeldinnn tatlım yeni takımınla birlikte harika kilolar vereceğine eminim
Kızlar kim demiş iki kişi olduğunuzu biz tombişler kocaman bir aileyiz az olsun öz olsun zamanla pek çok arkadaşımızın aranıza katılacağına ve kaynaşacağınıza tüm kalbimle inanıyorum ben 3. takımdan sweet fırsat buldukça gelir bir çayınızı seve seve içerim bugünlük benden olsun
geçmiş olsun tatlım rahatsızlığın nedir bilemiyorum fakat inan bana pek çok hastalığımızın sebebi kilo hep birlikte bu kilolardan kurtulacağız inş
cıslar yok tatlımmmbırak yazık olsun ona yazık buna yazık bize de yazık ama değilmi tatlım bol bol limonlu su içmeye çalış içine de 1 tarçın kabuğu at en az 2 lt yi bitirmeye çalış günde
Hepinize bol azim ve kararlılık diliyorum![]()
Canim valla super evsahibisiniz tesekkurler ,takimimiza simsiki sarilacaz hedef simdilik ilk uc girmek 5. Takimi birlere tasiyacaz arkadaslaromizla birlikte.canim yanlis anlamissin cok sukurhasta degilim .kilolarim icn kullandim bir hasta nasil saati saati yer ilaclarini alir doktorunun dediklerini yapar bende suan oyle yapmaya calisiyorum butun enerjimi zayiflamak icin kullaniuorum.acikca ben hasta siz doktor sizler ne derseniz onu yapmaya calisicam tarcinli suya baslamistim sanki istah kesiyor gibi