Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldinnn tatlım yeni takımınla birlikte harika kilolar vereceğine eminim

Kızlar kim demiş iki kişi olduğunuzu biz tombişler kocaman bir aileyiz az olsun öz olsun zamanla pek çok arkadaşımızın aranıza katılacağına ve kaynaşacağınıza tüm kalbimle inanıyorum ben 3. takımdan sweet fırsat buldukça gelir bir çayınızı seve seve içerim bugünlük benden olsun:7::7:

geçmiş olsun tatlım rahatsızlığın nedir bilemiyorum fakat inan bana pek çok hastalığımızın sebebi kilo hep birlikte bu kilolardan kurtulacağız inş:16::16:

cıslar yok tatlımmm :20: bırak yazık olsun ona yazık buna yazık bize de yazık ama değilmi tatlım bol bol limonlu su içmeye çalış içine de 1 tarçın kabuğu at en az 2 lt yi bitirmeye çalış günde

Hepinize bol azim ve kararlılık diliyorum:54::54::54:

Canim valla super evsahibisiniz tesekkurler ,takimimiza simsiki sarilacaz hedef simdilik ilk uc girmek 5. Takimi birlere tasiyacaz arkadaslaromizla birlikte.canim yanlis anlamissin cok sukurhasta degilim .kilolarim icn kullandim bir hasta nasil saati saati yer ilaclarini alir doktorunun dediklerini yapar bende suan oyle yapmaya calisiyorum butun enerjimi zayiflamak icin kullaniuorum.acikca ben hasta siz doktor sizler ne derseniz onu yapmaya calisicam tarcinli suya baslamistim sanki istah kesiyor gibi

Aynen canım burda bulduğun motivasyonu emin ol başka hiç bir yerde bulamazsın. Ben burası sayesinde toplam 25 kiloya yakın verdim. Umarım isteyen herkeste benim gibi zayıflayabilir. Şuan burayı bırakıp gitmiyorsam en büyük sebebi bana yardımcı olanlara teşekkür edebilmek için başkalarına yardım edebilmem. Bir kişiye bile bir faydam olursa ne mutlu bana. :16:
Kilo verme konusunda kendime olan güvenimi kaybetmiştim ama sizin sayenizde tekrar toparlıycam inşaallah.

Sabah tartildim 78 kiloyum hedefim bir bucuk kilo vermek Sıkı bir hafta olucak sabah saracoglunun onerdigi maydonoz kurunu yaotim tadi fena degil iki haftadir diyyetteydim ama kacmaklsrim cok oldu ama genede iki kilo verdim simdi sayenizde kacamaklarimi azaldip daha iyi kilo verecegimi dusunuyorum
iki hafta için çok güzel bir başlangıç,inşaallah böyle devam eder,ancak sonraki haftalarda kilo vermek bu kadar yoğun olmuyor bu durum sakın sizi yıldırmasın,kaçamaksız haftalarda daha rahat kilo veriliyor,bol bol kilo vermeniz dileğiyle:).

cok guzel bısey yapmaya calıstıgınız dıger takımlar olarak.cok hosuma gıttı acıkcası destek olusunuz baska bır takıma (rakıp dahı olsa) guzl bır erdem.

takım kaptanı kadıs geldıgınde onunla konusucam ne yapmam gerektıgını vs cunku motıveye ıhtıyacım varvermem gereken koskoca bı 18 kılom var :43::43: ınsallah benım ıcın de ıyı olur.

ayulduz arkadasım artık 3 kısıyız ınsallah bızde emelımıze ulasıcaz.opuyorum herkesı :54:
Artık 4 kişiyiz arkadaşlar,kilo vermeye hevesli ve şişman bi arkadaşınız daha oldu:)):9:.

Canim hosgeldin.kilo vermenin yuzde ellisi motive olmak yememeye alisiyorsun bi sekil ama motive olamiyinca saldim cayira oluyor .insaalah takimimizda on kilolar degil yirmi kilolar vericez
Hoşbulduk arkadaşım sağol,gerçekten zor olan motive olmak,geçen sene 75 kiloya kadar düştüm ama motivasyonumu kaybettiğim için tekrar kilo aldım bunu tekrar yaşamak istemiyorum,cesaretimi toplamak çok zor oldu,kaybetmek istemiyorum.birbirimize yardım edelim lütfen:16:.

Çok teşcevremiim ,güzel dileklerin için de teşekkürler.
Ben kendimi tanıtayım o zaman,34 yaşında,164 boyunda 2 erkek çocuk annesi bir bayanım,ilk hamileliğimden önce 61 kiloydum ve doğumlardan sonra 80li kilolara çıktım şu anda tam olarak 86 kiloyum ve artık kilolarımı vermeye kesin kararlıyım İnşaallah ve Allah'ın yardımıyla vereceğim ilk 1 ay için hedefim 4 kilo vermek.Metabolizmam da biraz yavaştır zor kilo veriyorum ancak bunu diyet +sporla kırmaya çalışacağım.Öğretmen olduğum için akşam 5ten sonra buraya mesaj atabilirim.takıma düzenli gelmeye özen göstericem ,burada paylaşım yapmak gerçekten iyi motive ediyor insanı.Herkese selamlar..:21::21::16:

Raina oncelikle ogretmenler gununu kutlarim . kesinlikle burasi motive ediyor cevremizdeki kisilerle paylasamiyorsun sahsen annemle konussam a ne kilon var kizim senin kemikkerin iri drr:)arkadasim sen veremezsen sende bu bogaz varken. Der ama burada herkes birbirini okadar iyi anliyorki takim ruhuda insana sorimluluk yukluyor k.k bizim icin buyuk bi nimet en iyi sekilde faydalanalim ve bu illet yaglardan kurtulalim insaalah

Bende 2011 80 kiloyla diyete baslamistim esim 65 ol sana araba alicam diye soz verdi ben onun gaziyla 68 kadar dustum sonra dikkatim dagildi ramazandi bayramdi derken ibre gene 80 hatta 83 vurmustu. Ama bu sefer son 20 li yaslarimi hep kilo problemiyle gwcirdim 30 boyle olmiyacak otuzlu yaslarimi en guzel sekilde yasiyacam Rabbim nasip ederse

Hanimlar menulerimiz gunluk paylasalim gerci kaptan gelince yonlendirir bizide bir de zayiflama adina yaptiklarimizi.ben dun maydonoz kurune basladim bir haftadirdir yesil cay,mate,zencefil,biberiye karisimi iciyorum.onceki diyetimde ayda sekiz kilo vermisken simdi haftada bir kiloyu zor veriyorum cay metoyu hizlandiriyormys tavsiye ederim

Bende 2011 80 kiloyla diyete baslamistim esim 65 ol sana araba alicam diye soz verdi ben onun gaziyla 68 kadar dustum sonra dikkatim dagildi ramazandi bayramdi derken ibre gene 80 hatta 83 vurmustu. Ama bu sefer son 20 li yaslarimi hep kilo problemiyle gwcirdim 30 boyle olmiyacak otuzlu yaslarimi en guzel sekilde yasiyacam Rabbim nasip ederse

evet ksinlikle 30lar böyle geçmesin ben de ilk zamanlar daha vakit var veririm diye düşünürdüm ama böyle diye diye 34 oldum,en güzel yıllarımızı şişman olarak geçirmeyelim.Kutlama için de teşekkür ederim,burda hepimiz birbirimizin öğretmeni olacağız inşaallah.

Sabah maydonoz kuru bolsu
Kahvalti 1 cay k tereyag ile yapilmis yumurta
50 gr lor,25 gr b.peynir, 2 zeytin 2 dilim t.t ekmek tatli kasigi tahinpekmez somates salatalik
Ara bitki cayi
Ara greyfur
Ogle doner yarim ekmege:(
Ara neskafe
Aksam 200 gr yogurt salatalik
Ara mandalina
Spor yok 2,5 lt su

ben diyete bugün başaldım yediklerime de dikkat ettim ama yarından itibaren menülerimi paylaşacağım,inşaallah yarın akşam görüşürüz,spora da başlamayı düşünüyorum,eliptik bisikletim var önce biraz ısınma hareketleri yapıcam sonra bisiklet inşaallah,şimdilik hoşçakalın:16:.

Sabah maydonoz kuru bolsu
Kahvalti 1 cay k tereyag ile yapilmis yumurta
50 gr lor,25 gr b.peynir, 2 zeytin 2 dilim t.t ekmek tatli kasigi tahinpekmez somates salatalik
Ara bitki cayi
Ara greyfur
Ogle doner yarim ekmege:(
Ara neskafe
Aksam 200 gr yogurt salatalik
Ara mandalina
Spor yok 2,5 lt su

sabah çok güzel bi kahvaltı olmuş,öğlen ekmeği yemesen gayet güzel bi yemek olurmuş,neskafe şekersiz ise sorun yok,akşam çok az olmuş,1 kepçe çorba yanına 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği olsa daha sağlıklı bi menü olurmuş,bu günlük menü yorumları burada sona ermiştir,iyi akşamlar:)).

merhaba kızlar cuma günü boştu şimdi şenlenmiş buralar hafta sonu annemdeydim net yoktu kusura bakmayın
nasılsınız ben bi geçmişe bakayım hemen

5.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 14:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlü..

* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 10 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır..

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür..

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

* 3 Hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır.

* Takım kuralları ilerleyen zamanlarda güncellenecek ve yeni kurallar eklenecektir.

***13. takımdan alıntı***
Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

İyi aksamlar takima secildigim icin tesekkurler elimden geleni yapicam ama ne yapmam gerekiyor kilo bildirimi veya menumu nereye yazicam bilgilendirirmisiniz
canım hoşgeldin ben kadriye takım kaptanıyım
beraber güzel paylaşımlar yapıp eriyip gidecez inşallah
Takim zor durumdaymis:( kendi adima hep destek tam destek benden
saol canım

Tesekkurler ebrucugum siteyi gezdikce benim icin bbuuk bi sans oldugunu dusinuyorum burasinin suan hayatim merkezine zayiflamayi koydum tedavi suremde bunun icin kafa yoriyum tabi bedenimide cunku zayiflamak hem zor hem kolay kolay yemesseniz verirsiniz zor yememek icinde hep motive konsanre olmak lazim onuda burda bulacam insaalah

aynen öyle canım bura olmadan kilo veremiyorum ben

Kadis' cim yeni takımın hayırlı olsun. Umarım burda ideal kilona biran önce ulaşırsın. Ben başvuru topiğine yazan bir arkadaşı buraya davet ettim. İhtiyacınız olduğunu düşündüm. Yardımcı olursan sevinirim :16:

Canım hoş geldin aramıza. 5. takım geçen hafta kapanmak üzereydi ama Kadis' cim kaptanlığı üstlenip takımın kapanmasını engelledi. Ben 13. takımın kaptanı Ebru. Takımım sayesinde çok güzel kilolar verdim. Eminim burda sende bizimle birlikte hedefine ulaşacaksın. Şimdilik takım boş olabilir biraz. Eğer sıkılırsan bizim takımada uğrayabilirsin. Önemli olan birbirimizi motive edebilmek. Takım ile ilgili Kadis seninle ilgilenecektir. :16:

saol canım takımla ilgilendiğin için
bi tanesin

Selamalr paylasım alanından buraya yonlendırdıler fakat takımda kımseler yok.
Kac kısısınız takımın durumu nedır ogrenebılırmıyım

merhaba canım hoşgeldin
ben kadriye takım kaptanıyım 2008den beri buralardayım
takım şu an kurulma aşamasında
biz bizeyiz
kurallarımızı paylaştım
günlük menü yazacağız yorum yapacağız ve kilolarımız uçup gidecek

Merhaba arkadaşlar.Ben daha önce bu sitenin desteğiyle 11 kilo verdim ve artık kendi başıma devam edeceğimi düşünüp ayrılmıştım ama 1 sene sonra aynı kiloma geri döndüm maalesef.Bugün diyete başlarım yarın başlarım, nasıl olsa yine veririm kilolarımı diye diye yine 86 kiloya ulaştım.Artık bu gidişe bir dur demek istiyorum.Bu takım yeni kurulan bir takım sanırım,ben de bu takıma katılmak isterim eğer uygunsa.elimden geldiğince paylaşım yapar ve birbirimizi motive etmeye çalışırım.

hoşgeldin canım aramıza tabi ki de uygunuz berbaer güzel paylaşımlarımız olacak

Kadis hayirli olsun kaptanligin.Ben takim bu kerteye gelmeden once izne ayrilmistim.Mesaji gorunce nasil bir sistem dusunuyorsun yazabilirmisin.Ayrica uygulanacak takim kurallarini.
Normal sartlarda yarismalara geri donmeyi dusunmuyordum mezuniyete yakin gelebilirim belki.Ama kurallari paylasirsan ona gore karar verecegim ya da destek istersen yardimci olmaya calisirim ins

canım
yani günlük menü ve spor paylaşımı
5 mesaj yazma
budur olay
bi de kilo verme haliyle
:)

gel takıl biraz hoşuna giderse kalırsın canım

merhaba kızlar cuma günü boştu şimdi şenlenmiş buralar hafta sonu annemdeydim net yoktu kusura bakmayın
nasılsınız ben bi geçmişe bakayım hemen

kaptan hosgeldın valla bız bomba gıbıyız hedefımız takımımızı ılk uc tasımak elınde motıvasyonu yuksek azımlı dort balıketlı cıtırlar var:51: bundan sonra sen ne dersen

5.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 14:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlü..

* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 10 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır..

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür..

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

* 3 Hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır.

* Takım kuralları ilerleyen zamanlarda güncellenecek ve yeni kurallar eklenecektir.

***13. takımdan alıntı***
Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

kadreyeciğim yuzde hesaplamayı nasıl yapıcaz bız bu hafta yarısta yokuz galıba ayrıca ben kalorı hesabı zayıflamaya calısıyorum mesala bugun oglen 300 kalorılık doner yedım ama aksam yogurtla dengeledım yanı gunluk almam kalorı mıktarı 1250 bugunde yedıklerım 1150 oldu yanı bana gore dıyetımı bozmadım bu sekılde bıle kacamak sayılıyormu

kadiscigim kaptanligin hayirli olsun...:71:
3.takim olarak her zaman yaninizdayiz cnm..:54:
Yeni üyeler gelmis, hos gelmis..Saglikli zayiflamalar kizlar:16:

Back
X